Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtuzov
senior tag
válasz kelzsoca #74249 üzenetére
Kipróbáltam repülőgép üzemmód alatt is, akkor is van különbség.
A Windows Totalcommander Fájl/összehasonlítás tartalomra menüpontját szoktam használni, de most megnéztem az MD5-öket is, azok is eltérnek. Eddig 7 mentést csináltam pár perc alatt a 4.3-on, egyik sem egyforma.
Még kábelt is cseréltem, hátha elromlott, de nem, mást hiba nélkül tudok másolni. -
mezi84
csendes tag
Sziasztok
Segítség kellene 4.3-as rom van az s3-on de vmi nem igazán jó mert az aksit nagyon használja valamiért, már vettem bele újat ugyanaz, van hogy egy éjszaka alatt 25% merül
Tehát újra szeretném rakni romot valahogy, de nem igazán tudom hogy kell. előre is köszi -
-
trigorin
aktív tag
Nekem elegem lett a 4.3-ból, azért tértem vissza a 4.1.2-höz. Bár bizonyos tekintetben gyorsabban teljesített, alapvetően mégis érezhetően lassabb lett a teló. Untam, hogy masodpercekig tart felébrednie, utána pedig a képernyő állandóan rosszul inicializálódó fényerejét kellett korrigálnom, bosszantott, hogy a back gomb megnyomásakor az alkalmazások egy jó másodperces késéssel záródtak be szinte kivétel nélkül, és akkor még nem is említettem, hogy Bluetooth-os headsettel a zene rendszeresen szakadozott, sőt volt, hogy a teló nem is reagált a headset gombjaira. Na, most ezek a problémák lényegében megszűntek a downgrade után. Röhej.
[ Szerkesztve ]
-
kurtuzov
senior tag
Csak tapasztalatként írom: nem szükséges Odinnal újrapakolni a ROM-ot az OTA képesség visszanyeréséhez. Vissza lehet állítani úgy is ha TA után a SuperSU full unroot menüpontját használjuk, majd recovery, ott wipe. Az eredmény OTA ready. XEH 4.3 alatt csináltam.
Zsoca: mi legyen az EFS mentésekkel? Jó lesz akkor már a legelső, a többi kis változtatásokkal rendelkező MK6 EFS mentés az törölhető?
[ Szerkesztve ]
-
-
sheep
addikt
válasz trigorin #74259 üzenetére
Ott vmi egyedi gond volt. Én pl. napi szinten hallgatok bt-n keresztül zenét, semmi akadás sincs, nagyon szépen szól. A menü és minden egyéb villámgyors, sokkal jobb mint a 4.1.
Sőt az akksi is jobban bírja.
Svájci 4.39700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
kurtuzov
senior tag
Ha már svájci ROM. Letöltöttem a megáról. A zip-ben van egy SS_DL.dll a tar mellett azzal mi a teendő?
-
kurtuzov
senior tag
válasz nggabi #74276 üzenetére
Az olvasottakból azt rakom össze, hogy az autoroot telepítésekor ugrik egyet a számláló. TA után visszaugrik nullára, és reboot után is marad 0, mert nincs változtatás: nincs CWM, nincs nem aláírt cucc feltolás. Csak a rom nem hivatalos, de azt meg az unroot+wipe megoldja.
Ha nem gyári recovery lenne, akkor kellene rögtön a dl mód+gyári ROM. -
SirRasor
addikt
Üdv ismét!
Kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy ilyen telefonom lesz, de most valami nagyon elbizonytalanított:
"AMOLED PenTile" panel. Igaz szimpla super amoledről visszaváltottak a sgs2 után, hogy növeljék a kijelző élettartamát, de kb. mennyire lehet számítani? Neten nem találok egy normális számot.Mondjuk 5 évig színbeégés meg halványodás nélkül képes lesz működni? Rossz érzés fog el, ha belegondolok, hogy IPS/TFT-hez képest DIREKT csinálják rövidebb élettartamúra Lehet, hogy a Sony ezért nem akar átállni TFT-ről, mert az a legstrapabíróbb hosszú távon?
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
leslien
nagyúr
üdv mindenkinek, a Svájci 4.3 hoz pls link
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
SirRasor
addikt
Nagyon kímélős vagyok; a mostani is mindig minimum fényerőn megy (jiayu G3 - HD IPS) nappal, éjszaka meg a screen filtert is ráengedem 40%-on
Ami viszont érdekes (SGS3 minije van feleségemnek, elvileg ugyanaz a kijelző), hogy egymás mellé rakva a 2 készüléket min. fényerőn 20%-os screen filterrel ugyanannyira világítanak a kijelzők majdnem fekete háttérrel. Ekkor jöttem rá, hogy CSONT FEKETE szinte alig fordul elő a kijelzőn5% screen filterrel meg a super amoled képe szétesik; foltosodik, a színek totál eltorzulnak. IPS-nél meg nem jelentkeznek ilyen hibák.
1 valamit viszont meg tudna nekem valaki nézni? RootDim nevű prog ingyenesen letölthető a play!-ről. Az én telefonomnál 10-es értékekként változik csak a fényerő 1-1 fokozatot. 10 alatt meg lekapcsol és nem lehet semmit se látni (hangerő gombokkal vissza lehet nyomni). Azt hittem az IPS panel miatt van, de páromén is ezt csinálja, csak ott 10 alatt nem kapcsol le a kijelző, de nem is sötétedik tovább.
Szóval az érdekel, hogy rendes SGS3-nál is 10-essével vált a fényerő, vagy kisebb fokozatokban is? Illetve 10 alá lehet vinni úgy, hogy mégsötétebb legyen? (Éjszak a 10-től is kifolyik a szemem)Make Love not war!
-
Mond
senior tag
Szeretném átírni a build.prop fájlt, de nem engedi, azt írja, hogy hiba a fájl mentéskor! Root van!
Mi lehet a probléma? -
-
[P]laci
senior tag
CyanogenMod 11 M2 release going out now for 65 devices
Direct Download: cm-11-20140104-SNAPSHOT-M2-i9300.zip
md5sum: 1bd747c1977a4df262a53e36ba9fcd26
2014-01-03 21:37:25
189.76 MB[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
t mobil apn beállítás pontosan kéne pls.
legegyszerűbb ha vki csinál egy képernyő képet róla
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ad4m1337
aktív tag
Hello,
sry de nincs most időm visszaolvasgatni, mik a tapasztalatok a 4.3 -ról? Vállalható? Vagy még nagyon bugos? Előnyök, hátrányok?
Köszönöm előre is
-
-
SteveJobs
őstag
válasz Tarantula33 #74156 üzenetére
melyiket ? mert én letöltöttem egyet . Feltelepítettem igaz most nem volt fekete kijelző , de a beállításokban a fényerőt meg csengetési hangerőt nem tudtam állítani , rá mentem a beállításokra és kiadta , hogy a beállítások alkalmazás leállt .
http://yank555-lu.net/viewtopic.php?f=1&t=2
< - innen szedtem le ezt : Yank555.lu-i9300-JB-kernel-v4.1a.zip - t .
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest