Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz Maxximus #31148 üzenetére
Nálam személy szerint nem vált be mert kétszer is "átkenték" vele de 5 gyönyörű karc lett a kijelzőn - pedig vigyázok rá és például zsebben hordom kulcs és pénz sincs mellette soha - így fogtam magam és az Arénában rátették az Outfitter fóliát.. Azóta tökéletes.
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
nuri
aktív tag
Aki Nova alatt szeretné kipróbálni Bixby-t tegye ki a "Hello Bixby" app main activity-ét activities widgetből és játszat vele kedvére.
-
Keem1
veterán
válasz Akidobos74 #31146 üzenetére
Oké, köszi srácok, akkor megnyugodtam.
#31150 enemi: mire gondolsz pontosan? A szenzorban tehet kárt? Vagy a telefonban a túlmelegedés?
[ Szerkesztve ]
-
-
Konflikt
addikt
sziasztok,
mondjatok jo bringas tokot az S7e-hez. kormanyszarra tennem, mar atneztem egy halom oldalt, de igazan jot nem talaltam. amire szuksegem lenne:
-rogzites: nem muanyag vackokkal (mert mind eltorik - peldaul ehhez hasonlok), hanem 3 ponton tepozarral
-PONTOSAN simuljon a telefonra. ne csuszkaljon benne, hogy ne tudjam megnyomni az also gombokat, vagy az egyik oldala takrva legyen.
-teljesen zart kialakitas ( nem csak egy hatlap kell, hanem kijelzot is vedo megoldas)
-nehany ezerig lenne jo. 10K+os cuccokat nem szeretnek venni
ugye letezik ilyen.Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Krisz79
őstag
Felkinálja a készülék, hogy frissítés érkezett...
Nekem van valami ajánlott dolgom?
Köszihttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
gyga
senior tag
Tegnap előtt kirándulni voltunk a Bükkben. Vannak olyan helyek ahol ugye nincs térerő meg net sem.
Gondoltam megnézek a galériában néhány régebbi lassított felvételt és nem engedte lejátszani mert net-ért könyörgött....?? Mia f@sz? De ugyan ez volt a helyzet amikor olyan képeket akartam megnézni ami úgynevezett mozgó kép. Mi ez már? Valaki találkozott ilyennel? Most akkor a telefonon van a tartalom vagy nem? Miért kell a net hozzá?A kisebbség is számíít, teszkó.
-
Deck
titán
-
gyga
senior tag
Oké meg van.
Az a helyzet hogy a Colud-ból nem szinkronizálja vissza a teljes tartalmat rendesen. Csak akkor jön vissza a teljes tartalom ha egyszer net mellet elindítom a videót és letöltöm!!! Vagy egy mozgó képet megnézek net mellet. Azért ez vicces. És itt nembiztos hogy a galéria app a bűnös.A kisebbség is számíít, teszkó.
-
RaveForce
veterán
Ujabb remek munka a TMX-tol..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
gerner1
nagyúr
válasz Jack Oneill #31176 üzenetére
Én is letiltottam. Csak microSD -re mentek, onnan pedig más digit. tárolókra.
-
RaveForce
veterán
válasz gerner1 #31178 üzenetére
Igazabol kb egy uj telefont kaptam. Uj kijelző új hátlap új keret új akksi új csatlakozok új sim talca. Szerdan vittek. Ma reggel hoztak. Divat fikazni a TMX-et. De en 5 ev alatt sose csalodtam bennuk. Pontosak gyorsak es precizek bar hozza kell tenni a TMX-nel kulon csoport van a samsungokra (legalabbis regen ugy volt) en azt mondom a mai napig megeri a premium garancia es a 2 ev gari a felarat.
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
nagyúr
-
RaveForce
veterán
válasz bulikavagyok #31180 üzenetére
Kijelzon volt egy erdekes folt meg beeges a hardcore chrome hasznalat miatt.
-
gerner1
nagyúr
válasz RaveForce #31179 üzenetére
Értem. Az új hátlapon, alul az apróbetűs sorban, az eredeti S/N: .... -és IMEI is rajta vannak ? Azért kérdezem, mert nekem is le kell adnom javításra az egyik készüléket, mert a Hang-LE gomb közelében, lett néhány döglött pixel, és úgy néz ki, hogy az így keletkezett "folt/pötty" -> növekszik.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
RaveForce
veterán
válasz gerner1 #31183 üzenetére
Az csak a legelson van rajta, nem nyomtatnak uj uvegoldali foliat meg kis papir matricat se a random szoveg van rajta UK-rol meg Vietnamrol plusz a kornyezetvedelmi baszasok
-
gerner1
nagyúr
válasz bulikavagyok #31184 üzenetére
Kijelzőcsere a kerettel együtt történik, mert így kapja a szervíz....
-
nagyúr
-
gerner1
nagyúr
válasz bulikavagyok #31188 üzenetére
Az akkut én sem, de a hátlap, valszeg többnyire nem éli túl a szétbontást. Sógornőm S7 -se (SM-G930F) januárban volt kijelzőcserén, és neki is kerettel együtt cserélték. Neki a hátlap maradt az eredeti. Akkor, az bő 3 hét átfutással volt.
-
RaveForce
veterán
válasz bulikavagyok #31188 üzenetére
Igen bocsanat, a kijelzo volt a fo hiba, de az akksi eleg hamar feltoltott maxra viszont gyorsabban is merult (kb ugrasszeruen) mint elotte, ezt is felvezettem, valszeg ramertek es tenyleg volt benne elhasznalodas ( igen eleg hatdcore user vagyok ) a hatlap meg igen, lutri hogy tuleli-e vagy nem a bontast
-
nagyúr
-
RaveForce
veterán
válasz bulikavagyok #31192 üzenetére
Es egyebkent meglepo volt a valtozas a csere s7e-dzsel akksi szempontjabol, nem hulyeseg hogy az s8-nal direkt figyeltek arra hogy lassabban fog elhszanalodni mint az eddigiek
-
RaveForce
veterán
Nem rad celoztam. Elhiszem h elbasztak :/ de tenyleg eddig csak pozitivat tapasztaltam. Es ha nem igy lenne tuti bepanaszolnam oket, most is jott az elegedettsegi kerdoiv
-
tuncsikg
csendes tag
Sziasztok!
Ki milyen frissítést, és hány mb-osat kapott? -
Bence004
aktív tag
Hello.
Ma vettem egy gyári leather cover tokot, és marhára felgyűri oldalt a gyári samsung fóliát.
Tudtok ajánlani valamilyen fóliát amit nem gyűr fel ? -
Kikiba82
csendes újonc
Sziasztok! Miért nem találom 7.0-án gyári visszaállítás után a kedvenc témámat a samsung themes-ben?
Fantasy white volt a neve.Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik