Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alsec
tag
válasz
janeszgol #648 üzenetére
1. egy kedves 50 es korú megbízható személytől vettem, aki nem hiszem, hogy a letiltással fog szórakozni.
2. nálam van az adásvétel, jótállási jegy, számla ( természetesen az adásvételben fel van tűntetve a felek azonosító adata mellett a készülék gyári sorozatszáma és imei száma is )
3.Jogilag az adásvétel miatt ez már az én tulajdonom, mivel az ellenértéket kifizettem az előző tulajnak. Így a jogok és ,,kötelezettségek,, ( ezek igazából nem, mert a vevő vállalta az ingóság per teher és igénymentességét) rám átszállnak, legrosszabb esetben ha letiltaná a szolgáltató, vagy esetleg a rendőrség a volt tulaj kérésére, akkor csak beslattyogok hozzájuk és megmutatom a papírokat és ők azt feloldják. -
SzikraHuszár
csendes tag
válasz
janeszgol #253 üzenetére
Hát akkor ez így egy SAR helyzet, valamikor olyan helyen járok, mikor már az LG-m is elkezd sztrájkolni (pedig az meg többször ráver a P9 Lite-ra is pár egységgel). Akkor ez a készülék valószínűleg nem nekem való, kis méret ide vagy oda.
A linkelt kamera teszten az A40 nem szerepel olyan jól, már elkezdtem a Redmi Note 7 felé is hajlani. Én meg azt hittem, hogy 2 hét alatt kiválasztom, mi felel meg majd nekem. Igaz, 1 éve is így jártam, nem is lett belőle készülékváltás, de már muszáj lesz.
Köszönöm a segítséget. -
válasz
janeszgol #233 üzenetére
Ha a független árat nézzük, azt pl. simán soknak tartom, és ez legyen az én véleményem természetesen. ( Akkor ott inkább a Poco F1-et részesíteném előnyben, de az nagyobb, az A2 Lite pedig egy régebbi termék, gyengébb SoC-val. )
Mondom a pozitív dolgokat is: Kompakt méretű, ez szimpatikus, 4GB memória és 64GB tárhely is.
Negatív: Aksi lehetne combosabb, és a SoC is kicsit alulteljesít. Meg a hátlap olajos csillogása nem tetszik ,de hát tok és másféle szín is létezik
Ha úgy 60 környékére beesik az ára, akárcsak szolgáltatói kínálatban, akkor azt mondom megérte a Samsungnak kipofoznia az A szériát.
Ha szimpatizálnék a Samsung-gal, akkor mindenképp felkerülne a listámra.
Úgy sikerült belőni ezt a készüléket, hogy kevés a közvetlen konkurens a méret alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest