Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amos17
tag
válasz Lehiñito #80749 üzenetére
Így 1-2 nappal a frissítés után nincs sok tapasztalat még. Előző verzió a német I9300XXUGMK6 volt, sok volt a lag, valahogy nem pörgőt úgy mint a 4.1.2. Most gyorsabbnak érzem a rendszert, kisebb lagok azért vannak de nem vészesek. Az aksi viszont még nem tökéletes, talán kell még neki egy kis idő míg a frissítés után összeszedi magát (ugyanez volt 4.1.2 ->4.3 váltás után). Mindenképp ajánlott felrakni a frissítést szerintem, az előző verzióknál csak jobb lehet.
-
-B-
senior tag
válasz sharkybacsi #80701 üzenetére
Ezt az S5 weather widget-et nem lehet felrakni gyári recovery-ből?
-
warezxts
senior tag
Ennyire menő ez a Beanstalk? Érdemes váltani Neatrom-ról?
-
jimmedly
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ha hosszan nyomjuk a power gombot, -lezárt képernyőnél is- a telefon újraindul. Ki lehet ezt kapvsolni? Állandóan újraindúl a zsebemben, v az övtokban. Idegesítő és nem vagyok elérhető! -
zho-lee
addikt
válasz jimmedly #80766 üzenetére
Végre valaki...
Csak nekem a képernyő lekapcsolásál szokott megbolondulni..
Rövid nyomásra nem lekapcsol, hanem a power menü jön fel, és amíg nem tapasztaltam ki rányomtam mégegyszer,és bootlop lett
Nem tudom, talán lesz annyi időm 7végén, hogy szétkapjam, megnézzem.
Ha rájövök valamire azonnal írok majd.Tuti, hogy akad, kopott, vagy kosz került alá.
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Smylei30
tag
Sziasztok. Nemtudom nekem kapradzik neha a szemem v tenyleg neha bekapcsolasnal azt latom h lila a kepernyo kb 1 tized masodpercig CM romnal. Ezt 2x vettem idaig eszre az elmut 2 hetben. Eloszor azthittem csak felrelattam. Talalkozott mar mas is ezzel?
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
jimmedly
senior tag
válasz zho-lee #80768 üzenetére
Nekem ilyet nem csinál. Övtokban hordtam nagyrészt eddig a telefonjaimat, az s3-nál leszoktam róla. Állandóan újraindította.Most zsebben van, de ma így is sikerült. Persze, természetesen, kerestek, nem voltam elérhető. A gomb egyébként szerintem jó, rendben a nyomáspontja, és nem is akad. De ez íy idegesítő! Ezek szerint nem lehet ezt valahogy tiltani, v app rá vagy vmi...
-
modd3r
őstag
Engem az idegesít baromira, hogy gyakran csökkentett fényerőn kapcsol be a telefon, holott teljes fényerőn használom. Power gomb megnyomása után helyreáll. Gyári 4.3.
-
laci0530
senior tag
Egy kis akkustatisztika tőlem is:
Töltőről való levétel óta folyamatosan használom (főleg net, plusz egy kis facebook és torrent), így 50%-ra merülve a kijelzőidőm cca. 2 óra 45 perc. Ha lineárisan merülne ugyanígy, egy feltöltéssel 5 és fél óra kijelzőidőt tud a 4.3 (második) svájci rom (kernel: yank555 4.2). Ami még lényeges, hogy a fényerő manuálisan a maximum érték 2/3-a és 3/4-e közötti értékre van állítva.
[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
Ha lefrissítem otán a vodás upgrade-et akkor megint factory resetet kell csinálni, vagy nem muszáj újra belakni a telefont?
-
szunyi777
őstag
válasz laci0530 #80776 üzenetére
Az AOSB és a BeanStalk is ennyit hoz, hasonló használattal...
Kép
Akkor ezekszerint kb. egy a fogyaszása a Stock romnak, és a CM alapú romoknak?![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
laci0530
senior tag
válasz gyuri81 #80781 üzenetére
Persze azt hozzáteszem én is, hogy a Samsung bloatware-ja is ki van pucolva a rendszerből nálam. Mindenesetre elégedett vagyok teljesen az üzemidővel, lag szinte soha nem jelentkezik, a KitKat-et ha megjelenik végül, és nem lesznek jó tapasztalatok vele, max. kipróbálni teszem fel, aztán megy ez a rendszer vissza. (Ami esetleg még támpont lehet valakinek: ezzel a konfiggel a mások által jelzett audió akadás sem jelentkezik, igaz, PowerAmp-et használok, de más lejátszónál sem.)
[ Szerkesztve ]
-
patow
senior tag
Ha lefrissítem otán a telenor upgrade-et akkor megint factory resetet kell csinálni, vagy nem muszáj újra belakni a telefont?
[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
Én is csináltam egy kis statisztikát:
[link]Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
laci0530
senior tag
-
-
zho-lee
addikt
válasz Zsolaf #80797 üzenetére
Csak megörültem, hogy...
Most megőrülök, hogy nem..szerk: írtad a note2-t.
Mivel nem ismerem, csak az s3-at, meg a pocket neo-t (amire a t rábeszélte a feleségem ), megkérdezhetem, hogy a "Samsung Galaxy Note N7000 (i9220)" az melyik note tipus..[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest