Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alsec
tag
válasz pusszycat #650 üzenetére
1. jófogáson volt több hirdetése
2. itt hardveraprón is megtaláltam a profilját, nem volt negatív visszajelzés
3. facebook marketplace-n is megtaláltam a hirdetését ott egyből meg tudtam győződni személyéről
4. személyesen beszéltem vele telefonon
5. utánvétellel postáztaEzzel eléggé le tudtam szűrni, hogy nem álszent.
[ Szerkesztve ]
-
Alsec
tag
válasz pusszycat #652 üzenetére
De amúgy tény, hogy könnyen bele lehet futni egy leütésesbe, ha naiv az ember. Főleg jófogás a veszélyes, ahol nincs értékelés.
De amúgy most is sok készülék van jófogáson 55 környékén.[link]. Ez még talán jobb is mert Samsung Store-os és könnyebb lepingpongozni.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Rendben! Kívánom, hogy sokáig használd a telót! Nekem az elődje van meg, az A7 2018 és olyannyira megtetszett, hogy kettőt is vettem belőle. Jó kis telefonok ezek!
Szerencsére a szolgáltató nem szokta (még nem hallottam rá példát, hogy lett volna ilyen) felbontani a szerződést a telefon eladása miatt. Mert az is szerződésszegés a vevő részéről, mert benne van, hogy nem adhatja el, mivel nem az ő tulajdona, amíg ki nem fizeti. Bár ha egy összegben kifizette (nem tudom, hogy vette az eladód), akkor talán ez amúgy is tárgytalan lenne.[ Szerkesztve ]
-
Alsec
tag
Ha valakit érdekel egy YOUTUBE alternatíva ,ami
- ingyenes
- reklámmentes,
- háttérben is megy a lejátszás, sőt lezárt képernyőnél is
- lejátszás saját értesítési widgettel rendelkezik, amelynél váltani is tudod a számokat, ha albumként hallgatod őket
- van benne sötét mód
- be lehet állítani a klasszikus nagyképernyős érintéses fényerőt(bal oldalt) és hangerőt(jobb oldalt)Akkor Youtube Vanced-et ajánlom[link] (nem kell hozzá a youtube alkalmazás azt le lehet tiltani)
Ha nem akarsz a profiloddal belépni akkor elég ezt az APK-t telepítened.
1-LINK[link]
2-Non-Root Versions-nál kiválasztod a Dark-ot (14.10.53 Arch:All MinAPI:API19 DPI:nodpi)
3-Drivon keresztül letölti a telefonod, ha nem indulna el frissítsd 2x-3x míg le nem tölti.
4-Ha kéri akkor engedélyezed a külső forrásból telepítendő applikációkat. (Minden engedélyt meg adsz amit kér a telefon.)
5-és használhatod isHa profiloddal is be akarsz lépni (ami biztonságos, de azért ajánlom, hogy állítsd be előtte a kettős belépési metódust, hogy kétlépcsőben igazolnod kelljen magad)
6- akkor pluszba telepíted erről a linkről [link] MicroG Vanced ("I agree" stuck fix attempt V2. Hit back ONCE when you get stuck and it should continue){Version:0.2.4-105 Published:16/05/2019} verziót, csak ez működik.
7- ezt is APK ként telepíted, ennek nem lesz ikonja, ne ijedj meg (ha nem indulna el frissítsd 2x-3x míg le nem tölti.)
8- Nyisd meg a Youtube Vanced-et
9- Profilkarikánál lépj be a fiókodba, ez a legutolsó fázisnál bugos lesz, itt tölteni fog a végtelenségig
10- menj a visszára és már kész is. ( üss a visszalépés gombra egyet)
11- beállításoknál figyelj arra, hogy külön van a youtubnak és külön van azon belül a Vanced Beállítások Menüje ahol további + funkciókat érhetsz el.[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
leírtam a véleményem róla. ha olcsóbb lenne simán váltanék rá. de 100k-t szerintem bőven nem ér. hát hagyjuk már, régen ennyiért egyrészt csúcstelók mentek (azt most hagyjuk hogy lassan már fél milláért mennek manapság), másrészt tényleg, a Redmi 4X kb tökéletes volt, egy erősebb SoC, aztán viszlát, de neem. Jack hiányát már fel sem hoztam... Üveg hátlap? Pici akksi? _számomra_ kompromisszumos lenne. és korábban is írtam, alternatíva (egyelőre?) nincs
tisztában vagyok vele, hogy erőben, kamerában jobb mint a csamcsung
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Bailey
senior tag
A Telenor függetlenül árulja ezt a telefont?
-
sxxorp
őstag
Hirtelen sasszéval áttértünk a hibákról az alaptulajdonságok ekézésére, szóval mégsincs olyan sok ;)
Emellett pont az ár/érték arány fúrása egy Xiaomi esetén masszív öngólhoz szokott vezetni. A rablâncos értékesítéssel ne vessük már össze (máshogy fizeted ki, főleg ha lesz vele valami 2 év alatt), az A40 90000 teljes árával, vagy akár a ki tudja meddig fenntartott nem teljesen normál 70eFt-os kártyás Telenoros kiskapuval nézve is ennyivel jobb az Mi 9SE: teljesítményben, kamerában, anyaghasználatban. Azt, hogy mennyiért mennek a csúcstelók NE hagyjuk, jelzik, hogy volt egy általános drágulás.
A jack téma lassan lejáró lemez, egyrészt elég sok bőven megfizethető BT megoldás lett az elmúlt években, másrészt a Xiaomi még mindig adott adaptert.
Pici akksi? Ööö nem teljesen értem az A40 (3100 14 nm CPU-val, Mi 9SE: 3070 10nm) viszonylatában... A Redmi 4X teljesen jó volt, de 28nm-es CPU-ja azért jelentősen harapott a 4000-es akksiból. Az Mi 9SE a 4000-es Note7-et is verte teszten. Persze jó lett volna a beleerőltetik a 4000-et, de ha nem csak a puszta adatokra meredsz, akkor egész korrekt a valós üzemidő.
Értem én, hogy nincs 100000Ft-od rá, de attól még nem kell azzal győzködni magad, és félrevezetni másokat, hogy számos hiba van benne (nem igaz), vagy, hogy nem éri meg, miközben az egyik legjobb ár/érték arányú telefon főleg, ha a méretet is figyelembe vesszük. -
DJGABI
addikt
Nem arról van szó. Telne rá. De már az A40 akcijós-akcijós árára is húztam a szám. A 4X középkat volt, 40 körül ment megjelenéskor. Nem tagadom, alsó polcról szoktam válogatni. Aztán mégis kibírt majd' 2 évet, látszik nem fejlődünk már annyira, mai napig teljesen jó kis teló volt, picit beleuntam, kb csak a változatosság kedvéért cseréltem le. Nem azt mondom, most is vannak ilyen kategóriában, Mi 8 lite pl tökéletes lett volna. Kompaktabb méretben. Vagy épp a sima Redmi 7 is középkat (4/64 mondjuk nincs belőle) 50k alatt, simán vettem volna A40 méretben, elég bármire egy átlag júzernek. Elhiheted, ha valaki, akkor én az ár/értéket nézem. Samsungért a jófogásos 50-55k kb reális lenne, ha a 9 SE meg menne olyan 70ért akkor nem rugóznék az árakon.
Akksi: na ja, csak épp kijelzőfelbontás is nőtt közben annyit hogy semmi látszatja ne maradjon a soc alacsonyabb fogyasztásának
Engem nem kell téríteni, de elég belenézni itt-ott a kommentekbe. sok szemellenzős samu fan semmi pénzért nem venne sáomit, mert "kínai"...
-
espi38
őstag
"Nekem van egy megmaradt tököm a típushoz, többit privin akit érdekel 😀"
Hát ezért nincs érdeklődő a tokomra
Tényleg jó,hogy nem hagytam el
Tréfát félretéve valóban van egy hozzá olcsón és jó minőségű,köszönöm -
duo
addikt
én magam búcsúzom, visszaküldtem. annyuk nem tudta megszokni az aod és a led hiányát. kicserélem másra.
nekem két tököm is maradt.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
sxxorp
őstag
A 4X-et az első hónapban vettem hardveraprós 'importőrtől', 50 volt, pár héttel később lett 45. Én is megelégedéssel használtam, az elmúlt pár hétben sárgult el a képernyő foltokban, ezért a csere. A Redmi 7 tepsi, kiesett.
Körbenéztem kompaktért, mentsvárként jelent meg az A40, és hozták be az Mi 9SE-t. (Az Mi 8 Lite-t megint nem értem hogy jön ide, nagyobb képernyőhöz nem sokkal nagyobb akksi, 14nm CPU, 15,6cm hossz...).
Miért nem megy 70-ért az Mi 9 SE? Mert annál bőven többet ér. Félreértesz: 2 héttel előtte vetettem meg párommal igényeihez bőven megfelelő gyengébb A40-et, teljesen elégedett vagyok vele, nálunk még csak nem is karcolódik, AOD, LED nem érdekli, én nem vagyok szemellenzős Xiaomi fan. Ami nem tetszett, hogy valótlant állítottál a hibákról, meg bőven véleményes, hogy mennyire éri meg, és korrigálni szerettem volna, ennyi. Remélem a párom továbbra is elégedetten használja, addig van nyugalom. Nekem jobb, erősebb kompakt kellett jó ár érték aránnyal, ez jelenleg az Mi 9SE, aminek az értesítések kifogásolható szoftveres kezelésén kívül eddig nem sok hibája van. -
batai15
félisten
Helló , páromnak vennénk egy ilyen készüléket ,iPhone 6st váltana . Volt aki erről váltott ? Kamerában tudnátok pár képet dobni fel ? Fontos hogy kamera jobb legyen mint a 6s .
-
DJGABI
addikt
eredetileg 50-et írtam amúgy utána javítottam, visszakerestem, én már 40ért vettem használt 1 hónaposat, de úgy emlékszem eustockon se volt akkor már sokkal drágább, átkoztam is magam
érthető, persze. erre van a fórum hogy beszélgessük. csak azért olvastam furcsa szemmel a hsz-ed, mert én se vagyok egyik márka ügynöke se, akit érdekel gyanítom úgyis utánaolvas, nem csak az én hsz-em alapján dönt. _számomra_ picit mindkét telefon csalódás, ennyi
-
sxxorp
őstag
Ha csak 2-3 héttel később vetted mint én, akkor már - és onnantól sokáig - 45 volt eustock-on a 4X (meg sem fordult volna a fejemben ebben az árkategóriában használtat venni). Nekem 50-ért is baromira megérte + akkor sürgősen kellett. Sokan felületesen olvasnak, utána sem néznek csak meglátnak egy ilyet "vannak hibái bőven", és elhiszik, pedig nem igaz. Remélem így is marad. Számomra fellélegzés az A40, és az Mi 9 SE, februárig komoly gondban voltam, hogy fogom pótolni elfogadhatóan kompakt telefonnal a 4X-et illetve párom A3 2016-ját... Nagyon jó használni őket.
-
batai15
félisten
Akku kinek hogy bírja ?
-
batai15
félisten
Köszönöm ,jó lesz .
-
tylerszeged
csendes tag
nekem meglepően jó az akksi, keveset telefonálok de sok fb, messenger, insta, gmail, fél óra nike running gps-el, stb... így is este szinte mindig van kb 30%-om úgy h mindig este töltöm
másik: már kérdeztem, de valószinüleg félreérthető voltam
valamiért ha le van zárva a telefon akkor csak az üzenet jellennek meg egy sávban világitva a kijelzön, értesítésekben meg az alkalmazasokon belül is beállítottam h jöjjenek kül. appokból de így ugye mindig fel kell oldanom a képernyözárat h nézzem érkezett-e valami... már iylen akkukimeles meg mindent néztem nehogy valami felülirja de nem oldodott meg, ötlet valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
Alsec
tag
válasz tylerszeged #685 üzenetére
beállítások/zárolt képernyő/értesítések/nézetstílus/részletes
-
Alsec
tag
válasz tylerszeged #687 üzenetére
tegyél fel róla képet, hogy mi hogyan jelenik meg
/ esetleg bepipáltad véletlenül a tartalom elrejtését ugyanott ahol az előbb írtam ? /
beállítások/zárolt képernyő/értesítések/nézetstílus/tartalom elrejtése ne legyen kipipálva[ Szerkesztve ]
-
Alsec
tag
válasz tylerszeged #690 üzenetére
ja egy kicsit túlbonyolították, de tetszik, hogy ennyiféleképpen személyre tudod szabni. A több beállítás sose baj. múltkor az unokatesóm huawei telefonján volt úgy elrejtve ez az opció, hogy 15 percig kerestem rajta.
[ Szerkesztve ]
-
tozso76
aktív tag
A3 2016 helyett kerestem telefont. Az A3 már a majdnem használhatatlanul lassú szinten van. Pl 3sec egy telefon hívás app megnyitás. Köszi hogy ajánlottad ezt a Sharp C10-et. Tegnap nekem is megjött. Lényegében A40 méret, de attól sokkal pörgősebb. Mediamarktban kipróbáltam az A40-et. Ideális méretű, de kíváncsi leszek a sebességére fél év múlva. Az A3 is jól kezdte a pályafutását nálam, de egy pár samsungos frissítés hazavágta.
-
Floydman
tag
Teszteltem a térerő problémát.
Két kártyám van. A Telekomossal a kijelző szerint sok helyen ingadozik a térerő. A Telenoros stabil mindenhol, ahol jártam.
A mobilnet és a kimenő hívások is a Telekommal bonyolódnak. Azt a simet tettem az első kártyahelyre. LTE és VoLTE hívások erre vannak beállítva.
A Telenoros csak 2G.
Most jön a lényeg. A térerő gyengeségének kijelzése ellenére szinte végig 4G volt a net. Amikor H+-ra váltott, akkor is zökkenőmentesen ment a net. Telefonálni is simán tudtam annak ellenére, hogy sokszor csak egy csík látszott.
Szóval egyrész nem értem, hogy hogyan maradhatott működőképes a net és a telefonálás gyenge jelzés melllett, másrész úgy tűnik, hogy a szolgáltató nagyon nem mindegy. -
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok. Független a telenornál vett feltöltő kartyas?? Köszi.
-
veterán
válasz joefasalasso #697 üzenetére
Már többször elhangzott, hogy igen... Már csak független telefonokat árulnak a szolgáltatók is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viccrovat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest