Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mond
senior tag
Jó a Temasek romja, csak zabálja az aksit!
-
kabalababa
tag
Üdv!
Van rá mód, hogy a Device Status, custom helyett újra normal legyen 4.3 alatt?
4.1.2-nél meg tudtam oldani a triangleaway progival, de most valahogy nem jön össze.
Igazából csak azért szeretném, hogy ha esetleg jön valami frissítés, akkor tudja frissíteni. -
Zsolaf
addikt
válasz kabalababa #73504 üzenetére
Simán lehet, én is csináltam 4.3 alatt, triangleaway 3.10-el root kell hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
Smylei30
tag
Igen en is eszrevettem h Temanak a romja kicsit jobban eszi az aksit am ART modot probalgattam, gondolom dalvik megrosszabb. Tobbi cm 11 v omni romok mennyire jok? valakinek esetleg tapasztalat offical cm ?
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
Mond
senior tag
válasz kabalababa #73504 üzenetére
Mycso itt írt valamit a triangleaway-ről!
http://m.logout.hu/bejegyzes/mycso/samsung_galaxy_s3_i9300_gyari_visszaallitasa.html[ Szerkesztve ]
-
Smylei30
tag
Amugy ez a svajci rom jobb mint az uks mk6? vagy ez ugyanaz csak mas a neve?
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
r0by
addikt
1 napja van fent, egyenlőre azt kell mondanom, hogy nagyon tetszik a T-s 4.1.2 után.
S4-es és N3-as portolt cuccok is vannak benne vegyesen, némelyik még most került bele, úgyhogy van, ami még nem működik.
Bár 2 FC-vel találkoztam a beállításokban, de nem tud zavarni, mert el lehet érni azt a felületet más úton is, úgy pedig be tudtam állítani amit akartam.
Nagyon akku barát (mint az emlgetett gyári svájci 4.3), tegnap délben telepítettem 100%-ra feltöltve az akkut, '1 óra képernyő használattal is most 77%-on vagyok. Ilyet azért a T-s 4.1.2-vel nem nagyon tudtam produkálni. -
Mond
senior tag
válasz Smylei30 #73506 üzenetére
Temasek romja gyors stabil, de a színeket nem tölti be rendesen homályosnak látom a betűket, pedig tiszta a kijelző! Gyorsan lemeríti az aksit, feltettem rá a gogy kernelt, de a rezgés állítás így már nem működött. Visszatettem a gyárit,a szemem meggyógyúlt!
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz kabalababa #73512 üzenetére
Ha ta után nem tettél fel egyből gyári romot, akkor persze, hogy customot fog írni.
Tehát TA, download mód egyből, majd odin és gyári rom.[ Szerkesztve ]
havri
-
-
Pigmeus_1
tag
Tegnap este én is feltettem a svájci 4.3-at. Előtte az angol volt fent és annak az animációi kicsit szaggattak. Ebben a svájciban ez azért jobb, de folyamatosnak nem nevezném. A gyári launcherrel akad az egész. Lapozgatni, a widgettek között lépkedni katasztrófális!!!!
Ha viszont feltettem a nova launchert akkor minden gördülékeny.
Nem tudom, hogy mi a gond, de nekem a gyári launcher sebessége koránt sem tetszik.Csak egy lelkes felhasználó...
-
AndrewTdi
addikt
A Hard reset és a factory reset miben különbözik?
factory reset után érdemes még plusszban wipeolni?[ Szerkesztve ]
-
kabalababa
tag
válasz havri1 #73518 üzenetére
Na akkor leírom mit csináltam.
Volt egy rootolt 4.1.2, aminek a státusza normal volt, triangleaway segítségével.
Tegnap csináltam egy full wipe / factory resetet, felraktam a svájci 4.3-at odinnal, majd utána root, és végül a triangle away.
Tehát egész végig csak gyári romot használtam, TA-t is csak a root miatt használtam, hogy nullázza, és reménykedtem, hogy ugyan úgy normálra tudom állítani, mint a 4.1.2-nél. -
havri1
félisten
-
Mond
senior tag
válasz kabalababa #73522 üzenetére
Sikerült végül?
Mobilodin-nal kéne kipróbálni, az rootol menet közben! Pc sem kell hozzá![ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Akku idő milyen ezzel a ROM-al?
Asszonyéra felrántom délután.
A mostani tetszik neki amivel oda adtam , de mint a Titanik.
Nem értem, mert nálam jó volt.http://i.imgur.com/rdiVbFs.jpg
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
havri1
félisten
-
AndrewTdi
addikt
válasz AndrewTdi #73521 üzenetére
Továbbá még egy kérdés.
Ha a Svájci romot úgy tettem.fel, hogy nem volt wipe, csak FR, és Odinból felment a svájci 4.3 és egyelőre jónak találom, ennek ellenére érdemes esetleg cwmből csinálni egy backupot, majd wipeolni a mostani 4.3at és nyomni egy restoret?[ Szerkesztve ]
-
Smylei30
tag
válasz apaszka #73527 üzenetére
Titanick gondolom eleg surun kezben tartja es nyomkodja rendessen ennek a 4.3 jo a sleep modja keves aksit zabal. Am ha hasznalod rendessen mint okostelefont akkor szerintem tok mind1 mit csinalsz vele, 5ora keszenlet es csokolom van neki , talan 1 dupla ekkora aksi jo lett volna bele
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
r0by
addikt
válasz apaszka #73527 üzenetére
Kijelző most 1 óra 10 percen áll. Gyári T-s rommal 2 óránál többet csak egy picivel tudtam kihozni sajnos. Úgyhogy egyenlőre csak ehez az adathoz tudom hasonlítani a majd egy napos telepítés óta. De ez méár látszik, hogy jóval jobb lesz.
Persze csak böngészgettem, forumozgattam, meg telepítgettem, nem szoktam játszani. Gondolom az azért gyorsabban szívná. -
havri1
félisten
válasz kabalababa #73532 üzenetére
Saját tapasztalat alapján, ha root van a telefonon, TA utáni első indítánál ismét custom lesz, illetve no-ról 1-re ugrik a számláló.
havri
-
veterán
-
Mond
senior tag
Ez a nap az akkumulátor napja!
-
apaszka
veterán
Mindenkinek köszönöm.
Délután felrakom neki a Svájci ROM -ot.
Mond
Igen úgy látszik, meg van a téma.
Még jó, hogy nem a kl.....m..ó jött elő.
Már jó, hogy nekem nincsenek ilyen gondjaim.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Mond
senior tag
Egyébként, ha felrakom odin-nal a gyárit, akkor mindkét rendszer letörlődik?
Mivel most 2 rendszer van rajta.[ Szerkesztve ]
-
twohacker
csendes tag
válasz gyuri81 #73493 üzenetére
Na egész délelőtti teszt Svájci rom. Memòria 600 MB körül alakult a foglalt. Deep sleep-ből jòl ébred. Akksi jobb mint MG4-el. Lehet h jobb a memòriakezelése, mintha gyorsabban zárná be a nemhasznált alkalmazásokat. Arra figyeljetek, hogy ha volt piszkálva az efs, akkor nem biztos , hogy elsőre jò lesz. Haver bele is futott egy nincs hálòzatba.
-
Zsolaf
addikt
válasz kabalababa #73522 üzenetére
A root után és a nullázás után újra rá kell tenni a romot akkor törli a root-ot és a cwm-et, mert vissza írja ha nem.
[ Szerkesztve ]
-
gabor94
tag
Kb. 2 hònapja vettem meg a telefont rootolva. Sajnos nem tudom frissìteni OTA-n keresztül. Honnan tudom megàllapìtani;h. független volt-e gyàri koràba?Nem akarok belefutni abba; h. nem tudok telefonàlni valami ok folytàn Ha esetleg valaki segìttene; hogyan tudom felrakni a svàjci romot; azt nagyon megköszönném
-
kabalababa
tag
válasz Zsolaf #73547 üzenetére
De én nem akarom, hogy törölje a rootot, csak azt szerettem volna elérni, hogy lehessen majd frissíteni OTA-n a 4.3-at.
xda-n valaki azt írja, hogy gyanítja régi recovery van az auto root-ban, igaz neki modified-et ír, de jelen esetben lényegtelen, mert egyikünk se tud frissíteni.
De legyen ez a legnagyobb gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest