Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoli bácsi

őstag

Hali! Ma lettem tulaja egy Note 8T telefonnak. Eddig Redmi Note 5 volt, én azzal maximálisan elégedett voltam, sajnos összetört, és olyan telót kerestem ami semmiben nem visszalépés. Ezt ajánlották a telefonajánlós topikban. :)
    Tudom hogy hihetetlen, de így 50 évesen alig használva (napi 1-2 perc telefon) az előd volt hogy 16 napot ment egy töltéssel. Tudom, nem is kéne okostelefon, de a kamera, meg a navigáció lehetősége miatt szeretem.
    A lényeg. Megpróbáltam belakni, feltettem a pár alkalmazást (FB, időkép), a névjegyeket leszinkronizálta a gmail fiókból. A SIM kártyán is rajta vannak a névjegyek, eddig buta telefonban (de szörnyű ez a szó, de érthető legalább) volt a kártya, ezért. Most minden névjegy duplán szerepel.
    2 kérdés, amire órák óta nem jövök rá:

- Hol lehet beállítani, hogy ne mutassa a SIM kontaktokat? Ötször átnyálaztam minden beállítást, nem lelem.

- Az elődben volt olyan hívásszűrés alapból, hogy ismeretlen számok, ismerős számok szűrése, illetve be lehetett állítani számokat, amikre minden esetben csörgött. Hasznosnak találtam, éjszakázás után, meg ha antiszoc a hangulatom, ;] csak a család számaira csörgött.
    Ezt sem találom, sehol.
    Tudnátok ezekben segíteni? Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák