Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz sharkybacsi #80701 üzenetére
nagyon jol nez ki!
van aki mar ezeket felpakolta?Csak egészség legyen, meg térerő!
-
becsitibi
senior tag
Üdv skacok,azt meg tudjátok mondani hogy melyik programot lehet letörölni a telefonról,vagy letíltani hogy ne zabálja a ramot és ne menjen fölöslegesen?Van ilyen lista valahol?
-
babhun
aktív tag
válasz vwpolopg #80711 üzenetére
Igen szomorú! Most kell még váltani, amíg valamennyiért el lehet adni. Én tavaly szeptemberben vettem 70ezerért, annyira sokat nem buktam, de aki megvette 100valamennyi ezerért..... Telefon mindig is bukovári, de ez nagyon esik!http://www.jofogas.hu/magyarorszag?q=samsung+galaxy+s3
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz szunyi777 #80622 üzenetére
Nos, nem volt időm romolni, egyenlőre a VanirAOSP van fenn, de az akkun kívül mondanék egyet-s mást róla..
Természetesen az aosb romhoz képest hasonlítanám, ami azért szerintem kotyvasztottak közt etalon.Hívásinfó: ha a névjegyre bökök, nem jön fel egy ablak, hogy mondjuk van az xy kontaktomnak 3 db telefonszáma, azt feldobná és azon kívül, hogy hívni, sms-t írni, whatsapp, viber, vagy skype üzenet/hívást akarok, csak egyszerűen tárcsázza, semmi mást nem csinál.
Zene: (poweramp), ha a jack behelyezésre kerül (de szépen írtam ), auto elindul a poweramp, ez jó, mert így állítom be.
De, ha a kijelző lekapcsol, és vissza kapcsolom, a zene megtorpan egy pillanatra.. baromi idegesítőÉs lehet, ez csak az én "hardveremre" igaz, de a power gombbal mahinálás során, amikor a kijelzőt fel akarom ébreszteni, elég gyakran bootlop-ba kerül a telefon.
Persze ez lehet mechanikus hiba is, de... ezzel a rommal elég sűrűn előfordul.Tehát, ha egy ilyen konyhai romos csávót kérdeztek, akkor vagy szunyi777 által ajánlott Beanstalk-ot, vagy a szunyi777 által sokat emlegetett aosb romot ajánlanám kipróbálásra..
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
szunyi777
őstag
válasz zho-lee #80709 üzenetére
Nem tervezem még eladni, elcserélni.. Erős hozzá a Custom support, és ameddig az marad addig megtartom...
Ha kezdenek lelépni a fejlesztők, rommerek, és nem fejlesztik majd váltok.
HOX-ról váltottam, az is kb ez a kategória, de fele ennyi Custom rom nincs rá, a Tegra miatt állitólag.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz vwpolopg #80711 üzenetére
Én is nézetem, hogy rendesen esik az ára... Viszont ez az első okostelefonom aminél egy év után sem bizsereg a tenyerem, hogy váltani kéne Eddig mindegyik fél-egy év után ment a levesbe, ezt úgy érzem megtartom még egy darabig, arra amire kell, tökéletes, és méretben is kb ez a maximum nekem.
Holnap majd jól beletépünk...
-
szunyi777
őstag
válasz zho-lee #80713 üzenetére
Kössz a helyzetjelentést a VanirAOSP-ról.
Javul az majd, mert még igencsak Nightly.BeanStalk eddig stabil, nincs FC, wifi, Mobilnet, Hivás, Gps, Kamera rendben van...
Ami nekem ment app AOSB, az itt is hibátlan..
Egy zavar: Bootanimáció! Olyan világos, hogy kiveri a szememMás:
Frissült az Xposed keretrendszer, de trükkös a romokba integrált verziót frissiteni...
Először is el kell távolitani a keretrendszerből a Drivereket -reboot, majd Én a keretrendszer Felhasználói alk. konvertáltam TB-ben, és igy birtam frissiteni...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
zho-lee
addikt
válasz szunyi777 #80716 üzenetére
Na, a bootanim hanyattvágott engem is..
(mégiscsak feldobtam, de belakás előtt mentve, vissza a panír, vagyis vanir. majd lesz időm holnap belakni)
Még szerencse, hogy nem nagy vasziszdasz cserélni a bootanim-otKöszi az xposed trükköt, szerintem sokan nem tudják
Egy magán függelék a beanstalk-ról: sms.apk nem települt..
(ha ezt egyszer megmagyarázza valaki nekem.. )[ Szerkesztve ]
-
-
Garsza
veterán
Helló meg tudja nekem valaki mondani hogy gyári xxugmk6 romnál nova lancher alatt mért nem lehet kitenni az Stervező kaledár widgetet? Ha a gyári tucswizt használom ott megvan.
-
laci0530
senior tag
válasz babhun #80712 üzenetére
Én még 125.000-ért (+ 2000,- házhozszállítási díj) vettem, de eladni sem fogom. Korábban egy Apus P535 pda-n vesztettem rengeteget, 142.000-be került és 12.000-ért ment el pár év múlva. Ugyanígy egy Asus laptopom is, bőven 200.000 felett vettem, tízezerért alig vitték el öt évesen. Ezen nem kell agyalni, mindenkinek megvan arra is a lehetősége, hogy ne újat vegyen, hanem régebbi technikát, akkor más nyeli be a buktát az értékvesztéssel, de nem is lesz friss a cucc. Amíg van rá fedezet, az ember adja meg magának ezt a kis örömöt, ha mindig halogatnánk, az rombolná az életminőséget.
-
zho-lee
addikt
válasz Garsza #80719 üzenetére
Mert az valószinűleg a TW launcherhez való.
szerk: ezt én sem értem, miért mindig manuálisan kell "betennem" az mms.apk-t
A hangouts-ot telepíti csak..Még annyit a vanir romról, hogy az animációk beállítása mintha jobb/szebb lenne az aosb-hez képest, és kitettem alulra a kapcsolókat, azok is egész jól működnek, több kapcsoló is van benne.
Legalábbis, amire emlékszem az aosb-ben, az kevesebbnek tűnik.[ Szerkesztve ]
-
Stukker1987
senior tag
Erre vki?
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
warezxts
senior tag
válasz sharkybacsi #80701 üzenetére
Köszönöm!
Az accuweathert fel is tettem, de ez az S5 launchere...hát még a widgeteket sem találtam meg benne... -
zho-lee
addikt
válasz Stukker1987 #80722 üzenetére
Nálam otthon is van ilyen, lehet, az usb kábel vacakol.. Még néha megy, néha nem állapot van.
Esetleg még a pc usb aljzatra gondoltam, de egyszerre kettő nem mehet tönkre..
A myphone explorert én régóta használom, mostanában csak a névjegyek rendezgetésére használom, pont az usb miatt wifin csatolva.
Könnyű használni, és szerintem a jobbak közé tartozik a program.
Telefonra le kell tölteni a playról a myphone explorer klienst, arra figyelj.Egyébként a munkahelyemen meg gond nélkül tud mtp, ums módban csatlakozni, és a Total Commander adb plugin segítségével is. Itt kánanán van.
-
Stukker1987
senior tag
válasz zho-lee #80724 üzenetére
PC és kábelre gondoltam nyilván én is először,de mindkettő kizárható mivel kábel csere nem oldja meg és gép USB portjai.
Érdekes hogy telefon restart segít neki....
Explorert azért kérdeztem mert azzal meg csak úgy megy az USB-s szinkron,ha kies is be van kapcsolva...
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
zho-lee
addikt
válasz Stukker1987 #80725 üzenetére
Nem semmi... még nem hallottam ilyet.
Ezek szerint akkor nincs wifis routered, mert wifin seperc alatt megtalálják egymást.[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz Shummo #80727 üzenetére
Beanstalk frissebb Cm ből, és jóval több ficsőrt tartalmaz.. De szinte ugyanaz mint az AOSB.
Délután tudok sms apk linkelni.. Nekem telepszik mind AOSB és Beanstalk is az SMS apk..Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Zsolaf
addikt
Ma a Magyar vodafonosok is kaptak frissítést..
-
öregpapa
tag
Üdv.mindenkinek!Szunyi777-től kérdezném,hogy amennyíben "nagyon angol" még az Ő általa ajánlott Benstalk rom,va-e valami ötlete,hogyan tudom megkönnyíteni a beállítást,gyenge angol nyelvismeretemmel.
-
szunyi777
őstag
válasz öregpapa #80732 üzenetére
Igen sokhelyen angol, de be lehet állítani..
Kitartás, tegnap elkeztem magyaritani...
Ahogy időm engedi, 1-2. Nap.
Annyi szerencse, hogy az AOSB ból, fektudok használni jopar sort.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Garsza
veterán
Most meg olyan gondom van gyàri romnál hogy ki van kapcsolva a wifi az akumulátor használatnál mégis azt mutatja hogy folyamatosan be van kapcsolva. Ennek mi lehet az oka?
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz horseface77 #80736 üzenetére
-
törölt tag
Üdv, ha valakit érdekelne MHL -> HDMI kábel dobjon egy privit.
Két méteres, piros, van rajta USB csatlakozó is töltéshez.Azt hittem jó lesz a Sony-hoz, de kiderült hogy az S3-nak más az MHL csatolója.
[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
hali
anyumnak a 4.3 óta nem bírom feltenni a youtubeot playről nem tudja telepíteni, és a régebbi verziójúak sem mentek fel mindegyiknél "az alkalmazás nincs telepítve" hiba üzenetet dobottlehet vele valamit kezdeni ? annyit tudok hogy gyárilag rajta volt, amit egy frissítés követett (youtube) és azóta nem megy fel istennek se.
van erre megoldás ?
-
bigdigit
addikt
Kellett nekem független telefon.Megint épp ez nem kap frissítést.Már telenor is kint van.
-
-
sebestyen93
tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy ezen a telón hogyan van a belső memória elosztása. Mennyi a rendszermemória és mennyi a belső tárhely?
Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
[P]laci
senior tag
Android Police cikk: Microsoft Office Mobile Is Now Free On Android Phones For 'Home Use' Only
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest