- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Hali! Ma lettem tulaja egy Note 8T telefonnak. Eddig Redmi Note 5 volt, én azzal maximálisan elégedett voltam, sajnos összetört, és olyan telót kerestem ami semmiben nem visszalépés. Ezt ajánlották a telefonajánlós topikban.
Tudom hogy hihetetlen, de így 50 évesen alig használva (napi 1-2 perc telefon) az előd volt hogy 16 napot ment egy töltéssel. Tudom, nem is kéne okostelefon, de a kamera, meg a navigáció lehetősége miatt szeretem.
A lényeg. Megpróbáltam belakni, feltettem a pár alkalmazást (FB, időkép), a névjegyeket leszinkronizálta a gmail fiókból. A SIM kártyán is rajta vannak a névjegyek, eddig buta telefonban (de szörnyű ez a szó, de érthető legalább) volt a kártya, ezért. Most minden névjegy duplán szerepel.
2 kérdés, amire órák óta nem jövök rá:- Hol lehet beállítani, hogy ne mutassa a SIM kontaktokat? Ötször átnyálaztam minden beállítást, nem lelem.
- Az elődben volt olyan hívásszűrés alapból, hogy ismeretlen számok, ismerős számok szűrése, illetve be lehetett állítani számokat, amikre minden esetben csörgött. Hasznosnak találtam, éjszakázás után, meg ha antiszoc a hangulatom,
csak a család számaira csörgött.
Ezt sem találom, sehol.
Tudnátok ezekben segíteni? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest