Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
Megoldható az 1.4 újításával a Command blockokkal (137 az id-je ha be akarod addolni). Rákötsz a gombra annyi command blockot amennyi felszerelést be szeretnél addolni és mindegyikbe beírod a "give @p xy "parancsot (az xy helyére annak az eszköznek az id-jét amit be szeretnél addolni)

Ezeket a cuccokat a gomb megnyomása után addolta nekem.
Üdv netpeti98
-
vtomi2
őstag
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy szervert csinálni, vagyis már megvan, csak felmerült bennem egy probléma. Hogyan tudnám azt megoldani, hogy leteszek egy gombot és aki ezt a gombot megnyomja az felszerelést kap. Azt szeretném megoldani, hogy a spawn ponthoz teszek egy gombot, és aki belép, vagy meghal, az kapjon fegyvert, és máris indulhasson a harcba. Gondoltam már az adagolóra is, csak azzal az a baj, hogy kifogy

Remélem valaki tudja, hogy mi rá a megoldás.
-
föccer
nagyúr
Lassan annyi HV solar array-em van, hogy nem is kell EE mod. UU-ból majdnem ugyan ott vagyok

üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
A tekkit szerver nem üzemel vagy nálam lesz valami gond?
Conection timed out: connect hiba, a Dynmap se tölt be.Üdv netpeti98
-
jonnyjoker01
veterán
1.4.2 A legjobb!!! Megszűnt az a probléma, hogy 100%-ban lefagy a laptop az inv-től!!!
Plusz rengeteg lag is eltűnt.
Igaz a halászás meg a robbantás még problémás... 
-
lmaresz
aktív tag
Igen sajnos ott még nem azzal a mikrofonnal vettük fel :/ de próbálok majd javítani a hangminőségen
Egyébként készítek új tutorialokat redstonnal kapcsolatban mert az 1. videó nem a legjobb
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Ha érdekel titeket a Tekkit vagy a Redstone akkor nézzétek meg: Youtube
Lesznek Tutorialok, survival és számológép építés
-
törölt tag
nincs még gondolom fullos opengl támogatás. nekem sem ment ezért le is került. technikai akadálya nincs és nem is igazán lehet, a java kompatibilis, csak driverből még nem igazán van meg gondolom a végleges. várni kell még rá sajnos, de ugye a hivatalos start mostanában volt, tehát mondjuk nem csoda.
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
Az igaz, hogy nem fog menni a Win 8-on a minecraft? Haverom felrakta fő oprendszernek a Win9-at anélkül, hogy kipróbálta volna. Minecraftozni szeretne volna, de nem indul el neki. Én is kipróbáltam Vboxban. Felraktam Win8 64bit-hez videókártya drivert, elindítom Ati Catalystot, majd minecraftot, de az bad video card driverrel kilép. Később másik driverrel működni fog, vagy fő opként menne? Vagy Win8-on tényleg nem lehet minecraftozni?
-
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98
üzenetére
Jól megbonyolítottad. Tök felesleges 4 timer, meg ennyi cső. Ha 7 kemencét állítasz be, akkor is bőven elég 2 timer. Ha nagyon szellősre hagyod a kiszolgáló gépeket akkor is elfér 6x4 blokkon. Szerveren gyere át hozzám és nezd meg megint az elrendezést. A 7 kemencéhez kisebb helyen oldaottam meg a kiszolgálást

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
netpeti98
üzenetére
MKII automatic crafting table. A tetejére kell tenni 1 filtert, másképpen nem bírod kiszedni belőle a cuccot. Vagy ha sima automatic crafting tabletet csinálsz, akkor BC-s wooden pipe.al kell kiszedni a cumót és küldeni az alloy furnaceba.
(tudom a fórum nyelve a Magyar, de ez van
)üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
Az érdekelne hogy: aki már csinált Blast furnace-s vas gyárat a vasúti kocsikat melyik autocraft módszerrel készíti el?
-
Balazsrbr
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nem tartanánk holnap vagy ma este egy játékot? Azon a mapen ain 45 perc van épiteni és a pályák tükörképei egymásnak (a nevét nem tudom) -
törölt tag
a a jel hossza mindegy, akkor state cell. az ugye annyit csinál, hogy rs jelre az egyik kimenetét beállítható hosszan aktívan tartja, majd ha végzett a harmadik oldalán egy pillanatra aktiválja. tehát ha 2 jel kell csak akkor az is lehet megoldás és egy blokkos
. más nem igazán van, vagy az említett megoldás, aminek a helyigénye nem hiszem hogy sokkal nagyobb mint a sc-nél. lehet még trükközni timer, state cell, counter hármassal is, de azokhoz több hely kell. -
Gomez
aktív tag
-
föccer
nagyúr
Van olyan item Redpowerben, ami egy beérkező jelet "megdupláz"? Tehát beérkezik 1 jel, amire lead 2 jelet.
Köszi

üdv, föccer
-
törölt tag
btw az api az aplication programing interface, gyak fejlesztőknek van kiadva, de magában semmire sem képes. bele lehet dobni a jarba csak nem fog kűködni

-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
sehogy leginkább. miért telepítetted? 1.3.2 a legutolsó főverzió nem? a kliens nem kéne magától frissüljön 4.2-re
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
a legutolsó hivatalos release amennyire én tudom az 1.3.2 ez végleges változat. minden ami fölötte van az prelease, tehát ilyen alfa vagy béta izé, játszható de csak "teszt" verzió. ezekhez értelem szerűen nincs forge főverzió sem.
itt a hivatalos fórum idevágó bejegyzése nálam megy. a legutóbbi 1.3.2-re megvan a letöltés, efölött természetesen nem, mert az nem végleges főverzió
lehet hogy valaki portolt valamit 4.2-re de ezek szerint nem megy.netpeti: nebassz hogy machine blokkot tettél le és ahhoz akartál rp tube-ot kötni, nem láttad hogy az nem recicle.... mond azt hogy hellokitti vs rainbow pony adventure ultimate-et játszottál vagy valami, mert ezt így nem hiszem el

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
üzenetére
Anyukám laptopja őt hívják Csillának, én Jonatán vagyok

Köszi a segítséget, de akkor hogyan tudom használni a forge-os modokat 1.4.2-n? Vagy rossz forge verziót töltöttem le? A hivatalos oldalra nem tudtam felmenni, olyasmit ír ki, hogy offline, vagy mi, ezért aztán letöltöttem az egyik minecraftos oldalról, ahol verzióként 1.4.2 forge api -ként volt feltüntetve. Vagy lehet hogy a forge api teljesen más, mint a forge? És vki tud adni egy letöltéslinket a legújabb forge-ról? Vagy senkinetj sem megy a honlap?
Bocs a sok kérdésért
+ A minecraftban miért úgy mennek a verziószámok, hogy 1.9 után 1.0, miért nem 2.0? Így majd ha lesz új 1.9 össze lehet majd keverni a régivel.
-
netpeti98
addikt
Pneumatic Tubet hogy kössek rá recyclerre? Olyan mintha nem csatlakoztatnám.
Vagy kell közé valami?Üdv netpeti98
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
szia csilla

ha csak a forge van fent natúrban egy friss .jar-ban, akkor valszeg nem teljesen kompatibilis a verzió. melyieket tetted fel?amit én látok 1.3.2 re kompatibilis maximum... tehát kizártnak tartom hogy az említett verzióra használható lenne. ha valami belsős meló és béta teszter vagy akkor nem szóltam természetesen

-
föccer
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szia Csilla!

üdv, föccer
-
escape
aktív tag
Erre valakinek valami ötlete? Java törlés/frissítés megvolt, .techniclauncher mappa törlés frissítés megvolt.
-
-
-
cNpowa
tag
MCPH nem lesz frissítve 1.4.2-re?
-
Ééés igen, kint van a hivatalos 1.4

-
-
törölt tag
nem is tudtam hogy a crafting table alap változata nem csak a ládákat tekinti invertorynak, hanem pl a kemencét is, és a kész cuccokból trükközés, filter, vagy rs motor nélkül kihúzza ami kell, sőt az induction változat mindkét slotját lekezeli
egy tesztváltozat stonebrick "gyártásra" egyébként, ha tele a láda a bc and gate levágja az rs motort és nem csordul túl a történet 
-
netpeti98
addikt
Megjött a kedvem a Computercarfthoz, azt hiszem este ha felmegyek a szerverre legyártok még pár Computert.

Üdv netpeti98
-
-
netpeti98
addikt
Másnál se tud kapcsolódni a minecraft.net-hez?
Üdv netpeti98
-
jonnyjoker01
veterán
Most a forge honlapja komalyan összeomlott? Most akarom frissíteni, mivel force updateltem

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. De még mindig kellene a 1.2.5-ös verzióhoz is vmi megoldás, mert a haverom laposa nem akar működni afelett
.

Plusz rengeteg lag is eltűnt. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

lehet hogy valaki portolt valamit 4.2-re de ezek szerint nem megy.