Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Most csatlakoztam az S7 Edge felhasználók táborához, remélem ezzel is legalább olyan elégedett leszek, mint a régi S4-el. Fóliát holnap megyek tetetni az Allee-ba, viszont tokról az lenne a kérdésem, hogy megéri-e a gyári Clear Cover azt az 5-7 ezer Ft-ot amennyiért árulják, a 9 dollárért kapható eredetinek mondott aliexpressről rendelhető tokkal szemben? Van ekkora különbség köztük minőségben is?
Köszi -
malisonX
aktív tag
válasz bandi0000 #32062 üzenetére
QI töltéssel kapcsolatban nekem is lenne egy kérdésem. Az mennyire normális, hogy van egy kínai qi töltőm, S4-emet tökéletesen tölti, S7 Edge meg rá se bagózik, ha rárakom? Azt hittem ez szabványos. Esetleg arról nincs infótok, hogy a SES-ben van-e esetleg a gyári töltőből kitéve kipróbálható bemutatódarab?
Yogibear974: Nálam is ilyen, pedig még nem nagyon állítgattam semmit.
[ Szerkesztve ]
-
malisonX
aktív tag
válasz Aryon87 #34290 üzenetére
Nekem ma jött meg a carbon fólia a hátlapra. Könnyen felrakható, viszonylag vastag anyagból készült. (Vissza lehet szedni, ha felrakás közben valami probléma lenne). Jól néz ki, de a felülete érdes, ez megszokást igényelhet. Megjött az alis clear cover tokom is. Ha nem ugyanaz lenne a sorozatszáma, mint ami a többi vásárló fényképein látható, még el is hinném róla, hogy eredeti. Ettől függetlenül szerintem simán megéri az árát.
-
malisonX
aktív tag
World-Soft: Egyik haveromnak is repedt kijelzős az S7 Edge. Volt garanciális problémája a telefonnal (egyik napról a másikra nem lehetett bekapcsolni). Ő nem a Samsunghoz ment vele, hanem a szolgáltatójához (telenor). Gond nélkül, gariban javították neki. Ha szolgáltatós neki is, meg lehet esetleg próbálni ezt az utat is.
fairi: Milyen típusú UPC-s routered van? Nekem connect boxon lóg 5ghz-en, probléma nélkül. -
malisonX
aktív tag
válasz *Mukeey* #35238 üzenetére
Hát, ez akkor egy nagyon jó vétel volt. Én is kb. 2 hónapja vettem egy fóliás goldot, még 10 hónap gyári garival (EU-s készülék), de 120-ért. Akkortájt többnyire ütött, repedt és bizonytalan garanciás készülékeket találtam csak a 100k körüli kategóriában. Színe miatt ne bánkódj, szerintem így még kevésbé van tucat hatása. Gondolom neked is volt elég fekete téglád ezelőtt, nem árt egy kis változatosság...
-
malisonX
aktív tag
válasz Alonso69 #35964 üzenetére
Nekem is hasonlóan jók ezzel az alis verzióval a tapasztalataim. Spigen másolatok az S4-esen 2-3 hét alatt totál leamortizálódtak, ezen meg egy karc sincs május óta. Azt bánom csak, hogy nem ezüstöt, hanem arany színűt vettem az arany telóra, így már lehet picit túl feminin Egy karbon hatású fóliát is raktam a készülék hátuljára, nehogy összekarcolja véletlen a tok és a mobil közé esetlegesen beférkőző por
Más: még vásárláskor írtam, hogy az S4-eshez használt filléres, gagyi, vezeték nélküli töltőre rá sem bagózik a telefon. Pedig elvileg QI szabványos és 5V-1A az outputja, ezért legalább egy lassú töltésre számítottam...
Rendeltem helyette egy ilyet bangoodról, a napokban érkezett meg. Nagyon tudom ajánlani. Tudja a fast charge-ot a gyári adapterrel. A fent említett tokon keresztül simán tölt. Az alján körben világít a LED töltés közben, viszont fényérzékelős, nyugodtan lehet mellette aludni. Egy normális minőségű kb. másfél méteres microUSB kábel is jár hozzá. Nem áll meg töltés közben vagy ilyesmi, 100%-ra tölt. Valamennyire nyilván melegszik, mivel ebben nincs venti, mint a gyári samsung gyorstöltőben, de szerintem ez még teljesen vállalható. -
malisonX
aktív tag
-
malisonX
aktív tag
Elvileg nagyban készül már a V3-mas verzió, bízom benne hogy a hétvégén be is fejezi a srác.
Mivel bőven lesz benne bugfix -részletesebben a topicjában olvashattok róla - szerintem megéri azt megvárni. Én személyszerint arra várok és meg is fogom írni a tapasztalatokat. Egyébként várható a hivatalos android 9.0 is az S7-re, erről is lehet olvasni az újabb kommentek között. [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik