Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
TESZTELÉSEIM:
1.) GPS
Na kipróbáltam egy érdekes dolgot.
Eddig úgy voltam vele, hogy GPS ide-oda, én bekapcsolok minden segítséget. EPO, AGPS, minden..
Hát mindent csinált, de nem volt pontos. Volt hogy a google Térképén az út mellé rakott vagy 50 méterrel, de volt hogy foggalma sem volt hol járok.Gondoltam egyet - mivel most van rá időm - és kikapcsoltam az AGPS-t, az EPO-t meg ilyeneket.
Feltoltam egy ingyenes Sygic-ot, feltoltam egy GPS tesztert.Iroda épület legfelső szintjén (2. emelet) ülve az ablakba kiraktam a kicsikét, hogy had szenvedjen.
Töröltem minden adatot a készülékben, MobileUncleToolsban kikapcsoltam minden segedelmet a GPS-hez.
Én nem tudom mi történt, de olyan pontosan belövi a helyet hogy hol vagyok, hogy csodálkozom...
Mindezt AGPS nélkül. Fel is villan a szöveg különben, hogy "AGPS disabled by settings".Szóval mind a Sygic, mind a Maps most jól mutatja hol is ücsörgök.... Ennyit az AGPS-ről.
Fura dolog, hogy a Sygic kb 5mp után feldobja az angol szöveget az AGPS hiányáról, addig a Maps tököl vagy 40 mp-et mire rájön, hogy nincs AGPS....Szóval ezt teszteltem ki gyári ROM-on....
2.) Buttery Smooth érzés
Én vagyok nemkülönben az Örök elégedetlen ember. Ezért is volt egy millió droidos, nem droidos telefonom. Utálom ha szakadozik, laggol a rendszer.
Mint korábban írtam, nekem nem esett le az állam attól, hogy 60fps-t tud a GM széria. Mert sajnos ébredés után azért szépen be tud laggolni vagy 1-2mp-re.Aki Buttery Smooth érzést akar, pakoljon fel nyugodtan egy új launchert, én tesztre most a Nova Launchert
raktam fel (ingyenes változat).
Nagyon butter az egész, és nem kell szétcseszni a gyári ROM-ot. Annyit tettem, hogy természetesen leállítottam a gyári beépített launcherét hogy ne eméssze a RAM-ot, amiből így is sok vanBocsánat a hosszas írásért, de annyira megörültem, hogy a GPS normális is tud lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest