Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-02-21 16:49:36

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3861) pyrannha


pyrannha
senior tag

Sziasztok!

Szeretném megosztani veletek a mai kálváriámat.
Barátnőmnek karácsonyra vettem egy S6 edge-et, amihez a speedshopnál rendeltem egy Clear Cover tokot ami épp akciós volt és 7e helyett csak 4e volt. (Csak ezért rendeltem náluk, amúgy ha lehet, akkor messzire elkerülöm őket!)
Örültem hogy ennyiért sikerült találnom ráadásul arany színben, pont mint a teló. Rendeléskor ajándékba adtak mellé egy xprotector ultra clear fóliát is.
Ma szabadnapos voltam ezért elmentem a rendelésemért...
Az ajándék fóliát természetesen nem kaptam meg, pedig az eladó még kérdezte is, hogy csak tokot rendeltem e, mert látja, hogy van egy fólia rendelésem is. (0 Ft-os, hisz ajándék)
Nagyon nem érdekelt a dolog, örültem hogy 4ezerért sikerült elhoznom legalább a tokot.
Hazaértem és mivel kiváncsi vagyok (és amúgy is csak karácsonykor kapja meg a telóval együtt) ezért kibontottam... volna, ha ezt nem tette volna meg már előttem valaki, mert az alján lévő ragasztókorong el volt vágva. Ekkor már éreztem, hogy valami nem stimmel. Kivettem a tokot a dobozból, erre b*szott nagy karcok vannak rajta és tele volt a belseje ujjlenyomattal!
Megnéztem, sajnos a karcok nem a hátulján lévő fólián voltak. Írtam az ügyfélszolgálatnak, kiváncsi leszek, hogy mit válaszolnak erre.

Bocsánat hogy ilyen hosszúra nyúlt, de nem ez volt az első rossz tapasztalatom a speedshoppal és szerettem volna megosztani veletek, hogy hogyan is jártam velük.
Ha valakit érdekel a dolog folytatása, akkor majd szivesen megírom.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: VDFPO

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.