Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Miért van, hogy direwolf 1.6.4 nél, ha berakom a 1.6 os gregtechet crashel mind a szerver mint a játék. játék crash report
Volt egy korábbi 1.6.4 es DW játékom ami még nem volt updatelve, abban jó volt a gregtech régen, most előkotortam hozzá se nyúltam és crashel, de ha updatelem legfrissebb DW ra akkor is crash van, pedig semmit nem változtattam rajta régen mégis futott.
Szerver ezt crasheli. szerver crash
-
molnartibor
tag
-
csoki
senior tag
válasz
molnartibor
üzenetére
és 10000 Rf/tick nem elég? mekkora reactort építettél?

ha mégse elég akkor meg lehet több outputja egy reactornak ahogy nézem, és azokat belevezetve külön-külön egy tesseractbe, végtelen mennyiségű RF-t át lehet tolni, túloldalt meg újra több kábellel szétosztani vagy ugye mint fő energiaforrás, több tesseractet rákötni -
törölt tag
válasz
molnartibor
üzenetére
mekanism féle universal cable-el. főleg azrét mert azt nem érdekli hogy rf vagy bc vagy eu-t eszik a gép a túloldalon, lekonvertálja aztán jóccakát
de enderio féle kábelezés is jó, főleg ha több vezetéket akarsz vinni egy blokkban (elfér egymás mellett ugye a nafta, folyadék, AE, ilyenek.) -
molnartibor
tag
Hali!
Amikor big reactorsoztok mivel viszitek a termelt energiát? Mert a TE-s vezeték max 10k-t tud! -
törölt tag
válasz
apatyas
üzenetére
ohh ez így ebben a formában ként dolog.
1: sárga kerete van a keresőnek: a nei egyik hasznos funkciója, amivel a random itemekkel telehányt chestekben lehet megkeresni hogy hol a keresett item. próbáld ki, nyiss meg egy chestet, írd be az egyik nevét a többi fekete lesz. ezt a módot a kereső mezőre duplaklikkelve tudod elővenni és kikapcsolni is

2: eddig valószínűleg c+ módban játszottál. azt a nei-ben tudtad beállítani bal felül, a napszakokkal és miegymással. ezt tény hogy egy ideje kivették a legtöbb packból. úgy tudod megoldani, hogy esc-el menübe lépsz, open to lan, és bekapcsolod a cheat opciót. utána meg kéne jelennie a c+ opciónak és átlépsz oda.
-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Kicsit jobban odafigyeltem most. Egyrészt, Még a gubancok előtt mentem ki egy új területre, ott összvissz egy kézi grinder és egy pulverizer van meg furnace-k. Más intelligens cucc nincs, de korábban se volt ennél sokkal több (chunk loaderem nincs, a quarry-t eltettem ládába). Viszont amit megállapítottam, hogy akkor dögledezik amikor barkácsolás üzemmódban vagyok vagy meg vannak nyitva a gépek menüjei, és ilyenkor kint van jobb oldalt az összes blokk képe. Ha innen kilépek, akkor pár másodperc alatt helyrejön. Ami még gyanúsabbá teszi, hogy a lassulás óta a beírható kereső mező sárga keretet kapott, valamint előtte ki tudtam venni jobbról dolgokat kraftolás nélkül ha véletlen ki akartam próbálni megépítés előtt, most meg már nem tudok. Valami változott a pakkban, ez a meggyőződésem.
-
törölt tag
válasz
apatyas
üzenetére
a terhelés növekedése általában egyenesen arányos azzal, hogy mennyire laktad be a házad
a feldolgozó gépek, az ae-rendszer meg úgy minden nyeseget az erőforrásokból, farmok etc. ezeket vagy optimalizálod, vagy szétszórod nagyobb területen, vagy erősebb gép kell. tali se gyenge vassal játszott, és amikor beröffentette az ae rendszerét hát én nem szerettem ott lenni
hogy a hangár kinyitással meg másokat léptetett ki a kliensből arról ne is beszéljünk.nem hiszem hogy a pack csinálna valami csúnyát, pusztán a loadolt chunkok meg a gépek nyelnek be erőforrást.
én pl pont azért is szoktam mostanában is szétszórni amennyire lehet a gépeket, pl a vasamat a salination plant mekanismból mindig megfekteti (3-4 nél elég rendesen esik az fps, annyi meg kell és kész
) úgyhogy azt pár száz blokkra egy sivatagba teszem le, és annyi. a többit chunkloader megoldja. mondjuk ha gyenge a vasad még annyit meg lehetne próbálni ha van másik gyenge vas a környéken és egyedül nyomod, akkor arra felteszed a szervert és csatlakozol hozzá. sok számolást átvesz, lehet hogy annyi elég lenne hogy játszható legyen megint. vagy optifine kört lehet érdemes bepróbálni -
apatyas
Korrektor
FTB Unleashed packnak nálam az elmúlt héten jelentősen növekedett a terhelése, akadozik, kétszer el is szállt, néha fekete gödrök vannak (kimarad pár blokk). Másnak is, vagy nálam van a hiba? Elég gyenge gépet használok.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
abban jelenleg nincsen semmilyen megoldás a spawner mozgatásra. ha jól tudom a slime blokkok se fogják tudni tologatni (pedig abban lenne lehetőség
) -
Sheld
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Elvileg felszedhető.
Ami biztosan működik, az a force wrench. Shift+Jobbklikk vele a Spawneren és az inventorydba vágja.
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Örömmel hallom hogy van texture pack ami együttmüködik az FTB packokkal,eddig amit próbáltam be sem töltött.. ki is próbálom majd! Köszi!
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
mármint ha mobspawnerről beszélünk akkor nem.
soha nem játszottam magyarul de gondolom az lesz 
-
jonnyjoker01
veterán
Btw nem tudom ki ismeri a Conquest resource packot. Connected texture bekapcsolásával elképesztően gyönyörű, ráadásul pár hang effektbe is belenyúl, pl. ha megsérülsz, akkor igazi ordítás effekt van. Még amiket észrevettem: ambient hangok módosultak, az íjnak és a nyíl becsapódásának is ezerszer jobb hangja van. WIP, tehát valszeg több hangeffekt is kerül beléje és bővül a connected texture által adott textúrák száma.
Aki pedig FTB-zik, annak nagyon tudom ajánlani a John Smith's Legacy-t. Teljes támogatás van a modpackhoz.
Ezek középkor témájú res packok, nekem bejönnek.
Ja, és egy kérdés: Silk Touch csákánnyal felszedhető a szörnyidéző?
-
törölt tag
válasz
tvse1995
üzenetére
extra utilities adja, nem varázslós a mod
igazából csak annyit csinál amit a többi blokkja a modnak. kiegészíti a többi modot, ad némi segítséget a kezdéshez. ezzel a spawnerrel lassú lesz az irányított spawnolás. de működik, olcsó, könnyű, szórakoztató
mert az elején kevés cuccod lesz amivel fel tudsz kapkodni spawnert, és ritkán költözöl pont spawner fölé. akkor meg már kéne tesseract vagy endertank, chunkloader, szintén inkább későbbi cuccok
egyébként itt van róla leírás -
törölt tag
válasz
tvse1995
üzenetére
én általában egy cursed earth mob spawnert szoktam csinálni, az ugye spawnol random mobokat eleve, az megy grinderbe, az essence meg megy spawnerbe. egy helyen egyszerre le van tudva az irányíott spawn és a random is. jó mondjuk kell hozzá egy chestekben található dicision sigil, egy enchant table, 8 redstone, éjfélkor elvégzett áldozat, és kész is. silkhez meg ott a rock cutter, tölthető, és miven terjed a cursed sötétben, ezért kvázi végtelen az utánpótlás

-
tvse1995
senior tag
válasz
bicajoskema
üzenetére
Energia fog kelleni, mob essence meg a safari net benne az endermannal.
Igen folyamatosan fognak spawnolni. Mob essence-hez pedig egy vanilla spawner + grinder. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
föccer
üzenetére
Igen, megcsináltam MCedit-tel. Köszönöm mindenkinek!!!

Amúgy elég érdekes volt, ahogy beléptem a világba hirtelen a napfény mellett nagy sötétség volt, majd kiúsztam a partra a vízből és 3 másodperccel később el kezdtem égni. Ekkorra már ki világosodott.
Tényleg fontos volt
-
föccer
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Akkor MC edit.
üdv, föccer
-
Geryson
addikt
A PH-Vanilla teljesen kihalt?

-
tvse1995
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én azt mondom a legegyszerűbb megoldás ha MCedittel arrébbrakod magadat a mapon.
bicajoskema
Nem tudom van e MFR tekkitben. Ha van akkor [link] -
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szia!
Van egy mod, ami egy sírkövet hagy a halálod helyén, amit szétütve pedig visszakapod a cuccaidat. A lávát persze el kell tüntetni körülötte. A mod neve most hirtelen nem ugrik be, de szerintem könnyen megtalálod.
Másik opció, hogy meghenteled a player.dat fájlt, de az már erősen csalás szvsz.

-
bicajoskema
tag
Sziasztok
Ender pearl re van szükségem. Jó sokra tesseractokhoz. Enderman farmon gondolkoztam. Befogtam safari nettel egy endermant. Ezek után mi a teendőm? Tekkit el játszok.
üdv -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem: (
)Ha lávába estem és 2 szívem maradt, (ragequit) hogyan tudok halhatatlanná válni, vagy hogyan tudom a cuccaimat elmenteni? Nem aludtam sehol, kb. 2000 blokkot utaztam a spawntól, nem tudom merre vagyok, egy ládát sem raktam le, mindenem nálam van. Vanilla MC 1.7.9. Modokat is szívesen telepítek, de csak olyat, ami alaból engedélyezi önmagát, nem ingame kell engedélyezni, mert kb. 1 másodperc alatt halott vagyok, ahogy becsatlakozok a világba.
THÁÁNK JA!
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
A családban az egyik kissrác a minecraftot kérte ajándékba, de állítólag valami fizetős változatát cd/dvd-n.
Ha tudjátok hol lehet ilyet szerezni, kérem segítsetek egy link-kel.Köszi

-
törölt tag
válasz
üzenetére
a gondom mostmár csak az, hogy az ultimate solarokhoz az universal kábel hozzácsatlakozik, de még pull módban se tud kiszedni belőle semmit, ha mellé teszek energy cube-okat, akkor azokba belepakol, de lassan, bezzeg a plasmagenerátorral nincs baja. majd vizsgák után össze kell dobni egy reaktort már most látom

-
törölt tag
válasz
molnartibor
üzenetére
hmm ha a conduit is bugos akkor az más lesz. az a baj, hogy server restarton teljesen mindegy kéne legyen hogy te loadolod a chunkokat vagy egy chunkloader, ugyan az kéne legyen. egy próbát megér, nem kell hozzá végülis sok cucc, de kétlem hogy osztana vagy szorozna
-
törölt tag
válasz
molnartibor
üzenetére
nem hiszem hogy ez lenne a gond. nincs overflow a rendszerben? tegyél be egy chestet egy dense-re állított itemducttal, az legyen az utolsó állomás és meglátod. régebben az volt a gond, hogy ha elért egy szintet az overflow kifegyott a kliens, a map meg nem volt betölthető. az újabb verzióban ha jól tudom az overflow itemek egyszerűen amikor visszaérnek a kiindulásra törlődnek, ettől függetlenül okozhat ilyen jellegű gondot server restarton. a chunkloader ha szerver induláskor történik nem jelentene megoldást (hacsak nincs pl a másik vége a csőnek unloadolt területen, de azt meg nem hiszem...)
-
Amur
addikt
válasz
molnartibor
üzenetére
nem biztos hogy bug, ez amolyan elhasználódik javítsd meg időnként...
idegesitő,de csak felszeded kraft táblán "áthúzod" minden hozzáadása nélkül,és újra szállít. -
molnartibor
tag
Barátommal Agrarian skies-ozunk jelenleg 2.1.5 van fent belőle és az a tapasztalat hogy a thermal expansionos vezetékek (energy item fluid) elég gyakran (server restart után pl) szétesnek vizuálisan jónak tűnik de nem szállítanak. Ilyenkor fel kell szedni és újra lerakni őket ami elég idegesítő! FTB fórumon olyasmit láttam h legyen chunk loadolva az egész terület na most egyáltalán nincs chunk loaderünk még de ugye a player 27x27 chunkos területet tart betöltve elvileg és az agrarian skies mapon nem nagyon mászkál el az ember 12-13 chunknyival arrébb. Találkoztatok már ilyennel és ha igen van e valami biztos megoldás rá? A mod packban jelenleg a 3.0.0.7 -es legfrissebb thermal expansion van benne!
-
csoki
senior tag
válasz
üzenetére
Iguana Tweaks for Tinker's Construct-al lehet cserélni
de ez elég sok mindent megváltoztat ezen kívül, érdemes átolvasni előtte valamint ha jól látom nem kompatibilis a legeslegújabb TC-vel -
tvse1995
senior tag
Tinkers Constructban lehet utólag kicserélni egy eszköz valamelyik elemét?
-
törölt tag
azért a tppi pack még eléggé gázos helyenként... az universal cabel néha elfelejti hogy ő micsoda és ic gépekhez nem csatlakozik. ez nem is lenne gond mert legyen ic kábelezés és energiatermelés, de a nyomorult glass fibre kábelek nem csak elfelejtik mik ők, szétesnek blokkokká, fel kell őket szedni, és a gépeket is amikhez csatlakoztatni akarjuk őket... nice
-
Simi37
őstag
Adott egy tekkit háziszerver. Hamachival rámcsatlakozik a haverom és nem látja szervert... de nem tudom miért sima minecraftal működött. Ugyanaz a launcherünk van tehát ugyanazok a modok vannak (1.2.5). Switch és wifis routerrel működoött. De mivel most ottrol játszana...ötletek?
-
¤Envy¤
aktív tag
Köszönöm. És arra esetleg lehetőség, hogy egyedül játszva magamban modokat használjak, de ha multizom velük, akkor "kikapcsoljam" őket?
Bár gondolom ez nem lehetséges... -
¤Envy¤
aktív tag
Hali.
Lenne pár noob kérdésem.
1. Ha modokat teszek a játékba, de pár emberrel multiban játszunk egy mapon, de nekik nincsenek fent a modok, akkor mi lesz/van?
2. Ha mindannyiunknak fent vannak a modok, működik a játék multiban rendesen?Köszi.
-
törölt tag
aki tppi-zik annak itt egy rövid, gyors programocska reaktor kontrollra ha még nem csinált

sokat nem tud, kézzel érdemes beállítani ha nem arra van a reaktor vagy nem úgy hívják a monitort, a többi viszont atomstabil

-
törölt tag
válasz
üzenetére
ezért használok én mindig enderio féle kábelezést, ott már igen korrekt mennyiségű az fr átvitel, most 3x3-as a magja csak, liquid ender körbe, tehát tolja rendesen... kíváncsi leszek mennyire fog futni.
a mekanism kocka viszont extrém fps laggot okozott nálam, szóval azt nem erőltetném

-
törölt tag
válasz
üzenetére
simán lehet, többféle módon.
stabilabb, kicsit drágább megoldás:
BigReactor / Turbine -> RF-et tudó kábel (Energy conduitok, EnderIO conduit, Transfer node / pipe) -> Mekanism kocka -> EU-kábel -> Greg cucc.
esetenként problémás megoldás: BigReactor -> Mek Universal kábel -> bármi.
de ha minden igaz, akkor van olyan upgrade GregTech gépekhez, hogy elfogadjanak MJ-t is, ekkor a conduitok automatikusan képesek RF-t MJ-lá alakítani (10 RF - 1 MJ)
kreatívban összeraktam egy kis reaktort, rá universal kábel, IDSU és ment, mint a kisangyal
megjegyzés: az RF conduit-okra írt limit az per csatlakozás értendő, maga a conduit végtelen mennyiséget képes átvinni. tehát egy pl. Resonant Energy Cell-t lehet akár 50k RF/t tölteni (5 redstone conduit csatlakozás)
a Mek kábelek meg minél többen vannak annál többet visznek át per csatlakozás, mert az egész kábelhálózat egy nagy kondenzátorrá válik. -
Amur
addikt
Az említett saját modpack linkje:
amurmodpack
Egy yotube sorozat ezzel játszva:
amur yotube soriBlackrulz:
ez a TPPi modpack tényleg nagyon jól össze van rakva! (konkrétan minden benne van ami érdekel, mintha én állítottam volna össze) és mivel mekanism is van benne, találtam végre yotube videósorozatot is ami mekanismmal van játszva:
lets play TPPi -
Amur
addikt
válasz
üzenetére
full 6 évad most van lezárva Direwolf "papának".
Nemrég kezdtem el elölről nézni(tavaly decemberben kezdte a 6.évadot,akkor is néztem)
Vagy ha egyedi elképzelés van modpackkal kapcsolatban (mint nekem,mert a direwolfban rengeteg varázslós mod is van ami nekem felesleges)
akkor MultiMC-ben könnyen össze lehet dobni egy saját modpackot!
(ha jól emlékszem Earl javasolta a MultiMC-t,köszönet érte!)
Az én modpackomban pl. az összes ismert tech mod benne van(buildcraft,thermal expansion,industrialcraft2,forestry plusz pár blackrulz által javasolt: bigreactors,enderIO,mekanism)
ha jól emlékszem egyetlen ID ütközésem volt,azt meg az IDfixminus(?) helyrerakta.
Valahová lehet felrakom ha kedvet kap hozzá valaki le tudja kapni,mert ez már így teljesen összeboronált állapotban van. Nem túl OP (bár a bigreactors elég hamar ad elég sok energiát, viszont a mekanism vonalon elindulva vannak új dolgok amik változatossá teszik a játékot) -
törölt tag
válasz
bicajoskema
üzenetére
én most a lentebb linkelt tppi-be estem bele. nagyon egyben van, kezdőknek nem ajánlott mert gregtech van benne, de azon túl ideális.
jogerősen ha angolul megy akkor ftb direwolf pack. minden nap feltesz videót valami 3-4-5 akárhány évad van már fent, látod miket lehet csinálni mik az elvek magyaráz, lassú, érthető. kezdésnek ideális

-
tvse1995
senior tag
válasz
bicajoskema
üzenetére
Szerintem mindenképpen valamelyik Feed The Beast.
Azon belül is elég sok választási lehetőség van. Ha nem nagyon tudjátok, hogy melyik modokra van szükségetek és melyikre nincs akkor válasszátok azt amelyikben a legtöbb mod van.
-
bicajoskema
tag
-
Stafni
aktív tag
Sziasztok!
A szerver kriksz-krakszosan jeleníti meg a magyar karaktereket. Miért van ez? A chatbe működnek a magyar karakterek, de a configba ha ékezetes betű van, akkor nem jelenik meg rendesen.
Köszi
-
törölt tag
válasz
bicajoskema
üzenetére
javaslom hogy nézegessetek mod bemutatókat, rengeteg a lehetőség
a legtöbb gépetek megy charcoallal is. ami kiégetett fa blokk gyakorlatilag. ezek után ugye adja magát hogy végtelen faszén érhető el egy fafarmmal. erre van kb n+100 megoldás, minefactory reloaded-től forestry-ig. mindegyik működik elég szépen, nézzetek rájuk, ha végtelen a fa végtelen a faszén.ettől függetlenül a faszenes mókázás a legkevésbé hatékony, alig ad valamennyi energiát. 40rf/t-t darabja, az a quarrynak 80. a quarry maximálisan meg 1000 rf-et kajálhat be, egy kicsit gyorsabb lesz akkor.
tartom hogy attól függ mitek van térjetek át bigreactors féle reaktorra, lávára, azt tankokba lehet tenni és tárolni, vagy ha faszén akkor szép lassan high pressure boiler fele kacsintgatni ha már megvan a végtelen faszén ellátás, a boilerrel meg meghajtani a steam dynamokat.
-
veector
senior tag
válasz
bicajoskema
üzenetére
Ilyen lávából nincs, de a netherben van egy kevés láva. Pár hsszel feljebb volt egy nagyon jó leírás a lávapumpálásról.
mod: konkrétan ez -
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Próbáltam rákuglizni, de ilyet még nem találtam sehol. Egyedi pálya készítéséhez kellene nekem valamilyen módom kikapcsolni a squidek spawnolását. Ezt a map beállításainál, vagy valahogyan command blockokkal meg lehet oldani?
-
veector
senior tag
válasz
bicajoskema
üzenetére
magmatic dynamot használjatok
és netherből lehet pumpálni sok lávát hozzá -
bicajoskema
tag
Sziasztok
Offline szerveren játszok egyik haverommal tekkit-el.
Egy olyan problémánk van, hogy egyszerűen nincs elég szenünk. Van 2 pullverizer meg 3 redstone furnace meg 1 quarry és mindent úgy hajtunk, hogy 3 blokk víz bele aqua accumlator arra egy steam dinamo. A quarry-t 2 ilyen hajt, és ezt az összes steam dynamot hajtanikell valamivel. Van valamilyen másik mód ezeknek a meghajtásához? Van a chestben még 2 turtle , azokba jó mondjuk a láva vödör. Most elkezdtük a hold projektünket és egyszerűen nincs elég szén . Nincs valami módszer , hogy több legyen? Vagy valami végtelen energiaforrás esetleg?
Üdvesetleg lávával nem lehet valahogy a steam dynamokat meghajtani?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
a láva pocsolya fölösleges hogy folyamatosan kint legyen, csak veszélyforrás, úgyhogy kézenfekvő módon egy proximity sensor kéne érzékelje a beeső itemeket, és egy autonomous activator letegye a lávát majd visszaszedje.
sokkal ésszerűbb és könnyebben kivitelezhetőbb mint egy kuka

-
Stafni
aktív tag
Sziasztok!
A szerver kriksz-krakszosan jeleníti meg a magyar karaktereket. Miért van ez? A chatbe működnek a magyar karakterek, de a configba ha ékezetes betű van, akkor nem jelenik meg rendesen.
Köszi
-
tvse1995
senior tag
Még esetleg nullifier.
Én a héten Agrarian Skies-al kezdtem el játszani, Nagyon tetszik, hogy vannak végig küldetések.

-
Amur
addikt
válasz
Cucuska2
üzenetére
Abba dobáltam eddig, de macerás!

Ebbe csak katt-katt-katt az inventoryból és ki is van takarítva, lávablokknál meg egyenként Q-val bedobálni..
és igen,később AE rendszernél pl. automatizálható a szemét kidobálása ha olyan megoldást választok.
(ez a trash can mondjuk nem olyan, csak az elejére jó) -
Micsurin
nagyúr
1.2.5-el játszom mert ehhez találtam flans/portal gun / zepplin modot.... már fél mous eisley-t megépitetem
Van limitje a saves-ben lévő x map méretének ? pls max 20 mb-s lehet vagy valami ??? Mert már vagy 50 órám tuti van a szóban forgó mapba , szóval ha van limit akkor inkább be sem fejezem.... Van limit ? 
-
Amur
addikt
Van az ismertebb tech modokban olyan cucc amibe beledobálom ami nem kell és instant megsemmisíti?
(ic2-es nem érdekel, forestry-s, thermal-os,mekanism-os jöhet) -
törölt tag
válasz
üzenetére
a rotarycraftot azóta is utálom nagyon
nekem túlságosan lineáris, olyasmi mint a gregtech csak kevésbé grindolós, de csak egy irányból kezdhető el és csak egy irányban halad, extrában a shaftok egyszerűen engem az őröletbe kergettek mindig is. az egyetlen jó cuccuk az azért zsír mert op, az egyblokkos orefeldolgozó, 5x környéki kihozatallal. az frankó. viszont kb akkor használható ha van magic crops és termelhető a jetfuel alapanyaga, anélkül kézzel összegrindolni az alapanyagokat hozzá vicc, egy jet engine meg átrágja magát két perc alatt rajta. pedig a bedrock toolok jók lennének, csak akkor már minek amikor négy quarry plus fut, meg ilyen apróságok 
másik szerver?
hmm 
-
törölt tag
válasz
üzenetére
igen így van, csak nem ennyire koncentráltan. quarryzva hasonló mennyiség jön, csak kézi bányászás van buffolva így. és ők is CoFHCore-ból oldották meg plusz még kiskönyvet is kapsz hozzá. /tppi ores
(#12003) blackrulz: az azért van, mert FTB universal configokat használ ez a pack is, tetszőlegesen hozzáadhatsz modokat anélkül, hogy ID conflictekkel, egyébbel kelljen foglalkozni.
CoFHCore intézi a worldgent, annak egyik konfigjában van leírva minden. a TPPI-Tweaks meg adja a "nerfet" néhány modhoz (pl. Tesseract EnderStorage cuccokhoz, ami köv. pack verziónál változni fog - Resonant Strongbox az Ender Chesthez és Res. Tank az Ender Tankhoz)
én nemrég egy olyan szerveren kezdtem el játszani, ami TPPI + RotaryCraft + ReactorCraft + ATG, hát epic a táj és megfulladunk a különböző RotaryCraft / ReactorCraft gemektől.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
kicsit furcsa egyébként a pack. configból látok egy pár modot amit szeretek achimedes ships, tropicraft de modokból nincs benne, aztán benne van a thermal expansion de configból el van tüntetve valahova, szinte biztos hogy nagyobb ereket generál ritkábban, szűkebbre vették a spawn lehetőségét az ore-oknak, mert találtam egy vasréteget 3 stacket szedtem belőle össze egy perc alatt

Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Igen az. Én sem magyarul játszom, csak magyarul beszélek
Persze ahogy visszaolvasok sok mindent nem fordítok le én sem

Más megoldás is jöhet. (Nem tudnám, hogy hol halnék meg, ez itt a gond.
Én is Agrarian Skiesozok és van Iguana.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)