Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Huaweivel nincs gondom, mert a H8 nagyon jo volt ahogy a Mate 9 is a kameran kivul. De nem idevalo tema ez
Rogton 1 kerdes:
Home gomb kepes-e arra hogy ha megerintem, ugy lepjen ki a fooldalra, vagy csak nyomassal lehetseges?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ShadowLac
addikt
válasz Aryon87 #32595 üzenetére
Ezt nem hiszem el.
Mert mindig fanyalogtál a samsungtól.(fotós topik)
Remélem tetszeni fog.Nekem már 9 hónapja ok.Mondjuk még 6.0.1 en vagyok.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Sirandrish
legenda
-
Aryon87
félisten
válasz Sirandrish #32607 üzenetére
Nem hat.. eladtam azt jo bukoval.. sebaj.
Lacno, latod, megis itt vagyok
Jack Oneil: dede, onnan ismersz
rlaci :
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Sirandrish
legenda
válasz *RLaci* #32610 üzenetére
Talán ezért szokták volt mondani hogy "soha ne mondd hogy soha"
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Aryon87
félisten
válasz Sirandrish #32612 üzenetére
Ezzel egyetertek..
-
Sirandrish
legenda
válasz Aryon87 #32613 üzenetére
Mindegy...most jól döntöttél
Remélem maradéktalanul elégedett leszel a kis drágaszággalEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Aryon87
félisten
válasz Sirandrish #32614 üzenetére
En is remelem.
Ha az aidat jol ertelmezem, akkor nekem ISOCELL kameram van.Kepernyokepet hogy kell csinalni?
Power es hangero le nem muxikTibyke
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Aryon87 #32616 üzenetére
El kell huzni a kezed a kijelzőn jobbról balra, és kész is
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Aryon87
félisten
Kosz sracok. Sztem lesznek meg kerdeseim, mert a Samsung vilaga nem ismert szamomra, a regi Galaxy Young kutyafule ehhez kepest
-
gerner1
nagyúr
válasz enginev3.0 #32629 üzenetére
Még nem, de ami késik ... - az még jön!
-
Aryon87
félisten
válasz enginev3.0 #32629 üzenetére
Meg nem
De ha szeretned...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz enginev3.0 #32632 üzenetére
GonoszXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
HorviGabi
aktív tag
El akartam küldeni a telót szervízbe, mysamsungon elküldöm az igényt, de azt nem kapják meg. Állítólag. Próbáltam telóról, notebookról, tabletről, de csak nem kapják meg. Felhívom őket, azt mondják próbálkozzak. Hihetetlen komolyan. Prémium szervíz. El lehet vinni személyesen is szervízbe? Mert ha ez így megy tovább lejár a gari.
-
Anulu79
addikt
Használ valaki univerzális autó telefontartít autóba? Olyanra gondolok amin a telefontartót úgy kell a telefon méretéhez állítani, higy "össze nyomom" és úgy rögzítem a készüléket. Az érdekekne, hogy nem birizgálja az edge kijelző részét?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Laurh
aktív tag
S8-as ikonpakk csere után be lehet állítani, hogy magánál az ikonnál is jelezze az értesítést? (nova launcher)
Köszi előre is még csak ismerkedem az androiddal.I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
Csocsesz75
őstag
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni Mate 8-as mobilomat! S7 Edge és S8+ között vacilálok. S8+ már rendeltem, de rózsaszín volt a kijelző széle mindenhol, vissza is vittem egyből! MM-ben 160.000Ft most az Edge, szerintem olyan nagy különbség nincs a két készülék között, árban viszont nagy!
Szerintetek?LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
Aryon87
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik