Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz twine #244 üzenetére

Meg tudtad válaszolni a kérdésemet, és, ha jól értem, az egész problémakört magadnak generálod azzal, hogy éjszaka nem töltöd a telefont, reggel vállalod a rizikót és majdnem üres készülékkel vágsz neki a napnak, és az irodában sem használsz gyorstöltést, ezáltal sűrűn vissza kell tenned töltőre a telefont, mert nem tud elég töltöttséget felvenni 2 használat között, amitől idővel kitágul a készülék csatlakozója.

Én rosszul érzem magam, ha egyik reggel arra ébredek, hogy alig van kakaó az akksiban, mert elfelejtettem este feltenni a töltőre, amit az esetek 90%-ban megteszek.

Ilyenkor gyorsan felteszem töltőre, és amíg készülődök felszed elég sokat az akku, és benn az irodában is van gyorstöltő, így amikor beérek, és úgy érzem nincs elég energia az akkuban, akkor újra felteszem a töltőre, és pikk-pakk fel van töltve, és nyomkodhatom estig míg hazaérek.

Nem vagyunk egyformák, de én úgy érzem engem korlátozna a vezeték nélküli töltés a sebességével és azzal, hogy töltés közben nem használhatom a készüléket, ha szükséges.

Új hozzászólás Aktív témák