Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:19:26

LOGOUT.hu

Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14553) dfcwolf válasza Ferenczi Áko (#14546) üzenetére


dfcwolf
tag

Napfényben van vele gondom. Minden takarékosság ki van kapcsolva rajta. Ez sajnálatos, még most jön a napfényes idő... :(

Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5

(#14554) stevve


stevve
nagyúr

A jó hangulat fontos, de másokon élcelődni nem annyira vicces egy idő után. Köszönöm, hogy megértitek. :)

(#14555) Daffchy


Daffchy
őstag

Azt elfelejtettem kérdezni, hogy valamelyik szolgáltatónál nem független esetleg a készülék? :R

Ha nem, plusz pénzért tudom kérni függetlenül? Mintha lenne T-éknél kb 10.000-ért függetlenítés...

[ Szerkesztve ]

(#14556) fdisk


fdisk
őstag

Milyen felesleges alkalmazásokat érdemes letiltani,h ne fussanak feleslegesen és ne zabálják az aksit?(nincs root)

A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤

(#14557) HorviGabi válasza dfcwolf (#14543) üzenetére


HorviGabi
aktív tag

Nekem is majd kisüti a szemem max fényerőn, én a felére állítottam és úgy is bőven jól lehet látni mindent. Nekem az első fólia ilyen privacy kivitel volt, ami azt jelenti hogy jó sötét lett tőle a kijelző és oldalról nézve nem látott bele más hogy mit nézel éppen a kijelzőn, na az olyan sötét volt hogy le kellett cserélnem, az rontott sokat a fényerőn.

(#14558) Markizmark válasza nagyito88 (#14542) üzenetére


Markizmark
addikt

Olyanban még én sem láttam átlátszót. :( puskint fórumtársunk pár hónapja csinált pár embernek AHD-ra, Crash romra átlátszó statusbart amit recoveryből kellett föltenni, de az is csak akkor volt átlátszó amikor fönt volt a redőny, lehúzva az is fekete. Ez arra jó, hogy legalább home screen-en ne égjen be a status bar. Több ötletem nincs sajna :(

(#14553) dfcwolf beállítások/kijelző/ Képernyőtónus aut. beá. mellett sincs pipa? Ha van és kiszeded azzal még nyersz egy kis fényerőt elvileg. Amúgy meg napon nem muzsikál túl jól a SAMOLED, de még mindig jobb, mint a sima AMOLED. :) Én ilyenkor háttal állok a napnak és úgy nyomkodom. Sajnos ez van. Beltéren bőven elég az 50% is. Személy szerint inkább nézegetem az amoled színeit és kontrasztját, mint az LCD fényerejét. :DDD

[ Szerkesztve ]

Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

(#14559) fdisk


fdisk
őstag

Az első üzemidőm.Nem játszottam semmivel.Csak nyomkodás volt. :D

A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤

(#14560) andrisms válasza fdisk (#14559) üzenetére


andrisms
aktív tag

Én kidobom a sajátom lassan :) nekem max 4 óra..mondjuk nincs belepiszkálva. Valaki aki full gyári rendszeren van root meg minden nélkül, írja már meg neki mennyit bír. Tudom volt már róla szó, de ez idegesít hogy átlagba kétszer annyit bír nektek. Én nem játszok vele, csak híreket olvasok, netezek, Fb meg viber.. de nem hiszem hogy ezek jobban gyűrnék az akkut mint egy játék. Ez a gyári rendszer miatt lehet hogy ennyire nem takarékos vagy van esély arra hogy sz@r az akku?

(#14561) imi314 válasza andrisms (#14560) üzenetére


imi314
senior tag

Ha vibert használsz ne csodálkozz

sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s23 ULTRA

(#14562) Impressa válasza andrisms (#14560) üzenetére


Impressa
őstag

A realitás mezején maradva 5-7 óra között van valahol, de ez elég összetett mikor mi húzza le nagyon az aksit.
Nekem konkrétan 3 óra alatt Kb. 1,5 óra játék és ugyanennyi netezés mellett volt 47% a lemerítés. ebben volt kb. 10 perc GPS használat is, és sokszor hálózatot is keresett. :) Gyári rommal. Az energiatakarékos mód sincs bekapcsolva. :N Sajnos az Fb és Viber tudja szívni az akkut rendesen. Mostanság sokan panaszkodnak a Viberre.

[ Szerkesztve ]

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#14563) Koczó93 válasza andrisms (#14560) üzenetére


Koczó93
őstag

Ugyanigy használom mint te, full gyári. 5és fél óra kijelző jött össze tegnap.

(#14564) andrisms válasza Koczó93 (#14563) üzenetére


andrisms
aktív tag

Hát ez jó... nem hiszem el hogy pont nekem ennyi :) lehet leszedem a vibert meg a FB-ot és megnézem úgy. Van olyan valaki aki ezeket a programokat használja gyári ROM-mal? Azért kíváncsi lennék hogy miért én szívom meg mindig :)

Szerk: energiatakarékos nekem sincs bekapcsolva

[ Szerkesztve ]

(#14565) Hauptmann válasza andrisms (#14560) üzenetére


Hauptmann
addikt

Nekem is teljesen gyári, root és egyebek nélkül, nagyjából 5-6 óra közötti kijelzőidőt produkálok én is. Nézd majd meg Viber nélkül az akkuidőt.

(#14566) Markizmark válasza Hauptmann (#14565) üzenetére


Markizmark
addikt

Az elején én is mindkét note 2-vel jó időket produkáltam, aztán egy idő után beszemetesedik a rendszer, ez van. Kell neki néha egy full wipe. Akár gyári, akár custom rom.

Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

(#14567) Impressa válasza andrisms (#14564) üzenetére


Impressa
őstag

Szerintem a legtöbbünk használ Fb-t és Viber-t is, és ennyi jön össze belőle.

Én arra lennék kíváncsi, hogy ha nem nyúlsz a telóhoz, és nem megy a Wifi, BT stb.... akkor mennyit esik a töltöttségi szintje az aksinak 0,5 - 1 óra alatt.

(#14566) vebbful közben elolvastam a cikket, amit korábban linkeltél, és az nagyot tudna ütni. Már csak az a kérdés, mikor szánják piacra dobni, mert ez elég nagyot lendítene az Androidos telók megítélésén is.

[ Szerkesztve ]

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#14568) Hauptmann válasza Markizmark (#14566) üzenetére


Hauptmann
addikt

Hát, én még nagyon nem is telepítettem rá semmit még, csak a Waze-t, meg egy-két apróságot (de majd egyszer eljön a root ideje is). Tényleg, olyan widget, ami teljesen kiírja a magyar napneveket? Rühellem ezt a három betűs rövidítéseket.

Tegnap kérdeztem, de aztán nem jött rá válasz, hátha elsiklottatok felette. Root nélkül van megoldás az átlátszó status bar-ra? Oké, hogy prémiumgarancia, de azért ne égjen már be túl hamar (elég ha a gari lejárta előtt pár hónappal :DDD ).

(#14569) AliceWake válasza Hauptmann (#14568) üzenetére


AliceWake
HÁZIGAZDA

Transparent clock and weather szépen kiírja. Eddig a legstabilabb és pontosabb időjárás és óra widgetem.

Kijelzőbe nem értem nálam miért csak a 4,5 óra a szokásos menetidő. Bár nem is spórolok semmivel, de azért mégis. Néha 5, de nem jövök rá, hogy olyankor mit csinálok máshogy.

Non omnis moriar.

(#14570) Hauptmann válasza AliceWake (#14569) üzenetére


Hauptmann
addikt

Köszönöm, már jön is le.

(#14571) Markizmark válasza Hauptmann (#14568) üzenetére


Markizmark
addikt

Én 2 hónap után észrevettem a statusbar-t a kék tesztképen. Normál használat mellet, pl kép nézegetés, filmezés stb. nem lehet látni a beégést, de a teszten igen. Azon a telón nem volt gyári garancia, szóval mindenféle technikát alkalmaztam, hogy azokat a pixeleket is fárasszam kicsit. Mert ugye az a baj, hogy ott nem kopnak a kék pixelek, a kijelző többi részén meg igen. Nován pl el lehet tüntetni a statusbar-t a home screenről root nélkül is azt hiszem, kerestem átlátszó statusbar-t is. Simplistic controllerrel már kékre is színeztem, hogy a kijelző többi részéhez koptassam a status bart. Pár hete fölszívtam magam, eladtam azt a telót és vettem egy gyári garisat. Ezen már letojom mi ég be, fél év után bőven lehet majd látni nyomokat rajta, kihívom a bácsit és kicseréli nekem. Te is tedd ezt. Ezen nem éri meg izgulni, ha prémium garanciád van. Élvezd is ki. :D

[ Szerkesztve ]

Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

(#14572) AliceWake válasza Hauptmann (#14570) üzenetére


AliceWake
HÁZIGAZDA

Majd nézd már meg légyszi te is, hogy mennyire eszi az akksit... Nekem gyanús, hogy ennek a stabilitásnak és ízléses kivitelnek van némi ára ilyen szempontból. Bár még mindig jobb, mint az összes többi, ami félóránként befagyasztja a mindent..

Non omnis moriar.

(#14573) Hauptmann válasza Markizmark (#14571) üzenetére


Hauptmann
addikt

Nekem a telefon munkaeszköz, és nem igazán fér bele, hogy félévente kijelzőt cseréltessek benne. :) Pont ezért igyekszem a beégésre vigyázni. A Simplistic amúgy tetszik, majd meg is veszem a controller app-ot, amint root-oltam.

De ha már munka, root nélküli jól működő hívásrögzítő? Visszaolvasgatva a fórumot csak root-osta találtam Ű8de lehet, hogy figyelmetlen voltam).

(#14574) Markizmark válasza Hauptmann (#14573) üzenetére


Markizmark
addikt

Én ezt használom hívásrögzítésre.

Miért nem fér bele a kijelzőcsere? Házhoz (vagy munkahelyre) jön a manusz amikor te akarod, 2 perc alatt kicseréli és kalap kabát. Ennyi időd csak van. :)

Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

(#14575) Hauptmann válasza Markizmark (#14574) üzenetére


Hauptmann
addikt

Mert felesleges macera. :) Meg ne égjen be az a rohadt kijelző, csak mondjuk majd eladás előtt egy hónappal. :DDD

(#14576) Markizmark válasza Hauptmann (#14575) üzenetére


Markizmark
addikt

Ahogy érzed, jó kuncsaftja vagy a samunak. :D

Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

(#14577) Hauptmann válasza Markizmark (#14576) üzenetére


Hauptmann
addikt

Nem azért vettem a Note 2-t, hogy félévente szervizeltessem. Tudtam eleve, hogy a SAMOLED beégésre hajlamos, elfogadom a helyzetet, de azért amennyire csak lehet, vigyáznék rá. Nincsenek illúzióim, biztos be fog égni majd, de ráér mondjuk úgy egy-másfél év múlva, és akkor az új tulaja egy nulla kilométeres kijelzővel kapja. :DD

(#14578) Nightfall75 válasza nagyito88 (#14542) üzenetére


Nightfall75
tag

"Nah, minden átlátszó lett tárcsázótól kezdve minden, csak a drobpdown list nem pont amit akartam"

A framework önmagában nem elég, a simplistic control program is szükséges hozzá. Egy csomó beállítási lehetőség csak azon keresztül érhető el, pl. az is amit te keresel. A programban az Expanded statusbar opciónál lesz az átlátszóság beállítása.

(#14579) nagyito88 válasza Nightfall75 (#14578) üzenetére


nagyito88
aktív tag

Köszönöm, már okosítom is :)

(#14580) Paszkal3


Paszkal3
tag

Ha valakit érdekel van egy új magyar rom a pda fan clubon a note 2 topikban.Egy mix rom szines támázot,650 mb nagyságú.Én most tesztelgetem,jónak tűnik.

[ Szerkesztve ]

(#14581) benete


benete
tag

Hali!
Sehogyan sem tudom letölteni a legújabb, magyar, gyári független ROM-ot a SamMobile- ról. Megtalálja a keresett fájlt, de ha rákattintok nem történik semmi. Mit kellene tennem? /természetesen be vagyok jelentkezve/
Esetleg egy közvetlen linkje lenne valakinek a legújabb magyar, vagy lengyel ROM-hoz?

[ Szerkesztve ]

(#14582) Paszkal3 válasza benete (#14581) üzenetére


Paszkal3
tag

xda fent van

(#14583) fdisk


fdisk
őstag

A telóhoz van olyan hívásrögzítő app,melyhez NEM kell root?

A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤

(#14584) Markizmark válasza fdisk (#14583) üzenetére


Markizmark
addikt

Amit korábban linkeltem az működik root nélkül. Kicsit görgess följebb.

Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

(#14585) fdisk válasza Markizmark (#14584) üzenetére


fdisk
őstag

Mármint úgy értem,line-ból vesz fel és nem a mikrofonból.

[ Szerkesztve ]

A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤

(#14586) Markizmark válasza fdisk (#14585) üzenetére


Markizmark
addikt

Fölveszi a telefon beszélgetést, mind2 fél hangját. Az nem jó?

[ Szerkesztve ]

Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

(#14587) tipuka


tipuka
addikt

na vettem egy 32GB UHS speed-es samsung microsd kártyát ma az auchanban, most nyomta be :) tényleg 10 év gari van rá és 29.27GB szabad hely, de az SD Tools nem akarja felismerni, csak a telefon belső tárhelyét akarja vizsgálni... én ezt nem értem, a többi telómon ment eddig :N

[ Szerkesztve ]

(#14588) Hauptmann válasza AliceWake (#14572) üzenetére


Hauptmann
addikt

Oké, holnap megnézem.

(#14589) Nightfall75 válasza tipuka (#14587) üzenetére


Nightfall75
tag

SD Tools valamiért nem megy jól az N7100-on. A play áruházban látszik a hozzászólásokból is. Próbáld meg ezt a progit.

[ Szerkesztve ]

(#14590) fdisk válasza Markizmark (#14586) üzenetére


fdisk
őstag

Az a gond ilyen appokkal,h root nélküli telónál csak akkor lehet hallani érdemben a másik fél hangját,ha ki van hangosítva a teló.
Legalább is ics esetében ez volt.

A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤

(#14591) benete válasza Paszkal3 (#14582) üzenetére


benete
tag

Köszönöm! Jön lefelé.

(#14592) Markizmark válasza fdisk (#14590) üzenetére


Markizmark
addikt

Szerintem próbáld ki ezt. 15 perced van, addig tudsz visszatérítést igényelni. A másik fél hangja hangosabb, mint a tied, hidd el. Nem véletlenül használom hónapok óta.

Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

(#14593) Hauptmann válasza fdisk (#14590) üzenetére


Hauptmann
addikt

Megerősítem vebbful kollégát, tökéletesen működik.

(#14594) komarci válasza andrisms (#14564) üzenetére


komarci
tag

Én ügy 4 óra képernyőhasználatot figyeltem meg,viber,fb,sok telefonálás játék minimális.Volt már 3 és fél is.Holnaptól figyelem majd pontosabban.Most indulok madarasteszkóba 32GB-os kártyát venni 9490-ért.

[ Szerkesztve ]

(#14595) fdisk válasza Markizmark (#14592) üzenetére


fdisk
őstag

Ok.Akkor kipróbálom.

Hauptmann:vettem-vettem. :)

Más.
Nem akarok megsérteni senkit,de mi ez a nagy 32 gigás memkari láz?

A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤

(#14596) tipuka válasza Nightfall75 (#14589) üzenetére


tipuka
addikt

köszi szépen, le is szedem megnézni! :R
valami jó óra widgetet nem tudsz esetleg? :D (időjárás nélkül lenne jó, szeptemberig nem tudok előfizetni mobilnetet)

komarci: helyes, nagyon helyes ;]

[ Szerkesztve ]

(#14597) Markizmark válasza fdisk (#14595) üzenetére


Markizmark
addikt

Occóért van a madarasteszkóban samu 32 gigás CL10es kártya, csupán ennyi. :)

Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

(#14598) Hauptmann válasza Markizmark (#14597) üzenetére


Hauptmann
addikt

És ha jól emlékszem, a ECS-K200BEG autós tartó is akciós náluk (tán 4990, vagy 5990 Ft).

[ Szerkesztve ]

(#14599) M.Eriksen válasza tipuka (#14587) üzenetére


M.Eriksen
tag

Advanced path-nél írd be ezt /mnt/extSdCard . Kis-nagy betűre figyelj.

(#14600) Davzone


Davzone
senior tag

Elso ket 100%os toltes:

Elso toltes:


Masodik toltes:

Eddig baromira orulok ennek, ONEX ennek a felet/harmadat tudta.Igaz azis hogy en heavy user vagyok es rengeteget hasznalom a telot. Ebbe a 2 napba is volt jatek,net, tobb ora youtube,facebook,zenehallgatas.
A masodik napon 2es fel ora volt a mediaserver,kikapcsolt kijelzovel zenehallgatas azert kevesebb a kijelzoido.
Illetve az elso nap kerult telepitesre minden app kb 60, amibol 5db kb 6gbnyi jatek.

[ Szerkesztve ]

Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.