Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Eriksen
tag
Elnézést ha már szerepelt a kérdés. Lenne egy note II,ami t-függő volt és nem a t által lett függetlenítve. Lehetséges visszaállítani úgy,hogy ne vesszen el a garancia? Vásárlás előtt állok és az eladó azt mondja sokan függetlenítik ki és visszaállítják mikor szervízbe viszik és sosem volt még probléma. Én ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok. Valaki felvilágosítana?
-
M.Eriksen
tag
Csatlakoznék a tulajok büszke sorába
-
M.Eriksen
tag
Valaki használja a gyári "prémium hátlap"-ot a telóján? Éppen tokot keresek,de nem találtam még meg az "igazit". Ez gondolom a gyári hátlap helyére megy,annak ellenére,hogy sok helyen tokként van feltűntetve. Nem lesz tőle zavaróan vastagabb a telefon?
[ Szerkesztve ]
-
M.Eriksen
tag
N7105-re melyik romot ajánlanátok,ami nem tér el nagyon a stocktól?
-
M.Eriksen
tag
válasz Markizmark #12574 üzenetére
Kerestem már,de nem találtam. Ez persze nem zárja ki,hogy van
-
M.Eriksen
tag
Beállítások/mozgás/röpke pillantás. Nem a kezed élét kell hozzá érinteni,hanem a tenyeredet kell a készülék felső része fölött,a kijelzőtt nem érintve,de attól nem távol elhúznod,"suhintanod".
-
M.Eriksen
tag
Van egy 13 oldalas s note jegyzetem. Szeretném kinyomtatni,de nem 13 oldalban. Valahogy megoldható,hogy kisebb méretűre szerkesszem?
-
M.Eriksen
tag
Nem tudja valaki,hogy miért nincs hangja a facebook pop értesítőnek? Hiába állítom be,sosem szólal meg. Ha lejátszom,akkor hallom és még akkor amikor hangerőt állítok az értesítéseknél. Mikor azonban jön egy fb üzenet vagy értesítés akkor kussol.
-
M.Eriksen
tag
A korábban feltett kérdésemre nincs tipp? A gyárilag is a telón lévő "facebook pop" notification hang,miért nem szólal meg? Már másolgattam ide-oda, letöltöttem több verziót, de valamiért nem akar működni. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
M.Eriksen
tag
A gyári e-mail app-ban meg lehet változtatni valahogyan a háttér színét? Fekete helyett fehérre?
-
M.Eriksen
tag
Megerősítem. Hozzám jöttek már ki tv-hez Szekszárdra,ahol nincs hivatalos samsung szervíz,csak partner. Ugyan az a szolgáltatás érvényes a Note II-re is,mint bármelyik prémium kategóriába sorolt samsung termékre. Mindig a hozzád legközelebb lévő samsung szervízpartnerrel egyeztetnek és ők mennék ki hozzád.
[ Szerkesztve ]
-
M.Eriksen
tag
Ha jól emlékszem korábban volt olyan kérdés,hogy helyszínen javítják-e a készüléket. Gondolok itt kijelző,alapcsere vagy ehhez hasonlók. Én úgy gondolom a válasz igen,abból kiindulva,hogy a tv-ben panelt kellett cserélni és az étkező asztalon végezte a javítást a szerelő
-
M.Eriksen
tag
23
-
M.Eriksen
tag
Nem tudom ki használta már suliban,előadáson vagy gyakorlaton jegyzetelésre a note-ot,de számomra tökéletesen használható. Még fel is tudom venni a tanár magyarázatát a jegyzethet. Szerintem sokszor jobb is, mint füzetbe jegyzetelni,gondolok itt arra ha sok grafikont kell rajzolni,mert a telóval az alakzatfelismerésnek köszönhetően mindig pontosan lehet lerajzolni.
-
M.Eriksen
tag
Gerzson: Nálam egy landscape-es alkalmazás telepítése után csinált ilyet. Csak a törlése oldotta meg a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
M.Eriksen
tag
-
M.Eriksen
tag
válasz Hauptmann #15158 üzenetére
Én azért vettem LTE-s verziót,mert akkor éppen 20000 Ft-al olcsóbb volt, mint a sima verzió a T-nél. Amúgy horribilis összeg alatt mit értesz? Nekem Mozaik S csomagom van,5400 Ft és LTE-n tudok netezni. Szerintem ez nem horribilis ár. Olvastam sok helyen,hogy LTE alatt nagyon gyorsan el lehet fogyasztani a keretet,de ezt cáfolnám annyiban,hogy én ugyanúgy netezek,mint a korábbi telefonjaimon és így nem több a forgalmam. Persze youtube-al és hasonlókkal hamar megvan az 500 MB,de az 3G-n is.
[ Szerkesztve ]
-
M.Eriksen
tag
Én az 1.hsz-ben leírt módszerrel rootoltam és utána megoldottam,hogy a system status-ra is offical-t írjon,de ez csak full wipe-al ment. Az előbb említett programmal ezek szerint a system status is offical marad és nem kell triangle away-el szórakozni?
-
M.Eriksen
tag
Most próbából csináltam egy unroot-ot és rootoltam ezzel a programmal és az eszköz állapotára azt írja módosítva. Unroot után is azt írja.
-
M.Eriksen
tag
válasz ZoliM@ster #15254 üzenetére
Kösz,elfelejtettem,hogy a visszaállítás menete is le van írva.
-
M.Eriksen
tag
válasz ZoliM@ster #15251 üzenetére
Már minden official volt root-al együtt is. Nem tudom mi lehetett a probléma a másik megoldásnál.
[ Szerkesztve ]
-
M.Eriksen
tag
Köszönöm szépen a tanácsot, de már tegnap csináltam egy teljes visszaállítást odinnal és most jó minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AGM Pad T2 - fapad alumíniumból
- Sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest