Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
2 SSD megdöglött az adatbázis RAID5 tömbjében. Újat kellet építeniük, eddig tartott tegnap este óta, szinte megállás nélkül.
Az új szerver ideigleges, lassú vinyókkal, úgyhogy előre szólunk, hogy órákig köhögni fog indulás után is (amíg be nem cachelődik RAM-ba a DB).
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Sziasztok elköszönök ,mert visszaváltottam V10-re!
Azért neked válaszoltam,mert nekem is feltűnt amit írsz! Ha kijöttem a wifi hatósugarából vagy csak simán kikapcsoltam akkor nem nagyon tért magához a net!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
szevassag
tag
De nekem van ilyen. Nem csak 4g-n,hanem 3g-n is megcsinálja, hogy amikor elhagyom a wifi hatótávot, csiga lassu, vagy teljesen elmegy a net, pedig van térerő. Olyan is volt, hogy repülő mód ki/be segített. Remélhetőleg egy szoftverfrissités megoldja majd, emiatt nem dőlök a kardomba.
-
F-ECT$
titán
Nekem akkor van gond, amikor a wifi határán vagyok (néha van, néha nem), ha tutira kijövök a range-ből, akkor pár sec alatt rááll adatkapcsolatra (4g) és nincs gond.
Van egy olyan beállítás, hogy wifi mellett is maradjon adatkapcsolatban, ha azt bekapcsolod, akkor is jelentkezik ez?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Akidobos74
aktív tag
Nem, ezt egyelőre csak a gyári böngésző tudja. Úgy tudom.
___________________________Ma tájmlepszeztem egy órát, közben a gyorstöltés is ment, AIDA szerint 61 fokos volt a proci, a készülék sütött, annyira forró volt, de meg se röccent, minden flottul ment, animációstul. Le a kalappal. Csak azon aggódtam, ne olvadjon meg a burkolat ragasztása..
____________________________Andralin: nekem első dolgom volt a frissítések után. SIII-ról pillanatok alatt áthúztam róla az adatokat kábellel, igaz, csak a névjegyeket és a wifi jelszavakat. Az SIII-on semmit sem csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem értem én ezt a karcolódást. Én néha az "irodában" szinte kibaxom az asztalra és egész nap ott is van, felveszem, leteszem, csesztetem, majd megint lerakom, tolom, arrébb csúszik meg minden. Az előbb áttöröltem, ami nem mostanában volt, de egy mikrókarc, annyi nincs rajta.
Teljesen hibátlan mindenhol.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Azért tegyük hozzá, hogy autópályán, nagy sebességnél ez nem egyedi eset, folyamatos toronyváltás a híresen jó vidéki magyar hálózaton. Próbáld meg más telefonnal is, nem hiszem, hogy sokkal jobbak lesznek a tapasztalataid.
Én nem vettem észre olyat, hogy gyengébben venné a jelet, mint más telefon (nekem flat s7-em van). -
Burt1793
veterán
Ugyanott, ugyanolyan időben, ugyanannál a szolgáltatónál, ugyanannyival menve, többször kipróbálva? Lehet, hogy pont most volt valami gubanc a szolgáltatónál.
Én azt már észrevettem, hogy bunkerben rendesen merül az s7, hogy tartsa a jelet, de szokott lenni jel. Nálam hálózateldobás már 2 hónapja nem volt -
F-ECT$
titán
Kétféle is volt korábban:
-nem tudtak téged hívni, pedig te azt láttad, hogy van térerőd
-nem tudtál hívást indítani, pedig te azt láttad, hogy van térerődMindkettő esetben egy repülő mód on/off megoldotta a hibát, de pár hónapja nem nagyon olvastam ilyen bugról, szóval valószínű, hogy az újabb romokban javítva lett.
@laci0530:
BRAVOPHONE Kft., mint forgalmazó – továbbiakban: Forgalmazó - mobiltelefonokat, mobiltelefonokhoz eredeti gyári és utángyártott tartozékokat, kiegészítőket, valamint egyéb telekommunikációs eszközöket (továbbiakban: termékek) értékesítő nagykereskedelmi vállalkozás. Forgalmazó biztosítja a Viszonteladó részére az általa forgalmazott termékek nagykereskedelmi áron – kizárólag továbbértékesítési céllal - történő vásárlás lehetőségét.[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
RaveForce
veterán
azt javaslom, hogy ha gép helyett is az s7et használod, tehát sokat netezel, a chrome-ot semmiképp sem használd
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
-
Joe.36
addikt
Ez lehet hely függő nekem Budapesten tökéletes 4G / 4G+ hálózatom van, Tmobil, 4G kevesebbet kell fogyasztania mint 3G-n. Soha nem kellett állítani hogy 4.3.2.G legyen. Megy automatikusan, tökéletesen
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
-
james008bond
őstag
Az S7/E használt árára gondoltam, nem az új árára. Ha valaki jó csúcstelót akar venni, és marad a Samsung vonalon, akkor más alternatíva nem igen lesz egy ideig ( olvasva az újabb tűzeseteket ) és szerintem aki eddig le akarta cserélni a jelenlegi S7/E telóját és most nem fogja ( mert nem lesz Note 7 ), az is relatív hiányt teremt. Ettől függetlenül a Samsungnak nagyjából befellegzett szerintem.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik