Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Leírom, hátha érdekel valakit vagy hátha másnak is lesz / volt ilyen gondja.
Szóval Svájci rom makulátlanul működött, míg nem pár napja drasztikusan elkezdett merülni. 1 órát sem bírt a kijelző, percek alatt zuhant százalékokat. (nem rootolt, nem custom)
FR megvolt, cache wipe megvolt, de az sem oldotta meg a problémát.Gigawipe + szoft újrahúzás úgy tűnik segített. fogalmam sincs mi okozhatta. Nem tettem fel új cuccot mióta elkezdett merülni, ezért nem értettem.
[ Szerkesztve ]
-
atis1213
csendes tag
Sziasztok !
Egy olyan kérdésem lenne,hogy az S Tervezőbe hogy lehet vissza varázsolni a név napokat
előre is köszi
-
törölt tag
-
zho-lee
addikt
Az SIII-hoz van képernyő kalibráló apk?
Én akárhogyan nézegetem, egy ZTE gyártmány talált csak nekem a gugli..a segítséget!
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Frozzy
őstag
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok !
Telenoros a készülék de most független gyári 4.3 van rajta kértem egy házhoz jövős szervizt,visszaállítsam a telenoros gyári romot vagy ezért nem fog szólni ? számláló minden rendben !Üdv
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
törölt tag
válasz Frozzy #80061 üzenetére
"However, there is no way of confirming the legitimacy of the document. There is a likelihood that the document is a cleverly executed fake..."
Hát, reménykedni mindig lehet. Én nem látom, miért ne jönne ki. Ha okos a samsung, kiadja, ugyanis
-átlag Jenőke/Gizike úgysem foglalkozik ezzel, a legtöbb imserősömnek gőze nincs, mi fut a gépén. Emiatt biztos nem maradnak S3-on, ha váltani akartak S5-re, (vagy a most olcsóbbá váló S4-re) ez nem fogja visszatartani őket, viszont
-aki meg foglalkozik ilyesmivel, az nem írja le ezek után sem a samut, és adott esetben, ha megtetszik neki a 4.4, még be is ruház egy újabb készülékre a fullosabb felhasználói élmény érdekében.Aztán persze lehet, tesznek az egészre.
-
gurl
tag
válasz #01696768 #80063 üzenetére
Én pont leírnám emiatt a Samut, pedig foglalkozok vele,hogy mi fut a telefonon. iPhoneról váltottam,egyelőre nem bántam meg, de nem is azért váltottam,mert nem voltam vele megelégedve,hanem mert ki akartam próbálni az s3-at, és volt rá lehetőségem. Nekem meghatározó lesz a 4.4,hogy vajon tényleg kiadják-e vagy sem,ha igen,akkor pedig milyen lesz(a 4.3 egy kalap sz..).
-
bobie
tag
Csak azt nem értem miért kalap sz*r a 4.3?! Pedig ezt is úgy várta mindenki mint a fiam a Jézuskát.
Nálam szépen megy ez is de 4.1.2 vel is szépen ment. Nem rootolok full full gyári
A 4.4 szépen szalad az N5-ön és társain. Ezen nem fog akkor se ha megkapja hidd el. Az iPhone más tészta de ezt Te is tudod, ott inkább az IOS meg a hype ami frankó a vas meg felejtős.[ Szerkesztve ]
Nullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
bobie
tag
Késik olyan jó izmos 1 mp-et
Ennyi időm még azért van. Szerintem volt ennél több kompromisszum is más telefonnal.
És legyünk őszinték 2 éves modelről beszélünk ami ha most is mesterséges generált vagy véletlen bug nélkül tenné a dolgát az életben nem cserélné le senki. Mondjuk én így se nagyon tervezem.[ Szerkesztve ]
Nullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
pusha
tag
Mindenkinek késik, ilyen a hardver. Kicsit lassan ébred fel szegény.
Új hozzászólással nem akarom spamelni a topikot, ezért MÁS:
Jelenleg Temasek v50-et használok, de kezdem megunni, hogy a kamera folyamatosan fagyogat, és az aksi is feltűnően gyorsan elfogy
Vissza szeretnék térni valami Samsung alapú 4.3 romra.
Melyik most éppen a menő ?
Anno még Omegázott mindenki, de gondolom azóta változott a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok.
Segítsetek légy szíves!
Slimkat Kit Kat ROM.Akármit próbálok a telefont nem ismeri fel egyszerűen a számítógépem. Se i9300-as eszközként, se mountolva.
Ebben a ROMban nincs olyan lehetőség, hogy az USB opciók közül kiválasszam az USB háttértárként felmountolását. Miért van ez?Próbáltam 3rd programokat is, de azok csak a belső SD kártyát ismertették fel a számítógépemmel a külsőt nem.
Van valami ötletetek?Netán, ha valaki ezt a ROMot használja, ő hogyan oldotta meg ezt a dolgot?
Előre is köszönöm.
-
szunyi777
őstag
válasz Jumbozorz #80076 üzenetére
A tárhely menüben, nyomj egy menü gombot (...) , és ott Mtp re tedd.
Nem biztos hogy tárhely a menü neve Slim-ben..[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz Jumbozorz #80081 üzenetére
Érdekes...
Nekem a média eszköz, az az Mtp
Nem tudom, de lenni kellene.. A SlimKat csak próbáltam, de ezt a részét nem néztem..[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
gery14
senior tag
Szerintetek az mitől van hogy VK-ROM-20.1 gyári 4.3 böngésző és pl fb-n vagy bármien oldalon néhány képet cseszik betölteni ? Párromnál már tapasztaltam ezt nah ez mitől lehet
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Frozzy
őstag
valaki tud valamit a NEATromról ?
jelezte, hogy van 7.0-ás update.. le is szedtem xda-ról.. telepítettem volna fel és azt írta v6.6 és egy nappal korábbi verzió volt.. 03.10.. a 7.0 pedig elvileg 03.11
gondoltam rosszat szedtem le.. felnéztem xda-ra és láttam, hogy leszedték a letöltő linket és dhst-n sincs már fent..
-
Frozzy
őstag
válasz SteveJobs #80082 üzenetére
miuiból melyik verziót használjátok??
miuiandroid.com-osat vagy simán a miui.com-osat? vagy esetleg más "disztribúciót" xda-ról ?
van még valami idegesítő baja vagy szépen megy?
akksi idővel, hogyan gazdálkodik ?
illetve felhasználói élmény mennyire jobb illetve rosszabb egy 4.3-hoz képest? pl neat..
-
zho-lee
addikt
válasz foxymaxy #80084 üzenetére
Igen, van két, de több pluginja is a TC-nek.
Én mezei egyszerűséggel az adb plugint ajánlom, mindjárt linkelem a megoldást...Lényeg az, hogy a plugin telepít, a telefonon a hibakergetés on, és semmi más nem csináljuk, csak a popsijába az usb kábel.
TC megnyitás/hálózatok fül, és ott lesz az adb-re kattintva a telefon.
Gyakorlatilag UMS módban, azaz az sd-t látja hordozható meghajtóként, mint rég.Keresem a linket.
szerk: meg van a [link][ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
SteveJobs
őstag
válasz Frozzy #80088 üzenetére
Nézd teljessen jó énnekem megfelel.Beléptem a miui fórimba is.Ott a heti hírekbe mindig van szó az új frissítésekről.le is lehet tölteni.Akku idő ugyan olyan mint a 4.3 on.Halkan mondom gyorsabban ébred mint a 4.3.Kövezzetek meg de szerintem jobb a felhasznàlói élmény de ez csak az én véleményem.
Olyan iphonos. -
david5745
tag
Valaki tudna abban segíteni, hogy az Odin (3.09) miért nem ismeri fel a telefont dowloand mondóban miután bekapcsolom akkor meg már jelzi hogy csatlakoztatva :/
-
fcbarca
őstag
LCD sűrűség mennyi a legjobb legszebb s3-nál,AOSB romon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest