Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• eladogeppc

veterán

TESZTELÉSEIM:

1.) GPS

Na kipróbáltam egy érdekes dolgot.

Eddig úgy voltam vele, hogy GPS ide-oda, én bekapcsolok minden segítséget. EPO, AGPS, minden..
    Hát mindent csinált, de nem volt pontos. Volt hogy a google Térképén az út mellé rakott vagy 50 méterrel, de volt hogy foggalma sem volt hol járok.

Gondoltam egyet - mivel most van rá időm - és kikapcsoltam az AGPS-t, az EPO-t meg ilyeneket.
    Feltoltam egy ingyenes Sygic-ot, feltoltam egy GPS tesztert.

Iroda épület legfelső szintjén (2. emelet) ülve az ablakba kiraktam a kicsikét, hogy had szenvedjen.
    Töröltem minden adatot a készülékben, MobileUncleToolsban kikapcsoltam minden segedelmet a GPS-hez.
    Én nem tudom mi történt, de olyan pontosan belövi a helyet hogy hol vagyok, hogy csodálkozom...
    Mindezt AGPS nélkül. Fel is villan a szöveg különben, hogy "AGPS disabled by settings".

Szóval mind a Sygic, mind a Maps most jól mutatja hol is ücsörgök.... Ennyit az AGPS-ről.
    Fura dolog, hogy a Sygic kb 5mp után feldobja az angol szöveget az AGPS hiányáról, addig a Maps tököl vagy 40 mp-et mire rájön, hogy nincs AGPS....

Szóval ezt teszteltem ki gyári ROM-on....

2.) Buttery Smooth érzés

Én vagyok nemkülönben az Örök elégedetlen ember. Ezért is volt egy millió droidos, nem droidos telefonom. Utálom ha szakadozik, laggol a rendszer.
    Mint korábban írtam, nekem nem esett le az állam attól, hogy 60fps-t tud a GM széria. Mert sajnos ébredés után azért szépen be tud laggolni vagy 1-2mp-re.

Aki Buttery Smooth érzést akar, pakoljon fel nyugodtan egy új launchert, én tesztre most a Nova Launchert
    raktam fel (ingyenes változat).
    Nagyon butter az egész, és nem kell szétcseszni a gyári ROM-ot. Annyit tettem, hogy természetesen leállítottam a gyári beépített launcherét hogy ne eméssze a RAM-ot, amiből így is sok van :D

Bocsánat a hosszas írásért, de annyira megörültem, hogy a GPS normális is tud lenni :D

:R :R

Új hozzászólás Aktív témák