Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Eriksen
tag
Megerősítem. Hozzám jöttek már ki tv-hez Szekszárdra,ahol nincs hivatalos samsung szervíz,csak partner. Ugyan az a szolgáltatás érvényes a Note II-re is,mint bármelyik prémium kategóriába sorolt samsung termékre. Mindig a hozzád legközelebb lévő samsung szervízpartnerrel egyeztetnek és ők mennék ki hozzád.
[ Szerkesztve ]
-
Kovacsbelaxy
tag
Itt is ketten voltak... az egyik nem is hallott róla, a másik szerint meg csak laptopokra vonatkozik... aztán elterelődött róla a szó és pár perc múlva jöttek azzal, hogy náluk nem érvényes és fogalmuk sincs honnan veszek ilyen hülyeségeket... de szerintük az is mindegy, hogy milyen töltőt használok... ezért azt sem értették minek mentem oda és nem vettem egy másikat inkább.... (talán mert garis... )
Szal... marha felkészültek és jófejek...[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
És még ott dolgozik a derék tájékozott, kompetens alkalmazott ?
Uramisten, prémium ez 9 órából 6.5 óra nettó kijelző (abból 3x40 perc film), és még 25%! Hát mi van ezzel? 4.1.1 óta nem láttam ilyet. Egyik napról a másikra. Nem térek napirendre.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Dr V
őstag
Sztem csak szabadságon lesznek Jól dolgoznak, kijár nekik
Kipróbáltam az itt linlekt MJ5 loadert. Most is ez van fent. Warranty bit 0. Előtte volt root, egyedi romok, szal no para, nem billent át. Már ha tényleg van benne kapcsoló és nem csak szoftveres valami...The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
-
SimonJanos
aktív tag
BSPlayer a "legjobb feliratra" (kb. PC-n is de stabilabbak nálam a 64 bites lejátszók), online is letölt, jól állítható, stb.
A HW-SW váltás segíthet, de néha gondja akad az MKV fájlokkal, ezeknél nekem van hogy csak a gyári lejátszóval van felirat.
[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
S e t h
nagyúr
Aki ijedős ne vásároljon ilyen helyen.Aki ennyi pénzt ad ki egy telefonra, minimum elvárhatóság, hogy utána is járjon merre érdemes nézelődni és melyek a tabu helyek, amelyek környékére sem szabad menni.
Aksi téma:
Érdekes módon az aksi és az usb kábel csere után a töltési idő jelentősen csökkent, mondhatni a gyári értékre állt be újra, viszont az előző, egy éves aksi kapacitása kb. a mostani újéhoz hasonló hasonló,tehát számottevő mértékben nem gyengült egy év alatt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
s3nsitivity
addikt
Hát nem is fogod megtudni csak ha felraktad..
Kinek így kinek úgy változott tőle.
Nincs egyetértés. Mindenkinek magának kell megtapasztalnia.
Nem ugyan azokat a programokat, beállításokat.. etc etc használjuk így mindenkinek máshogy változik a felhasználói élmény." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
[link]
Például.
Nekem a 4.3 olyan 5 óra kijelző időt produkált.Én se bírnám ha tölteni kéne, reggel 6kor indulok itthonról és este 6 és 8 között szoktam hazaérni. De általában olyankor még 40-50% körül volt.
Most 4.4 leaken kicsit rosszabb a helyzet, de holnap megnézem takarékos módban.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
S e t h
nagyúr
Én sok fórumot végignyálaztam mielőtt felraktam és hetekig nem voltam benne biztos hogy jót tennék e vele, utána meg már sajnáltam hogy nem előbb raktam fel. A rendszer smoothabb, a menüt ugyan én nem alakítottam volna át.
A legjelentősebb változás valóban a készenléti idő növekedése volt, ezen magam is meglepődtem. A sok panasz a készenléti idő csökkenése kapcsán inkább azokra volt jellemző akik nem csináltak factory resetet. Aki fél a knoxtól, hiányolja note 3 ficsöröket és szereti a főzeléket, az kerülje el, minden más esetben nyugodtan felrakható, lényegi változásokat viszont nem hoz.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
tyukee
csendes tag
szia! én új note2 felhasználó vagyok, most vettem gyári 4.3-as t-s rommal. Nekem egy napot stabilan elmegy, ha folyamatosan 2g-n vagyok vagy adatforgalommal vagy wifivel, átlagos mennyiségűt telefonálok, este fél-1 óra facebook, meg netezés. Ha energiatakarékkosan használom akkor 1,5-2 nap megvan. Mondjuk én az energiatakarékos üzemmódban használom, mert az üzemidő fontos nekem. Én elégedett vagyok vele. 1 napnál többet meg egyik se bír ha minden be van kapcsolva...
mindíg csak előre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sorozatok
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.