Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fradipuma
tag
válasz Parallaxis #8998 üzenetére
Virágboltból telepíthető a Photoshop touch, úgy működni fog!
-
veterán
válasz Parallaxis #9001 üzenetére
Köszi a választ.
A Torrente777 rom alapból tartalmazza a hívásrögzítő programot,de a mentés helyét nem tudom kijelölni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz torrente777_ #8985 üzenetére
boot animácíó hangját tudom némítan? Munkahelyen és buszon inkább hanyagonám.
-
Levente
aktív tag
válasz #02119936 #9007 üzenetére
Megkeresed Root Explorer segítségével a PowerOn.ogg file-t és átnevezed, törlöd, ilyesmi.
imi314!
Gőzöm nincs,ez fura. Használd a Battery Monitor Pro nevű progit és abban láthatóak a fogyasztási adatok és egyebek. Lehet, hogy csak rövid időre 30% a töltöttség, vagy ilyesmi, ezt tudom elképzelni. Nem kapcsol valami be, vagy ki akkortájt? Ezt meg a SystemPanel nevű nagyszerűség monitor funkciója tudja megmutatni.
[ Szerkesztve ]
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
-
Dr V
őstag
válasz Parallaxis #8998 üzenetére
Képszerkesztésre a snapseedet használom. Sztem elég jó effektek vannak benne.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
manokaki
addikt
Na megváltam szeretett Note 2-tömtől , átálltam az Lg Optimis G-re !
Super volt ez a telefon ! De mindent ki kell probálni.Attila
Attila
-
S e t h
nagyúr
Lenne nekem is pár kérdésem, mivel tegnap óta szinte csak alvás közben teszem le a telót.
1.Hol lehetne beállítani a hívásátirányítást, sajnos sehol sem találtam a beállítások között.
2.Jól tapasztaltam ,hogy itt már megoldották valahogy a kódolást és sms írás közben az ékezetes betűk nem "szednek" le sok karaktert?Az előző okostelefonomon ezért alternatív sms alkalmazást kellett még használnom.
3.Régebben hallottam olyasmit, talán még az S2-nél, hogy az amoled, vagy samoled hajlamos a kiégésre.A kérdésem az lenne, hogy háttérképek kiválasztásánál figyelni kell valami színre, amire esetleg érzékeny, vagy ez csak régebben volt probléma és most már nem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Parallaxis
addikt
válasz S e t h #9015 üzenetére
1./ Telefon alkalmazásban menü gomb és Hívás/Hívásátirányítás
2./ Az ékezeteket minden készülék kevesebb karakterből álló üzenetben tudja csak elküldeni az unicode kódolás miatt. Amelyik nem, ott a szoftver automatikusan lecseréli küldésnél ezeket ékezetmentes, vagy fordított ékezetes karakterekre. Szóval nem létezik olyan alkalmazás, ami magyar ékezethelyes megjelenítéssel képes 160 karaktert egy SMS-ben elküldeni.
3./ Az OLED kijelzőknél a kék subpixel az, amelyiknek a rövidebb az élettartalma, így statikus tartalomnál a kék szín, vagy azon szín, ahol a kék subpixel is nagyobb fényerővel működik, kerülendő. Bár az is hozzátartozik a dologhoz, hogy a készüléknek elég hosszú a garancia ideje és ezzel a problémával szó nélkül cserélik a kijelzőt.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Köszönöm mind a kettőtöknek.
Az screen széléről is megnyitható további ikonokat, alkalmazásokat lehet valahol szerkeszteni?Ugyan van ott szerkesztés, de csak elhúzni tudom őket onnan, én meg szeretnék olyanokat rakni oda, amiket valóban használok is, de egyelőre nekem statikusnak tűnnek, kivenni lehet, de újat berakni, nos erre még nem jöttem rá.Többen írtátok a magyar kézírás felismerést, gondolom S pennel, ez konkrétan mit jelent?Elnézést a blőd kérdésekért, még valóban tanulgatom a rendszert.és szeretném megismerni.
-
Dr V
őstag
válasz S e t h #9018 üzenetére
A pip funkció csak az oldalsávban lévő programokkal működik. Esetleg egyedi romoknál lehet az összeset így használni, de nem tudom, h mennyire működnek jól.
A szóköztől balra lévő gombra tudsz kézírásra váltani a gyári billentyűzeten. Olyankor a ceruzával kézzel írsz a megjelenő üres területre, amit sztem egész jól fel tud ismerni, ha szépen írsz. Sztem jobb ha az írásfelismerés idejét késlelteted, így marad időd az ékezeteknek.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Barátom telefonját szerettem volna odinnal frissíteni. A baj az, hogy nem ismeri fel a gép a telefont... (XP). Már újraraktam a drivereket, kiest, mindent, a nexusomat felismeri, tehát nem a gép a gond elvileg. Mit lehet csinálni? -
veterán
válasz Grande Ale #9020 üzenetére
Melyik odin van fent?
Szerintem a kiest felejtsd el[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz Grande Ale #9025 üzenetére
Nekem megtalálja, de semmi adatot nem olvas be róla, meg le is fagy egy idő után.
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz Parallaxis #9017 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Levente
aktív tag
válasz Grande Ale #9020 üzenetére
XP-nél kell a Media Player 10
Komolyan!
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
-
-Gerzson-
aktív tag
Hogyan tudom beállítani, hogy a szám nélküli hívások (privát szám) esetén automatikusan foglaltat jelezzen
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Bocsi ezt Ez való a szám nélküli számokra nem jól írtam
Ez a jó: szám nélküli hívás -
félisten
válasz AliceWake #9014 üzenetére
Hát, úgy röviden: nem tölt.
Hosszabban: általában nem tölt. Ha többször ki-be húzogatom a kábelt a töltőfejből, jellemzően egyszer csak elkapja.
Keresztpróbák alapján nem a kábel a hibás és más (gyengébb) töltőfejjel is mindig megy a töltés.
Érdekes, no!Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
veterán
Üdv
Hogyan kell a seeder appot beállítani,hogy rendesen működjön,ugyanis oroszul van a beállítás.
Köszi előre is. -
veterán
válasz torrente777_ #9042 üzenetére
Köszönöm szépen
-
-
penell1234
tag
Sziasztok! Csak azt nem értem hogy a francba tud merülni éjszaka ha repülőmódba teszem 7%.
-
zack
nagyúr
válasz gyuri2008 #9045 üzenetére
Nekem nem a magyar telepítő miatt tetszik. Ez szinte eltörpül az igazi erényei mellett.
Apróság, de tetszik az Ubuntu betűstílus, és lényegében minden porcikája.
Ha lennék ennyire tehetséges, és én csináltam volna, saját magamra szabva se tudtam volna jobbat csinálni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Ferdzsoo
addikt
válasz penell1234 #9046 üzenetére
Az tényleg sok, nálam semmit nem merül reggelig repülő módban...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest