Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemi
senior tag
válasz fatomas673 #32051 üzenetére
Legújabb?
Figyelni kell a kis-nagybetűkre,szóközökre...[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
enemi
senior tag
válasz fatomas673 #32054 üzenetére
Dejszen ott íri is asszem(Microsoft Visual C++) ,próbáld a küldött linkről letölteni,telepíteni
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
enemi
senior tag
válasz fatomas673 #32056 üzenetére
-
Yogibear974
senior tag
Hülye kérdés! Az első kamera önarcképnél tükörképet készít, vagy valamit elállítottam?! Sapkán felírat fordítva van, mint pl. a tűzoltóság matrica.
Üdv: -=Yogibear=-
-
HThomas
senior tag
válasz malisonX #32058 üzenetére
Jaa, most esett le, hogy a gyari foliáról van szó...
Esetleg nillkin tok + gyari folia kombó tapasztalatok valakinek?
Egyébként normál használat mellett mennyire karcolódik a kijelző? Eddig egyik telefonomon sem volt soha semmilyen folia és x év után is max alig észrevehető mikrokarcok lettek...
-
bandi0000
nagyúr
Szerintetek ez a Nokia DT910 QI töltő jó lehet az edge-hez?
Xbox One: bandymnc
-
malisonX
aktív tag
válasz bandi0000 #32062 üzenetére
QI töltéssel kapcsolatban nekem is lenne egy kérdésem. Az mennyire normális, hogy van egy kínai qi töltőm, S4-emet tökéletesen tölti, S7 Edge meg rá se bagózik, ha rárakom? Azt hittem ez szabványos. Esetleg arról nincs infótok, hogy a SES-ben van-e esetleg a gyári töltőből kitéve kipróbálható bemutatódarab?
Yogibear974: Nálam is ilyen, pedig még nem nagyon állítgattam semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Na ez tök jó. Az első render/szivárogtatott képekhez képest messze szebb az S8 igaziban.
Bár, ahogy látom, az S8 esetén a hasznos képernyőterület kb. ugyanakkora (nyilván a plusz esetén már nagyobb). Megnyugodva konstatáltam, hogy egy év után sincs szégyenkezni valója az S7e-nek.[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Yogibear974 #32059 üzenetére
Igen. De ki lehet kapcsolni a beallitasokban.
(#32067) Keem1
2 ev utan sem lesz,csak ezt akarjak elhitetni velunk,hogy vedd meg az ujat es ezzel mozgasd a gazdasag fogaskereket.[ Szerkesztve ]
-
balika333
tag
Én például pont tegnap vettem a FirstPhoneban egy fehér 2 év gyári garanciás S7 edge-t páromnak. Ott volt mellette az S8 100e Ft-tal drágábban. Megnyomogattam azt is, de nem érzem, hogy annyival többet érne. Szép, jó, de egy kézzel szinte lehetetlen lehúzni az értesítő sávot, a vékonyságért plusz pont, a kisebb akksiért mínusz pont jár. Valahogy nem győzött meg az S7e-el szemben. Páromnak így fehér van, nekem egy dual SIM-es fekete. Szerintem el leszünk velük, talán jövő ilyenkor amikor normalizálódik az ára lecserélem egy dual S8-ra.
Samsung S22 Ultra
-
*Ropi*
félisten
válasz malisonX #32063 üzenetére
Ilyen Axigo QI töltőpadot vettem (kettőt is): tölti rendesen, csak cefetül melegszik még normál (nem gyors) töltés esetén is. Nem tudom ez más töltőpadokkal hogy van, de töltővel próbáltam a gyárijával is meg több QC2.0-át tudó Blitzwolf és Tronsmart fejjel is.
Kérdés: vezeték nélküli töltésnél másoknál is érezhetően melegszik a telefon / az akku?
Egyébként vicces, mert a töltőpad leírásában az van, hogy töltés közben esetleg ventilátor hangja hallható (természetesen nincs benne ventilátor).
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
enemi
senior tag
válasz fatomas673 #32056 üzenetére
bocs,de közbejött egy kis pitty-putty feltöltéskor....majd jelzem,hogy mikor.
Emígy jól vagy? Sikerül a Samfirm?[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
gerner1
nagyúr
válasz *Ropi* #32071 üzenetére
Nálunk gyári töltőpadok vannak, és normál töltésen nem igen melegszik, egyik készülék sem. Persze némileg, olyan" kézmeleg" langyos lesz, de ahhoz képest semmi különös, ami györstéltéskor tapasztalható, és ez utóbbi sem forró. Ennél hallható, ahogy elindul a venti, de nem zavaró.
-
enemi
senior tag
válasz fatomas673 #32074 üzenetére
Lesikerült szedned a hatost? Akkor már fel se teszem a Drive-ra
-
RaveForce
veterán
válasz *Ropi* #32071 üzenetére
Nekem ilyen van, 1500mAh, gyari adapterrel, max kezmeleg lesz a telefon tole, a pad meg teljesen szobahomerseklet
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
*Ropi*
félisten
válasz RaveForce #32078 üzenetére
Feltöltöm az Axigo-val még egyszer és megmérem infra hőmérővel, hogy mennyire meleg az a meleg: hogy ennyien mondjátok már kíváncsi vagyok, hogy csak én érzem túl melegnek vagy tényleg csak normál meleg.
Csak ehhez várnom kell Hétfőig, mire lemerül.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Ma vettem egy 7 Edge-t és az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e feltennem a 7-es frissítést, vagy maradjak a 6-nál, illetve ajánlotok-e valamilyen hasznos tippet a használathoz?
Egyébként a telefon nagyon tetszik egyelőre, aztán majd elválik.
Köszi a válaszokat! -
RaveForce
veterán
válasz bombibmw #32080 üzenetére
Persze, h erdemes! Arrol nem is beszelve, hogy tamogatas szempontjabol a frissitesek linearisak!
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
-
-
Yogibear974
senior tag
válasz Jack Oneill #32068 üzenetére
Hol lehet mester, had tanuljak! A kamera appban, vagy a rendszer beállításoknál?!
Nem találtam sehol. Már kerestem, mikor észleltem a 'hibát' Q.ra idegesít. Ne legyen már olyan, mint a vindóz, hogy megmondja nekem, mit szeretnék?!..majd én megmondom neki, hogy én mit szeretnék! Addig is a Ps-ben csinálok egy vertikális tükrözést.Üdv: -=Yogibear=-
-
bandi0000
nagyúr
válasz fatomas673 #32089 üzenetére
másik telónál úgy oldottam meg, hogy visszaállítottam gyárira, nem adtam neki netet, és gyorsan kikapcsoltam az autómatikus frissítés keresést, nem tudom itt jó megoldás e ez
-
RaveForce
veterán
válasz fatomas673 #32089 üzenetére
Pl minek a beállítások ikon a fokepernyore? nekem meg a fomenubol is szamuzve van. A redony alol elérhető.. utalom a redundans elemeket.. :$
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Talán itt de lehet az S7 topikban linkelte valaki a wines témaszerkesztőt. Már meglévő, témaáruházból letöltött témát is lehet vele szerkeszteni ?
-
Jack Oneill
veterán
válasz Yogibear974 #32087 üzenetére
Kamera beallitasok. Kepek mentese elonezet szerint kapcsold ki. Akkor nem csinal tukorkepet
-
w333
félisten
-
Yogibear974
senior tag
-
Tybike81
őstag
válasz Jack Oneill #32072 üzenetére
Pedig azt írják sokkal jobb... amúgy megnéztem én is ma a firstphoneba és nem kapott el az érzés, hogy most azonnal kell.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
bandi0000
nagyúr
Engem sem vonz az S8, ha a mostanin nem jelentkezik a hívás mizéria tuti nem váltok, majd S9 re pláne ha abba megoldják azt, hogy a kijelzőbe legyen az ujjlenyomat olvasó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik