Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
fracture333
üzenetére
Amatőr :p
Össze kell szedni legalább 2 tehenet egy karában és felszaporítani őket, és akkor lesz bőröd.
üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
válasz
fracture333
üzenetére
Van könyvtár benne továbbra is, csak néha előfordulhat hogy nem generálódik le.
Üdv netpeti98
-
fracture333
aktív tag
jah, erről jut eszembe, már nincs könyvtár az erődökben? mert meg akartuk csinálni az overkill achievement-et és ahhoz jó sok könyvesszekrény kell, és úgy gondoltuk hogy gyorsabb lesz ha megtaláljuk a fortresst és szétszedjük a könyvtárát
, de nem volt neki, pedig töviről hegyire átnéztük, több helyen a falba is beleástunk, hátha ott van az valahol. végül mivel tehenet alig spawnolt és bőr kell már a könyvhöz, adtunk magunknak annyi szekrényt amennyi kellett még egy fullos enchantment roomhoz ezzel: "give username itemID amount" és megcsináltuk 
-
föccer
nagyúr
válasz
fracture333
üzenetére
Régebben nagyon jó cuccok voltak az erődökben és megérte őket "fosztogatni". Utoljára amikor voltam valahogy nem volt varázsa, így én már letettem a keresgélésről.
üdv, föccer
-
fracture333
aktív tag
hát sajnos 1 world-höz 1 end tartozik, tehát az egész második end fortress keresése a f@szért volt.
mondjuk legalább megtudtuk az igazságot 
-
fracture333
aktív tag
válasz
fracture333
üzenetére
eye*
-
föccer
nagyúr
válasz
fracture333
üzenetére
1 világhoz csak 1 end van, ha minden igaz.
Üdv, föccer
-
fracture333
aktív tag
örömmel jelentem hogy a felé vezet az eye of ender, amerre a legközelebbi end fortress van.
csak lent van a víz alatt szal meg kell még pontosan találnunk. ha megvan és megcsináltuk ebben a fortressben is az endportalt, kiváncsi leszek hogy ugyanabba az end realm-be dob új sárkánnyal vagy a régibe. -
cNpowa
tag
tekkites szerver IP.vel kapcsolatban kit keressek fel?

föccer: Köszi

-
törölt tag
A Minecraft teljes mappát, milyen más úton tudom kiszedni a Documents & Settings mappából? Semmit sem csináltam másképp, csak most német 64 bit win7 van fent és lezárta ezt a mappát.
-
föccer
nagyúr
válasz
fracture333
üzenetére
Megnyomod az F3-at és ott kiírja a koordinátákat.
Valaki ránéznie Sonim féle Tekkites szerverre? Nekem egész délután nem tölt be. Nálam van a hiba?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
fracture333
üzenetére
Nem feltétlen, azaz általában nem.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
fracture333
üzenetére
Nem a spawn helytől kell számítani, hanem a 0;0 koordinátától.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
fracture333
üzenetére
Elvileg mindig a legközelebbire visz a feldobott szem, de régebben volt már úgy, hogy mindig a már felderített erőbe akart vissza vinni, hiába mentünk el egészen a számított koordináták szerint pár chunkra a még felderítetlen erődhöz. Szóval fene tudja, ki kell próbálni.
Közben jelentem, hogy a Tekkites szerver még mindig nem igazán elérhető. Néha megtalálja nagy nehezen a kliens, de bejelentkezni nem sikerül rá.

üdv föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
fracture333
üzenetére
Sok mindent nem lehetne belőle kivenni, mert eléggé sűrűn vannak a mindenféle csövek össze-vissza. Eltűnnek a padlóban, vagy éppen felvezetem őket 5-6 blokk magasra. Egymás mellet futnak különböző csövek, tele van motorral meg ládával.
De azért megpróbálok 1-1 látványosabb helyet lekapni.
Azaz most nem, mert éppen nem elérhető a szerver.

üdv, föccer
-
Serricon
senior tag
Szép újítások, már rakom is fel, és csinálok répaültetvényt meg sültkrumplit..

-
föccer
nagyúr
Jelentem elkészült a napelemeket gyártó (fél)automata gyártósorom. A meglévő raktárkészletből 64+53 napelemet tudtam lehúzni. Ezután elfogyott a vas és a Redstone. Ez utóbbi lett volna még, ha előtte nem adok 20 stacknyit Surminak. Igaz ha nem cseréltem volna vele gumira, akkor az fogyott volna el vészes gyorsasággal. Szóval, ha valakinek napelemre lenne szüksége, szóljon.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
fracture333
üzenetére
120°-ban vannak egymáshoz képest a 0,0 koordinátával számolva. És ha jól emlékszem ,akkor legalább 1200, de maximum 1600 méter távol van a 0,0 koordinátától.
üdv, föccer
-
fracture333
aktív tag
üdv
megtaláltunk haverommal a 3 end fortress közül egyet eye of ender-ökkel. az lenne a kérdésem hogy hogyan találhatjuk meg a másik kettőt? amikor eldounk egy új eye of ender-t akkor a már megtalált felé vezet minket. a másik kérdésem meg az lenne hogy mindegyik end fortress portal-ja ugyanabba az ender dimenzióba repít minket vagy pedig mind1ikhez tartozik egy különálló, saját ender dragonnal, már terrain-nel, stb? wikin nincs semmi infó ezekről -
föccer
nagyúr
Ok, úgy néz ki, hogy megoldotta a problémát, köszi.
Most már csak egy olyan gondom van, hogy belépés után csak azt az egy chunkot rajzolja ki a játék, amin vagyok. A többi is ott van, mert a mobok mászkálnak rajta, meg ki is tudom szedni az ottani (a semmit) blokkokat, dropolnak is, csak éppen kirajzolni nem rajzolja ki.
Any idea?
Köszi,
üdv, föccer
ps: Annyit tennék hozzá, hogy ha átsétálok egy másik chunkra, akkor azt néhány másodperc múlva megjeleníti.
Asszem végleg felhagyok ezzel a tekkittel

üdv, föccer
===========
Megoldva, a beállítások között az újratelepítésnél elállítódott valami.üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Gondoltam, hogy visszalépek a tekkites szerverre. Kérdezi a kliens, hogy akarok-e frissíteni, azt mondom, hogy nem.
Download terrain-nál beakad. Újraindítottam. Kérdezi akarom-e frissíteni. Rányomok, hogy igen. Indítom, beállítom a text packot, majd közli velem, hogy egy csomó mod-ot kér a szerver, ami nálam nincs meg, ezért nem tudok belépni.
Esetleg valami ötlet a megoldásra?
Köszi,
üdv, föccer
-
Serricon
senior tag
válasz
üzenetére
1.3.1 óta lehet fatörzset elforgatva lepakolni, szóval háznál ha pl. "gerendát" csinálsz nem fog hülyén kinézni, hogy mind lefele van, hanem elforgatva egy hosszú darabnak látszik, vagy ablakok alatt, stb.
Másik előnye az általad látott fáknál van, hogy egybefüggő legyen az ág.Amelyik oldalról nézve rakod le a törzseket, arrafelé lesz nyitott, de néha kicsit trükközni kell vele.. macerásabb így építeni, de a végeredmény szebb lesz.
-
törölt tag
1.3.1 lehet. Semmi mod és hasonlók, csak úgy pőrén. Fa témát még eddig nem láttam, lehet h az újabb verziókkal jött.
-
Serricon
senior tag
Szerintem Ő az igazi emerald-ra gondol.
Márcsak abból következtetve, hogy tekkitben nincsenek még új fák, mert az új content.A fáknál pedig a fektetett fatörzsekre gondol, nem az eddig is létező ágakra, ha jól sejtem.

De ha megmondja milyen verzióval játszik egyértelmű lesz.

-
Gomez
aktív tag
válasz
üzenetére
EE-s cuccokat lehet belőle csinálni, illetve szerszámokat. Azért jók ezek a szerszámok, mert ugyanolyan hatékonyak mint a gyémántból készültek, igaz valamivel gyorsabban kopnak.
A fákhoz pedig: ez természetes jelenség, régebben is volt, a tölgyfák és a dzsungel fák nőhetnek így (a wiki szerint).
Jav.: persze hülyeséget írtam a smaragdról, ez csak a Tekkitben van így. "Az" a smaragd talán nem is "ez" a smaragd.
-
törölt tag
A smaragdot mire érdemes elhasználni? Nemrég vettem észre, mikor egy fa nagyobb koronával rendelkezik és több törzs darab is van benne, már nemcsak függőbe teszi be a darabokat, hanem már vízszintesen is és egyre több fánál látom ezt.

-
törölt tag
válasz
Serricon
üzenetére
hát itt az 1m eut lesz a cél de ee nélkül, úgy nem kihívás igazából, (gondoltam amíg nem kezdett el dőlni a gumi meg a réz az asztalból
) nomeg ha megvan ami barátok között se 2 panel, akkor is annyit értem el, hogy tickenként jön egy uu, amiből kell vagy két gyémántládányi egy hw-hez
-
-
-
törölt tag
válasz
Superhun
üzenetére
nálam a gond a vezetéknél van, ott pedig a gumi és a réz akad össze, ketten feltöltik a sort, és utána annyi. sajnos egy sorba kerül valamiért. mondjuk lehet hogy az se használ neki, hogy nem az alap bc csövezést használom mellé. hanem az oldaláról etetem crafting logistic-kkel...
-
törölt tag
látom ment egy kis napelem után atom
ha van a szerveren rp2 akkor érdemes 2 perc alatt összegányolni egy kellemesebb méretű vízerőművet, egy deployerből, egy filterből, meg egy retriverből, ami automatikusan tölti a vödröket és löki az erőműbe, az üreset meg szedi ki. olcsóbb mint a sima solar és folyamat 2 eu-n ketyeg (csak hangos mint az álalt
) elvben egy ilyen szett (dep-filt-ret) el kéne hajtson 20 watermillt, én 15 ös blokkokban szoktam használni, oda bőven jó -
törölt tag
sziasztok
egy gyors kérdésem lenne, hátha alapon.
automatic crafting table mk2-t használ valaki? nálam valamiért az inv első sorát tölti csak fel a beeső cucc ami elég gáz (hw solart kéne összerakjon a rendszer ha lekérem uu-ból, és amíg vár a rendszer a maceratorra meg a furnace-re túlcsordul szépen...) -
válasz
fracture333
üzenetére
Az egy mod, amellyel gombnyomásra időt/időjárást állíthatsz, creative módot ki/be kapcsolhatsz, nehézséget módosíthaszt stb, de a legfontosabb feature az az, hogy bármilyen blockot hozzáadhatsz az inventorydhoz/törölhetsz az inventorydból, illetve el is mentheted az egyes inventory állásokat.
LW: 14 nap? Kezdetnek nem rossz

-
LW
őstag
-
Serricon
senior tag
Nekem Logi G510 bill van, leginkább minecraftban használom a makróbilleket, mert ha nincs tele idétlen modokkal a szerver, akkor nincs más lehetőség, pötyögni kell befele.. és ha sürgős a helyzet, egyszerűbb nyomni pl egy G18-at.

ilyenek mint nappal, éjszaka, eső megállítás, creative on/off, teleport, stb be vannak szépen makrózva. -
kmisi99
addikt
válasz
fracture333
üzenetére
Közbe máshol járt az agyam
too many items et akartam írni. -
LW
őstag
-
kmisi99
addikt
válasz
fracture333
üzenetére
Az olyan dolog hogy a billentyűzeten beprogramozhatod hogy egy adott gomb megnyomásával beírjon egy egész szöveget. Pl ha beállítod hogy az f12 re beírja a gamemode 1 et akkor nem kell beírkálni. De ezt csak a fullosabb billentyűzetek tudjá. Egyszerűbb szerintem felraknod a too many tools modot amivel egy kattintás a játékmódok váltogatása +van még sok extrája.
-
Serricon
senior tag
válasz
fracture333
üzenetére
Minecraft? Cheat kód?

Creative módot kapcsold be."/gamemode"+név+" 1" vagy "/gamemode 1 "+ név
Az új verzióban már fordítva van, de egyiknek működnie kell ha OP vagy.
Vissza sima módba ugyanez 0-val.
Repülni egy duplaugrással tudsz.
Ha van makrózós billed az nagyon jó erre a célra, úgy 1 gombnyomással tudsz váltani módok között.
-
fracture333
aktív tag
válasz
fracture333
üzenetére
amit találtam az nem működik, help!
("noclip username" - ezt találtam de nem működik) -
fracture333
aktív tag
létrehoztam egy multi szobát amin haverommal vagyunk ketten (survival).nagy dolgot akarunk építeni de folyton meghalunk mert leesünk. mi a repülés cheatje?
-
Az a baj, hogy az EE mellett egy HV array sem jelent semmit. Meg úgy igazából az egész elektromosság. Csináltam gyorsban 3 HV arrayt, és nincs több gondom az árammal. Hiba volt belerakni a Tekkitbe az EE-t, nagyon távol áll a technológiától ez a mod. Amióta fent van az EE, hanyagolom a játékot

-
válasz
kmisi99
üzenetére
Az atom tényleg jobb, csak sokan félnek tőle.
Pedig teljesen biztonságossá lehet tenni. A reaktoron belüli elrendezés és a hűtés a lényeg.
A napelemekről pedig:
LV Solar Array: 8 sima napelem, 8 EU/t
MV Solar Array: 8 LV, 64 EU/t
HV Solar Array: 8 MV, 512 EU/t (ehhez kegyetlenül sok erőforrás kell, szinte lehetetlen megépíteni EE nélkül)föccer: LW leragadt a sima MC-nél, a Tekkit neki kínai

-
LW
őstag
...és beleolvas a topikba az, aki leragadt a Minecraft nevű játéknál és ilyen arcot vág.

-
kmisi99
addikt
Valaki aki Tekkitbe jártas tudna segíteni? A napenergia után mi a következő áramforrás ami jobb tőle? Gondolom még nem az atom.
-
föccer
nagyúr
válasz
fracture333
üzenetére
Ezt már sosem fogom megtudni, mert amikor legközelebb arra jártam már eltűntek

üdv, föccer
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
Én most telefonról kezdtem el vele játszani... Nem rossz, de hiányoznak a redstone-os cuccok és A TNT
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
1.3.1 vagy 1.3.2. mikor vmi új megjelenik letölti. Nekem majdnem azóta megvan mikor először bejelentették és azóta folyamatosan játszom. Nem kezdtem el újra, h a régit töröltem ás teljesen újat indítok. Amúgy már írtam jóval korábban a térképpel kapcsolatban is, mivel egy bizonyos méreten (térkép) túl már nem megy.
-
törölt tag
Már előfordult h az előttem lévő blokk bányászásánál is jelentkezik a dolog és ez még csak tg. óta van, előtte még nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, de nem volt neki, pedig töviről hegyire átnéztük, több helyen a falba is beleástunk, hátha ott van az valahol. végül mivel tehenet alig spawnolt és bőr kell már a könyvhöz, adtunk magunknak annyi szekrényt amennyi kellett még egy fullos enchantment roomhoz ezzel: "give username itemID amount" és megcsináltuk 

mondjuk legalább megtudtuk az igazságot
csak lent van a víz alatt szal meg kell még pontosan találnunk. ha megvan és megcsináltuk ebben a fortressben is az endportalt, kiváncsi leszek hogy ugyanabba az end realm-be dob új sárkánnyal vagy a régibe.

) nomeg ha megvan ami barátok között se 2 panel, akkor is annyit értem el, hogy tickenként jön egy uu, amiből kell vagy két gyémántládányi egy hw-hez