Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcbarca
őstag
sziasztok,melyik a legjobb rom most a söháromra?
-
fcbarca
őstag
sziasztok
használtan fogok venni most egy s3-ast
tudnátok tippeket adni,hogy tudom helyben leellenőrizni hogy tökéletes e a telefon? -
fcbarca
őstag
Sziasztok
Örömmel csatlakozok hozzátok, hozzá jutottam egy fél éves Sö3-hoz,még fél év garanciával... Az lenne a kérdésem ha elkezdenem szoftozni, és netalán gariba kell vinni, nehéz vissza állítani? Most 4.3 van rajta, de szabad ram alig van a sok hülye gyári alkalmazástol.. Melyik a legjobb, legstabilabb rom rá? Tovább oc kernellel meddig lehet húzni a procit ami meg nem káros, es nem is merul tole annyira? Vagy nem hozna sok gyorsulast? Köszönöm előre is a választ :-) -
fcbarca
őstag
valaki segítene hogyan kell 4.3-at rootolni és CWM-et feltenni?a leírásban csak 4.1.2 rootolása van.. :/
-
fcbarca
őstag
S3-ra lesz hivatalos 4.4 kitkat?
-
fcbarca
őstag
Sziasztok, valaki letudna nekem menten egy gyari 4.3-rol valo camera-t? Cm11-en elkepeszto fapados, es nem is csinal jo kepet
-
fcbarca
őstag
LCD sűrűség mennyi a legjobb legszebb s3-nál,AOSB romon?
-
fcbarca
őstag
Sziasztok
S3-ba megy s4-es akksi? -
fcbarca
őstag
sziasztok
hogy tudom ellenőrizni hogy a teló volt e már szétszedve?van amin észre lehet venni? -
fcbarca
őstag
Jo fele Szilikon tok vs flip cover by samsung? Melyik ved jobban? Vagy húzzak ra egy vastagitott durexet? :-D
-
fcbarca
őstag
sziasztok
valaki akinek 4.3-ra épülő neat Rom van,megosztaná velem a tapasztalatát(legfőképp akkuidőben),bír vagy 5-6 óra kijelzőhazsnálatot? -
fcbarca
őstag
1000 mhz tesztelem most a telot, battery saver modban, de meg igy is nagyon gyors, kíváncsi leszek milyen akkuidom lesz :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- PlayStation 5
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Wise (ex-TransferWise)
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest