Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlatan77
aktív tag
Ezt a Boeffla kernelt használja valaki?
http://www.boeffla-kernel.de/index.php/2012-10-31-06-13-16
Elsősorban aksira és a zenére lennék kíváncsi.
Alapvetően nincs gondom a Googy-val sem,de nem bírom mikor naponta dobnak ki új buildeket.
Na meg a voodoo sound lecserélése is fekete pont.(#53607) adammkaa
Szerintem ne fokozd,mert tovább égeted magad.[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz gyuri81 #53590 üzenetére
Hát én úgy mondanám, hogy amennyit a TW megtud enni. Ez a samu bűne szerintem.
Persze a virtuál rendszer mivoltára is lehet fogni sokat, de ennél a telefonnál maradva ez nyom a latban sokat.
De amúgy jó a kép tényleg!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
adammkaa
senior tag
válasz nbukta77 #53613 üzenetére
Még mindig nem tudom hogy jön az átbaszott vevő a ramokhoz Inkább ha mindenki megtámadja az írásomat, valamit csak írhatnátok miért is nincs igazam hogy az lte, gyorsabb gördülékenyebb, és miért jobb a sima s3, végigolvasom esküszöm Mert reagálás nincs, csak személy elleni , de az sem a témához kapcsolódik.
Nexus 5 Black
-
roberto211
őstag
MÁÁÁR MEGINT A RAM RAM ÉS RAM!
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
nbukta77
addikt
-
apaszka
veterán
válasz adammkaa #53615 üzenetére
A két készülék nem csak a memória mennyiségében különbözik.
Magyarul két különböző hardverileg készülékről van szó.
Nincs mit összehasonlítani, mert csak hasonlóak a kinézetük.Az hogy a "sima " jobban támogatott , és többen fejlesztenek rá, az annak köszönhető, hogy ezt használják sokan, és ez jött ki előbb.Az hogy melyik laggol jobban?
Ez a ROM/kerneltől függ.Lásd az s4 ez, hogy az is laggol. Pedig LTE is kezeli két giga rammal.
Hmmm?
Így ez már érdekes nem? Ugyan akkor a.régi kis samu, meg vígan pörgősen működik nudli rammal?!Szerk.
Az én telefonom pedig fürge, és nem akad, tökéletesem megvagyok vele elégedve.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
legenda
válasz apaszka #53618 üzenetére
inkább akadjon kicsit 2 gigabyte ram mellett, mint pörögjön - buheráltan - 1 gigabyte mellett, de ne lehessen átugrani egy üzenet elolvasása idejére a böngészőből úgy, hogy visszalépéskor ne az újratöltődő weblap fogadjon - mert az eredeti állapotot nem tudta a memóriában tartani -, mivel úgy roppant kellemetlen lehet bizonyos szituációkban!
1 gigabyte esetén adott a hiba, 2 gigabyte esetén még egy s3 lte sem bakizik.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
adammkaa
senior tag
Nekem megmarad a weblap ahol abbahagytam és mióta nálam van soha nem akadt meg
Más: Adtak ki valaha van tudomásotok olyan játékról ami nagyon hasonlít a temple run, vagy temple run2 re? Illetve a másik kérdésem van valami információ hogy a gyári fülhallgató hány ohm os (tipp 16), és hány dbi s? (érzékenység)
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
roberto211
őstag
Milyen a nexus4? Tiltakoztál nagyon ellene, aztán még is. Mi a véleményed-tapasztalatod róla?
(#53622) zlatan77 : Na igen. És nem a 2gb ram képes csodákra, hanem az optimalizáció amit a Samsung úgy elk*r ahogy van.. Mindegy.. Itt szoftveresen kéne javítani a Samsungnak és semmi gond nem lenne, de azt is furcsállom, hogy mindg annyit használ mint amennyi ram van a telefonban. 512mb ramnál 350-400m, 1gb nál 600-800, 2gb nál(nem tudom de gondolom több mint 1gb). És szinte ugyanaz a szoftver mert a Samsung nem nagyon szakad bele a szoftveres munkákba. Touchwiz-et újítanak 2évenként és ennyi.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
zlatan77
aktív tag
válasz roberto211 #53616 üzenetére
Ezért lenne itt az ideje egy külön LTE topiknak.
Így aztán ott mindenki boldogan ecsetelhetné a 2GB előnyeit.(#53619) kali
Érdekes az asszony mini2-én sem tapasztaltam még ilyet.(#53620) adammkaa
Mert a 2 GB csodákra képes.[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz roberto211 #53621 üzenetére
nálam 500-700 MB RAM van foglalva, több mint 1 GB szabad
-
adammkaa
senior tag
Adtak ki valaha van tudomásotok olyan játékról ami nagyon hasonlít a temple run, vagy temple run2 re? Illetve a másik kérdésem van valami információ hogy a gyári fülhallgató hány ohm os (tipp 16), és hány dbi s? (érzékenység)
Nexus 5 Black
-
legenda
válasz zlatan77 #53622 üzenetére
s3 (i9300) a téma - bármilyen firmware verzióval -, amin elvégezhető például egy banki átutalás weboldalon úgy, hogy oda bejelentkezve, és közben az üzenetekbe kilépve elolvasandó az sms útján küldött kód, majd a weblapra visszalépve beírható és el is fogadja, mert nem töltötte be újra a weblapot, hanem a memóriában tartotta azt a korábbi állapotban!?!?
ez csak egy példa, lehetne még írni mást is!
lehet mondani, hogy 1 gigabyte ram is elég, de ez nem minden esetben igaz az s3 esetében...
elfogadható, hogy valakinek elég a sima s3 az 1 gigabyte ram mellett, de ez legyen igaz fordítva is, nem kell fricskázni azt, aki ilyenek - vagy az lte miatt - i9305 vagy i9505 mellett döntött!
utóbbit általánosságban írtam, nehogy olyan is magára vegye, akit egyáltalán nem érint![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Nazara
őstag
ICS-től kezdve már le lehet tiltani a nem használt alkalmazásokat root nélkül is a beállitásokban, és hasonló eredményt lehet vele elérni. Kis körültekintéssel ez az átutalásos szituáció is megoldható, de nyilván kényelmesebb az LTE-s verzióval. Ha nem csak a T adná gyári garival, gondolom, hogy nagyobb rétegekhez jutott volna el, és nem lenne ekkora harc, hogy most megéri-e, vagy sem.
De aláirom, hogy átlagusernek ilyen esetekre is a 2 Gb ram a megfelelő.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
apaszka
veterán
Én sima S3 on nap mint nap intézem az utalásaimat.
Nincs gond. 300 szabad Ram körül van mindig! Ez bővel elég,hiszen jól gazdálkodik a rendszer.(#53624) dobobazsy
És eladod? Sok a szabad RAM od!
kali
Ha szakértő vagy akkor de.....................
PARANOIDANDROID meg mindennek megmutatja,hogy mi miért hibás!
Ha valaki használja tudja miről beszélek.
Mit ad a TouchWiz nekünk! Persze mínuszba! Viszont tetszetős állítólag![ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Mivel egy felújított S3-at kapok, amire 15ft-ért töltöttek nekem szoftvert is( ), így tiszta lappal indulok. ME7-et gondoltam felrakni. Van már olyan kernel 4.2.2-re, amit lehet kezelni hangzásügyileg is STweaks-szel?
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
_seth_
veterán
Ez teljesen hülyeség. Defy, ace is képes erre 512 rammal. Sima s3 is képes rá de valóban az első galaxy s is képes volt már, ahhoz is volt szerencsém. ÉS S3 esetében ráadásul lehet egyszerre több oldal is nyitva, mindez a legutolsó gyári rommal + gyári böngésző és még csak rootolva sincs tehát 0 buhera.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
nbukta77
addikt
megy a harc rendesen.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Vic61
senior tag
Tudjátok, hogy már van 10.1.1-es Nightly? Temasek CM 10.1.1 RC0.1
Samsung Galaxy Fold
-
bobie
tag
válasz zlatan77 #53641 üzenetére
Ráadásul a semmin megy a vita.
Kit érdekel mennyi RAM van benne, és miben más. Evidens amiben több van az jobb, mert több van benne.
Főleg, hogy olyan emberek vitatkoznak és hintik az igét akik adott esetben pár héttel, nappal ez előtt még segítségért jöttek.
Én szeretem ezt a fórumot mert sok érdekességet olvastam/olvasok, csak ez már kezd unalmas lenni.Nullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
Piwi
veterán
buli van?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
apaszka
veterán
válasz gyuri81 #53630 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=lQmzACX8cfg&feature=youtube_gdata_player
De van és az körül mozog mindig. Ez egy régebbi videó , most már több a szabad, és jobban kipucoltam az egész rendszeremet.
-
legenda
válasz dancsuri #53633 üzenetére
nem fényezek semmit, csak néhány ember rendre lerohanja azt, aki leírja, hogy jobb a 2 gigabyte ram.
igen, sok telefon képes rá akár 512 megabyte ram mellett is, de az s3 valahogy sokaknál problémába ütközik 1 gigabyte ram alatt is, van alkalmam sokszor kipróbálni a különbségeket, hiszen sima s3 típusból fordul meg nálam a legtöbb szoftverezésre, de nem csak nekem tűnt fel a dolog, sok ember küzd a problémával, még hozzáértőbbek is; link (több ilyen hozzászólást is találni még!)apaszka; nem szakértőség kérdése, sokan vitatták a dolgot, de rendre akadályba ütköztek eddig, akik a gyakorlatban is bizonyítani akarták az ellenkezőjét, szinte minden áldott munkanap van lehetőségem kipróbálni, és valóban nem egyszerű dolog rábírni ezen telefont az igazságra...
_seth_; mint fen is írtam, valóban sok telefon képes rá, akár kevesebb ram mellett is, de itt most a sima s3 a téma, nem lehúzni akarom, hiszen nem érdekem a dolog, de ezzel problémák vannak, az általam (is) leírt szempontból legalábbis...
nem az a vita tárgya, hogy hány oldal lehet egyszerre nyitva a böngészőben.mgTerminator; már aki szeret mindenre külön alkalmazást telepítgetni...
nem kell védeni az sima s3 típust sem, én például sosem írtam olyat, hogy rossz telefon, de ne védje néhány ember bármi áron a 2 gigabyte ram verziósok ellenében úgy, hogy azokat húzza le más tekintetben, illetve azok használóit hurrogja le, ha említeni merik a látható és érezhető különbséget.
örömmel - és megtiszteltetésnek - veszem, ha valaki bemutatja, hogy simán megy az általam - és mások által is - leírt problémás művelet, de ennek hiányában sem feszegetem jobban a dolgot, használja egészséggel mindenki a bármilyen telefonját, és ne másikét húzza le, még akkor sem, ha savanyú a szőlő.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
havri1
félisten
Az tény, az S3-nak sokkal rosszabb valahogy a memóriakezelése mint pl az S2-nek.
De kernel cserével, és egy jó beállítással nálam minden ok..
Lefagyasztottam a sok Samsungos programot, és Greenify-vel pedig azokat, amiket nem használok nap mint nap, így azok sem futnak a háttérben.
Van fent HD widget, Swiftkey, Viber, Dolphin, Nova launcher, és ezekkel elvagyok 200-350mb szabad ram között, állandóan.
Sose figyelem, csak most a napokban, amióta kirobbant ez a téma.
Teljesen stock romnál én is felfigyeltem a túlzott memóriafogyasztásra, tehát biztosan valami el van cseszve.[ Szerkesztve ]
havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest