- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyukee
csendes tag
szia! én új note2 felhasználó vagyok, most vettem gyári 4.3-as t-s rommal. Nekem egy napot stabilan elmegy, ha folyamatosan 2g-n vagyok vagy adatforgalommal vagy wifivel, átlagos mennyiségűt telefonálok, este fél-1 óra facebook, meg netezés. Ha energiatakarékkosan használom akkor 1,5-2 nap megvan. Mondjuk én az energiatakarékos üzemmódban használom, mert az üzemidő fontos nekem. Én elégedett vagyok vele. 1 napnál többet meg egyik se bír ha minden be van kapcsolva...
-
S e t h
nagyúr
Én sok fórumot végignyálaztam mielőtt felraktam és hetekig nem voltam benne biztos hogy jót tennék e vele, utána meg már sajnáltam hogy nem előbb raktam fel. A rendszer smoothabb, a menüt ugyan én nem alakítottam volna át.
A legjelentősebb változás valóban a készenléti idő növekedése volt, ezen magam is meglepődtem. A sok panasz a készenléti idő csökkenése kapcsán inkább azokra volt jellemző akik nem csináltak factory resetet. Aki fél a knoxtól, hiányolja note 3 ficsöröket és szereti a főzeléket, az kerülje el, minden más esetben nyugodtan felrakható, lényegi változásokat viszont nem hoz. -
s3nsitivity
addikt
[link]
Például.
Nekem a 4.3 olyan 5 óra kijelző időt produkált.Én se bírnám ha tölteni kéne, reggel 6kor indulok itthonról és este 6 és 8 között szoktam hazaérni. De általában olyankor még 40-50% körül volt.
Most 4.4 leaken kicsit rosszabb a helyzet, de holnap megnézem takarékos módban.
-
s3nsitivity
addikt
-
S e t h
nagyúr
Aki ijedős ne vásároljon ilyen helyen.Aki ennyi pénzt ad ki egy telefonra, minimum elvárhatóság, hogy utána is járjon merre érdemes nézelődni és melyek a tabu helyek, amelyek környékére sem szabad menni.
Aksi téma:
Érdekes módon az aksi és az usb kábel csere után a töltési idő jelentősen csökkent, mondhatni a gyári értékre állt be újra, viszont az előző, egy éves aksi kapacitása kb. a mostani újéhoz hasonló hasonló,tehát számottevő mértékben nem gyengült egy év alatt. -
-
Dr V
őstag
Sztem csak szabadságon lesznek
Jól dolgoznak, kijár nekik
Kipróbáltam az itt linlekt MJ5 loadert. Most is ez van fent. Warranty bit 0. Előtte volt root, egyedi romok, szal no para, nem billent át. Már ha tényleg van benne kapcsoló és nem csak szoftveres valami... -
-
Kovacsbelaxy
tag
Itt is ketten voltak... az egyik nem is hallott róla, a másik szerint meg csak laptopokra vonatkozik... aztán elterelődött róla a szó és pár perc múlva jöttek azzal, hogy náluk nem érvényes és fogalmuk sincs honnan veszek ilyen hülyeségeket... de szerintük az is mindegy, hogy milyen töltőt használok... ezért azt sem értették minek mentem oda és nem vettem egy másikat inkább.... (talán mert garis... )
Szal... marha felkészültek és jófejek... -
M.Eriksen
tag
Megerősítem. Hozzám jöttek már ki tv-hez Szekszárdra,ahol nincs hivatalos samsung szervíz,csak partner. Ugyan az a szolgáltatás érvényes a Note II-re is,mint bármelyik prémium kategóriába sorolt samsung termékre. Mindig a hozzád legközelebb lévő samsung szervízpartnerrel egyeztetnek és ők mennék ki hozzád.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest