Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
válasz h_benjamin #31687 üzenetére
Ne erölködj.
Nála azért ilyen, mert nem használja rendesen a telót.
Gondolom levette a fényerőt kikapcsolt minden plusz funkciót és szinkronizálást.Használd majd tölsd este, ne szenvedj rajta mint legtöbben.
Amúgy, neked is bírja 10 órát a kijelző és 3 napig töltés nélkül mondjuk, ha pdf-et olvasol rajta
We live in a simulated world...
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok.
Nálam is hasonló a helyzet. Maximum 5 óra a kijelző idő. Bár semmilyen korlátozás nincs.
A sötét téma tényleg sok pluszt jelent? Tudnátok ajánlani párat?
KösziCsend a lelke mindennek!
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok
Most szeretnék egy ilyen készüléket venni és az lenne a kérdésem,hogyha eu-sat veszek amin 1ev teljeskörű gari van,akkor regisztráció után kapok még egy évet?Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Jack Oneill
veterán
Ha nem hasznalom,megis hogy jon ossze szerinted a 6-7 ora? Valoszinu attol,hogy nem hasznalom igaz? Tok egyszeru dolgok ezek,amiket nem ertem,mas ember miert nem tud megtenni. Rengetegen bekapcsolva hagynak minden funkciot. Gps bloototh mobilnet wifi. En akkor hasznalom ezeket,ha kell. Es igen,nem esik nehezemte ezeket manualisan kapcsokgatni. Tiltani samsungos baromsagokat tiltok,mivel nincs ra szuksegem. Fenyero minek legyen maxon lakasban? Szabadban meg szerinted hogy latnam alacsonyan? Akkor nyilvan maxon van szinte. Szoval ep esszel gondolkozva le lehet ezt a kort futni hitetlenseg nelkul is. Szerinted a pdf okvasas egyenlo a fecebokozassal. Gondolkozzal mar. Nem pdf-eket olvasok. Chromot hasznalok es allandoan nyuzom. Rengeteg oldalam van a konyvjelzok kozott,amiket rendszetesen latogatok. Neked nem jon ossze...ennyi...masnak viszont igen.
[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
Ez a kijelző idős nagyzolás már baromira fárasztó.....
Sokunkat nem érdekli mennyi az kijelző idő, de reggel ha elindulunk munkába és este hazaérünk, legyen benne egy kis szufla még...
Ezt nekem bírja. És az is biztos ha folyamatosan nyomom akár 6-7 órán keresztül, akkor 6-7 óra lesz a kijelző idő mire lemerül pl 10%-ig. Ha nem használom folyamatosan akkor 3-5ó között van a kinelzőidő mire lemerül 10%-ra....Ha kikapcsolja valaki a wifit, mobilnetet, akkor meg minek okostelefon? Ennyierővel le is lehet kapcsolni a telefont és csak akkor bekapcsolni ha használni akarja....
-
Jack Oneill
veterán
Ott a pont,ne foglalkozzunk ezzel De az automata wifi,mobilnet dologgal nem tudok egyet erteni. Ismeroseim,kollegaim kozul meg soha senki nem hasznalta automatan ezeket a dolgokat. Pont,hogy igy jasznalom a telefont. Tenyleg oda jutunk egyszer,hogy majd a gepek is etetnek meg,mert meg a kanalat is lustak leszunk megfogni.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz Jack Oneill #31706 üzenetére
Ha vén papa leszek, felőlem a prostit is hívhatja nekem rendszeresen a telefon magától (addigra én úgyis elfelejtem majd)
És remélem, a párom ezt nem olvassa.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz Jack Oneill #31614 üzenetére
Ez nem automata fényerő. Manuálisan állítom mindig. Viszont ha nagy a fény, akkor szürkébb, vagy világosabb (minimálisan) lesz a kijelző.
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
greyslay
aktív tag
Úgy gondolom eljött az idő hogy szeretett telefonomtól végleg megváljak.
Egyszerűn nem bírom elviselni ha nincs rajta üvegfólia, de sajnos nem találok normálisat ami megfelelne rá.
Kérdésem lenne hogy vodafüggő másfél év garival és az alján repedéssel mennyit érhet?"embertelen ember munka"
-
Mr X
veterán
A kijelzőidő mutatja meg, hogy bírja az aktív használatot, nem az, hogy mennyi ideje volt töltőn. Abban lehet összvissz 20 perc használat is, azt szép, hogy bírja.
Az autó fogyasztását is megtett kilométer alapján számoljuk. Az, hogy hó elejétől hó végéig elég egy teletank, semmit nem jelent, ha nem tudni, mennyit ment ezalatt.
-
inkubator
aktív tag
Szakszerviz (sufni gsm bolt) szoftvert frissített a telón, mert nem volt térerő induláskor. A telefon bekapcsolása után 5-10 perccel a következő értesítés fogad:
Az újraindítás gombra bökve ide érkezik a telefon:
A képernyő alján lévő üzenet tükrében melyik menüpontot válasszam? Vagy mit csináljak? A "reboot system now" opcióra bekapcsol a telefon rendesen ahogy kell, de visszatér az eredeti probléma miután feláll a rendszer és ismét eltelik 5-10 perc. Válaszokat előre is köszi!
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
Leslie1966
senior tag
-
Devilstudio
tag
Nagy a csend most hogy megvan a 7.0 azóta még biztonsági frissítés sem jött.
Mi az oka?
Utolsó BF: 2017.február. 01[ Szerkesztve ]
Az adatvédelem halott, és a szociális média tartja a dohányzó fegyvert.
-
enginev3.0
félisten
válasz Devilstudio #31719 üzenetére
Van akik már kaptak biztonsági frissítést ha jól emlékszem
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Zsolaf
addikt
válasz Devilstudio #31719 üzenetére
Én remélem már a 7.1-es kiadásán munkálkodnak, mert ránk férne.
-
Jack Oneill
veterán
válasz enginev3.0 #31720 üzenetére
Igen. Megkaptak a februarit,ami pl a telekomon mar reg van.
[ Szerkesztve ]
-
gabo91
aktív tag
válasz h_benjamin #31687 üzenetére
Nem tudok nyilatkozni (még) tesztelési/ismerkedési fázisban vagyunk (egy hetes) 3x volt töltve
Fényerőt alacsonyan tartom én is. Automatikus de nagy átlagban 10-15% körül lehet (sáv végén vagy egy piros rész, amekkora az a rész kb annyin van nálam)
GPS bevan kapcsolva végig, vagy WIFI vagy 4G is megy felváltva. BT egész nap, MI Band 2 rácsatlakozva egész nap.Összehasonlítás képp, MI Band 2 3 hete van meg, előző telómnál (Nexus 4, 4éves!) ha ment a BT (3G GPS off!! és nem nyomkodom akkor is óránként 15-20% -ot megevett)
(#31719) Devilstudio
Én ma kaptam[ Szerkesztve ]
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Használ itt vki. Gear S3 órát ezzel a telefonnal?
Merül nagyon,jobban?
Sokkal?
Nekem mintha dokkal jobban merülne vele.-Galaxy S20 - The best-
-
missz
tag
Na az este nalam is elojott a lehalkulas hiba...minden ertesiteskor csak rezgett hang helyett...egyszer par napja mikor haza ertem.lattam..h tesom irt is hivott is...es en nem hallottam...akkor csak arra fogtam h nagy volt biztos az utcazaj de nyilvan mar akkor is ez volt a baj..
Az a baj..hogy nekem kell a messenger..ha ez okozza tenyleg a hibat...mondjuk este probara kitoroltem es tenyleg megjavult...na de ez a lite messenger nagyon primitiv...bocsi de nekem meg a neveket se talalta meg akikkel eddig csevegtem...szoval nem tudom..de ez igy nem.lesz jo ha tovabbra is neha lenemul... tenyleg csak az a megoldas ha toroljuk a messengert?
[ Szerkesztve ]
"Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
HThomas
senior tag
A night clock fényerejét lehet állítani valahogy? Tök jó funkció lenne éjszaka, de sajnos túl világos, zavar az elalvásban.
-
kaisers
aktív tag
Tudom már volt róla szó, de nem találom:
Időnként a wifi ikonjàn megjelenik egy "!", és onnantól nem működik. Egy hete figyeltem erre fel, de ahogy észre vettem, leginkább a zsebwifi-nél csinálja. Előtte tökéletes volt vele. Van vmi megoldás? (7.0)[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
S8at hol lehet megnyomkodni?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
glacious
addikt
válasz enginev3.0 #31735 üzenetére
Kb. bárhol, ahol ki szokták állítani közszemlére az újdonságokat. Pl. SES, MM, stb...
[ Szerkesztve ]
-
RSteve
tag
válasz csabicska #31725 üzenetére
Pont hasonló témában akartam írni. Pár hete feltettem a T-s hivatalos 7-es Androidot. Én Gear Fit 2-öt használom már egy ideje. A 7-es óta érezhetően jobban merül, az egy napot sem bírja ki és a Gear Fit többet eszik mint a kijelző, pedig egyiket sem nyomkodom egész nap.
Korábban 7 előtt nem ette ennyire az óra a telót. A 7.-es ROM-nak köszönhető vagy csak a T-s ROM sz@r? Vannak hasonló tapasztalatok valakinek?
-
Gabmami
tag
válasz RSteve #31738 üzenetére
Nekem van Gear fit-em is és Gear s-em is. A Gear S-t használom állandóan és semmi eltérő dolgot nem vettem észre ami a 7 után jött volna. A telefonon semmi plusz merülés, sőt, a 7-es nekem sokkal kevesebb energiát eszik mint az elődei. Az óra pedig szintén estére kb 60%-on van. Pedig arról szoktam hívást kezdeményezni és fogadni is, amikor a telefon nincs kéznél.
Amióta 7-es rendszerem van azóta a gear fit-et még nem próbáltam. Valószínű ez már a Fit2-re van optimalizálva ezért nem is értem, hogy miért merítené jobban a telót mint 6-on. Valami más probléma lesz ott. Próbáld meg újra telepíteni az egész Gear managert..[ Szerkesztve ]
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája' (Schlegel)
-
RSteve
tag
válasz Parallaxis #31740 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat szétnézek majd a telefonon és is gondoltam már rá hogy más lehet a ludas.
-
Risard
aktív tag
válasz enginev3.0 #31737 üzenetére
Győr Árkadba néztem! Hát szép lett nagyon
-
Száguldo
aktív tag
válasz enginev3.0 #31744 üzenetére
Én az elsők közt voltam az Alleban aki meg tapinthatta de Én nem érzem a nagy váltás érzést az S7 Edge-ről.
Azt azért hozzá tenném hogy a Note 7-est is elő rendeltem anno és minden új prémiumot S2 óta, csak hát ugye a Note 7 de az S8+ esetében ez az érzés nem volt meg sajnos mert a 150K+ -ért elég keveset sikerült bele pakolni a vasba szerintem a szoftverben meg szintén.
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik