Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz zho-lee #37002 üzenetére
Nem hiszem, hogy hardveres!
Próbáld ki a sima CM12-vel mit csinál..
Csak tedd fel a Rom, GAPPS, és az Xposed keretrendszert modulok nélkül, és próbáld ki a hivás kezdeményezést.
Ha működik, akkor egyesével tedd vissza a modulokat TB-ból, de adatok nélkül...
Ha működik, akkor valamily modul kavart be..
Ha úgy működik, akkor tiszta telepitéssel tedd fel a Remix romot, és próbáld azon is.. De a Remix romon is hibátlannak kell legyen..
Én próbáltam tiszta-piszkos telepitéssel is RR Romon, de sosem produkálta ezt a hibát.
Láthattad a videómon is!F1DO
Odin> PDA fülbe kell tallózni a kicsomagolt .tar fájlt, és a készüléket letöltési módban kell csatlakoztatni a PC-hez, és Start..
Másik megoldás, ha felteszed a legfrissebb TWRP recovery-t, és abból flasheled a UPDATE-SuperSU-v2.46.zip-et.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
zho-lee
addikt
válasz szunyi777 #37004 üzenetére
Ez a mostani RR, az annyira tiszta telepítés,hogy jobban nem is lehetne!
Gyári repartos után vagyok, az 5.3.6 full tisztán.
Utána a modemet is frissítettem.
Csak az xposed.apk telepítése után döglik meg, modulok még az sd-n figyelnek ekkor, nincsenek telepítve egy sem.Ezért nem értem..
Láttam a videót, és mondtad is, tehát tudom, hogy megint egy kiba...ot egyedi telefont fogtam ki.
Mindenkinek megy, csak nekem nem"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
HawerKing
őstag
sziasztok .
megszeretnem kerdezni hogy melyik a legutolso gyari szoft erre a telora? s varhato e meg frissites?▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
HawerKing
őstag
megneztem a Samobilen 4.4.2
Mostmar csak az a kerdes , hogy varhato e meg mas▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz HawerKing #37009 üzenetére
Jól működik, igazán semmi bajom a gyárival, addig amíg garancia van rajta biztos is hogy marad a gyári, de lehet utána is, mert mint látom a nem gyáriakkal azért még vannak problémák.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
szunyi777
őstag
Végre!!
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! VPN-t szeretnék telefonon beállítani (w7-es laptopon már használom) PPTP típusú, van egy IP-m, felhasználónevem meg jelszavam. Hiába állítom be ezeket a telón, azt írja, a kapcsolódás sikertelen... Pedig a PC-n tudom haszánlni bármikor. Mi lehet a baj sztetek?
[ Szerkesztve ]
-
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #37015 üzenetére
Rájöttem: a PPP titkosítás be volt pipálva, ez volt a baj...
-
aicon
senior tag
A Ketan romnál hiába állítom be, hogy a fényképezőgépnél GPS-cimke be, nem jegyzi meg.
Minden egyes alkalommal be kell állítani.
Ennek így kell működnie? 4.1.2 alatt elég volt egyszer beállítani és onnan megjegyezte.======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
zho-lee
addikt
válasz szunyi777 #37017 üzenetére
Még egy, nem csak a telefon, a beállítások.apk szintén meghal ilyenkor.
Nincs egyszerűen, semmi beállítás (ikonja sem)szerk: a DN4 rom milyen?
Érdemes kipróbálni az RR helyett?[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
bobace
addikt
válasz zho-lee #37019 üzenetére
Én a hétvégén tettem fel a DN4-et. (már csak 3 hónap volt a gariból, és nem bírtam tovább). Egyelőre nagyon tetszik. Jó, hogy a gyári felület maradt meg, de még jobb, hogy sok új funkciót is ad. Antutu 28e pontot csinált, az akksi is látványosan jobban bírja, Agni kernel mellett meg sem reccen, nagyon gyors. Viszont kétszer random módon kifagyott eddig. Jah, és más főzött romokhoz képest nincs tapasztalatom, gyári 4.3 után tettem fel, csak ahhoz tudom viszonyítani.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
sergio81
tag
válasz bobace #37020 üzenetére
Hy!Nekem már lassan két hónapja muzsikál a DN4 v2.1!Kifagyás még nem volt, pörgős!Kinézetre és tudásra is több a gyáritól!Véleményem szerint gyáriról csak ebben az irányban érdemes elindulni hiába lollipop ide vagy oda,de tollfunkciók nélkül!?Lássuk be az azért kicsit vicces hisz ez a teló spen nélkül "félkarú óriás"!
-
bobace
addikt
válasz sergio81 #37021 üzenetére
Ami nekem hiányzik, hogy kevesebb a gesztus- és hangvezérlés adta lehetőség. Pl ébresztőt be lehet most állítani, hogy hangra halkuljon el (én nem találtam)?
Jó lenne a Note2-es naptár widgetje, ami nem csak az aktuális napot írja, hanem pár napra előre.
Valamint az SHealth nem megy nekem, a lépésszámláló nem számol. Bár ez nem volt feltelepítve gyárilag.Az Android főverziók engem sem különösebben hoznak lázba, nekem 4.0 óta igazából semmi nem hiányzik.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
zho-lee
addikt
Köszi Srácok!
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
szunyi777
őstag
-
-
-
szunyi777
őstag
válasz sergio81 #37025 üzenetére
Ez igy igaz, kell 2-3 app, és működik az S-pen.
Az is biztos, hogy Samu alapú romokon teljes értékű, AOSP-on meg nem.
De van rá alternativa az a lényeg, és egy AOSP Funnak ez már épp elég..Régen próbáltam egy Samú főzeléket, és tényleg nagyon tettszett a Toll kezelése, de egy AOSP rendszer mégis csak más érzés számomra.. (Nem a Samu ellen beszélek, félreértés ne essék)
Nem szeretnék, és nem is szoktam Samu vs. AOSP hasonlitgatásokba belemenni, mert nincs semmi értelme..
Mind a kettő úgy jó ahogy van, és a felhasználó eldöntheti, hogy melyiket használja..zho-lee
[ Szerkesztve ]
-
Xanax88
tag
Sziasztok!
Azzal találkozott már valaki, hogy külső forrásból származó apk-t nem telepít a telefon?
Telepítő elindul, leokézom, fut a csík, aztán hibaüzenettel kidob, hogy "nem lehetett telepíteni az xy-t"Elég idegesítő.
RRLP 5.3.3
[ Szerkesztve ]
Krisz
-
Xanax88
tag
Valaki?
Krisz
-
Xanax88
tag
Többfélét, konkrétan semmit nem hajlandó telepíteni ami nem a play áruházból van.
Pedig engedélyezve van, meg ugye ha nem lenne el se indulna a telepítés.Krisz
-
Xanax88
tag
Nincs, akkor el sem indulna a telepítés, már előre kiírná, hogy nem fogja engedni.
Passz... Én is romhibára gyanakszom, csak fura mert minden más remekül működik.Krisz
-
szunyi777
őstag
válasz Xanax88 #37035 üzenetére
Ilyen általában akkor fordul elő, ha nem eredeti az app aláirása, vagy nincs jól letöltve...
Ha moddolt apk-t telepitesz, és az eredeti Google play-es még fent van, akkor azt először el kell távolitani, és utána mehet a moddolt apk.Alternativa:
-DirectAPKInstall >xposed modul
-XInstaller >xposed modulMegj.:
Az Xposed keretrendszer tökéletesen működik már AOSP lollipop romokon is![ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
Ilyen tokot használ valaki?
-
zsolt501
nagyúr
válasz korcsillio #37038 üzenetére
Én gondolkodtam ilyen beszerzésén, de itt lebeszéltek, mert akinek volt, annak nagyon csökkent a GPS és a mobil telefonos jelerősség, illetve a WIFI-t jelerősségét is befolyásolja, amúgy nagyon jól néz ki, ezért is akartam ilyet.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Markizmark
addikt
Gondolom fém. Szerintem felejtsd el, mert a használandó összes rádió jelet árnyékolja. Rontja a wifi vételt, a GPS pontosságot, a térerőt ...
Nekem van fém hátlapom, 2 alu bumperem, de sokat szivattak.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
korcsillio
addikt
válasz Markizmark #37040 üzenetére
Alu...
Pedig nagyon megtetszett de akkor marad egyenlőre ami van. -
Markizmark
addikt
DN4 v2.1
Nem működik a bal érintő "gomb" és a redőny lehúzása után a jobb fölső sarokban a fogaskerék se.
EZ MII? Eddig is DN4 volt, de az első verza. Az jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz Markizmark #37042 üzenetére
DN4 v2.1 és megy minden szépen.
-
Markizmark
addikt
Most be sem lép recoverybe. Hangerő fel + power + home-al a Note 2 logo után rögtön a download mód jön. Vagy ha simán power akkor indul. Nagyon jó.
-
scream
veterán
válasz Markizmark #37045 üzenetére
Ott szerintem más gubanc lesz. Én LS-ről tértem át (még KK) sima wipe-ok megvoltak és megy rendesen minden.
-
scream
veterán
válasz Markizmark #37047 üzenetére
Full wipe, igen, mindent leszedek, mert ha kell akkor úgyis TWRP/CWM recovery-t visszaállítva meglesz minden.
-
MurdR
veterán
Csak ránézésre király. Szinte foghatatlan a telefon tőle...
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest