Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
gery14
senior tag
Hm lehet S5re váltok haverom megy ki és ha jo árban van vetetek vele egyet Angliában Kezdem nagyon megunni hogy orba szájba minden baja van 4.3óta. Érdekes az S2-m el sosem volt ilyen sosem rootoltam meg semmi mindig elég volt az 1gb ram érdekes módon igaz hogy a kamera mindig elcseszte a fókuszt 9böl/5x de ezen kívül imádtam és az esést is bírta lazán(jobban mint az s3)
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
hyperspale
csendes tag
válasz #01696768 #79653 üzenetére
Hasonló cipőben jártam én is, bő fél évvel ezelőtt.
Tavaly júniusban vettem egy ace 2-t GSM boltban függetlenül. Szeptember elején letiltották mert feketelistán volt a telenornál. Visszavittem a telót a boltba, hogy ez történt és most mi lesz.
Adtak egy cseretelefont és 1 hét múlva hívtak, hogy kész.
Alaplapot cseréltek benne, így az én imei-m is megváltozott. Gari megmaradt.
Röviden, tömören ennyi a történet.
Üdv! -
gurl
tag
Sziasztok!
A 4.2.-őt szeretném felvarázsolni a telefonomra, de az lenne a gondom,hogy 4.3-as efs mentésem van csak. Ez mennyire befolyásolna későbbiekben? Ha jól tudom, ez csak leak verzió,nem hivatalos. Hogyan tudnám feltelepíteni az említett ROM-ot? Köszönöm előre is a válaszokat!
-
borsodika
őstag
A 4.3-as efs nem kompatibilis egyik verzióval sem visszafele. Kísérletezgetni tudsz de van esély rá, hogy elszáll és nem lesz imeid.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
törölt tag
válasz hyperspale #79655 üzenetére
En szemely szerint nem lennek boldog egy ilyen megoldassal, amit csinalnak az buncselekmeny. Az meg a kisebbik gond , viszont igy a telefon semmikepp sem tiszta. Ezt en igy max egy sima hasznalt telefon felere ertekelem, ha annal dragabb, akkor rajuk kell boritani a szerveket.
-
Oceanus
tag
válasz gery14 #79654 üzenetére
Szia!
Nem tudom neked mi a jo ar de egyenlore en sehol sem talaltam kiirva fontban az arat. Azt lehet tudni hogy euroban 699 lesz azaz kb 600 font Ilyen arfolyam (376.98) mellett az minden csak nem olcso ez a telefon nem er ennyit, igazsag szerint egyik sem
de persze rajtad all, csak gondoltam tajekoztatlak
Ja amugy a tegnapi durva akadast megoldotta felesegemnel a hard reset, azota nincs vele baja. Bar en nem huztam ujra a telom, de a Rocket music player-t leszedtem es azzal eddig kb 2-szer akadt be. Hatha valakinek hasznos ez mint info
[ Szerkesztve ]
Ember tervez, Isten perverz!
-
modd3r
őstag
Most hozta a futár, nagyon pöpec kis cucc!
-
xerintem
csendes tag
-
csimpas
tag
kopás elleni garancia ügyben kérnék segítséget tőletek.
cserélik még a készüléket, ha az oldala le van kopva a telefonnak?
2év garis a telefonom, ebből már 17 hónap letelt. cserélik még ilyenkor a kopás ellen? -
Weeman1
veterán
VK-ról nem tud senki semmit?
Xiaomi 11T Pro
-
GtCaT
tag
válasz ninjago #79674 üzenetére
Ez már egy régi főzet, már a v40 -nél járnak, de az újak 4.3 alapúak és lag -olnak is!!
Az orig telepítő nekem nincs már meg, mert mindig a legújabb nandroid -ot zsírozom le.
Próbáltam Neked megkeresni a Net -en, de nem találtam - viszont írtam mailt a fejlesztőnek, hogy dobjon egy linket a v20 -ról, (nekem is kéne). Ha küldi, akkor megosztom. -
babhun
aktív tag
Búcsúzom a fórum ezen részétől, készüléket váltottam. Köszönöm a segítséget mindenkinek, aki segített a nehéz pillanatokban! Azért még párszor benézek,mert marad S3 a szűk haveri/családi körben! Üdv. mindenkinek!
-
bzs73
őstag
Android_Revolution_HD-SGS3_32.0-JK-D
az xxugmk6 az az alapsáv, modem.
Ez egyébként I9300XXUFME7.GtCaT:A v20 még 4.1.1 volt.
[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
voyi
aktív tag
Korábban írtam,hogy blokkolták a készülékem IMEI számát,és vissza is vittem a boltba. Aztán a bolt adott egy másik telefont(mivel garancia él még rajta), de ez már az LTE-s verzió,úgyhogy nem bántam meg végülis, mert brutálgyors. Bár azért majd nemsokára lecsekkolom checkmend.com -on ennek a telónak is az IMEI számát,volt-e valami gáz vele a múltban, kíváncsi vagyok. Szoftveres és az akksi mögötti szám 100%-osan megegyezik.
[ Szerkesztve ]
Aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest