Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
föccer
nagyúr
Ha valaki szereti az ilyen építgetős-legós játékot annak vastagon megéri a 30 jurót. 9k. Tényleg soknak tűnik, de ez kb 2 mozi ára, 2 főnek, popcornnal, kólával. Én személy szerint szerintem 500 óra felett járok vele, amit letoltam a különböző szervereken és még mindig bőven vannak ötleteim, hogy mit kellene építeni, mit lehet még megcsinálni. Mert semmit sem kell, de bármit lehet

A vanilia MC-re viszonylag hamar rá lehet unni. 2-300 óra után, ha nem csinál az ember valami Hardcore projectet, akkor nagyjából minden értelmes dolgot felépített már. Utána jöhet mondjuk egy Tekkit, és a következő 1000 órára megvan az elfoglaltság.
üdv, föccer
-
e=mc²
őstag
Koszi, mindenkinek!
A korabbi megvetel komment sziven szurt, persze jogos, de most tenyleg arra lehetett szamitani, hogy felmegy az ara?! Mellesleg meg beta idejen gondolkodtam rajta, de en sokat nem jatszanek vele, masnak vennem...
Meg egyszer kosz!
-
netpeti98
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
MCPH ha eredetid van. Nem eredeti szervereket itt meg nem nagyon reklámozunk.
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Elég ha fent van nálad az optifine, a szervert nem érdekli nagyon hogy neked milyen modok vannak fent, csak az a lényeg hogy neked meglegyenek azok a modok amik a szerveren vannak. Sőt az optifinet kb sehogy nem tudod felrakni szerverre.
Üdv netpeti98
-
Cucuska2
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az optifine-nak nincs köze a szerverekhez.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Tud valaki egy optifine-s non-stop szervert? -
törölt tag
jaja csak megerősíteni tudom hogy annyi és csak ott. ennyiért jogos hogy komoly címeket is kapsz ami 3d élsimítás meg akármi. nézelődj szét viszont hogy az alap játékon kívül mit adhat ez még. pl tekkit és egyéb modok szintjén, akár youtube-on is van az alap (vanilla) minecrafton túl tonnányi videó.
az itt "lakók" többsége jóval többet tolta már mint 100 óra a modoknak és a szervereknek hála, így teljesen megéri, hiszen a legtöbb cím amit ennyiért kapsz jobb esetben 50-60 órás játékmenetet kínál (kivéve persze pár kivételt mert az is akad)
ha nem érdekel vagy fog meg annyira a világ, a modok, ami mögötte van közösség akkor tényleg drága. minden más esetben simán olcsó kategória

-
tvse1995
senior tag
Csak a hivatalos oldalon lehet megvenni minden más csalás!
Ugyan olyan mintha lewarezolnád akárhonnan...Szerintem maximálisan megéri az árát mert ez egy olyan játék aminek soha nincs vége.
Ha mondjuk játszol 100órát (hozzáteszem ez nem sok, sőt) akkor egy óra játék csak 70 forintodba került ami nem ár érte.
-
e=mc²
őstag
Sziasztok!
Bocs a naiv kerdesert, es keretik nem lehurrogni, de a hivatalos oldalon kivul meg tudom venni mashol a jatekot? Sajnos sokallom erte a $26-t. Emlekeimben ugy elt, hogy $10 volt egy ideig, majd $20 lett a beta utan.
Kosz, udv,
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
igazából szerintem onnantól nem lesz nagy gubanc. most az 1.2.5 vs 1.3 átállás szerver oldal miatt sok kódolást jelent, de utána remélhetőleg ennyire radikálisan nem nyúlnak bele semmibe egy darabig. az meg hogy 1-2 alverzióval verzióval a hivatalos mögött járnak talán nem minden esetben gond, pl én most is tök jól elvagyok 1.2.5, futottam pár kört vanilla 1.3.1 és 2-őn is, de a sima sokáig nem köt le
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
ftb modpack:
az a baj hogy a srácok irdatlan fába vágták a fejészét... ennyi modot egybefűzni nem lesz kis kihívás, és az egyik "alap" mod az eloraam féle redpower 2 még csak 1.2.5-ön van... addig amíg az el nem készül addig nincs is értelme róla beszélni. dire egyik videója alatt ment nemrég a cheten egy foszlány, amiben elo annyit írt, hogy december előtt szeretne kész lenni vele, de nem ígér semmit, dolgozik rajta. én is nagyon remélem hamar meglesz és lehet hajtani...
steve's carts ha jól tudom még nincs, de azt is írják már ha minden igaz.
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem erősebb. A vasnál is gyengébb sajna.
-
-
ch003067
addikt
Sziasztok !
Tegnap kezdtem el játszani, és lenne pár kérdésem.
Hogy tudok ágyak csinálni ? És hogy lehet azt megoldani, hogy a szörnyek ne jöjjenek be a házba, amit építek ?
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ha 1.3-od van, akkor a falusiaktól tudsz venni láncpéncélt.
-
Cucuska2
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem lehet.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Tüzet hogyan lehet gyűjteni? Lánc páncélzathoz kéne.
Köszi -
törölt tag
priviben felmerült egy kérdés de szerintem a tekkitesek közül se mindenki ismeri, hátha hasznos lesz a következő setup.
a kérdés az volt, hogyan lehet átirányítani az rp csöveket, mert alapból a legközelebbi tárolót használják, viszont egy rs jelre ezt meg kéne változtatni, más irányba terelni.
a megoldás a transposer névre keresztelt kütyü, kép itt

ha nincs aktív rs jel rajta, akkor szépen átengedi jelen felállásban korlátlan számban a beeső blokkokat. 3 filter üres beállításokkal max sebességen, simán átmegy rajta
aktív rs jellel viszont zár, nem enged át magán semmit, így a rendszer nem látja már mögötte az invertory-t

látszik hogy zárva van, és bár a jobb oldali chest pár ezer blokknyira látszik a csövezés számára (a végén az utolsó cső erre szolgál) mégis arra megy minden
-
törölt tag
melyikre gondolsz?
ha különálló modokat akarsz összeválogatni az nem 5 perc. elég hosszú, ha tényleg érdekel levezethetem, angol tudás természetesen jelentős előny...
a tekkithez semmi nem kell. tekkit oldalára felmész letöltöd a klienst, telepíted aztán megy. persze csak legál accal tudod utóbbit használni.
-
törölt tag
lap alján kibonthatod a kategóriákat és láthatod mik vannak, gépek, páncélok, stb. az egyik alap mod ami "kötelező"

a csöves rész az nem egyértelmű. buildcraft az egyik a másik (ha sárga csövek voltak végig) akkor redpower 2
ezek különálló modok, kézzel kell összerakni, vagy (fáj a szívem leírni de legyen) tekkit a modpack. abban van sok okosság készre szerelve egyszerűen, szívásmentes telepítéssel.
-
stark4
tag
Hali
Tegnap láttam egy nagyon jó modot amiben volt atomerőmű amit hűteni kell meg asszem valamit tenni is kell bele hogy termeljen áramot akkor van benn fúró meg napelem amivel akumlátorokat lehet feltölteni meg ilyen cső vagy mi amiben a blockok tudnak megnni s szét tudja válogatni stb... tudom ez így elég kusza de ha valaki meg tudja mondani hogy ez melyik modban van azt megköszönném.
-
Zotya21
senior tag
de azt nekérdezzétek miért nyomtam a migrate re

magamse tudom XD
valahogy ezt meglehet oldani ? :-/
jah amugy meg a mojang oldalon még skintse lehet cserélni XD
szóval vicc az egész
gondolom a migrate-t meg nemlehet visszavonni sehogy ugye ? :-/
-
Zotya21
senior tag
szasztok

meg tudná valaki mondani hogy mivan akkor
ha a minecraft accountomat tegnap valamiért migráltam igy mojang accom lett és igy a minecraftba emillel meg jelszóval kell belépnemde
a jelszavamat nemfogadta el mondom biztos hülye vagyok elfelejtettem aztán próbálgattam a szokásos jelszavaimat aztánmnodom jó kérek ujat
erre amikor azzal beléptem volna már kiirta hogy tul sok sikertelen belépésem van XD
szóval már nem enged be jó jelszóval se
az lenne a kérdésem hogy ez majd elmulik vagy egy az acc kuka ?

a legjobb hogy a létező accomra tegnap vettem meg a minecraftot XD
használtam is majdnem de a szerverem pont rosszvolt tegnap XD -
törölt tag
válasz
üzenetére
mértem hozzá szintidőt, ha összegyűlt a nyersanyag 1 sima solarhoz akkor indul a folyamat teljesen nyersből, tehát nincs elődolgozva semmi, (azóta azért megnőtt a képen látható gép sajnos...) így 1 solar összeállítása 6-7 másodperc onnantól hogy elindul, addig hogy chestbe kerül... szépen végig is zabálta magát a tizen pár gyémántládám tartalmán seperc alatt

-
föccer
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Superhun
üzenetére
nem
igazából a deployer csak redstone státuszváltásra klikkel, tehát folyamat jelnél nem csinál semmit. a képen a timerből egy vezeték van a blokkon ha megnézed, az egy pillanatra "kiengedi" tehát kikapcsolja a fáklyát amikor aktívvá válik. pulzál igazából csak az időzítőhöz képest inverzsajnos nem vödröt töltök hanem ic2 cell-t. tonnányi tin van raktáron, és van pár recept amihez víz kell vödörrel vagy cell-el, és mivel utóbbi stackelhető... a baj csak az, hogy amíg a deployer vígan fut egy sima rs jellel a hátán vödörrel, addig cell-t nem tölt ugyanúgy... valamiért akkor csak fáklyával meghajtva hajlandó működni, így tákoltam alá egy fáklya "villogtatót". így már tölti ezt is

csak ilyen apró finomság, de esetenként jó tudni, mert én a hajam téptem a végén pl

btw készül egy irdatlan kompakt hw solar gyár, 99% ban megvan, nagyon kis aranyos lesz , majd kiteszem (használni úgyse tudjátok majd
) -
h3lios
addikt
Építgetek 1 tornyot survivalban (single-ben) és most már érdemesnek találtam dedikálni az elkészült képeket. Remélem elnyeri tetszéseteket.
Kivilágítva:

A bejárat is változott:

Ládáim és a nyugvó helyem (máglya alatt):

A másik kettő szárny:

És itt voltam egy darabig meglőve, ugyanis fogalmam sem volt, hogy hogyan használhatnám ki az üresen álló helyet.
Egyszer csak beugrott egy gondolat, íme:
1. Emelet
2. Emelet

3. Emelet

4. Emelet

A torony felső része egy henger, amit valahogy ki kellett töltenem.
Ez ugyan csak részben sikerült:

És mivel a tornyomon kívül is volt egy kis szabad hely úgy gondoltam, hogy miért ne termeszthetnék itt is ?
Végül arra az elhatározásra jutottam, hogy ha már lúd legyen kövér:

Szóval alakulgat a dolog, de most már az ötlethiány a legfőbb gond.
Ezért kérlek titeket, hogy kommenteljetek, osszátok meg a véleményeiteket és a kritikákkal se kíméljetek.Ui.: Ha beletanulok nekiállok felvértezni a cuccot mechanizmusokon alapuló finomságokkal.

-
wmati
addikt
Linux alá hol találok Minecfaftot ami el is indul?
-
98bja
senior tag
Sziasztok!
Játszani szeretnék egy haverommal, de egy nagyon idegesítő dolog van jelen a szerverén. Azt veszem észre, hogy CSAK NEKEM egy 10-20 másodpeccel késik az egész, tehát amit ő csinál az nekem ennyi idő mulva jelenik meg. Ezt onnan tudom mert közbe szoktunk SKYPE-on beszélni és mindig ilyen nagy a csúszás. Mitől lehet ez vajon? Minecraft 1.2.5(azért mert neki is 1.2.5-je van)Azt még hozzáteszem hogy amit én csinálok az neki egyből megjelenik.. Segítsetek légyszíves
-
törölt tag
köszi egyelőre nyersanyaggal elég jól állok, gyémánt ládákban tárolom tömbösítve amit lehet a többit forestry-n átküldve createlve
quarry-t nem futtatok már régóta, fel nem tudom használni amim van. a vas generálás csak azért hozott volna lázba, mert ilyen méretekkel hogy csinálod meg úgy, hogy nincsen hozzá se ee se a bc megfelelő kiegészítője se 
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Superhun
üzenetére
mert bc-vel is szépen meg lehet egyébként oldani hogy ne legyen overflow, gate-ek megfelelő használatával szépen monitorozható ha van invertory hely, és hogy van e kimenő cucc, onnantól meg rp2-vel pillanatok alatt bármit lehet szabályozni. persze letisztult meg kompakt ritkán lesz de no
-
törölt tag
válasz
Superhun
üzenetére
plusz a gépbe egy energy storage update vagy upgrade vagy mi
ha sok az oc elég hamar felzabálja a belső tárolót. bár eddig egyszer futottam bele, és ott nem 2 oc modul volt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem szidom én a bc-t csak egy filter jelentősen olcsóbb, kompaktabb, jobban paraméterezhető mint a bc csövezése (jójó ott is van a fa csőből advanced verzió amivel lehet szűrni mit engedjen ki...). én azt szeretem ha kompakt a cucc, és néha jól jönne. bár személy szerint ált logistic cuccokkal használom csak a bc-t ott tényleg jó

-
Gomez
aktív tag
válasz
üzenetére
Mindenki csak "bánccsa" azt a szegény BC-t, pedig a legtöbb esetben jó az.
On:
1. A Wooden transport pipét meg lehet hajtani energy linkkel?
2. Ha overclockkolom a recyclereket, akkor attól még ugyanúgy csak 32 EU-s csomagokat fogadnak el (ergó jó nekik a rézkábel), csak minden feldolgozási ciklushoz több ilyen csomag kell majd nekik, igaz?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
1.2.5 alá egyelőre, 1.3.2-re még egy pár mod pl rp2 nincs portolva így én nem hajtom. most csak forge kell, de azon túl mondjuk figyelni kell az id-re is persze azt magától nem oldja meg, meg érdemes körbenézni hogy melyik verziót szeretik a modok forgeből. de minimál szívással megoldható. config file-t tudok küldeni pl a sajátomból... -
Cucuska2
addikt
válasz
üzenetére
Elég rég volt hogy utoljára ezzel foglalkoztam. Majd 5 hónap. Akkor még sok mindenre kellett ügyelni. Emlékszem, hogy az EE2 és az IC2 együttműködjön kézzel pötyögtem át az EE2-ben az összes id-t.
Meg a szokásos modloadersp-mp-forge-audiomod opcionálisan, aztán a BC transport pluginja nem működik, másik modloadersp-mp-forge hármas, egy nap pöcsölés, aztán talál egy fórumot az ember ahol aszondják hogy betás modloadermp kell, mert a a legutóbbi stabillal nem megy. De akkor már a telepítés sorrendje is beleszólt, újra kell mindent kezdeni. Elindítom, nem fut jól, hát persze, optifine kimaradt, de azt már nem lehet a végén feltelepíteni, ütközik vele a Forge, a modloadermp után kell, így kezdhetek mindent elölről.
Tehát ez most lényegesen egyszerűbb?
-
törölt tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
10 perc alatt megvan. az ssp videói között ott van minden ami kell az első részben. mivel már nem kell varázsolni modloader sp meg mp meg ilyenekkel, elég csak egy forge a .jar-ba és kész is vagy, utána egy mappába ahogy letöltöd dobálod be a modokat és tölti be jobb esetben, max az id-ket kell néha berhelni, de egy neivel seperc megvan. persze szervert összehentelni alá az más téma, de az se atomfizika

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Képregény topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Projektor topic
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kár.