Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
Nem tudom, hogy aktuális-e még, de csatlakozom dniki88-hoz, meg kell takarítani a hangszóró rácsot.
Pont azt tapasztaltam, mint te, hogy belenyomom a fülembe a telefont, akkor sem hallom rendesen.
Én nem tűt, hanem fogkefét használtam. Enyhén nedvesítettem és finoman keféltem vele, majd szárazon kicsit erősebben. Ezeket ismételgettem.
De ez nem volt elég. Gondoltam nem veszíthetek semmit, feltelepítettem egy hangszóró tisztító appot. Nem volt jó. Majd elérkeztem a harmadikhoz, ami bevált! Speaker cleaner a neve, kék ikonos. Ennél kiválaszthatod, hogy melyik hangszórót akarod tisztítani. Nem sok remény fűztem hozzá, de egy párszor lefuttattam.
Próbaképpen felhívtam a voda ügyfélszolgálatát és majd hanyatt estem, úgy beleordított a fülembe
azóta is jó, vissza kellett vennem a hangerőt kb 60%-ra, hogy ne süketüljek meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One mobilszolgáltatások
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Horgász topik
- Pendrive probléma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azóta is jó, vissza kellett vennem a hangerőt kb 60%-ra, hogy ne süketüljek meg