Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz Markizmark #14202 üzenetére
Ha tényleg, totálisan, visszavonhatatlanul meghal, akkor a szervizes sem szed ki belőle semmit. Egyébként, nem annyira hirtelen az a halál, ha kezd megbolondulni, akkor szépen vissza lehet pakolni gyári állapotba. Kis mákkal ebbe bele is döglik, és nem kell várni, míg végleg kileheli a lelkét. Idegtépő.
Non omnis moriar.
-
Markizmark
addikt
válasz AliceWake #14203 üzenetére
Csak itthoni körülmények között mi halandók nem mindig tudjuk megmondani mikor tégla a tégla. Csak tecctégla, vagy tényleg tégla... jobbik esetben tényleg. Ha tecctégla, és kiderül a nyúlkálás az gáz.
Ezt (meg a több hét EU szervizt) én inkább megelőztem és vettem egy vadizsírt, sane chippel. Legjobb, ha az ember aki megveszi szépen lecsekkolja mi is van belül, és ha Insane akkor eláll a vásárlástól. Nekem ez a javaslatom.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Levente
aktív tag
válasz AliceWake #14203 üzenetére
Jaja, így volt nekem is, de ráadásul, míg azon fáradoztam, hogy visszaállítgassam, még a számlálókat is alaphelyzetbe hozta magán és úgy döglött be...
Csak hát ez nem biztos, hogy így történik minden esetben és a számlálókat már nem tudod reset-elni, ha csak download mód van. Mert az még volt akkor is.
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
-
nagyito88
aktív tag
válasz Markizmark #14204 üzenetére
Szerintem ha chip-hibás a telód, azt már a szervizes tudja amikor jön. Persze, én még nem rendeltem szervízest, de szerintem meg kell adni a sorozat számot, ő meg mikor nézi, hogy tényleg jogosult vagy e a gariztatásra, akkor kiköpi neki hogy biza az a chip hibás sorozatból van. Ha meg ez a problem, akkor szerintem nem kezd el vizsgálódni matattad e. Persze kivéve nincs nekik parancsba adva, hogy igen is nézétek meg volt e mókolva.
[ Szerkesztve ]
-
Levente
aktív tag
válasz schawo #14206 üzenetére
Vagy kapott tőlem annyit, hogy elfelejtette, hol tart, hehe...
De amúgy lehet, viszont mikor újra elkezdte, akkor nem nullázódott, de nem is bootolt időnként.
Én nulláztam le, mikor hajlandó volt működni.
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
-
Markizmark
addikt
válasz nagyito88 #14207 üzenetére
Nem tudom hogy van, de ha be van regelve a teló akkor tudják minden adatát ami kellhet, márpedig regisztráció nélkül nem jönnek házhoz. Csak email cím kell és meg is van nekik ki vagy és mid van. Talán nggabi tudja, hogy működik az ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Robi86
senior tag
válasz Markizmark #14209 üzenetére
Regisztrálásnál meg kell adni az imei és sorozatszámot is, abból már tudják
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz Markizmark #14209 üzenetére
nem néznek semmit, hoz egy másik előre megírt alaplapot és csókolom
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz Markizmark #14213 üzenetére
ha hibás a chip mit tud nézni? max a számlálót ha még él annyira a teló. nem mindig csinálják meg előre, de legtöbbször felkészülten mennek ki, ennek az okát most ne részletezzük
"szenyor dzsíííí"
-
Koczó93
őstag
Hibás chip témára annyit hogy szvsz nem nézik annyira hogy buherált-e a teló. Ahogy eddig hallottam a samsung nem veszi annyira komolyan mint pl. Htc. Ismerősömnél szervízbe megvonták a garanciát majd visszarakták a hibás alkatrészt azért mert nyitva volt a Sensation bootloadere. Szégyen..
Samsungtól nem szèp hogy nem alaplapot cserél csak BGA-z. Így valóban fényderülhet az okosításra. Aki romolgat szerezzen be egy JIG-et bár ha meghalt a memória azon nem segít. -
tipuka
addikt
-
tipuka
addikt
válasz Nightfall75 #14218 üzenetére
harmadjára néztem meg az egyebeket, és most esett le, hogy lehet görgetni még, de eddig valamiért nem ment... (inkább alszok most már, mert ilyen dolog ne lyusson eszembe...)
köszi![ Szerkesztve ]
-
zbotond
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 1 hónapja vagyok Note II tulaj és SIII ról váltottam. A telefon kijelzőjével van a problémám ami pontosabban abból áll ha elindítok egy pixel test programot sötétben a szürke résznél meglepetés ér, olyan mintha össze lenne ragasztva a kijelző... csíkok vannak benne pöttyök stb... nézzétek meg az alábbi fotót
A gond azzal van, hogy egy telefont már kicseréltek (ugyanezzel a problémával) és ezt már nem akarják... Kedves fórum tagok nézzétek meg Ti is tök sötétben pixel teszttel, hogy az összes Note II kijelző ilyen a szürke résznél vagy csak én szívtam be két szar kijelzővel... ezek után az amoled kijelzőről lefogok szerintem mondani...
Nappal egyáltalán nem látszik! Filmnézés és fotó nézegetés közben észrevehető még, vagy a Chrome böngésző hátterénél mikor az összes fület bezárodKíváncsi vagyok mire juttok, válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
BlackBerry 8520, Samsung Galaxy S lll, Samsung Galaxy Note 2, Sony Xperia Z, iPhone 4s, Nokia 1320, iPhone 5s, iPhone 6s plus, iPhone 8 plus, Samsung Galaxy S10e, iPhone Xs Max(használatban) :)
-
nggabi
félisten
-
Koczó93
őstag
S3-nál sokkal roszabb volt a helyzet mint a Notenàl. Ott is sokan cseréltették és nem értették hogy mindig is ilyen lesz a gyártàs miatt. De hétköznapi hasznàlat soràn nemhiszem hogy ez zavaró. Ha viszont a "sötétben bújkàló, telefont nézgető klotyóklàn" tagja vagy akkor kötelező a csere szàmodra
-
zbotond
csendes tag
válasz Koczó93 #14226 üzenetére
Ha egyszer megláttad akkor mindig is látni fogod, amúgy nem tudtam, hogy ez ilyen kell legyen ... az elsőn amit cseréltettem azon egy csík volt, jobban jártam volna azzal...
BlackBerry 8520, Samsung Galaxy S lll, Samsung Galaxy Note 2, Sony Xperia Z, iPhone 4s, Nokia 1320, iPhone 5s, iPhone 6s plus, iPhone 8 plus, Samsung Galaxy S10e, iPhone Xs Max(használatban) :)
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz zbotond #14224 üzenetére
Hm. Megnéztem, és nálam a képernyő felső negyedében sávos, fehér és szürke árnyalatoknál jól látszik, és a színeseknél (főleg kék, zöld árnyalatok). Ellenben most, hogy megláttam, nem tudom nem észrevenni pl a fórumba való íráskor, ahogy kinagyítom a beviteli mezőt, mintha füstszínű sorvezetőm lenne. Banyek, de bosszanto
De akkor is marad, lyó ez. Parappapa I'm loving it.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
zbotond
csendes tag
válasz Markizmark #14231 üzenetére
A Play áruházról letöltöd az LCD test nevű progit és elhuzigálod a szürke/fekete képig tök sötétben
-
nggabi
félisten
válasz Markizmark #14231 üzenetére
mondom ne... ne nézzétek ezt, baromság az egész.
sötét helyiség (budi) és fekete képet nézel a telón... ha kb 1 percig bámulod látni fogod a ragasztást. én szóltam h ne
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
zbotond
csendes tag
válasz nggabi #14233 üzenetére
Annyira nem baromság, az első telón A holló című filmet néztem mikor észre vettem... az ágyban. Este nem szoktam villanyt kapcsolni filmnézéshez.
-
Markizmark
addikt
válasz nggabi #14233 üzenetére
Hát vakuljon meg a lovam... lehet hogy találtam valamit, de nem tuti. Majd megnézem, ha lefekszek és már kicsit hozzászokott a szemem a sötéthez. MEG KELLLL NÉZNEM!!!! Full fényerőn kell keresni?
(#14234) zbotond: azon a képen elég érdekesen néz ki a telód. Miért van rajta a fólia? Milyen módban fényképezted le?
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
MurdR
veterán
Gyerekek, én nem vagyok vak, de nem veszek észre semmit.
vebbful én nem merem többet megnézni, imádok abban a hitben lenni hogy nekem nincs ilyenem
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Frozzy
őstag
én is kb ugyan így vagyok az S3-al én nem látom.. :/ de anyira nem is nagyon szoktam nagyítóval nézni mert számomra ez így tökéletes.
hibátlan telefont még sajnos nem csináltak.. majd egyszer talán.. de szerintem lehetetlen kb ha 5db készülne egy telefonból akkor lehetne hibátlan.. de míg több millió/milliárd egy gyártósoron addig esélytelen..
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
nggabi
félisten
válasz Markizmark #14235 üzenetére
mind1 a fényerő, de felrakhatod maxra. 1-1 kb 1mmes pötty van a legtöbbön... aztán van amelyik olyan mint a képen feljebb.
de emiatt tuti nem fogják kicserélni senkinek a kijelzőjét. de persze beégve lehet
"szenyor dzsíííí"
-
zbotond
csendes tag
A pöttyöket én sem láttam míg le nem fotóztam, nekem a két csík volt feltűnő először de kiakadtam a fotótól...
-
MurdR
veterán
válasz Markizmark #14239 üzenetére
Ne nézd meg mert Neked nem olyan tökéletes mint az enyém
-
MurdR
veterán
válasz Markizmark #14244 üzenetére
Nézd meg jobban, mert csak nekem tökéletes
-
MurdR
veterán
válasz Markizmark #14246 üzenetére
Nem veszed észre, csak az enyém hibátlan, téma lezárva
-
MurdR
veterán
válasz Markizmark #14248 üzenetére
Ppppföh. Már rég kidobtam volna
én is találtam két pöttyöt, de semmi többet.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz nggabi #14230 üzenetére
Nekem nincsenek pöttyeim, se ragasztásaim. Csak a két füstszínü sáv felül. Feketén meg főleg nem látszik semmi Ellenben a két sáv között az 53-as szám vehető ki, ugyanúgy enyhe füst színű Tiszta horror
Na most már megnézem én is a slozin hogy mi van már, mert nálam csak a fehéren van.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- F-Secure termékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest