Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Hallottatok már olyanról, hogy a külföldről (ebay?) rendelt érintő esetében a kijelző függőleges irányban néhány milliméterrel kisebb, mint a gyári?
-
Geri89
aktív tag
válasz havri1 #73607 üzenetére
Nem én rendeltem a dolgot, egy S3-at szeretnék venni, amire ez van rászerelve az eladó állítása szerint. Azt mondja, hogy a kijelző minőségében ő nem vesz észre különbséget.. "csupán" annyi a probléma, hogy a közelségérzékelő nem mindig tökéletes. Egyébként nagyjából olyan áron tudnám megvenni, amennyiért ezt még el is tudnám akár viselni, de ez a kijelző dolog aggaszt..
-
SteveJobs
őstag
válasz Black&White #73608 üzenetére
nem jó , most megpróbálom magyar 4.3al
-
siralywarez
csendes tag
Remélem ez a "svájci bicska" tényleg jól vág, és nem feleslegesen gyalultam le megint a telót, eddig nagy változást nem tapasztaltam, nekem már az angollal sem volt túl sok bajom, csak az akku egy kicsit jobban merült. Ez a svájci most eszi rendesen, de most amúgy is nyomkodom. Csináltam egy AnTuTu tesztet, de ugyanannyit adott erre a ROM-ra is mint az angolra, de gondolom ez részletkérdés...
Sirály
-
BenczeZ
csendes tag
Sziasztok!
Ami most kijött magyar 4.3 azt feltehetem a Vodafone-os telefonomra?
Ami még nyugtalanít az az, hogy most fent van az Angol 4.3 de ha valaki hív vagy csak számot ír ki pedig el van mentve egy másik hívónál teljesen jól kijelez mindent!Segítségeteket és válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv:
Bencze Zoltán -
siralywarez
csendes tag
válasz BenczeZ #73613 üzenetére
Szia!
+36 -tal kell beírni a számokat, másképp nem szereti, nálam legalábbis már a 4.2.2 -től hülyéskedett.
Vodásra is felteheted, ha még nem jött ki a gyári ROM, akkor a garid ugrik, legyen mentésed mindenből, hogy vissza tudj térni a gyári ROM-ra ha garizni kell. De vannak altenatív megoldások is a gyári állapot visszaállítására, 1HSZ.Sirály
-
SteveJobs
őstag
utolsó mozzanatba sikerült , de biztos vagyok benne , hogy elsőnek is ezt csináltam . egyszerűen fogalmam sincs miért nem akarta az igazat.
Wanam Xposed beállítása közbe kérte a superSu engedélyét amit már én meg adtam jóval előtte és próba képen rányomtam az eltávolításra ami root jogot kér és elfogadta csodák csodájára .Nemértem
Azért köszönöm a segítségeteket !
-
havri1
félisten
válasz Geri89 #73609 üzenetére
Én se venném meg. Legfőképpen azért, mert így a garancia kizárt már rá.
Viszont ennél a telefonnál sajnos a gari több, mint szükséges. (Legalábbis nekem)
A kijelző 1 év alatt beég, rendszeres töltés/usb csatlakozó gond, alaplapcsere sem ritka (sok romolás, chip behal, sudden seath stb).havri
-
Gabesz1019
senior tag
Rendelt már valaki Tőle flip covert? [link]
Mi a vélemény? Milyen a minősége?
-
snow2014
aktív tag
ezt probalta valaki ? van valami emlitesre melto eredmenye ha megcsinalom ?
A gyári ROM esetében is van lehetőségünk belenyúlni a rendszerbe, de csak root jogosultsággal. Telepíteni kel a Marketből valamilyen terminal programot és ha elindítjuk, adjuk ki a következő parancsot:
rm /data/system/batterystats.bin
Ez annyit csinál, hogy a rendszer partíció System nevű könyvtárából törli az akkumulátor statisztikákat tartalmazó fájlt. Ne féljünk, hogy ezzel kárt okozunk, a rendszer 1-2 percen belül úgyis ismét létrehozza. ezután hagyjuk a telefont lemerülni egészen addig, míg magától ki nem kapcsol. Amint visszakapcsoljuk, és feltöltjük, az akkumulátor újrakalibrálódott.
Mindég legyetek rosszak ;)
-
pincehely
addikt
Sziasztok!
Ez a svájci Rom?
http://kefetemap.deviantart.com/
-
pincehely
addikt
válasz siralywarez #73623 üzenetére
Ez egyfileos, ilyennel még nem dolgoztam. Odinban hova kell betallózni?
http://kefetemap.deviantart.com/
-
kentucky
őstag
És milyen ez a svájci update?
-
torok6
aktív tag
Ha felteszem a svájci romot akkor minden megmarad a telón?
-
sanyirigo
senior tag
Nesze neked KNOX:
http://tech2.hu/sulyos-bajok-a-samsung-knox-rendszerevel-2930714?noparse
[ Szerkesztve ]
Pixel 7
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
Folyamatosan figyeltem, hogy mikor érkezik a 4.3 - as frissítés az S3-ra , amíóta kint van a magyar rom próbálom manuálisan "erőltetni" a frissítést de mindig azt dobja ki, hogy már telepítve vannak a legfrissebbek.
Most néztem a csc-t és az ALB van ez mit jelent?
[ Szerkesztve ]
-
spadge
tag
válasz siralywarez #73614 üzenetére
Ugyan én már nem s3-at nyúzom, de note2 topikban többen is írták, hogy a szervizesek az angol 4.3-at rakják rá autómatice. Ugye hivatalos magyar XEH még nincs notira.
-
sulu1701
aktív tag
válasz sanyirigo #73638 üzenetére
Szia!
Kb 1 hónapja volt egy alaplapcsere a telefonoban amit itt házilag cseréltek, de volt valami gubanc az uj IMEI beregisztrálásával így elvitte magával és pár nappal később így kaptam vissza. Minden gyári , érintetlen ha én ezzel a progival belenyúlok nem lesz gond (garanciára gondolok)?
-
sanyirigo
senior tag
válasz sulu1701 #73640 üzenetére
Garanciával így is lehet gond. De a csc módosításhoz root kell, az pedig megint csak garivesztéssel jár. Ha nem vagy biztos a dolgok menetébe, akkor inkább ne is kezdj hozzá.
Egyébként szerintem felrakhatod odinnal a magyar 4.3-at. Nem hinném, hogy gond lenne vele. Bár ez az imei probléma nem hangzik valami túl jól.[ Szerkesztve ]
Pixel 7
-
pincehely
addikt
Hát ez a svájci rom fenomenális.
Bug mentes, ennyi szabad ramom még sosem volt.
Az akkumulátor gyakorlatilag nem merül..http://kefetemap.deviantart.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest