Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#54095) roberto211 válasza adammkaa (#54089) üzenetére


roberto211
őstag

Az az érdekes,hogy egy olyan tag ossza az észt aki kb 2hete itt sírt,hogy "átverték" egy gsm boltban, nekünk kellett megfogalmazni a szöveget,hogy mit mondjál neki(gsm boltnak) , azt se tudtad milyen rom volt rajta, nekünk kellett elmondani szó szerint szájba rágva,hogy mit csinálj és akkor most itt hatalmas ego-d lett ,személyeskedsz , és elakarod magyarázni,hogy miért is jó a 2gb ram, meg,hogy az s4 mekkora marketing. Lehet,hogy van benne marketing is mint mindennek(különben visszaesne kb a vásárlások 40%a aki azért veszi,hogy mekkora menő legyen,mert menő telefonja van mert ezt láttam tv-ben,élőben,hallotta havertól,stb) .
Meg több száz alkalmazásod van? Kihasználod? Nem hiszem. Akkor ezzel se kéne nagyon menőzni.
Tudtam előre,hogy ha itt megjelenik 1 vs 2gb ram csak a baj lesz illetve ha a kérdező pár oldalt visszalapozott volna vagy használta volna a keresőt , mert kb 50000 találatot adott volna és akkor sem lett volna ez..
Tényleg röhej ez az egész téma, meg lassan a topic is kezd már az lenni ilyenek miatt.

"Marketing -nek bedőlt emberek kezdték nem én" Meg ezzel a mondattal leminősítesz olyan embereket akik nem tegnap kezdték a témát, illetve eléggé tudják mit csinálnak, erre fel ez a szöveg.

Predikative: Te meg legyél szíves, megkérlek,hogy ilyen témákért legközelebb először használd a keresőt és ha akkor sem találsz konkrét választ akkor kérdezd meg bár erre a ram témára nem kevés találatot dobott volna ki. Köszönöm. :R :R

[ Szerkesztve ]

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.