Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisi
aktív tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Hát, épp ajánlani akartam, próbáld ki az enyémet, de abban nincs quest book, és mágia, viszont kőnnyű pack, brutális méretű technikával,űrhajózással, éredekes világ generálással, és rengeteg felfedezni való dimenzióval...(Sok memória kell neki..)
Mondjuk, vagy 2 hónapja nem foglalkoztam vele...picit áll a project, mivel mostanában a project ozone szerveren játszom. Szerintem a fejlesztői erősen csuklanak, brutálisan összetett, és nehéz -
Egon
nagyúr
válasz
Cucuska2
üzenetére
Igen, tök normális.
Az gáz. Eddig sem tartottam sokra ezt a programot (és akkor még rendkívül finoman fogalmaztam), de ez felteszi az i-re a pontot.
nem skálázódik lineárisan a töltési idő
Akkor hogyan skálázódik? Exponenciálisan gyorsul egy erősebb processzorral, vagy épp ellenkezőleg: nem fog tízszer gyorsabban betöltődni, egy a szintetikus tesztekben tízszer gyorsabb processzorral, hanem mondjuk csak ötször lesz gyorsabb a töltés?
-
Egon
nagyúr
válasz
Cucuska2
üzenetére
Ahhha, a példa kedvéért játsszunk el a gondolattal, hogy a proci a szűk keresztmetszet. Mivel egy Ryzen 5 2600 nem egész tízszer olyan gyors a tesztekben, mint a G3220, tehát szerinted tök normális, hogy egy 8 éves, nullgrafikás játékot (aminek a Twitch-ben beállított, rettenetesen durva, 4K-alázó 1024*768-as felbontását is levettem 800*600-ra), egy gyakorlatilag bármely mai játékot full sebességgel futtatni képes, 6 magos 12 szálas processzor, ezek szerint kb. 2 perc alatt képes betölteni...
Hát ez very LOL...
-
haverkulum
aktív tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Amúgy pedig a teljesítmény olyan, hogy i5-3470-ről (4 mag) átváltva R5 1600X-re hatalmasat ugrott a teljesítmény, pedig elvileg nincsen nagyon többszálúsítva.
Szia, legjobb tudomásom szerint a Forge a modokat külön szálon tudja futtatni (bukkit/spigot pedig a szerver plugineket is), szerintem ezért volt érezhető a váltás

-
janos1988
addikt
válasz
Cucuska2
üzenetére
Kb ilyesmi. Proci tuti, ram 8 gb, valszin hdd és mx150. Csak ez a turbó kérdéses. Alap mc egész jól fut ilyen gépen, néztem videót, de a moddolt kicsit másabb lehet szerintem (csak nincs róla vidi). Jelenleg egy i3-4030u, ssd, 840m és 8 gb ram szolgált ki évekig és meg voltam vele elégedve. Az általad említett videót tudnád linkelni?
-
apatyas
Korrektor
válasz
Cucuska2
üzenetére
Én inkább úgy mondanám, hogy korlátlan helyre feltelepíthető a fiók, ha neten bejelentkezik telepítéskor. De, az egyes indításokkor ha nincs net, akkor futhat az egyik offline módban szóló játékmenetben (amíg el nem felejti a logint és akkor megint be kell jelentkezni egyszer), a másik meg rendesen. Együtt játszani nem tud a két installálás.
Egy fel nem tett kérdésre válasz: a javás és a win10-es játékok nem tudnak együtt játszani, mert a 10-esen csökkentett a tartalom, vagyis nincs meg minden építőelem, ami a javásban. A pocket, konzol és egyéb verziók állítólag előbb-utóbb együtt tudnak játszani a win10-essel mert azok kb azonosak, ezt nemtom hol tart most. -
törölt tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Opként se? Azt meg tudjuk oldani. És mi a bug az 1.4-ben? Ha ott sem működik rendesen, akkor nincs értelme frissíteni se.
Találtam egy kis vicceset, az integrated dynamics könyvekre nem tudom mennyire emlékeztek, az elején a spawnpont fölött lebegett a kezdésnél mindenki fölött. Ezt vagy elkaptad vagy nem, nos ha nem kaptad el akkor úgy látszik a 0.0 pontra repülnek a könyvek és onnan nem despawnolnak, ahogy a Tinkers szerszámok se. Lent voltak az óceán mélyén a könyvek, felkapott a greater magnetization ringem jó párat onnan.
-
-
csoki
senior tag
-
apatyas
Korrektor
válasz
Cucuska2
üzenetére
Nem én fogom csinálni.
A bázisod overworldön van, vagy vhol máshol? Honnan kell áthozni? Spawnhoz közel van egyébként?
Régiófájlt vajon lehet-e átnevezni úgy, hogy máshova kerüljön, mint ahol volt? Belül relatív koordinátákat tartalmaz, remélem. Milyen pakkverzión vagy egyáltalán? Először frissítsd magadat fel, aztán meglátjuk, egyáltalán túlélted-e.
Körkérdés: Cucunak megengedjük-e, hogy behozza a single-es cumóját? Balto ellene szavazott, csoki és nekem megfelel. -
csoki
senior tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
meddig jutottál? hanyadik age?
szerveren többiekkel nagyobb poén, én ezért nem is kezdek el modpackokat már singleben 
atm3-nak nem hiszem hogy van expert modja, 2-nek se (azzal meg játszottunk már), az elsőnek vanvan még amúgy lehetőség: Modern Skyblock 2, skyblock de nem az eddigi szitálós ex nihilo-s érc gyűjtéssel, hanem megvariálták rendesen

vagy Space Astronomy 2, ez meg teches/"űrutazásos" modpack
én még mindig az AoE mellett szavazok, az elég grindolós mondjuk, nagyon egymásra épülnek a modok, de épp ezért azt tuti nem játszod ki 2 hét alatt (még black/anti se
) , max megunod 
többiek?
-
Amur
addikt
válasz
Cucuska2
üzenetére
Belenéztem én is DW AOE sorozatába. Jó kis pack, tetszik hogy van "storyline" és végig kell menni minden modon, az expert mód egy idő után kaotikus volt, itt van benne rendszer.
Bár a receptek függőségei miatt, adja magát gondolom itt is hogy mivel tudsz kezdeni..hiába akarnál másfelé menni. Na pont ezért zseniális ötlet, ha úgy is meghatározott a pack készítői által a sorrend, akkor adtak egy sorvezetőt.
Én is végigtolom majd, de egyenlőre leköt a foolcraft a memory leak ellenére. -
csoki
senior tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
AoE nem rossz (calculator mod OP
), de ezért várjuk az ftb beyond expert módját mert az is ilyen lesz. csak még nehezebb 
(#21885) corvette az szerintem már az volt, csak elfelejtették átírni a nevét

(#21886) Serricon Tali, nem is kell előbb mert ki tudja, lehet még egy hotfix kijön hozzá addig

pl erre ....
-
törölt tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Itt van az új Techreborn, meg a régi IC2 is, én azzal kezdtem el. Generator, macerator, electric furnace. Meka meg AA majd utána lesz, nincs kábel gondolom még mindig ezekhez, azért kezdtem el IC vonalon mert annak sajátja van, meg van egy kalap szart érő jetpackje ami az elején jól jön.
IC egy nehéz mod amúgy is, nagyon teches. -
csoki
senior tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
az a 2 van ftb beyondban is pl, és valószínű újabb verzió is, mert az unstable modpack tavaly szeptember óta nem frissült, és/viszont csak 78 mod van benne, míg a beyondban 172 (rakás új mod / portolt mod 1.7.10-ről), és azt még most folyamatosan fejlesztik/upgradelik , ami jó is meg rossz is ugye

de felőlem aztán mehet egy lightos unstable 2-3 hónapig, aztán az expert beyond ha kész lesz egyszer, csak egymás után 2 db 1.10es techpack lehet unalmas lesz, bár attól függ mennyire lesz durva az expert szint, ha megint 1 hónap kell mire AE2/RS szintre eljutunk, érdekes is lehet

-
törölt tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Mert a törzsgárda elég sokszor kipörgetett már minden létező modot, így kell a változatosság
Már 1.2.5-nél talival sok évvel ezelőtt is az volt, hogy akinél nem ment első nap a quarry automatán leválogatva az mind hagyná abba inkább, utána meg erősen kreatív mód volt jóformán bármi 
-
csoki
senior tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
nem ezt toltuk,ezelőtt project ozone 2-t nehezített módban, előtte meg dw20 packot ami bebugolt

jó lenne igen ennek (ftb beyond) az expertjével tolni, de arra ahogy írtam még várni kell akár 2-3 hónapot is, addig kellene valami lightosabb packot találni/tolni (nyilván nem sok értelme lenne sima ftb beyond-ot, aztán expertet, csak így meg nem tudom mit lehetne addig)(#21465) Cucuska2 mert alapból túl egyszerű
2-3 hét alatt meg van/lenne minden, de felőlem felrakhatjuk a sima ftb beyondot is, szavazás kérdése -
törölt tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Nem tudtam, de most rohadt jól jön. Nagyon aprólékosan halad ez a pakk, minden segítség jól jön. Legalább nem pörög ki egy hónap alatt.
Már csak át kell mennem netherbe pár blaze rodért és megcsinálom a QED-t, kelleni fog amúgy is. Meg az assembly tablet, mert az is kell, a Thermalos gépeknek főleg. Elsőre sawmillt akarok, mert ez így szar, hogy egy wood az egy plank, ebből nem lehet házat építeni, Tinkers házba húztam meg magam, de már nem férek el. Géppel hatot dob, azzal már lehet építkezni.
Villany már van, Extrautils furnace generator, ez olcsó, alap recept. Vasblokkot nem lehet kraftolni, smelteryben kell kiönteni hozzá.
Thermalos gépekhez a fogaskerekek egy részét lehet smelteryben önteni, egy részéhez viszont az Immersive metal press kell. Mekanismhoz kell Pnaumaticcraft, de talán a Simply jetpackhez is.Normálisabb páncél talán az osmium ruha van, vaspáncélt kell körberakni lapissal, azt meg osmiummal. Nem drága alapjaiban, csak akkor macerás, ha a vasszettet is kraftolni kell. De loot bag dobja elég sűrűn.
Loot baget pedig nem nehéz szedni, ki kell rohanni blood moonkor, ami minden éjjel van szinte és csapkodni ezerrel. Mobgriefing és Keepinventory mellett no problem.
De én azért kicsit kulturáltabb akarok lenni, építek egy kezdetleges spawnert, fan van, punji stick van, vacuum hopper van, majd holnap folytatom. -
törölt tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Nem kell sajnálni, amúgy is tele volt már bizonyos testrészem vele az egyéb bugok miatt, egyébként a Draco időjárás állító gép is mindig behülyült és nem csinált semmit, de azt írta épp dolgozik. A ház is ronda lett, a környék is a szétásás miatt, ez egy szar map lett nálam az elejétől fogva, nem is sajnálom. Egyet sajnálok, hogy nincs Draco reaktor a ház közepére építve és valaki nem üti ki a magot rajta.
-
Serricon
senior tag
-
csoki
senior tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
1.1.4 jelenleg, most hétvégén lesz frissítve 1.2.2-re min
de remélem 1.3.2-re
szerver címet meg nem tudom kiírhatom-e ide nyíltan, majd Serricon (Taliga) vagy Black megírja neked
szerk: most jut eszembe volt már kiírva nyíltan, szóval: ftb.taliga.net (Ha mégse tetszik Talinak akkor majd kimoderáltatja Blackkel
)(#20472) Cucuska2 gyere most éppen vagyunk 3an is
-
törölt tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Azt draco cuccban is igen nyűgös megölni full upgrade-el. Mondjuk tegnap én is nekimentem egynek, aztán úgy gondolta hogy épp kettő lesz belőle, duplán spawnolt be, bár lehet így is volt tervezve.
Az a baj, hogy hamar merül a ruha mert irdatlan sebzést visznek ezek a mocskok be, szerintem a minimum hozzá a full draco szett, draco szintre upgradelve minden, és amennyi draco flux capacitor még elfér az invertoryban... de szerintem még így is izzadós lesz. A botania-s gaia guardian 2 upgrade nélküli de már draco páncélban is le tud büntetni szó nélkül ha nem figyelsz

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Szerintem az config függő hogy csak claim vagy load is mehet vele, itt ahogy néztem nem loadol. Ami alapvetően nem gond, sőt. Én jobban szeretem az ilyen megoldásokat, amik szerver restarton nem lesznek aktívak...
-Ha valami gebasz van, ami valljuk be elő-elő szokott fordulni, akkor könnyebb lokalizálni
-Ha valaki nem lép be egy ideje, akkor hiába tett le loadereket nem veszi el az erőforrásokat fölöslegesenSzerintem jó ez így, mindig voltak gondok régebben is ha valaki később jött, és már ki volt máshol minden építve, nem játszottak, de ásni a blokklag miatt meg nem volt érdemes...
Balto: érdemes megnézni dw papa videóját, jóaz.
-
törölt tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
300RF/t az valami base fogyasztás, a plafonja 10000RF/t, de ott darál is rohadtul, másodpercenként egy stack vagy talán több is. Lehet ez a leggyorsabb quarry, mert még a Magneticraftos se nézett ki ilyen gyorsnak, se az enderquarry.
Amennyit adsz neki, annyira lesz gyors, mehet neki 300 is ha csak annyi van. Ha ezret kap az már jó kezdésnek, 3-4 ezer körül pedig nem is feltétlen kell feljebb vinni, mert nincs hova eltárolni úgy tolja. -
törölt tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Olyat hagy amilyet akarsz. Van több kártya amit be tudsz tenni, és annak megfelelően mehet. Én pl szeretem a lyukakat

A sima quarry card dirtre cserél mindent. Folyadékokat is., nem rontja el a terepet.
Van fortune meg silk card is, és mindegyiknek van clearing variációja. Utóbbi csinálja a lyukakat. De nem kötelező használni, én úgyis mindig deepdark vagy más minding age-ben ások vele, szóval nem probléma![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
RFTools building blokk egy quarry kártyával, az a legértelmesebb. Van az AA quarryje, ore bányászási képességgel akár ez is elég jó. Ezt a kettőt használjuk mind.
Új ExtraUtilsban is benne van a quarry bár annak nem ismerem a mostani működését. Meg ott az Immersive multiblokkos excavatora, de ez ilyen látványcucc inkább ahogy a multiblokkos cuccai szinte mind. Esetleg az AA kőből ore-t gyártó gépe és azt kiüttetni, de az se valami értelmes.
Legjobb az RFTools-os, mint hagyományos megoldás. -
törölt tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Nem hagyom zajongani éjjelre a gépet, meg a net megszakad napi szinten, nem csak lassú, hanem nem is stabil. Igaz csak fél-egy perces kiesések, de attól még nem fog folytatódni a feltöltés.
Majd még próbálkozom vele, kipróbálok más kodekeket hátha lehet hasonló minőségben kisebbre csinálni a videót, de nem kell nagyot remélni tőle, eredetileg se terveztem néhány videónál többet és azok is inkább bemutatók, kraftolás nélkül.
Meg amit nem szeretek ebben így, hogy én szinte végig zenét hallgatok, videó alatt viszont nem lehet.Bigreaktor senkinél nincs, az IC reaktor kell előtte, az meg ha már van akkor azzal dolgozunk. Magic vonalon Csoki kezdett el menni, de nem láttam túl nagy tolongást nála, illetve Toncsi kezdte el a Botaniat alapokban, de egy ideje őt se látom.
-
apatyas
Korrektor
válasz
Cucuska2
üzenetére
Köszönöm a segítséget, visszaállt a rend. Miután megnéztem, hogy mit is csinál pontosan az overclocked heat vent, baromira nem meglepő, hogy magába szívja az összes meleget és leolvad tőle (36 egység hőt gyűjt magába de csak 20-at disszipál belőle). Kell mellé más is ami varázslatos módon disszipál. Én végül is olcsó eszközökkel, 10k cooling cellekkel raktam meg, és két reactor heat venttel oszlattam a felesleget, lassan de lehűlt.
Balto: attól, hogy a leverrel lekapcsolod, a hull még ugyanúgy felgyújt mindent, lángol a teteje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondolom ideiglenes, amíg csitulnak a kedélyek. Már a GTNH discordon is írták, hogy csak troll dráma az egész, használja tovább mindenki aki akarja.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én is azzal tolom most experten, van benne mókolás rendesen