Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok!
Egy eleg erdekes kerdesem lenne, igy szombat reggelre. Samsung Galaxy S III. A tokeletesen illeszkedo hatterkep merete:720x1280.Ezt, ha berakom hatterkepnek semmit sem vag le a kepbol. Van harom darab fokepernyom. Osszeraktam 3 darab 720x1280 meretu kepet egy keppe.Gondoltam, hogy ha majd valtogatok a fokepernyok kozott szepen kiteszi balre es jobbra is a tokeletesen illeszkedo kepeket, de ehelyett a 3 kep kozul a kozepen elhelyezkedo kepet tokeletesen illeszkedik a masik ket kepbol meg levag.Valaki tudja miert?
koszi elore is.
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok.
Remelem jo topicba irok...
Elloptak a telefonomat, van arra lehetoseg, hogy kitudjam deriteni, hogy hol van jelenleg?
koszonom elore is a valaszokat
-
Jumbozorz
senior tag
válasz JockeyEwing #26975 üzenetére
Beregisztraltam...hol tudom megnezni?
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok.
Van lehetosegem arra, hogy egy custom ROMban talalt tarcsazot vagy kamera applikaciot beletegyek egy masik Custom ROmba?Ha igen, akkor valaki eltudna mondani ennek a mentetet?
Elore is koszonom.
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Mondjátok meg legyetek szívesek, hogy melyik a legstabilabb (KK) ROM a telefonra(Custom)
Köszönöm szépen
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok.
Segítsetek légy szíves!
Slimkat Kit Kat ROM.Akármit próbálok a telefont nem ismeri fel egyszerűen a számítógépem. Se i9300-as eszközként, se mountolva.
Ebben a ROMban nincs olyan lehetőség, hogy az USB opciók közül kiválasszam az USB háttértárként felmountolását. Miért van ez?Próbáltam 3rd programokat is, de azok csak a belső SD kártyát ismertették fel a számítógépemmel a külsőt nem.
Van valami ötletetek?Netán, ha valaki ezt a ROMot használja, ő hogyan oldotta meg ezt a dolgot?
Előre is köszönöm.
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Olyan problémám van, hogy a telefonomon Slim rom volt. A telefon tökéletesen működött a slim ROM-al. Feltettem Odinnal egy gyári Rom-ot, de most már nem talál hálozatot. Azt írja ki, hogy csak segélyhívás. Térerő van. Mit tudnék csinálni most?
Köszönöm
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani megbizhatobb ROM+kernel kombokat nekem?Lehet Custom es Stock egyarant. Koszonom elore is.
Szep napot mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztalos klub
- ZIDOO médialejátszók
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja