- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Csataálca
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soha többé UPS
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Angolul nyomom / nyomjuk, a lávaszívót csak én találtam ki.
Hoppá, ezek szerint egy 16x16-os blokkon belül kell lennie a csővezetéknek és a lávatónak is, hogy jöjjön belőle a cucc? De hát ez így lehetetlennek tűnik számomra, a bányám lejárata messzebb van, a lávató meg még ki tudja milyen messze.
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
föccer
nagyúr
válasz
Geryson #7498 üzenetére
Szerintem állj át angol nyelvre, mert ezeken a Magyarosított kifejezésen behalok.
A pumpát csak a nagyobb láva tavakra érdemes tenni, ahol néhány 100 láva blokk legalább van. Leteszed 1 helyre és az egész tavat fel szívja.
A chunk pedig eléggé alapvető fogalom a játékba. A teljes világ chunkokra van felosztva. 1 chunk 16x16 blokk alapterületű és a teljes világ magasságában van jelen. A játék chunkonként tölti be és menti a világot. Ha egy chunk nincs betöltve, akkor az mint ha nem is létezne, nem vesz részt a játékban.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Geryson
addikt
Na ez a chunk egyenlőre ismeretlen fogalom, de utánanézünk.
A lávaszívó (
) az ugyanúgy működik, mint a vödör, azaz csak vízszintes blokkból tud meríteni cuccot? Tehát mindig ide-oda kell tennem, hogy tudjon mit szívni?
-
föccer
nagyúr
válasz
Integrator #7494 üzenetére
Amíg be van töltve a chunk, elvileg átmegy rajta. Nincs maximális távolság. Csak legyen a chunk betöltve amin a vezeték megy.
Geryson: A pumpát a láva tó fölé kell tenni és meg kell hajtani BC energiával. A pumpa leenged egy csövet a lávába, amin felszívja a lávát és a pumpa tetején leadja azt.
1 blokknyi láva (1 vödörnyi) 20.000 EU energiát tud adni. A geothermal generátorba 24 blokknyi láva fér el. ezt tárolja és ha valami fogyasztót kapcsolsz rá, akkor ebből használ. Összesen 480.000 EU-t tud tárolni. Ha egyszer teljesen feltöltöd, akkor amíg fogyasztó van rajta, addig tudja adni a kakaót. Ezen kívül még láva cellákban 64 blokknyit lehet még bele tenni az input részbe. Azt is folyamatosan használni fogja.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Geryson
addikt
válasz
netpeti98 #7491 üzenetére
De hogyan lehet fevinni? A csövet belerakod a lávába és akkor onnan fogja szívni? Nem ég el a cső?
Más, általános geo kérdés. Mennyi láva kell a generátorba? Csináltuk azt is, hogy annyit raktunk bele, ameddig csak elfogadja utána meg éjjel csináltam olyat, hogy csak 1-2 vödröt raktam bele, ettől is ment. A csík nekem volt, hogy 2 vödörtől kiakadt pirosra, nem ez a lényeg?
Macerátorhoz overclockert tudok még építeni? Érdemes? Nem találom az inventorymban a receptet (nekem ez a rész elég furcsán működik), kivették volna?
-
kmisi99
addikt
válasz
Integrator #7492 üzenetére
De lehet lávát gyártani nether rackből magma cricible segítségével de kicsit nehézkes. 2 generátornál többet nem nagyon tud ellátni még kettőt is nehezen.
-
föccer
nagyúr
válasz
Integrator #7492 üzenetére
Neitherből elég nehéz áthozni, egyszerűbb, ha a generátort viszed át. Én az uu-t termelem így a neitherben. 2 pumpa, 8 rs engine, 12 geothermal. A scrap gyártást akarom most levinni, és akkor a teljes rendszer lent futhat.
üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
válasz
Integrator #7490 üzenetére
Pumpával töltöd bele folyamatosan a lávát. Én általában úgy szoktam kezdeni hogy egy pumpa, 4 rs engine, 1 geothermal, water proof csövek. Keresek egy közeli lávatavat majd onnan viszem fel a lávát a Geothermalba. Nálam a sima generátor ki szokott maradni, egyből craftolom geo-vá. A lávában az a jó hogy lehet tankokban raktározni.
Később pedig már a Netherből is hozhatod a lávát, korlátan mennyiségben.Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
Integrator
aktív tag
Srácok.
Geothermikus generátort használok, de nagyon nehéz már folyton hozni bele a lávát vödrönként. Van erre valami frankó megoldás, hogy automatizáljam?
-
föccer
nagyúr
válasz
#56573440 #7487 üzenetére
Ha a watermill-re közvetlen tesznek egy akkumlátort, akkor azt tudja tölteni? Arról már nagyobb csomagokban le lehet venni az áramot.
üdv, föccer
-
törölt tag
válasz
Geryson #7485 üzenetére
hááát akkor se lesz sokkal jobb. 3x3x3-as kockában középen egy watermill, ez az alap felállás távolabbi vízblokkok nem érdeklik. egy blokk az 0.01 eu/t -t ad. ez egy 3x3x3-as kockával ugye amiből lejön a kábel amivel kivezeted 0.25 eu/t-t ad. az akkor is kevés lesz. sok kell belőle, és jól megtervezve, mert ugye a kábelen elveszted ezt a minimálisat amit termelsz...
ezért érdemes inkább mint mondtam vödrökkel pakoltatni automatikusan, akkor alsó hangon 1 eu/t-t hoz és a környékére se kell víz
Föccer: ááá ftb-n egyedül a vassal nincs gond. az nagyon rendben van, az urán viszont halál, és kell a solarhoz is már, copper is fogyóeszköz...vas annyi van, hogy én már fel se dolgozom jelenleg, be van dobva egy hordóba nyersen, majd egyszer ránézek
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz
#56573440 #7484 üzenetére
A legrosszabb az egészben, hogy az még a vasgyár megépítése előtt volt. Irdatlan mennyiségű vasat használtam fel benne, az akkori szemmel nézve. És nem bírtam belőle visszanyerni. Ha jól emlékszem elajándékoztam, vagy elcseréltem őket.
üdv, föccer
-
Geryson
addikt
válasz
#56573440 #7482 üzenetére
Hát én most úgy csináltam, hogy egy víztoronyból ömlik rá a víz vagy 50 egység magasról. Aztán rájöttem, hogy így az alatta lévők nem kapnak vizet, így oda is beöntöttem 1-1 vödörrel, de nudli a termelés. Ha azt mondod, hogy a környékbeli vízmennyiséget nézi, akkor rakjam ki a francba a mély tengerbe?
Csináltam lead wire-t, de ez mire jó? Van belőle több száz, de kapcsolni sem tudom őket semmihez és a wikin meg nincs találat...
[ Szerkesztve ]
-
-
föccer
nagyúr
válasz
#56573440 #7482 üzenetére
Még a Tekkites szerveren megcsináltam egy ilyen rendszer. Ha jól emlékszem 512 malom volt benne összesen, 4 külön blokkba szedve. De kb az 1/4-t tudtam használni, mert a 4 deployer nem győzte tölteni a vödröket.
üdv, föccer
-
törölt tag
válasz
Geryson #7481 üzenetére
a vízerőmű elég gyenge. de nem a kábel miatt, hanem mert a vizet mellé tetted nem bele
industrialcraft wiki-t nézzél
a környező vízblokkok alapján számolja hogy mennyi a termelés, de a leghatékonyabb akkor lesz, ha töltöd bele a vizet mondjuk vödörrel
ahhoz viszont redpower 2-őből kell pár apróság, mint deployer ami a vödröket tölti az előtte lévő vízből, filter amivel kiszeded és betolod a rendszerbe, aztán retriver amivel visszaszívod az üres vödröket... keress rá youtube-on ez egy egész értelmes rendszer tud lenni az elején, és elég szépen is termel
-
Geryson
addikt
válasz
kmisi99 #7479 üzenetére
Te megcsináltad? Miből? Nálam nem jeleníti meg a képeket és nem tudom miből és mennyit teszek bele...
Csináltam ezen kívül egy vízerőművet 12 egységgel, valami iszonyat, hogy mennyire kevés áramot ad. A BatBox-ot alig tölti fel. Mondjuk sajnos csak ultra-low-current cable-m volt, de gondolom nem ez a gond.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Azta mocskos.... Ez rohadt jó. Kösz hogy mondtad. Ezzel felásom a világot.
Egyébként FTB ben mit ajánlotok nagyobb mennyiségű áram termelésére? Olyanra gondolok ami már az mfsu-t viszonylag rendesen tölti és nem több több óra mire megtölti. Eddig geothermal generatorokat próbálgattam úgy hogy magma crucible segítségével lávát gyártok de nem annyira gyors.
-
Geryson
addikt
Köszönöm, de itt vannak még azért ismeretlen fogalmak.
Cucuska2: Ez naggyon jó. Hogy mennyire kerestem én egy ilyet!
Superhun: Magadnak köszönheted, Te mondtad, hogy jöjjünk át vaníliáról!
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz
Superhun #7476 üzenetére
Jogos. És igen, az üveg kábel a legjobb, de elég sok gyémánt kell hozzá. Persze, amikor már 20-30 db/mp-es uu termelés van, akkor már minden mindegy
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
A tin cable jobb, kisebb veszteséggel megy rajta az eu.
üdv, föccer
-
escape
aktív tag
válasz
Geryson #7471 üzenetére
A copper cable, mármitn a szigetelt a legolcsób és legjobb low voltage vezetésre, kevés a vesztesége. Mv-re aranykábelt szoktam használni, nem tudom az mennyi eut bír, de MFE-LV transformer közé tökéletes. Amint lesz 15-20 stack szened, alakítsd át gyémánttá, és ruházz be fibre cable-re, mert az a leg értelmesebb. 40 blokkonként 1 eut veszít, 512-es csomagokat tud szállítani, annyi, hogy az extreme voltage már sok neki. Oda a HV kábel kell.
[ Szerkesztve ]
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
Ajjaj, hosszú napunk lesz
-
Geryson
addikt
válasz
kmisi99 #7465 üzenetére
Hú, ezt én is kipróbálom. Akkor ezekt szerint a batpack a hátizsák akku, a battery pack meg a lakásban felépíthető akku?
Gomez: Vajra? Ez a neve? És ezt miből szeded ki?
Más: mi a vezetékeknek a rangsora? Tehát most én mindent isolated cooper cable-lel vezetek, de nincs ennél olcsóbb vezeték? Vagy ez legyen, mert esetleg jobb a szigetelése és kisebb az áramveszteség (egyáltalán jól olvastam, hogy van áramveszteség)?
-
törölt tag
válasz
Integrator #7468 üzenetére
1.5x erősebb mint a vas.
thaumacraft része, az pedig alapvetően egy varázslós mitikus mod, úgy tudod gyártani ha felfedezed, kb kísérletezni kell a saját asztalánál mindenféle alapanyagokkal. Thaumium a neve egyébként
annak a modnak van sok jó cucca, hordozható lyuk amivel falakon tudsz átmenni, varázsbot amivel messzire és gyorsan áshatsz, olyan fejsze amivel pillanatok alatt kivágsz egy fát és fentről lefele teszi nem az aktuálisan vert blokkot dobja le, stb.
-
törölt tag
válasz
Integrator #7466 üzenetére
sajnos nincs tudomásom szerint. főleg azért ,mert nem egy mod van, hanem elég sok, és ezeknek külön wiki van. alapvetően viszont kb ugyanaz minden mint vanillában, csak bejöttek az rp2-es kristályok
(ruby emerald sapphire) ezek sebességben gyémánttal vannak pariban, de tartósságban jelentősen gyengébbek 500-at bír. viszont elég sok van belőlük[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz
Geryson #7463 üzenetére
Végül is meglett a recept Google alapján, de nem igazán értem még mindig, hogy miért tűnt el.
Másik kérdésem, hogy hogyan van ezeknek az új érceknek az elhasználódása szerszámok esetén? Ugye vaníliában volt 4 szerszám, a gyémánt 15xx használattal ütött mindent. Most FTB-ben csináltam acélszerszámot és nekem elég hamar elszállt. Következő a zafír, ami tartósabb, de közel nem gyémánt. Továbbra is a gyémánt viszi a prímet? Vagy esetleg van, ami megközelíti?
-
Geryson
addikt
válasz
netpeti98 #7462 üzenetére
És az mitől lehet, hogy eddig meg tudtam nézni, hogy az RE-battery hogyan készül. Megszereztem hozzá mindent (emlékezeteim szerint) és most már nincs ott a receptkönyvben. Ha beírom, hogy "RE", akkor semmi találat. Ha beírom, hogy "BATTERY", akkor egy bt battery nevű cucc jön fel, amihez történetesen nincs meg mindenem, merthogy nem ehhez gyűjtöttem. Ha az RE-battery kódját beütöm (amit ő ír ki a generator gyártási receptjénél), akkor megint nincs talált. 2 órája még volt...
-
-
kmisi99
addikt
válasz
Integrator #7455 üzenetére
Igen azt is scoop al lehet szétverni úgy hogy adjon méheket.
-
Geryson
addikt
FTB-ben repülgettünk egyet, felderítettünk, kikapcsoltuk a kreatív módot és most az a gond, hogy a jobb oldali item selectorban (nem tudom mi a neve) ha ráklikkelek valamire, akkor automatikusan 64 db-t ad belőle. De én nem akarom, nem akarunk csalni, csak a cuccokat szeretném egy kicsit megismerni. Hogy lehet ezt kikapcsolni?
-
kmisi99
addikt
válasz
Geryson #7450 üzenetére
Hát méhkasok. A scoop cuccal lehet szétverni és kiszedni belőlük a méheket. A méheket pedig később lehet a saját kaptárjaidba rakni és lehet őket különböző fajokkal szaporítani hogy egyre jobb fajt kapj. A méhek pedig úgynevezett comb okat termelnek amik sok mindenhez jók. Ajánlom ezt a videóst. Elég sok FTB-s videója van rengeteg dolgot megtudhatsz. [link]
-
Geryson
addikt
Van egy ilyen csomó méhkas kinézetű izé, de lent a bányában a földben is (csak ott szürke). Mik ezek?
-
föccer
nagyúr
válasz
Superhun #7448 üzenetére
Nem sajnos. Kb 2 hete el sem indítottam a klienst
üdv, föccer
-
-
föccer
nagyúr
válasz
kmisi99 #7446 üzenetére
A veszteség csak a kábelekben jelentkezik IC esetében. Redpower2-ben van olyan, hogy a nagyfeszültségre transzformált blue electric kisebb veszteséggel vezethető.
1 transformer upgreddel 1 "feszültség osztályt" tudsz áthidalni. Tehát az MFSU tir3-as feszültségéhez 2 transzformer upgrade kell, hogy az LV-t használó gépek ne robbanjanak fel tőle.
üdv, föccer
-
kmisi99
addikt
1-2 dolgot nem tudok hova rakni az FTB ben. Nem igazán értem az áramot hogy mikor mi a jó. Pl ha mfsu-t használok és a gépeimbe rakok transformer upgradet az a jó vagy ha letranszformálom az áramot LV re az a jó. Nem tudom hogy mikor hol hogy van a legkevesebb veszteségem.
-
Geryson
addikt
Hogyan tudok repülni? Engedélyezve van a cheat, valami parancsot kellene beírnom, de mi az?
És egyáltalán hogyan hozom elő a konzolt, ahova beírom?
Bocsi, plusz egy FTB launchert be tudnátok linkelni? Találok mindenfélé, csak olyan gyanúsak...
[ Szerkesztve ]
-
-
sunyi18
tag
válasz
Geryson #7436 üzenetére
Sziasztok.
Először is bocsi ha rossz helyre írok!
Egy kis problémám akadt.Mivel elég régi gépem van,ráadásul laptop és ha elindítom a minecraftot fogja magát kékhalál, majd újra indul a gép..Viszont ha mineshafterrel indítom akkor fut..(érdekes...) és csak ilyen 10 fps-el .Eddig oké, felraktam a optifine modot (nagyon sokfélét) , ezzel már több az fps,elis játszogatnék de amikor mozgok de legtöbb esetben mikor például elkezdek kiütni 1 blokkot se szó, se beszéd nélkül kilép a játék az asztalra, és kapok egy hr_rs_pid nevű szöveges fálj.. Valaki nem tudna rá valami módszert hogy ne lépjen mindig ki? Így játszani sem tudok mert amint megütök egy blokkot egyből kilépVálaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
MSI B85-G43 i5 4750 CoolerMaster Hyper 103 2x4GB Corsair 1600 Samsung 840EVO 120gb SSD CoolerMaster GX550W Zalman Z9 Plus
-
Geryson
addikt
Két apróbb kérdés:
a FTB-ben használt minimap-et nem lehet kinagyítani brutálisan? Mondjuk olyan teljes képernyőre, hogy több mindent lássak.
Hol lehet publikus szervereket keresni? FTB modpackeseket pl.?
-
kmisi99
addikt
Ti tint hol szoktatok keresni? A bedrockhoz közel szinte soha nem találok vagy nagyritkán. Most próbálgatok ilyen 50 szint körül is de ott is tök ritka. Bezzeg a barlangokba mindenhol van de az meg nincs.
-
válasz
Geryson #7426 üzenetére
1.3 óta 30 a maximum szint, amit enchára lehet fordítani. Többet nem érdemes gyűjteni, mert nem lineáris az xp növekedés.
Az, hogy milyen encha jön ki, teljesen véletlenszerű. A szövegek nem jelentenek semmit, nem érdemes ezzel foglalkozni.
A szerencse enchának 3 szintje van. Az 1. szinten néha kettőt, 2. szinten hármat és 3. szinten akár 4 itemet is droppolhatnak olyan ércek, amik itemet droppolnak (szén, gyémánt, redstone, lazuli, utóbbi kettőnél természtesen 2-3-4-gyel szorzódik a mennyiség). Azt hiszem a gravel flint droppolásra is jó hatással van, továbbá azokra a blockokra is igaz, amik nem ércek, de droppolnak (dinnye, répa, búza...) -
kmisi99
addikt
válasz
Geryson #7426 üzenetére
Csak pár dologra tudom a választ. A szerencse az az hogy több anyagot dob pl a redstone gyémánt szén. Azaz lehet hogy egy gyémántblock kiütésével kapsz 1,2,3 gyémántot. Minél nagyobb a szerencséd annál nagyobb az esélye hogy többet kapsz ugyan ez van a szénnel és a redstone al is. Az ércekből nem ad többet. Az FTB be már nem nagyon van szükség sima kapálgatásra vannak rá gépek amik megtermesztik és szüretelik.
-
Geryson
addikt
Möstörök!
Enchant kérdésem lenne igazából. Néztem egy csomó videót, ahol láttam olyat, hogy a srácnak 49 XP-nél dobott egy csákányra egy sima IV-es efficiency-t, majd újratöltötte és újból megcsinálta és kapott egy IV-es efficiency-t, kapott mellé szerencsét és törhetetlenséget is. Akkor igazából az enchant egy lutri? Vagy el kellene olvasni a szövegeket, amik ott vannak (le kellene fordítani)? Erről is volt szó amúgy egy videóban, le lehet egyáltalán?
Azt sem értem, hogy mi az a szerencse? Nem azt beszéltük itt, hogy az ércek elhelyezkedése mesterséges? Most akkor fixen van ott, vagy a szerencsével érem el, hogy pont belefúrok?
Más: FTB-ben amúgy mindenki brutál építményeket épít, de van olyan egyáltalán még, hogy farm meg kapálás?
-
netpeti98
addikt
Üdv netpeti98
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Olyan modd érdekelne, ami rendezi a felszerelésem, és szerveren is tudom használni. A tekkitben is volt ilyesmi, hogy elrendezte pl abc szerint stb.
-
föccer
nagyúr
Játékon belüli screenshoot az F2. Egyből le is menti fájlba, nem kell azzal sem szórakozni.
üdv, föccer
-
Geryson
addikt
válasz
#43676928 #7409 üzenetére
Saját kertedben is tud ilyen teremni. Én ezt mindig eldobom (a 64-es burgonyablokkból 1-4 db szokott ilyen lenni, de csomószor van, hogy semennyi.
A homok temlpomnál meg ugye oldalról kell lefúrni és akkor minden cucc megmarad. Mi is ellük vagy 3x, mire rájöttünk!
De mivel a játék e mellől a templom mellől indult, így mindig újrakezdtük!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Találtam egy NPC faluban mégező burgonyát. Ezt mire lehet felhasználni?
-
válasz
Geryson #7407 üzenetére
Így van, több barkácsrecept, több biom, több nyersanyag, új ércek, stb... Ami benne van a vanillában, az benne van az FTB-ben is, tehát amit eddig csináltál, azt csinálhatod ott is tovább.
A szerveren mindenki éli a saját életét, persze vannak akik csapatjátékban játszanak, vagy az asszonnyal
. Néha segítünk egymásnak, csereberélgetünk, megnézzük, hogy a másik mit épített, de úgy összességben mindenki igyekszik megállni a saját lábán.
-
Geryson
addikt
válasz
Superhun #7403 üzenetére
Főnök!
Az FTB modpack azt jelenti, hogy több (másféle) cuccok vannak benne, több barkácsrecept, meg ilyenek? Azt láttam (ha jól láttam), hogy volt egy közös sárkányozás, de egyébként mindenki csinálja a saját kis "életét"?
-
Geryson
addikt
válasz
Integrator #7405 üzenetére
Nem Ender az, hanem a kertész!!!
-
FTB szerver frissítve. Az új modpackot az infó oldalon megtaláljátok. Aki nem tudná a címét, annak PÜ-ben elküldöm.
ExtraBees-t és RailCraft-ot nem tudtam frissíteni. Előbbi szerintem bugos kliens oldalt, utóbbinak meg újabb forge kell, ezt már nem akarom megpiszkálni.
-
Geryson
addikt
Igen, az megvan. Abból már vagy hetet kiraboltunk úgy elég szépen (narancssárga gyapjú, creeper-fejes / vésett homokkő). Volt egy még a pályánk elején, először elég jól tönkrevágtuk, most az a lejáró a bányámba - elég pazar módon visszaépítettük.
Ilyen volt (belül is eléggé leamortizálva):
Ilyen lett:
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen TV-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Akai MPC Key 61 Zenei munkaállomás - Fekete ( Este teszek fel saját képet!)
- LGA1700, AM5 ... processzor foglalat JAVÍTÁS, CSERE
- Dell E7450 i7-5600 és Dell E7470 i7-6600 működő alkatrészek.
- AM4 Rysen Görbe LETÖRT LÁB, Processzor láb avítás
- Philips Fidelio L2 nyitott, vezetékes fejhallgató újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest