- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
én magam búcsúzom, visszaküldtem. annyuk nem tudta megszokni az aod és a led hiányát. kicserélem másra.
nekem két tököm is maradt.
-
duo
addikt
a glimpse notificationtól van. leszedtem, így már működik a zseblámpa. és az akadálymentesítés vaku és képernyővaku van beállítva.
amiből csak a hátsó vaku működik. a képernyőt nem villantja meg. nekem meg ég a pofám mikor asszony összevonja a szemöldökét.
egy hete érkezett meg, de visszket a tenyerem hogy visszaküldöm.
pedig annyira kényelmes, kompakt. mindegy úgyis a nő dönt. m i n d i g. -
duo
addikt
Kipróbáltam: másik zseblámpa appal is csinálja...
-
duo
addikt
Zseblámpa funkció. A kijelzo kikapcsolasa utan kialszik ebreszteskor ujra bekapcsol. Meh. :( valami tipp? Be lehet ezt allitani valahol?
-
duo
addikt
megerősítem tényleg szép és nagyony passzentos, de az ujjlenxyomatokat gyűjti és csúszós. ezért lett egy karbonszálas szilikontok. asszony mondja, hogy jobb a fogása és egy mm-t túllóg a kijelzőn is, így pofával letéve is védi valamennnyire.
clearplex fóliához linket tud e valaki?
másik kérdés: két sim van a telefonban, és az állapotsor alatt ott van eltüntethetetlenül, hogy melyik simmel telefonál a ember meg melyikkel van adatkapcsolata. ezt el lehet tüntetni onnan valahogy? én még nem jöttem rá.
-
duo
addikt
elfekvőben még kapható xz1c nem sokkal többért. én éppen két hónapja szívok vele, mert nem látom rendesen. méretben ez meglehetősen kompakt. a nagytesót nagyon venném ugyan, de visszatart a 158mm
-
duo
addikt
Pénteki vásárlás. De maegneztem a kollegano ugyanilyen cuccat fújd. Mint a villám. Pedig minden szar fut rajta
-
duo
addikt
oké, de ez kb snapragon 636 szintű SOC 4 giga rammal. nemá.
egy snapi 425-ös készüléket váltott 2 giga rammal. érzésre kicsit ez a40 a lassabb. azzal persze tisztában vagyok hogy a pieban van egy csomó gépi tanulás, meg soksok cucc, de azért én könnyítettem rajta valamelyest.
remélem csak a kezdeti belakás okozza ezt. (csak a messenger lite, a viber és a klara weather, a newpipe és a vlc van feltéve,semmi más.)
-----
mégegy kérdés:
a gimpse notificationt milyen beállításokkal kell használni? -
duo
addikt
Azt szeretném kérdezni l, higy masnak is van hogy a tarcsazo, vagy az uzenetek laggol egyszer mielott indul? mutatja a kezdokepernyojet aztan dobja be. naptar es levelezonel jobb a helyzet. be fog ez állni a felhasználói szokasoknak megfeleloen? Nem akarom hallgatni hogy, "de szatt vettél" :D
-
duo
addikt
igyekszünk stockot használni mindenből.
nincs vele gond. lehet sőt tény hogy van sok kisebb/többet tudó cucc. pl a simple appok meglepően jók, de ezek akkor sem a rendszerhez vannak optimalizálva. ez megjelenhet akkuhasználatban /beragadásban.
médiára mondjuk vlc, musicolet van. attól nem tudtam szabadulni. meg néha másik telón brave browser, vagy az opera. -
duo
addikt
elnézést. nem akarok floodolni, de a szerkesztési időkből kiszaladok. mindenesetre találtam valamit:
Kisegítő lehetőségek --> Speciális beállítások-->értesítés villanással-- itt a vakut és/vagy a képernyőt is felvillantja. (gondolom a vaku az energiatakarékosabb) -s alatta vannak Értesítési emlékeztetők is. 3-15 percenként rezek meg hangjelzést is tol.
nos. ha ennek ellenére lemarad valaki valamiről, az meg is érdemli ezek után -
duo
addikt
megint én. sosem volt amoled kijelzős készülékünk. mire kell figyelni: sötét témát használunk és a nagy fényerőt kerüljük, de mi van még? milyen hátteret válasszunk? ikonok? jók a gyárik, vagy van kímélőbb?
köszönöm!
-
duo
addikt
na megjött a készülék. belaktam az asszonynak, határozottan nem rossz, bár eleg lassan bootol fel. kicsit ADB-vel konnyitettem rajta. leginkabb uzemidot varok ettol. mert a ramot ugyanugy telerakja. (de gondolom ez nem baj)
annyit akarok kerdezni, hogy az ertesiteseket ti hogy eszlelitek? jasznal valaki valamilyen plusz appot? olyan kene ami nem harap az alksiba nagyon. köszönöm! -
duo
addikt
Én pl azzal fogom kezdeni az asszony telóján hogy a valóban felesleges bloatot adbvel uninstallálom/ tiltom.
fejlesztői beállításokat és az usb hibakeresést engedélyezi az eNber,
majd
gépre rádug
terminálból
adb devices
adb shell
pm list packages
kinézi az ember melyik nem kell, (a telefonra rakható app inspector is segít adott esetben)
pm uninstall ---user 0 csomagneveez fizikailag nem törli az appot, de a rendszer számára nem elérhető többé
frissítéseket nem bántja (sonyn legalábbis)
bármi gebasz van egy factory reset után újra ot virít a cucc."Az adb shellből kilépés nélkül a többi általad feleslegesnek tartott appot hasonló módon ki tudod gyomlálni, akár rendszer alkalmazásokat is, szóval ésszel és óvatosan! Ha mégis szükséged van az eltávolított appra, play áruházból visszatehető, azonban a rendszer appok esetén csak Factory Reset fog megmenteni a bootloop és FC cunamitól. Okosan, óvatosan!"
én csináltam egy szkriptet pl ilyen adb parancsokból (xperiára szabva)
2 perc alatt kiszedi a bloatot, reboot bódottá. nekem akksiidőben és reszponzivitásban jelentett sokat.mindez bl-nyitás root és egyéb hókuszpókusz nélkül.
egy dolgot nem tudok a knox lép e erre valamit.
-
duo
addikt
Na az jó.
(bár nem létszükséglet.)
A baj az, hogy nagyon teszik. a note szérián kívül csak ez. amúgy nem vagyok Samsungos. De nagyon piszkálja a csőröm hogy ilyen kompakt méretben ekkora kijelző van és gyengébb hardver ide vagy oda, akár az XZ1c-met is lecserélném. ( pedig azt szeretem, csak nem annyira látom jól)
de megnézem majd hogy annyukomnál hogy muzsikál.két simmel használja valaki? A térerő milyen?
-
duo
addikt
Sziasztok!
Asszonynak rendeltem egy ilyet, majd jövök a kérdésekkel, most csak annyi hogy ha jól láttam van sötét mód a telefonon igaz?
másfelől, érdekelnének a frissítések, security pach-eket kap igaz? esetleg egy főverzió frissítést is megél. (amúgy ez utóbbi abszolút hidegen hagy; a pite ezt a készüléket szvsz. símán kiszolgálja amíg az működik. de jó tudni mi a helyzet.)köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fotók, videók mobillal
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- OpenMediaVault
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest