- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Eriksen
tag
Nekem volt ilyen. A bal felső sarok volt a legrosszabb állapotban ebből a szempontból. Kihívtam a prémium szervízt és az asztalomon kicserélte a kijelzőt. A plexi vált el a kijelzőpaneltől, ez volt a diagnózis. Az okát a szervízes sem tudta megmondani. Azóta meg sem moccan
-
M.Eriksen
tag
Valakinek van valami infója arról mikor jön ki T-s N7105-re a 4.3? Elég gáz, hogy még mindig nem adták ki.
-
M.Eriksen
tag
válasz
s3nsitivity #28374 üzenetére
Nekem 2012.10. Pedig április végén vettem T-nél. De sane chip szerencsére.
-
M.Eriksen
tag
Van más is akinek nem jött még frissítés T-s lte modellre?
-
M.Eriksen
tag
-
M.Eriksen
tag
válasz
TechRobot #27286 üzenetére
A helyedben felhívnám a t-t ,hogy biztos minden rendesen van-e aktiválva,mert volt már olyan, hogy nem jó csomagot aktivált a rendszer. Itt lehet a mozaik xs zavar be,mivel az abban lévő mobilnet nem használható lte hálózaton.
Más: Nekem a KIES sem írja ki,hogy lenne frissítés a telómra. Még mindig 4.1.2. Ennek mi lehet az oka? Elvileg full gyári rendszer van most rajta. Downlode mode-ban is azt írja amit kell.
-
M.Eriksen
tag
Lehet, hogy a mobilnetednél nincs aktiválva a T-nél az lte hálozat elérése. Nem mondtál le mobilinternetcsomagot mielőtt a mostanira váltottál? Akkor szokott ilyesmi gubanc előfordulni. A telefonod hálózat beállításánal az lte van kiválasztva? Más most hirtelen nem jut eszembe.
-
M.Eriksen
tag
Kb. 10 napja nem hajlandó a facebook app elindulni. Notification-ok jönnek,de indításnál egyből crash. Az az érdekes,hogy az s3 mini-n jó pedig verziószám ugyan az, mint a note-on. Más is tapasztalt ilyet? Valami megoldás esetleg?
-
M.Eriksen
tag
Nem tudom valaki tapasztalt-e már hasonlót, de elég idegesítő problémával találkoztam. A telefon bal felső sarkától a kijelző feléig, , szintén a bal oldalon a kijelző panel elvált a középső kerettől. Be lehet nyomni a panelt, de nem marad a helyén. Láthatóan eláll, recseg, ropog. Semmilyen fizikai behatásnak nem volt kitéve. Ebből biztos szervíz lesz. Valakinél volt hasonló probléma?
-
M.Eriksen
tag
Én 4s-ről váltottam. A rendszer sem hiányzik igazábol, de ha hiányozna sem mennék vissza "csipogó" méretre
-
M.Eriksen
tag
N7105-re mikor jöhet ki a frissítés?
-
M.Eriksen
tag
válasz
Gergőke88 #15669 üzenetére
Én i4s-ről váltottam,de egy kis ideig használtam i5-t is. Számomra ez volt az első olyan androidos teló,amit nem éreztem "röcögősnek" és a görgetési és érintésérzékelési dolgok is hozták az iphone szintjét. A touchwizz-t lecseréled pl: nova launcherre,akkor még gördülékenyebb lesz és tényleg teljes mértékben hozza az i5 szintjét. Az üzemidő pedig szerintem sokkal jobb. Nálam az i5 max késő délutánig bírta. Hasonló használat mellett a Note másnap reggelig is kibírja.
-
M.Eriksen
tag
válasz
ZoliM@ster #15551 üzenetére
Most visszaállt az április végi szintre az ár.
-
M.Eriksen
tag
válasz
zsolt501 #15370 üzenetére
Én az 1. hsz-ben leírtak alapján rootoltam(CF root). Utána triangle away-el nulláztam a számlálót. Majd recoverybe raktam a telefont(hangerő fel+home gomb+power gomb). Ott wipe cache,majd full wipe(factory reset) és utána ismét wipe cache. Így rootolva volt és minden official maradt. A frissítésnél is minden rendben volt.
-
M.Eriksen
tag
válasz
zsolt501 #15328 üzenetére
Igen,ez jó lesz.
itt le van írva,hogy kell csinálni -
M.Eriksen
tag
válasz
Mephistoone #15325 üzenetére
Én is ezt javasolnám,számomra csak ez volt a megoldás.
-
M.Eriksen
tag
Köszönöm szépen a tanácsot, de már tegnap csináltam egy teljes visszaállítást odinnal és most jó minden.
-
M.Eriksen
tag
válasz
ZoliM@ster #15251 üzenetére
Már minden official volt root-al együtt is. Nem tudom mi lehetett a probléma a másik megoldásnál.
-
M.Eriksen
tag
válasz
ZoliM@ster #15254 üzenetére
Kösz,elfelejtettem,hogy a visszaállítás menete is le van írva.
-
M.Eriksen
tag
Most próbából csináltam egy unroot-ot és rootoltam ezzel a programmal és az eszköz állapotára azt írja módosítva. Unroot után is azt írja.
-
M.Eriksen
tag
Én az 1.hsz-ben leírt módszerrel rootoltam és utána megoldottam,hogy a system status-ra is offical-t írjon,de ez csak full wipe-al ment. Az előbb említett programmal ezek szerint a system status is offical marad és nem kell triangle away-el szórakozni?
-
M.Eriksen
tag
válasz
Hauptmann #15158 üzenetére
Én azért vettem LTE-s verziót,mert akkor éppen 20000 Ft-al olcsóbb volt, mint a sima verzió a T-nél. Amúgy horribilis összeg alatt mit értesz? Nekem Mozaik S csomagom van,5400 Ft és LTE-n tudok netezni. Szerintem ez nem horribilis ár. Olvastam sok helyen,hogy LTE alatt nagyon gyorsan el lehet fogyasztani a keretet,de ezt cáfolnám annyiban,hogy én ugyanúgy netezek,mint a korábbi telefonjaimon és így nem több a forgalmam. Persze youtube-al és hasonlókkal hamar megvan az 500 MB,de az 3G-n is.
-
-
M.Eriksen
tag
Gerzson: Nálam egy landscape-es alkalmazás telepítése után csinált ilyet. Csak a törlése oldotta meg a problémát.
-
M.Eriksen
tag
Nem tudom ki használta már suliban,előadáson vagy gyakorlaton jegyzetelésre a note-ot,de számomra tökéletesen használható. Még fel is tudom venni a tanár magyarázatát a jegyzethet. Szerintem sokszor jobb is, mint füzetbe jegyzetelni,gondolok itt arra ha sok grafikont kell rajzolni,mert a telóval az alakzatfelismerésnek köszönhetően mindig pontosan lehet lerajzolni.
-
M.Eriksen
tag
23
-
M.Eriksen
tag
Ha jól emlékszem korábban volt olyan kérdés,hogy helyszínen javítják-e a készüléket. Gondolok itt kijelző,alapcsere vagy ehhez hasonlók. Én úgy gondolom a válasz igen,abból kiindulva,hogy a tv-ben panelt kellett cserélni és az étkező asztalon végezte a javítást a szerelő
-
M.Eriksen
tag
Megerősítem. Hozzám jöttek már ki tv-hez Szekszárdra,ahol nincs hivatalos samsung szervíz,csak partner. Ugyan az a szolgáltatás érvényes a Note II-re is,mint bármelyik prémium kategóriába sorolt samsung termékre. Mindig a hozzád legközelebb lévő samsung szervízpartnerrel egyeztetnek és ők mennék ki hozzád.
-
M.Eriksen
tag
A gyári e-mail app-ban meg lehet változtatni valahogyan a háttér színét? Fekete helyett fehérre?
-
M.Eriksen
tag
A korábban feltett kérdésemre nincs tipp? A gyárilag is a telón lévő "facebook pop" notification hang,miért nem szólal meg? Már másolgattam ide-oda, letöltöttem több verziót, de valamiért nem akar működni. Ötlet?
-
M.Eriksen
tag
Nem tudja valaki,hogy miért nincs hangja a facebook pop értesítőnek? Hiába állítom be,sosem szólal meg. Ha lejátszom,akkor hallom és még akkor amikor hangerőt állítok az értesítéseknél. Mikor azonban jön egy fb üzenet vagy értesítés akkor kussol.
-
M.Eriksen
tag
Van egy 13 oldalas s note jegyzetem. Szeretném kinyomtatni,de nem 13 oldalban. Valahogy megoldható,hogy kisebb méretűre szerkesszem?
-
M.Eriksen
tag
Beállítások/mozgás/röpke pillantás. Nem a kezed élét kell hozzá érinteni,hanem a tenyeredet kell a készülék felső része fölött,a kijelzőtt nem érintve,de attól nem távol elhúznod,"suhintanod".
-
M.Eriksen
tag
válasz
Markizmark #12574 üzenetére
Kerestem már,de nem találtam. Ez persze nem zárja ki,hogy van
-
M.Eriksen
tag
N7105-re melyik romot ajánlanátok,ami nem tér el nagyon a stocktól?
-
M.Eriksen
tag
Valaki használja a gyári "prémium hátlap"-ot a telóján? Éppen tokot keresek,de nem találtam még meg az "igazit". Ez gondolom a gyári hátlap helyére megy,annak ellenére,hogy sok helyen tokként van feltűntetve. Nem lesz tőle zavaróan vastagabb a telefon?
-
M.Eriksen
tag
Csatlakoznék a tulajok büszke sorába
-
M.Eriksen
tag
Elnézést ha már szerepelt a kérdés. Lenne egy note II,ami t-függő volt és nem a t által lett függetlenítve. Lehetséges visszaállítani úgy,hogy ne vesszen el a garancia? Vásárlás előtt állok és az eladó azt mondja sokan függetlenítik ki és visszaállítják mikor szervízbe viszik és sosem volt még probléma. Én ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok. Valaki felvilágosítana?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest