Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzoley
őstag
válasz zsolt501 #15350 üzenetére
Nem is kell törlődni semmilyen programnak vagy beállításnak. Ha belenézel a letöltött fájlba, csak boot,cache,hidden,modem,recovery,sboot,system és tz img van. Az adat részt nem bántja, tehát minden telepített programod és beállításod megmarad. Írtam pü-t. Esetleg ha ezt elolvasod:
[link], ezt a részt:Common question about reseting counter. -
tony7
tag
válasz kisspepe #15297 üzenetére
Galgóczi Péter talán egy dologban írt neked igazat mégpedig:
"Sajnos jelen eset országos probléma minden telefonüzletben, az interneten eladásra
kínált készülékek 50%-a ilyen."
Ő már csak tudja. Lehet az arány egyébként rosszabb.
Az ne nyugtasson meg, hogy a készüléket be tudod regisztrálni a samsung oldalára mert bármilyen
mókolt , nem korrekt készüléket be tudsz regisztrálni. Csak akkor derül ki , hogy gáz van a készülékkel
mikor igényled a szervizfutárt és akkor ellenőrzik a samsungnál az adataidat meg a telefon adatait. És
bizony akkor derülnek ki a turpisságok. Persze abban az esetben nem tudod regisztrálni ha az előző
tulajdonos már regisztrálta és még nem törölte a regisztrációját.
Csak mosolygok azokon a hirdetéseken mikor úgy akarják az eladó telefont korrektnek feltüntetni, hogy
a samsungnál regisztrálva van.
Szóval jobban jársz ha a pénzed rögtön visszakéred tanú jelenlétében és a pénzed nélkül el sem hagyod
az üzletüket. -
tomas01
aktív tag
válasz ricshard444 #15331 üzenetére
Igen az akksifedélre megy. Nekem is ilyen van gyári Samsung. Edigitalnal olcsóbb. Plusz van a hátulján rgy nfc antenna is.
[ Szerkesztve ]
-
tomas01
aktív tag
Nektek mennyi időt bír ki a teló 1 feltöltéssel?
-
zsolt501
nagyúr
Valamit nem jól csinálok, mert ha a bootloadertben megnézem, hogy módosított e, még mindig módosítottnak jelzi.
Framaroot-tal volt rootolva, de unrootoltam utána feltettem az 1 fájlos N7105XXDMB2_N7105TMHDLK8_N7105XXDLL5_HOME.tar fájlt de ez sem oldotta meg utána csináltam egy gyári beállítások visszaállítását is de még mindig ugyanaz a helyzet.
Hogyan tovább, hogy ne jelezze a bootloader módosítottnak?
Nem értem mit és hol ronthattam el, de már ideges vagyok ez miatt.A Custom Binary Download: No
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
tomas01
aktív tag
Egyik ismim is vett note 2 fehérbe. Azt vettük észre, hogy kicsit világosabb a kijelzője és a szenzorok érzékenyebbek mint a sötétebb színű note 2-nél.
-
fdisk
őstag
válasz zsolt501 #15361 üzenetére
Aut. fényerővel,energitakarékos funkcióval és szinte csak böngésztem.
Na jó, volt egy kis játék kb. negyed óra, és zenehallgatás kb. 20 perc.
A wifi és szinkronizás be van kapcsolva mindig.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
zsolt501
nagyúr
No eljutottam odáig, hogy [link] ezt írja ki nálam is, de a rootolás továbbra is megvan, ez most jó vagy nem jó?
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
-
fasirTTT
őstag
be lehet állítani, hogy a csengőhang hangereje emelkedő legyen és ne egyből azon a hangerőn szóljon ? mert reggel igen csak ijesztő
-
zsolt501
nagyúr
válasz M.Eriksen #15369 üzenetére
Nos a Root kellene, de nem kellene látszódnia, illetve a frissítést se zavarja meg, szóval erre keresek már csak megoldást.
-
M.Eriksen
tag
válasz zsolt501 #15370 üzenetére
Én az 1. hsz-ben leírtak alapján rootoltam(CF root). Utána triangle away-el nulláztam a számlálót. Majd recoverybe raktam a telefont(hangerő fel+home gomb+power gomb). Ott wipe cache,majd full wipe(factory reset) és utána ismét wipe cache. Így rootolva volt és minden official maradt. A frissítésnél is minden rendben volt.
[ Szerkesztve ]
-
tomas01
aktív tag
Valaki próbálta már a vezetéknélküli töltési lehetőséget?
-
ricshard444
veterán
A kijelzővédő fólia mennyire indokolt ha van ilyen Flip tokom? Az megvédi a zsebben a surlódás általi mikrokarcoktól nem? S2-nél szerintem elég lett volna egy ilyen tok, de ha ennél máshogy van cáfoljatok meg.
Vannak dolgok...
-
DrJaka
aktív tag
válasz ricshard444 #15375 üzenetére
Nekem is flip tokom van. 1 hónapja a vonaton leejtettem a telót, természetesen pofára (Murphy törvénye). Inkább nem akarom tudni hogy mi lett volna ha nincs rajta fólia. A fólia felülete össze/vissza szakadozott roncsolódott, féltem is nagyon hogy a kijelzőn is látszani fog. De nem. Hazaértem levettem a fóliát és a kijelző még mindig mintha új lenne. Egyből ment is rá a következő fólia.
Huawei Mate 20 prO
-
tipuka
addikt
válasz ricshard444 #15375 üzenetére
személyes tapasztalatom szerint, a flip tokban is még ha mikroultrapici is, de tud keletkeni, jobb rá venni 1 fóliát, mint aggódni mi lesz én azóta nyugodtan kopogtatom, huzgatom az ujjam a kijelzőn meg minden
-
kisspepe
tag
Ha már azt írták, hogy kicserélik vagy visszaadják az árát, megnéztem vajon mit ír ki download módban a telefon.
Hangerő le + középsőgomb + bekapcsgombKiírta, hogy
" Warning!!A custom OS cas cause critical problems in phone and installed applications.
If you want to download a custom OS, press the volume up key.
Otherwise, press the volume down key to cancel"Ezek szerint nem az eredeti OS van a gépen, vagy a download mód mindíg ezzel kezdődik, és nyugodtan nyomjak volume up-ot? Ha belépek download módba, azzal még semmi nem változik ugye, ami szervíznél gondot okozna?
-
tomas01
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #15374 üzenetére
Akkor nem csak nekem tűnt fel
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz kisspepe #15383 üzenetére
Haha! Ez bizony mókolt telefon, bazd a fejükhöz! Még mindig custom rom van a telefonon, szóva az automatikus frissítést sem tudnád eszközölni. Pontosan tudták mit adnak el neked. Gerinctelenek.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
nagyito88
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #15384 üzenetére
Enélkül is tudtuk hogy mokolt a teló, márcsak a független vs t-mobile logo, ha független miért van logo? Valamint a meghökkentő imei eltérésből De így legalább tudja mondani az okos személyzetnek, mielőtt megvesz egy ilyet vagy beszámít, nézzék már meg.... Amúgy nem lennék annak a helyébe, aki eladta nekik. Mert tuti megkeresik, és nem így fogják tálalni, hogy figy itt a telód, nem lesz feljentés ha vissza adod a pénzt, mert tuti hogy valamiféle kártéritést is fognak kérni, hogy rontották a hírnevüket meg stb stb. Kivéve, ha nem ők mókolták. Mert lehet hogy a telefont bevették javításra, okos user elfelejtette lementeni pl efs mppát kezdő romoló és buherálóként, ezek meg oh javthatatlan, ha mindent behoz beveszik neki valami jelképes összegér mert nem járt utána se a romolásnak, se eme problam javítására, és a tudatlan user meg mondja, hogy jolvan jolvan mert így jobb mint papírnehezékként, mivel pénzt lát belőle, mégha keveset is, ezek meg megmókolták akkufedelet cseréltek rajta, és majd jön egy akit bepaliznak....
-
fdisk
őstag
Használja vki a Samsung accuntot szinkronizálás végett?
Van értelme?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Hauptmann
addikt
válasz nagyito88 #15385 üzenetére
Nagyon kíváncsi lennék ennek a telefonnak majd a végső sorsára. De azt kizártnak tartom, hogy egy bolt nem nézi meg az a telefont legalább IMEI szinten, amit be akarnak számíttatni, vagy eladni nekik. Vagy naív vagyok, és vannak ennyire balek boltok? Aztán lehet, hogy a konkrét telefon egy cimbi cucca volt, aki megvette a T-től, eljátszott vele pár óráig, aztán odaadta nekii, hogy adják el.
-
nagyito88
aktív tag
válasz Hauptmann #15388 üzenetére
Vagy ők buherálták meg így hogy ne legyen tégla, és majd valakit bepaliznak vele ,szerintem is ez a hihetőbb dolog. Kitudja hány db telúbol van összerakva, lehet alaplap hibás meg egy betört paneles, házasítása. Kitudja. Mókolva meg lehet ez esetbe a betört paneles volt.
[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
Próbálom mégegyszer megtudakolni, ha eddig mindig hiba nélkül frissített wifin és nem rootoltam a telefont, van-e bármilyen épeszű magyarázat arra, hogy custom a telefon?
-
nagyito88
aktív tag
Szerintem ha tudná valaki a pontos okát tuti megírta volna.
Azt mondod, nem buheráltad, így pontos okot nem lehet tudni. Lehet valami tört apk belemászott, nem találkoztam még vírusos progirol,de hallodttam ilyeneket, hogy már van, lehet ilyet kaptál. Vagy valami beragadt a valamelyik memóriába, és ő erre reagál így.
Te írtad, hogy csináltál már gyári recovery-ből full wipet vagy mással keverlek? Mert ha meg wipel-sz mindent és ujra belakod akkor elkéne tünnie. Sőt ha eltünt, akkor ki is nyomozhatod mi okozza, a tört apk-k közül, felraksz eggyet majd ellenörzöd az officialokat. Macerás de járható. Ellemben lehet nem lesz eredménye ennek sem. Én a helyedben újrahúznám a telót oszt joság van. Ha nem akarsz romot cserélni, akkor egy wipelést megér ha nem tetted volna meg.
-
z67
őstag
válasz nagyito88 #15394 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszod!
A világon semmit nem csináltam vele, pusztán használom és ennyi. Kifejezetten boldog voltam az iPhone után, hogy nem kell JB-znem, meg napokat eltölteni a frissítés után, hogy mindent beállítsak újra. Ugye a JB miatt nem ment a visszaállítás. Annyira nem foglalkoztam ezzel, hogy sajnos lövésem sincs, hogy kellene újrahúzni és ráadásul gondolom akkor minden beállítás megy a levesbe.
Nem akarok most molyolni ezzel, úgyis lesz egy teljes gyalulás hamarosan, az eMMC csere miatt, amit már leleveleztem a Samsunggal, felteszem az erre is megoldás lesz.
[ Szerkesztve ]
-
kisspepe
tag
Töröltetnem kell a 15297-es és a 15365-ös hozzászólásomat, melyben a válaszlevelet közzétettem. Hogyan tudom elintézni a törlésr?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
Mindenkinek aki LTS Note 2-thasznál, és valamiért nem lenne okés a root, azoknak jelzem, hogy már létezik ere a készülékre is hivatalos CF root.
CF-Auto-Root-t0lte-t0ltexx-gtn7105
Valamiért nekem csak ezzel működött rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz kisspepe #15396 üzenetére
Miért, államtitok, hogy átkúrtak? Nem ferdítettél el semmit, hanem bemásoltad a levelet amit kaptál. Ez nem hitelrontás, hanem hiteles kép a bokt üzletpolitikájáról. Ki mondta hogy töröljed?
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
ZoliM@ster
aktív tag
Hát ha így módosítottan meglátják a készüléket úgy áthúzzák a garancialapodat mint a sicc.Persze nem valószínű, hogy megnéznék egy eMMc cserénél, de sose tudni.Ha kiderül, hogy módosított készüléket adtál be azonnal visszakapod és a garidat is buktad.Tehát érdemesebb lenne normálisan utánanézni, utánaolvasni a visszaállításnak, vagy valakitől a segítséget kérni, mielőtt így gariba adod...
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
z67
őstag
válasz ZoliM@ster #15399 üzenetére
Azt gondolom, mivel bizton állíthatom, hogy ez nem az én saram, így elvi kérdés, hogy nem fogok ezzel kínlódni. Úgy hiszem megfelelő eszközökkel és tudással látható, hogy ez nem root vagy piszkálás.
Mindenesetre örömmel vettem a tanácsodat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest