Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:10:35

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1751) ben11 válasza thamasz (#1750) üzenetére


ben11
őstag

Sztem csak a statisztikában van bug. Kapcsold vissza szegénynek az adaptív fényerőt.

(#1752) stanley00 válasza ben11 (#1748) üzenetére


stanley00
tag

Na de könyörgöm. Mondjuk a németeknél vagy angoloknál van AoD az A40-ben mert ott van fejlesztő adott esetben? Ez csak egy hülye példa. Feltételezem teljesen függetlenül attól melyik országban értékesítették sehol a földön nincs egy a több millió eladott darabból amiben lenne AoD. Innentől ne magyarázzák azt, hogy nekem azért nincs mert nincsen magyar fejlesztő. Különben is ilyen szinten, ennél a gyártónál oldják meg és kész. Szóval rizsa ez csak nem jár és ennyi.

(#1753) ben11 válasza stanley00 (#1752) üzenetére


ben11
őstag

Jó persze, nyilván ez csak egy hülye kifogás.
Csupán azt magyaráztam, hogy hogy értette.

De nem is tudom, hogy milyen fórumon lehetne megkeresni őkrt, mert szívesen írok nekik.

(#1754) szenesember válasza thamasz (#1750) üzenetére


szenesember
aktív tag

Persze, hogy valós a fogyasztása! Viszont eléggé hektikus. Van olyan nap, amikor 4-5%-ot fogyaszt, de többnyire nálam ilyen napi 15%-ot eszik, és akkor nagyon gyorsan merül (még talán a statisztikánál is gyorsabban). Előző szoftververziónál addig volt 3%-os a fogyasztás, amíg tanult. Szerintem összefügg a villogással is. Remélem, h javítják!

(#1755) stanley00 válasza ben11 (#1753) üzenetére


stanley00
tag

Az a baj szerintem, hogy ők már eldöntötték, hogy nem lesz. Nyilván oka van a részükről. Szóval halott ügy de én véletlenül sem törném le a lelkesedésedet, hátha ... :DD :C :R

(#1756) pjen válasza stanley00 (#1752) üzenetére


pjen
félisten

Mikor megvetted,akkor sem volt benne.Senki nem kényszerített,hogy megvedd.

(#1757) rothfb válasza Szári (#1742) üzenetére


rothfb
veterán

Akkor, hogy megértsd.
Ha ez jelenti a felsőkategóriát, akkor nekem ezek a feature-k nem érnek meg plusz 200000-t. Ha neked igen és cserébe kapsz egy tepsifont, az a te igényed, nem az enyém.
Ami még érdekes lett volna számomra, az az S10e, de azért is sokaltam a közel 200000-t. Ráadásul az akksi ugyanakkora abban, mint ebben, egy sokkal többet fogyasztó soc-al.

(#1758) stanley00 válasza pjen (#1756) üzenetére


stanley00
tag

De szeretem amikor valakit az ilyen magas szintű hozzászólások elégítenek ki. A PH! nagyúr titulusodat is ilyen mélyenszántó gondolatokkal kapargattad össze? Éppen nem a telefont kritizáltam mert szeretem és meg vagyok elégedve vele de mivel az A30 és A40 között szinte semmi lényegi különbség nincs a kijelző és az akkumulátor méretét tekintve ezért merészeltem kritizálni a Samsung hozzáállását. A30-ra van magyar fejlesztő A40-re nincs? Ha cinikusan szeretném megkérdőjelezni ben11 fórumtárs saját kérdésére kapott válaszát a Samsungtól. De a te válaszod volt a legkielégítőbb. Bravó!

(#1759) pjen válasza stanley00 (#1758) üzenetére


pjen
félisten

Szerintem ennek semmi köze ahhoz,hogy mi van a nevem alá írva.Az A30 egy másik telefon,,.Az AoD az A30 ban gyárilag van benne,szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#1760) rothfb válasza stanley00 (#1758) üzenetére


rothfb
veterán

Mikor megvetted, tudnod kellett, hogy nincs AOD és led. Ha nem tudtad, akkor az azért problémás, ha tudtad, de most azért reklamálsz, hogy nincs, az pedig azért. Ha neked ez annyira fontos, miért nem vettél AOD-s telefont?

(#1761) elfelejtette válasza rothfb (#1760) üzenetére


elfelejtette
veterán

Lehet, hogy ő is ilyen méretű telefont szeretett volna, de nem akart 3x-os árat kifizetni az S10e-ért, csak hogy legyen AOD.
Végülis jogos a felháborodása, ha a gyengébb és olcsóbb A30-ban van, ebben meg nem... :U

[ Szerkesztve ]

"Nagyon jó dolog fontosnak lenni, de még fontosabb dolog jónak lenni."

(#1762) pjen válasza elfelejtette (#1761) üzenetére


pjen
félisten

Mért lenne jogos?Az egy gyengébb teló(Te írtad),az erő helyett AoD ot tettek bele.Ha a Samu valós igényt lát rá,lehet,bele frissíti.

(#1763) stanley00 válasza rothfb (#1760) üzenetére


stanley00
tag

Jól van akkor fogjátok egymás kezét annak alapján kinek mekkora rangja van itt hozzászólások száma alapján. Mi értelme ezeknek a kioktató hozzászólásoknak. Miért kell félremagyarázni dolgokat és minősítgetni meg kioktatni másokat. Tökéletesen tisztában voltam vele milyen telefont veszek és nem reklamálok ha nem lenne világos. Arról nem tehetek ha nem tudtok szöveget értelmezni. A telefon nekem jó és csak azt merészelem kifogásolni mint puszta tényt, hogy miért nincs egy A40-ben Aod ha az A30-ban lehet.

(#1764) stanley00 válasza pjen (#1762) üzenetére


stanley00
tag

Akkora hülyeséget írsz. Mi az, hogy ha valós igényt lát rá? Semmilyen értesítés nincs rajta alapból még egy nyomorult LED sem. Akkor miért ne lenne alapból rá valós igény. Max. nem használja akinek nem kell. És mi az hogy gyengébb az A30?
Hol itt a nagy lemaradás?

[ Szerkesztve ]

(#1765) pjen válasza stanley00 (#1764) üzenetére


pjen
félisten

Te félre érted.Nem a Te valós igényedről van szó,hanem a Samuéról.Ha Ők úgy látják,hogy a teló így nem fogy megfelelően esetleg módosítanak,De ez üzlet,lehet pont azért van az A30 on,hogy legyen alternativa.Azt pedig,hogy az A30 gyengébb nem én írtam,csak idéztem.Vissza térnék még a Samu válaszára a fejlesztésnél.Valószínű azt akarták mondani,ha az anya cég nem tett valamit a telóba ők nem tudják megtenni.

(#1766) rothfb válasza stanley00 (#1763) üzenetére


rothfb
veterán

Nekem úgy tűnik, szabályos hisztit rendezel egy olyan funkció miatt, ami tudott, hogy nincs az A40-ben. Az A30-ban van, de abban meg más nincs.
Más: Nekem XEH romom van és még nem jött a frissítés, a családban egy másik XEH-BLG romos, arra megérkezett. Gondolom nem minden telefonra egyszerre jön meg, itt van akinek nem jött még meg?

(#1767) rothfb válasza stanley00 (#1764) üzenetére


rothfb
veterán

Azért a 4Gb vs 3Gb ram komoly különbség. NFC sincs az A30-ban, ráadásul jóval nagyobb és nehezebb is az A30, ami nekem pl máris hátrány...

(#1768) stanley00 válasza pjen (#1765) üzenetére


stanley00
tag

Ezt most abszolút nem kötözködésből írom pusztán csak azért mert teljesen másképpen látjuk a dolgot, de nincsen ezzel baj. Szóval van valami olyan mondás, hogy az eladó van a vevőért vagy a vevő az eladóért? Ezt csak azért írtam így mert úgy fogalmaztál, hogy nem az én valós igényem itt a lényeg hanem a Samsungé. De két ugyanolyan telefonról beszélünk, még az áruk is ugyanaz. Akkor jogosan várhatná el az ember, hogy az A40-be is beleteszik az Aod-ot mert mondjuk én nem egy TV-t akarok nézni ha előveszem a telefont. Egy esetben tudom elfogadni a hiányát mégpedig ha valami technikai, műszaki oka van de itt nem tudok másra gondolni csak maximum a nagyobb aksira hiszen ugyanaz a két telefon. De szerintem az is hülyeség mert lehet, hogy a nagyobb kijelző fogyaszt is annyival többet. Inkább valami marketing vagy isten tudja mi az oka de ahogy írtad biztosan a Samsungnak jól megfontolt érdeke. Tuti nem az az ultra gagyi duma amit a fejlesztésről írtak mert akkor miért van az A30-ban. A lényeg, hogy én nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal, egy percig sem az A40-et kritizáltam és nagyon is tisztában voltam vele, hogy mit veszek. Az egész csak abból indult ki, hogy én valahogy nagyon rosszul viselem ha ilyen kamu szövegekkel nézik hülyének az embert.

(#1769) stanley00 válasza rothfb (#1766) üzenetére


stanley00
tag

Még szerencse, hogy nem te egy személyben vagy alkalmas arra, hogy valaki eldöntse mi a hiszti? Véletlenül sem hisztiztem csak valamivel magyaráznod kell az ok nélküli beleszólásodat a témában. Ezt már nevezhetnéd hisztinek de ez sem az csak nyilván nem fogom szó nélkül hagyni, hogy kedvedre kötözködhessél minden ok nélkül. Akkor most én is kijelenthetem, hogy feleslegesen hisztizel mert szerinted kemény 25 grammal nehezebb az A30 meg nincs benne NFC és csak 3 GB RAM? Egyébként tényleg feleslegesen hisztizel mert ha ez megnyugtat Linkelhetek olyat is amiben van
És akkor még egyszer megkérdezhetem hogyan is értetted, az „A30-ban van, de abban meg más nincs” kijelentésedet?

(#1770) pjen válasza stanley00 (#1768) üzenetére


pjen
félisten

Ben 11 nek a Magyar samu válaszolt.Mi mást válaszolhatott volna.Nincs benn és nem is tudják megoldani.Mért lenne ez ultra gagyi válasz.Azt is mondhatták volna,hogy passz.

[ Szerkesztve ]

(#1771) rothfb válasza stanley00 (#1769) üzenetére


rothfb
veterán

Szerintem add el az A40-ed és vegyél egy A30-t. Mindenki jobban fog járni. Te is, lesz AOD-d egy "alig" nehezebb telefonban és mi is...

(#1772) rothfb válasza pjen (#1770) üzenetére


rothfb
veterán

Hagyd. Értelemetlen Stanley-vel a kommunikáció. Nincs és nem is lesz AOD az A40-ben, de valamiért Ahab kapitányt játszik. Engedjük el, hagy üldözze tovább a bálnáját.

(#1773) stanley00 válasza pjen (#1770) üzenetére


stanley00
tag

Tényleg nem értjük egymást. Nekem nem a magyar Samsungról van meg a véleményem és nem is hinném, hogy egyáltalán bármi befolyásuk lenne a dologban. Nem az ő saruk ez és nem is miattuk lesz vagy nem lesz AoD az A40-ben.

(#1774) stanley00 válasza rothfb (#1771) üzenetére


stanley00
tag

Hát igen. Ez van amikor elfogynak az érvek. Mondjuk a te esetedben soha nem is voltak. Nyugodtan megtarthattad volna magadnak a véleményed mert így is túl sok a megmondó kerek e világon. A királyi többest meg nyugodtan elhagyhatod mert szerencsére rajtad kívül még olyan sok embert nem zavart, hogy le mertem írni a véleményem.

(#1775) sxxorp válasza stanley00 (#1774) üzenetére


sxxorp
őstag

Nálad minden OK? Mit nem bírsz azon felfogni, hogy ha alapból nincs benne az A40-ben az AOD, akkor nem a kis magyar leányvállalat fogja belerakni? Miért lenne ez kamu? A magyaros hiszti helyett inkább legyél konstruktív, pl. indíts petíciót, hogy legyen benne, stb.

(#1776) rothfb


rothfb
veterán

Leírnátok (bárki), hogy frissült e a telefonotok vagy még nem?
Érdekelne.
Stanley nyűglődése lefoglalta a fórumot és bár már korábban feltettem a kérdést, de elnyomta az AOD hiszti.

(#1777) szucstom válasza rothfb (#1776) üzenetére


szucstom
őstag

Attól függ. Ha XEH vagy telenor, akkor passz, Tréhóm irányából még nincs frissítés.

PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE

(#1778) kalanchoe


kalanchoe
senior tag

Az érdekes, hogy a J3 2017 megkapta a júniusi frissítést, és Telekomos, az A40 meg májusin van.

(#1779) A Zéé válasza rothfb (#1776) üzenetére


A Zéé
addikt

rákerestem, nálam még nincs frissítés. XEH telefon.

Just a simple Lineman...

(#1780) thamasz válasza kalanchoe (#1778) üzenetére


thamasz
senior tag

Nincs semmi rendszer a samsung frissítéseiben (látszólag), a felső kategóriában is a 2 éves S8 júliusin van, az aktuális S10 júniusin még.

(#1781) zolikaDB válasza sxxorp (#1775) üzenetére


zolikaDB
veterán

Annak idején a Nokia 6310-ben sem volt AOD :DDD

(#1782) sxxorp válasza zolikaDB (#1781) üzenetére


sxxorp
őstag

De a magyarok belerakták, ha írtál nekik! :DDD

(#1783) stanley00 válasza sxxorp (#1775) üzenetére


stanley00
tag

Figyelj én eddig se személyeskedtem de nagyon szívesen beszállok én is. Arról nem tehetek, hogy te is inkább az ablakon bámultál kifelé az órákon vagy hogy veled egyetemben páran itt diszlexiásak. Most komolyan, ti szoktátok értelmezni is amit olvastok vagy csak meglátjátok egy hozzászólásban az AoD szót és hirtelen reflexből elkezd habozni a szátok. A nekem szánt kommenteddel csak magadat nevetteted ki szövegértelmezésből. Fuss már neki újra ENNEK a hozzászólásnak és próbálj bármi értelmes párhuzamot vonni közte és az arra adott válaszod között. Előre szólok nem fog menni de megmagyarázni biztosan meg fogod. És még én hisztizek. De biztosan szebb volt így a vasárnap reggel ha egy értelmetlen sértegetéssel kezdted.
A nagyon szimpatikus rothfb huszárnak pedig az erőtlen és minden érdemi tartalmat nélkülöző böfögéseire pedig nem is kezdek egy új hozzászólást mert minek...
Azt még mindenképpen szeretném megemlíteni mennyire szánalmas, hogy minden fórumban vannak olyan emberek akik teljesen magukénak érzik azt és a jogot is, hogy a számukra nem túl érdekes vagy az ingerküszöbüket valamilyen okból irritáló kérdésekre vagy véleményekre azonnal támadólag és minden racionalitást nélkülözve nyilvánuljanak meg. Szerencsére a legtöbb ember arra forditja az energiáit, hogy segítsen és nem arra, hogy olyan vitákba menjen bele amelyben olyan szavak a legerősebb érvei mint a „nálad minden OK?”, „magyaros hiszti” és a „nyűglődés”. Elsőre így hirtelen kalanchoe és DJGABI jut eszembe természetesen a teljesség igénye nélkül.
El lehet olvasni, volt kb. 2-3 hozzászólásom ahol nem hisztiztem az Aod hiánya miatt hanem kritizáltam a Samsungot amiért az (a képernyőméretet és aksi méretet leszámítva) a tök ugyanolyan A30-ba belerakta az Aod-ot az A40-be meg nem. És ezt azzal próbálja megmagyarázni, hogy nincsen rá fejlesztő. Nem Magyarországon, mert miért is lokálisan kellene ezt fejleszteni vagy belerakni amikor globálisan forgalmazzák. Ott meg is állt volna a történet ha nem jöttök ti, rothfb huszár és társai.. És mivel annyira kiismerhetô ez a fajta működési szint részetekrôl, megkíméllek titeket a következô borítékolhatóan demagóg frázisok puffogtatásától ami természetesen nem lenne más mint a „Ha nem tetszik el lehet menni”. Rossz hírem van, nem fogom megtenni. És mivel érzem én is, hogy ez a dolog már régen túlhaladta a topic valós témáját ezért most itt abbahagyom és elnézést kérek másoktól, hogy ezt kellett olvasniuk. Én elmondtam amit szerettem volna. Biztos vagyok benne, hogy elkövetitek azt a hibát, hogy nem hagyjátok szó nélkül a magatok szerény módján de arra én már nem fogok válaszolni.

[ Szerkesztve ]

(#1784) pjen válasza stanley00 (#1783) üzenetére


pjen
félisten

Neharagudj,de félre magyarázod. A Magyar support válaszolta azt,hogy Magyarországon nem fejlesztenek.Szó sem volt arról,hogy koreában nincs fejlesztő.A Magyarok csak ezt a választ adhatták.A teló olyan amilyen,abba nincs bele szólásúk.El sem hiszed milyen kis pont vagyunk mi a Samunál.

(#1785) borix válasza stanley00 (#1783) üzenetére


borix
őstag

Elmégy egy olyan irányba ami nem tőlünk függ legfeljebb ha nagy tömegek komolyan nem szapulják őket bizonyos dolgok miatt akkor változtatnak.
Sz@rják kifelé jövőt állóságot tekintve sokszor a sok semmirevaló telókat trükköznek mi kerüljön ne kerüljön bele pl 3,5 mm Jack, NFC, AOD a reklámokkal meg eladják a tömegeknek.

(#1786) stanley00 válasza pjen (#1784) üzenetére


stanley00
tag

Szerintem most pont azt írtad le amit én is gondolok erről nem értem miért nem jön ez le abból amit korábban írtam.

„Nekem nem a magyar Samsungról van meg a véleményem és nem is hinném, hogy egyáltalán bármi befolyásuk lenne a dologban. Nem az ő saruk ez és nem is miattuk lesz vagy nem lesz AoD az A40-ben.”

„Nem hisztiztem az Aod hiánya miatt hanem kritizáltam a Samsungot amiért az (a képernyőméretet és aksi méretet leszámítva) a tök ugyanolyan A30-ba belerakta az Aod-ot az A40-be meg nem. És ezt azzal próbálja megmagyarázni, hogy nincsen rá fejlesztő. Nem Magyarországon, mert miért is lokálisan kellene ezt fejleszteni vagy belerakni amikor globálisan forgalmazzák.”

Én sosem állítottam, hogy a magyar Samsungnak bármi befolyása lenne abban, hogy miért nincs vagy lehetne AoD az A40-ben. Csak ben11-nek a magyar Samsung válaszolt egy kamu hülyeséget hiszen tök evidens, hogy a koreaiakon múlik az egész.És nem a fejlesztőkön (koreai) hanem a szándékon.

(#1787) stanley00 válasza borix (#1785) üzenetére


stanley00
tag

Igazad van.

(#1788) A Zéé


A Zéé
addikt

most már tényleg abba lehetne hagyni ezt a parttalan vitát, nem gondoljátok?

Eddig csak átléptem a hsz-ek felett, de már komolyan kezd zavarni.

Just a simple Lineman...

(#1789) kalanchoe


kalanchoe
senior tag

Tudtok valami jó üvegfóliát?

(#1790) pjen válasza kalanchoe (#1789) üzenetére


pjen
félisten

Milyen üveg van a kijelzőn?Kell rá fólia? :)

(#1791) kalanchoe válasza pjen (#1790) üzenetére


kalanchoe
senior tag

Kell rá fólia?
jó lenne mert én simán összetöröm a telefont anélkül. :D

(#1792) pjen válasza kalanchoe (#1791) üzenetére


pjen
félisten

Komolyan kérdeztem.Én útálom a fóliát,és ha ezen gorilla x üveg van,akkor inkább nem tennék rá.

(#1793) gaborm69 válasza pjen (#1792) üzenetére


gaborm69
aktív tag

Gorilla glass 3 van rajta.Egy videóban ezt mondták.Igazaból mindegy hogy van-e rajta fólia.Akkor is összetörhet.

Samsung Galaxy S20 FE

(#1794) pjen válasza gaborm69 (#1793) üzenetére


pjen
félisten

Köszönöm,akkor olyan nagyon nem karcolódik. :)

(#1795) borix válasza pjen (#1794) üzenetére


borix
őstag

Hogyne karcolódna a zsebedben a finom kis porszemcsék szépen karistolják a hónapok során.Majd meg lehet nézni fél év elteltével természetes fény alatt mennyi pici karc lesz rajta.

(#1796) kalanchoe válasza pjen (#1792) üzenetére


kalanchoe
senior tag

sorry, my fault. :B
GG3 ide vagy oda, az esetben is össze lehet törni. ezért kéne nekem üvegfólia, mert amilyen béna vagyok, simán előfordul nálam. :D most is van a képernyőn, de nem a legjobb. nem ér le a szélekre, stb-

(#1797) rothfb válasza pjen (#1790) üzenetére


rothfb
veterán

Gorilla Glass 3 van rajta. A Corning oldalán szerepel a telefon hivatalosan.
Nekem amúgy Media Markt-os öngyógyítós fólia van rajta tokbarát módban (nem ér le a szélekig, hogy a szilikon tok ne szedje fel, így kértem). Nem volt olcsó, de megérte. Nekem bejön és nincs karc rajta, igaz én még a szilikon tok mellett bebujtatós tokba is teszem. Vigyázni szoktam arra, amim van.

[ Szerkesztve ]

(#1798) pjen válasza rothfb (#1797) üzenetére


pjen
félisten

Nekem az elég.Ha fény alatt láthatóak csak a mikró karcok,nem érdekel.Eladni úgysem akarom és nem nézem a ronda fóliát.Szilikon tok nekem is van rajta,de a behajthatósat nem szeretem.

[ Szerkesztve ]

(#1799) rothfb válasza pjen (#1798) üzenetére


rothfb
veterán

Nem behajthatós, hanem bebújtatós. Amibe beleteszed és a tépőzáras részét "rázárod".
Ezt a fajta fóliát pedig, amiről írtam, észre sem venni szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#1800) pjen válasza rothfb (#1799) üzenetére


pjen
félisten

Én nem vagyok ilyen vigyázós.Még a szili,on tokot is utálom,csak így jobb a fogása.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.