Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
GtCaT
tag
Legyen EFS mentés és Nandroid mentésed a most működő rendszered alól.
Felteszed az új romot. Ha működik, akkor minden ok.Egyébként pedig EFS gond esetén az én megoldásom:
Tehát a kiindulás: működő 4.3 vagy 4.4.2 után romolgattam, és nincs hálózat, EFS kakukk.
1. Wipe -ok után felteszek egy romot, ami tutira felülírja a modemet.
(Ilyen a Neatrom 6.5, ennél Aromában lehet választani a modemet, defaulton hagyom.)
Ez már egy működőképes rendszert eredményez. (EFS ok lesz.)
2. Mehet vissza az előző Nandroid mentés (Nálam a Revolution 32.) és utánna lenyuxom...[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Ha kell: imperium rom
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
warezxts
senior tag
Ha jól gondolom a logcat arról szól hogy ha valami nem megy/fagy/újraindul a teló, akkor minden logolva van ide. Mint egy rendszerlog. Igaz?
Ha igen, akkor tud valaki adni ennek beüzemeléséről és megnézéséről valami szájbarágós doksit? Angol islehet de amiket találtam az nekem kusza. -
öregpapa
tag
Üdv.mindenkinek.Én már hónapok óta rendszeres olvasója vagyok a fórumnak,és mindent amit "tudok" az S3-ról tőletek tanultam.Először is ezt szeretném megköszönni!!Amiért mégis regisztráltam az azért van mert most egy megoldhatatlan problémával kerültem szembe,és hiába olvastam vissza nem találtam ezzel kapcsolatos hsz-t.Arról van szó,hogy heti gyakorisággal cserélgetem a telómon a romokat,és most jutottam el a 4.4.2-ig.Az Archidroid V2.3.8-ast tettem fel és tetszik is, lehet ,hogy marad egy ídeig.Egyetlen gondom van,hogy a névjegyzékében nagyon kicsik a betük és nem jövök rá hogy lehet-e nagyobbra állítani. Ez azért lényeges mert sajnos elég erős olvasó szeművegem van és ha éppen nincs kéznél nem tudom a névjegyzékben megkeresni a nevet akit hívni akarok.A 4.3-ban a legnagyobb betüméret beállításakor a névjegyzék betüméretei is nagyok lettek.Nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni.Egyébként nagyon jó ez a rom és sajnálnám ha vísszakéne mennem a 4.3-ra.
-
öregpapa
tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget zho-lee !!!
-
öregpapa
tag
Azt még nem mondhatom,mert angol tudásom hiányos,és már sokadik beállítást sem síkerűl elmentenem!!
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Kinéztem az SIII LTE verziót,viszont akárhol nézem függetlenül csak 1 év szervízgarancia van rá, T-nél ahol vagyok ott 2év teljeskörű gari van rá,de nyílván függő lenne és vagy 20K-val drágább. Mennyire hajlamos a hibásodásra,és ha igen általában mennyibe fáj? Azt olvastam neten hogy sok telónál a kijelző ragasztását cseszték el de ezentúl mik lehetnek? Szerintetek megér 85K-t egy vadi új S III LTE 1 év garanciával?
Esetleg tudtok olyat ahol független telókat lehet venni 2év garival?(amiket én néztem VIP-phon,XXL GSM egyetlen telót sem láttam,csak is kizárólag 1év garival...azért tudjátok nem akarok pofára esni azzal hogy kiadok 85K-t egy telóért és 1-2hónappal garancia után valami kínja lesz,ami után közlik hogy bocsi de kb 30K a javítás...
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
törölt tag
Srácok, segítsetek kérlek! A telóm - Samsung Galaxy S III I9300 - elég rendesen be van lassulva. Nézegettem az alkalmazáskezelőben az éppen futó, ill. a gyorsítótárban lévő programokat és azért meg kell hagyni, hogy nem kevés program van. Ti mit mondtok, mit tudnék csinálni, amivel gyorsítani tudnám a telót? Csináltam az előbb említett programokról egy listát - képernyő fényképezéssel. Kérlek fussátok át, hogy szerintetek melyek a feleslegesek. Meg hogyan tudnám ezeket végleg bezárni? Pl. ott van a S Voice. Nem is használom és mégis fut. Bezárom és egy teló újraindításánál ismét elindul. Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!
-
szunyi777
őstag
válasz #31900928 #79720 üzenetére
Ha nem rootolt, akkor az alkalmazkezeloben 1-2 dolgot lehet tiltani.. Ha viszont rootolt akkor jegelni Greenify, vagy eltavolitani.. Rendszer alkalmazasra gondoltam.
Task manager nem ajánlott..
Ha jól látom 80%-a Samu sallang... . :-D[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Watt25
veterán
válasz #31900928 #79720 üzenetére
Hagyjuk már ezt, amíg nem vagy tisztában azzal a kifejezéssel, hogy Android esetén mit jelent az, hogy "fut".
De ha konstruktív is legyek: amennyiben valóban lassú a telefon, akkor az OSMonitor-t töltsd le. Az megmutatja, hogy PILLANATNYILAG melyik process foglalja valóban a procit. Na, ha találsz olyat, amelyik stabilan 25%, vagy a fölött terhel, akkor akörül a program körül kell körülnézni, a többivel nem kell foglalkozni.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
gery14
senior tag
Mit állítsak hogy ne csináljon ilyen ocsmány képeket az S3 idáig szép kepét csinált auton is most h sütőt a nap és kicsit visszaverte a fényt szinte kuka képet csinált hiába tartatom más szögből
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
ittakary
nagyúr
válasz hyperspale #79726 üzenetére
gyááááááááá
-
warezxts
senior tag
válasz Watt25 #79722 üzenetére
Sziasztok! Nézem ezt az OS Monitort, és most látom a 4 magból 2 ki van kapcsolva(!!!). Boeffla-val átállítottam pegasus plus-ról (battery saver), zzmove-ra azon belül is performance, így már megy mind a 4.
Olyan időzítő nincs ami, automatikusan kapcsolja be a plusz magokat, pl. ha játszom vagy ha a két bekapcsolt már 1400-on pörög?Solved: zzmove optimal megcsinálja... most nézem alapból egy mag, de elindítottam egy TB mentést és pörgött mind a 4 fullon. Csak furi volt pl a pegasusplus yank battery mindegy mit csinálsz 1 magot fog használni, de akkor minek egy 4 magos telefon
a logcat-es kérdésem is él még
[ Szerkesztve ]
-
borsodika
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz warezxts #79729 üzenetére
Terhelés alatt a Governor-ok be fogják kapcsolni a magokat!
Ha performance-ra állitod, akkor folyamatosan menni fog a 4. mag, és nem lesz elembarát...
Javaslom a zzmoove-battery, és a -25mv a CPU és GPU állitani...
Valamint beállitani a többmagos energiatakarkosságot.
Látni fogod, hogy ha nem nyulsz a telóhoz akkor 1 mag és 200mhz-en megy majd...
Ha viszont terheled, szépen bekapcsolnak a magok...Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
veterán
Alapvetően mit kell tudni erről a romról??
I9300XXUGNA5
mennyivel jobb mint az MK6?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
warezxts
senior tag
válasz szunyi777 #79732 üzenetére
köszönöm! Akkor a zzmove - optimalról, zzmove - batteryre tettem. Undervoltozni nem akarom se a procit se a gpu-t (félek tőle),
Ezt a többmagos energiatakarékosságot hol tudom állítani?megvan cpu tweak a boeffla configban@gyuri81: javították az MK6 hibáit, pl a lassú ébredést home gombra
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz warezxts #79734 üzenetére
Ha gondolod próbáld ki EZT a profilomat.. 1 hete használom, eddig jó eredményeket hozott!
Boeffla 2.2 B5 Omni kernelen készitettem.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz zho-lee #79739 üzenetére
Ebben is van -25mv, de ha jól tudom, akkor a fejlesztő szerint a v2 config már ezeket a dolgokat "Elvileg" nem engedi beltöltetni a profilba, vagy csak azt akarja majd beletenni...
De nem sokat oszt-szoroz az a -25 -25 mv...Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Ambavir
aktív tag
Szervízes szemmel gondolkodva.... Én egy átlagfelhasználó technikailag kevésbé hozzáértő nő vagyok.
Melyik feltűnőbb? Ha most újratelepítem gyárira visszaállítva : hogyan is tettem vissza a gyári beállításokat fekete kijelzővel? Ha nem is értek a telefonhoz, és lemerülés utáni bekapcsoláskor lett fekete. Imigyen adtam elő nekik.
Honnan ismerem a recoveryt ? Stb...
Vagy így hagyom a Svájci 4.3-mal rootolva?Ötlet? Ma beszéltem a szervízessel épp arról, hogyan s mint történt a dolog.
[ Szerkesztve ]
Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
gurl
tag
-
bagly
tag
Sokan írjátok milyen jó ez a zzmove, de akárhogy állítgatom a boeffla kernelben, nagyon akadósak az animációk.
Milyen beállításokkal használjátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest