Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
Én így használom, igen: telefonálós sim 2G, adat 4G. Adat így jön kb 26 Mbps-el, kisvárosban. Térerő fullon, telenor.
(#347) sxxorp a nyitás maga talán nem, de ha a szoftverben mókolsz akkor amit kolléga ír, knox bejelez. hogy itthon ezt mennyire nézik, mennyire nem passz.
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Faterkam
addikt
Valamit te állítottál el! Az elején kér biztonsági kódot, amikor beállítod az ujjlenyomatod! Ha párszor rosszul, vagy hibásan olvassa le, (vizes, zsíros az ujj) akkor kér kódot. Legalábbis nálunk minden teló így működik!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
veterán
Na rájöttem. Egy screen off program akadályozta a biometrikus azonosítás folyamatát. Ezt az alkalmazást azért használom, hogy kíméljem az oldalsó gombot. Csak rányomok és zárolja a képernyőt. Viszont bekevert az ujjlenyomat és arcfelismerésbe. Mint kiderült, a legtöbb ilyen program eszközadminisztrátorként akadályozza a biometrikus azonosítást.
Sikerült találnom olyat, ami rendesen működik és mellette az azonosítás arccal és ujjlenyomattal is. -
Alsec
tag
Képernyő kikapcsolása mozdulattal.
1. Töltsd le Samsung appot a ,,one hand operation+"-t, Play store vagy Samsung Store-ból
2. Kapcsolt be
3. Bal/Jobb Oldali fogópont legyen kipipálva igény szerint
4. Nyisd meg, ott állítsd be rövid vagy hosszú húzásra -----> egyenesen jobbra/átlósan felfelé/átlósan lefelé
5. Válaszd a Képernyő ki alopciót.
6. Tetszés szerint a speciális beállításoknál szabd személyre a felületét az okosérintésnekÉn ezt használom. Zseblámpát, visszagombot, menügombot is be lehet állítani gesztusként(mellette még millió lehetőséggel) és nem kell lemondanod a ONE UI-ról. Jó kis program. Akadásmentes, teszi a dolgát. Nem volt rá még panaszom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Alsec
tag
hmmm. képzeld én 55 ért vettem a telefont, mert volt annyi eszem, hogy cyber tavaszt lefüleltem a Telekomnál és gondoltam hogy valaki meg fogja ott venni 48 ért és felrakni a jófogásra 60 ért amit lealkudok 55-re és kapok zsír új telefont 0 perceset 2 év garival. hmm akkor a te állításod alapján ez a telefon ami ugyanaz mint a tied szarabb mert oclsóbban vettem. Hagyjuk már.
De ha te ilyen milliomos vagy, akkor vedd csak meg a túlárazott készüléket 80 ezerért, meg a fóliát 6 ezerért.
-
Alsec
tag
A kínai ingyen shippinges 300 ft-os 9h temperált üvegre teszi rá a hasznát a gsm es, így lesz 1000ft-os ára (annyira nem pofátlanok), de a mégpofátlanabbja 3000-ért adja el az ugyanolyan minőségű, és ugyanabban az országban, sőt lehet, hogy ugyanarról a gyártósorról legördült terméket. Hiába adsz érte te 3000-ret attól még ugyanúgy 50ft-t ért gyártották le, csak a kis kínai 250 ft-os haszonkulccsal dolgozik, a magyar webshopok meg 2700 ft-ossal.
Most ez a mediamarktos tixaros megoldás a napjaink parasztvakítása 6000 ft-os árával, ugyanezt az uv-ragasztós megoldást 600 ft-ért elpostázzák ingyen kínából úgy hogy kapsz egy uv-s bucsus zseblámpát is a temperalt üveg, a tisztító kendő, a porleszedő tixó és a ragasztó mellé.
Én csak próbálom felnyitni a szemed és megdönteni a bugyuta érvelésed.
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
Itt nálunk sajna tényleg brutálisan túláraznak mindent. Amíg Kínából megjöttek az üvegfóliák és a jóminőségű tokok, addig kényszerből vettem egy tokot a Telenornál 3 ezerért. Egy dolog, hogy csak aranyszínű volt, de gagyi festett, úgyhogy kb. 2 hét után már feslett a színe. Az anyaga vacak , kemény, sorjás műanyag, tipikusan az a 300 forintos gagyi, amit már ránézésre se rendel az ember az Aliról, ha van egy kis tapasztalata és anyagismerete.
És ez volt 3.000. Botrány.
3 dollárért meg minőségi szilikontokot kaptam a Vifocalból. Ráadásul ők komoly bolt, 3 hét alatt meg is jött.[ Szerkesztve ]
-
Alsec
tag
ma már minden kínai :D persze elfogadom. van aki megengedheti maganak nem akar várni 2 hetet, ezt megertem, de attol meg ugyanaz a minoseg hiaba vetted 6 ezerert.
Én szeretek racionálisan vásárolni ennyi az egész. Nekem 57 ezer forint betakarta a keszuleket, 2 tokot meg 3 temperalt üveget.
[ Szerkesztve ]
-
Floydman
tag
Így is van jól. Igaza van mindenkinek. Én is vettem rá 5000 Ft-ért egy büszke made in china feliratú "gyári" hátlapot. Amúgy tökéletes anyagminőségben. Kinek mennyit ér rá költeni. Annyi azért igaz, hogy a kínaiak képesek tökéletes minőséget ill. gagyit is gyártani. Azért szerinetm nem mindegy, hogy milyen forrásból szerzed be.
-
kalanchoe
senior tag
Nekem meg egy napot is nehezen bír ki. Pedig FB használaton kívül van, fekete a háttér, szinkronizálás kikapcsolva van. Éjjel is 10%-ot merült, pedig WiFi, 4G-t kikapcsoltam. Azért még megnézem, mert gondolom többre képes. Bár mióta 0-ra merítettem és 100-ra töltöttem jobb.
Az normális, hogy néha magától bezárja a böngészőt? -
kalanchoe
senior tag
Akkor valószínűleg azért zárta be.
A háttérben való mobilnet- és akku használatot is letiltottam azoknál az appoknál, amiket nem használok, de fogyaszthatnak.
Talán az meríti annyira, hogy 4G-n vagyok, de 1-2 csík a térerőm, mivel a torony kicsit messze van. (-115 dBm) Ha átteszem 2G-re, az segíthet? -
zolikaDB
veterán
Srácok, mi ez az AOD mánia?
Nekem S7 van, tudja, meg LED is van rajta, de nem használom egyiket sem, mégis megjönnek az értesítések A LED úgyis csak pár színt tud, ebből a piros a merülés, a zöld meg feltöltött állapot + nem tudom még mi.
Amikor előveszem a telefont, akkor úgyis feloldom, vagy minimum benyomom a bekapcsoló gombot, és már látom is kilistázva az értesítéseket. Ezt tudja az A40 is, nemde? -
Dr.NX
addikt
-
kalanchoe
senior tag
-
-
ryz
csendes tag
Szia! Köszi a visszajelzést, kicsit félreérthető voltam, de az előző telefonomban végülis sikerült beállítani a számküldést. Szerintem ez a Dual SIM telefonoknak a gyári beállítása legalábbis a páromnak is minden eddigi Dual SIM-je így jött a boltból, de eddig mindig sikerült valahogy beállítani.
-
giroud199
senior tag
-
giroud199
senior tag
A kijelzo minőségén kívül semmi kiemelkedő nincs a kategóriájában...
(kamera használható, multimédiás hangszóró fájó pont, sebesség pont elmegy a kategóriája belül)
A legnagyobb pozitívum a készülékkel kapcsolatban a mérete és a kijelzo, ha valakinek ezek fontosabb pontok, mint a kamera és a hangszóró, akkor jó választás lehet számára...
A gyenge minőségű ház, meg a sorjas élekre vonatkozik.....[ Szerkesztve ]
>>iPhoneX&SamsungS21<<
-
giroud199
senior tag
Ha valamit megkap a pro akkor a sima p20is, mivel tavalyi zászlós.... Amúgy már jó ideje 9en van, és az ips kijelzo is van akinek jobban tetszik... (szubjektív)
Hangszóró már YouTube videók alatt is tud bantoan szólni, ennyi pénzért jó kis telefon az a40, de nem hibátlan.. Vannak előnyei és hátrányai, csak ezeket írtam le...
(nem egy összehasonlítási alapom van és volt)>>iPhoneX&SamsungS21<<
-
-
kalanchoe
senior tag
Csatlakozom én is, nagyon jó készülék. Telekomnál akcióban a legkisebb csomagban is 37, 48 ezer forintért lehetett kapni. Igaz, most 70 ezerért megy (szolgálónál, v függetlenül), de még ez is egy igen jó ár érte, nem találok jobb alternatívát, ami a kategóriában kiemelkedő kijelzőt, jó kamerát, jó UI-t, stb. kínálna.
Csak ajánlani tudom. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest