- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #25220 üzenetére
MultiMC modpack készítésről van videó a csatornámon.
A Twitchben még annál is egyszerűbb, mert a verziószám kiválasztása után böngészhetünk a hozzá való modokból, és az sem gond ha egy másik modot igényel a feltelepítése, mert azt automatikusan hozzáadja.
Forge-nál pedig szerintem a verziószám nem egyezik, nem mindegy melyik minecrafthoz melyiket rakod fel. -
Teaway
veterán
válasz
jonnyjoker01 #24598 üzenetére
Ja, hogy a Survivalcraft-ról beszélgettek . . . akkor nem szóltam. De a medve akkor se játék!
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #24592 üzenetére
Ok, és igazad van, nem teljesen ide való a téma. az android topicban vagy privátban válaszolj.
Előre is köszi!
u.i.: nekem nem kinált fel konvertálási lehetőséget, maradt 2.1-es a világ, valamint tehenet csak videóban láttam. Nálam közel s távol csak vaddisznók, orrszarvúak és farkasok marakodnak. Láttam már oroszlánt is. Nem ragadozó kategóriából csak sirályok,kacsák.
legutóbb 5 percig ütötte egymást egy medve és egy orrszarvú, na mondom itt az én időm, az orrszarvú elment, nekiestem a medvének, tényleg nem sok hp-ja volt, de egyszer ért hozzám rögtön elpatkoltam..xp-t megint buktam.
A tök nem volt romlott, de egy idő után(kb. 10.alkalom) figyelmeztetett hogy ha nem eszem másfajta kaját is, akkor beteg leszek. úgy is lett..
A szinthez kötött szerszámhasználat új dolog. nem kicsi nehezítés..
Egyébként nagyon élvezem, mert rögtön az elejétől van benne kihívás!
A sima MC-hez képest kifejezetten nehéz! -
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #24552 üzenetére
Majd szükségem lenne pár survivalcraft2 tanácsra.(szerintem nem gond ha itt teszem fel, elvégre egy minecraft klónról van szó, ami androidon konkrétan jobb mint az eredeti).
-érdemes-e új világot kezdenem a 2.2 miatt? (látom hogy betöltésnél írja hogy 2.1-es a világ, és itt szerintem a bejáratlan részek sem az update-nak megfelelően generálódnak)
-egy ördögi körből nem tudok kiszakadni a játékban: amíg nem érem el a 2-es szintet nem használhatok réz eszközöket, viszont a vödör is abból készül, és effektív rye farmot sem tudok nélküle létrehozni.a vadak kinyírnak, max madarakat tudok dárdával levadászni, de abban 20%alatt van a találati arányom, vagyis mindig hamarabb éhenhalok mint 2-es lennék..
ha folyamatosan tököt eszem, beteg leszek, és legyengülök mert állandóan hányok..
mit egyek amíg nem tudok termeszteni normális hatékonysággal?(ugye a kenyérhez is kell a réz vödör...)
-a rothadt ételekből elméletileg compost lesz. gyakorlatilag nekem nem.(lehet azért mert 2.1 a világom, és ez is a 2.2 update része?)
Köszi! -
alakesh
tag
válasz
jonnyjoker01 #24547 üzenetére
Barátok realmje miatt most rákényszerültem arra hogy win10 verziót használjak, hát kb. az összes automated farmom kuka, mert nem úgy működnek a dolgok, mint a javásban...
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #24549 üzenetére
Az egy demoját próbáltam, de ahogy nézek vidiket, a kettő mérföldekkel összetettebb.
az hogy a realitásra törekszik, meg kifejezetten tetszik. Semmi mágia, még az eszközök fejlődését is próbálja reálisan összehozni. szerintem teszek vele egy próbát.
Az az 1300 ft nevetséges összeg, egy ilyen játékért! -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #24549 üzenetére
Ezzel toltam én is 4 éve, akkor elég buta volt még. Gondolom sokat fejlődött azóta.
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #24547 üzenetére
Az akkor duplán gáz..a leggagyibb játékokban is normálisabb irányítást tudnak csinálni..
Én csak emiatt nem vettem még meg. A minetest-et azért raktam fel, mert ott normális irányítás van, viszont az tényleg pc port, és hosszú távon nagyon instabil, pláne modolva..
Így nekem nincs Mc alternatíva egyenlőre droidra.. -
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #24458 üzenetére
Igen itt a fórumon rendszeresen jönnek ide vásárlási tanácsot kérve úgy hogy a sima minecraftot akarják, és nem értik miért a java verziót ajánljuk.. Persze könnyen meggyőzzük őket, de látszik a fejekben a zavartság az elnevezések miatt. Bizonyára igazad van, és marketing szempontból csinálták így..
-
apatyas
Korrektor
válasz
jonnyjoker01 #24446 üzenetére
Azt nemtom, de a config könyvtárban is rákereshetsz (Total Commanderrel pl) a brewing stand szavakra, vagy az item kódjára.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #24416 üzenetére
Szinte korrekt
visszafele kell számolni, overworld koordinátát osztod 8-al nem a nethert. 64-64 netherben 512-512 overben
-
Teaway
veterán
válasz
jonnyjoker01 #24382 üzenetére
„Szívroham kerülgetett, úgy remegtem mint az állat”
Csak óvatosan!
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #24380 üzenetére
nekem két éves az egyik hardcore mentésem, de pont az ilyenek miatt raktam be egy aroma backup-ot. Egy ilyen után visszatölteni egy fél órás mentést nem csalás kategória.
Persze ha egy wither nyírna ki nem tölteném vissza -
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #24372 üzenetére
mindenképpen ránézek, az ilyen téma érdekel.
Régen jártál erre! Nézz rá a már "hivatalosan" twichről tölthető packomra, ami szintén hasonló témájú!
Amur Hardcore Survival Pack néven fut. -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #18969 üzenetére
technikailag minden blokkot kézzel tettem le invertoryból, semmi mcedit és társai nem voltak
Az megint más kérdés hogy scematica az viszont bőven
Az anyagot meg dobta vég nélkül az equivalent exchange utódja a project e, szóval még ásni se kellett úl sokat hozzá
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #18678 üzenetére
A következő bug viszont marha jól jött, úgy generálta hogy egyből alattam voltak a Knightok, úgyhogy ezt a kört hamar letudtam. De azért még körbefutottam a labirintust egy-két cuccért, nem sokat érnek ezek a sharpness5 gyémántkardok modos szerón, de azért nem szívesen hagyom ott.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #18622 üzenetére
Draconic reaktor önmagába belekötve.
-
válasz
jonnyjoker01 #18491 üzenetére
Köszi, ez jól hangzik!
Viszont JSON-ban modellezni kész szívás lenne egy ilyen szobrot kettő pedig, hogy elég hülyén nézne ki egy komolyabb kőszobor a minecraft grafikájával. Egyedül Blenderrel lehet komolyabban modellezni, ahol lehet akár kerek formákat is betenni. Sajnos nem vagyok animátor, így a Blender is nehézkes számomra...
De talán a végén egy templomot csak össze tudok hozni, ami majd az összeköttetés lesz a "megjavított" netherbe
.
-
apatyas
Korrektor
válasz
jonnyjoker01 #18352 üzenetére
Asszem, arról még pont lemaradhattam. Azt tudom, hogy láttam képeket fórumon, de szerverre nem emlékszem. Amin először jártam, ott még egy városban lakott mindenki, és bazinagy tömörtestű pókok meg entek voltak a normál mobok helyett, a szokásos zombi, skeleton helyett. Volt benne IC, mert csináltam a kábeleket a napelemekhez meg iron furnace alapú cuccokhoz. Mintha BC quarry is lett volna, jaaa, meg azon voltak vmi kis robotok, amik az infested terület szélén lőttek bármit, hogy ne terjedjen tovább. A hatalmas quarry lyukon túl, ami a várostól délkeletre volt. Meg valami nether fortress is oda volt generálva overworlra, szedte a quarry azt is.
Na, ez melyik volt? -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #18211 üzenetére
A bohócruhája szexuális, de nagyon.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #18211 üzenetére
ohh. hát ideje volt már
le se esett hogy még nem látta
balto:
jajte cukifiú. a rózsaszín rucidban nem voltál ilyen nagyfiú
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #18061 üzenetére
Én csak is akt képet vagyok hajlandó elfogadni.
-
Geryson
addikt
válasz
jonnyjoker01 #18050 üzenetére
Ezek a műértők mindenhol ott vannak...
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #17922 üzenetére
És tényleg, ki is írja a launcher. De reggel még nem írta, akkor ez délután jött.
Mik az újítások? Vanilla szeró is frissülni fog vagy túl sok a változás benne? -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #17754 üzenetére
Ok, közben kiderült Chisel viszont át tudja színezni, és van szivárvány színű is ami folyamatosan változtatja.
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #17299 üzenetére
Ha tech vonalat akarsz tolni akkor javaslom a PH szerveren is futó FTB Evolved packot expert módban.
Tetszik hogy bármilyen vonalon is indulsz el benne minden modba bele kell érintőlegesen kóstolnod.
A receptek pedig nem bolond módon, de meg vannak nehezítve.
Így olyanokat is kipróbálsz, amit általában kihagysz.(én pl. 1.5.2 óta nem nyomtam IC2-őt, itt muszáj lesz) -
föccer
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #16924 üzenetére
Ahh, ez csak a latszat.
Kb 1 honap es lesz itthon netem, es vegre tolhatok valami tech-et. Most csak vanilla van es az sem akar muxeni.
-
apatyas
Korrektor
válasz
jonnyjoker01 #16908 üzenetére
Sose játszottál a Crash Landing-al?
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #16908 üzenetére
Tinkers-es Drying Rack. Arra zombihús akasztva egy idő után kiszárad és ehető lesz. De ráakasztható szerszám is, meg minden.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #16789 üzenetére
Hát mondjuk hogy úgy lett. Én is jobbnak tartottam a falu mellé, mert a hegy teteje tök üres és 5-6 vastag hóblokk van rajta. Be lehet építeni, de nem látni semmit, sajnos olyan ram mennyiséget eszik hogy 5 chunk a látótáv, 6-on már kidob. És a hegyről nem látok le, lentről viszont látni a hegy egy részét, meg itt a falu is. Ha bírná a nagyobb látótávot akkor oké lenne, mert a hegyről látnám a falut is, de így hagytam inkább. Sok a meló a faluval is, mert elég gagyin generálta rá erre a tundra biomra. Belerak a kertbe köveket stb.
A ház az 2:1 arányú 26:13 blokkos. Hardcore gémer szinten ez nem számít nagynak, én sose építettem még ekkorát. Fenyődeszka mindenhol, az alját majd sötéttölgy deszkával kicsit díszítem. És kívül meg belül fenyőtörzs lesz mint tartóoszlopok. Ahhoz kell rengeteg fát szedni. Csak kicsit messzebb szedem, mert itt BoP fenyőerdő van ami magas, de ha kivágom és elültetem gondolom sima vanilla fenyő nő helyette úgyhogy nem akarom elrondítani azzal a magasfenyős erdőt. Ezért kell messze elmennem fáért. Főleg hogy ki se nő nagy része, mert a vanillának kell asszem 10 blokk hely, a BoP meg egymásba generál 3 fát is sokszor. Úgyhogy a csemeték egy részét fel is kell szednem majd.
Tinkerses fejszével egyszerűbb volna, de mire ahhoz összevakarom a cuccokat, megcsinálom így is vanilla módon.Van egy tó a hegylábnál úgy fogom a házat csinálni hogy a tóba lóg a terasz. Azt a vízesést hátul már én csináltam, pont belefolyik a tóba. Mellette egy frankó barlang egyből, az lesz a bányabejárat.
-
apatyas
Korrektor
válasz
jonnyjoker01 #16775 üzenetére
FTB Banished, asszem a 3rd party pakkok tetején van. Magic összeállítás. Tibinek is ezt ajánlom. Nem akarok spoilerezni, hogy miket csinálnak a mobok.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #16753 üzenetére
azért amit ők "játéknak" hívnak azt azért eddig még nem tette meg senki. nézegettem "game" "play"-eket, hát a minecraftból ilyet csinálni, ez már sértés kategória. mint egy zs kategóriás bollywood film nyomd meg az x-et jellegű konzolos eventekkel benne. dekódolhatatlan számomra, az meg hogy ezért pénzt kérnek pláne
-
föccer
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #16753 üzenetére
A mi cégünk jól, gyorsan és olcsón dolgozik. Minden kedves megrendelölnk a fenti listából kettőt választhat.
üdv, föccer
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #16689 üzenetére
Jól írtad.
289 videóm van már fenn, magyarázós fajta vagyok,
de amit Apatyas írt, tényleg az a legjobb.
Fel kell jönni a PH szeróra és ott mindig van aki segít, méghozzá úgy hogy a megépített gépeket is meg tudod nézni, ki tudod próbálni. Jobb mint bármilyen vidi. -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #16689 üzenetére
Ja már nézem, most épp a Direwolf sorozatát, bár jobban örülnék a kicsit szájbarágósabb verzióknak, inkább tutorial jellegűeknek, mert én tényleg egyáltalán nem tudom mi mire való. Bár azért tanul az ember belőle így is, csak nehezebben. Az a baj, hogy a magyarázós videók mind angolok, minimálisat értek belőle, de azzal megint nem megyek semmire.
-
válasz
jonnyjoker01 #16633 üzenetére
Sajnos nem segített...
Az egész Mc-t újraraktam, de semmi...
Most így hirtelen csak ezt találtam...
-
válasz
jonnyjoker01 #16631 üzenetére
Default-on van.
-
apatyas
Korrektor
válasz
jonnyjoker01 #16626 üzenetére
Idióta, az elején amíg pofázik, 180 fokban rángatja a kamerát. Egyébként jópofa.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #16624 üzenetére
simán el lehet csapni vele 1-2 órát
jah és szigorúan f5, hátul nézetben kell csapatni mert az úgy jó
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #16609 üzenetére
Oh, és titok?
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #16591 üzenetére
Ez egy skymapos történet a legtöbb sziget falu abba kényelmes alapvetoen.
-
veector
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #16257 üzenetére
+1
Sipi8: El ne add. En is hasonlo helyzetben voltam es jopar honap rehab utan tegnapelott ota megint jatszok es isteni
-
PeL
addikt
válasz
jonnyjoker01 #16225 üzenetére
Nekem most a fentebb említett modokkal (113 mod van elvileg), fastcraft és optifine mellett tesztelgettem, 150-200 fps is megvan. El sem akartam hinni amúgy, de mikor bekapcsolom F3-al az fps számlálót látni egy pillanatra hogy 200 feletti fps-ről esik vissza 130-150 körülire. Nem tudom hogy ezeknek a modoknak és a journeymap eltávolításának köszönhető-e, de brutálisan jól fut most így
El is kezdtem nézni videókat, hamarosan belefogok a saját 1.7.10-es modos kalandomba ^^ Alig várom
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #16189 üzenetére
ásás közben a tinker féle fáklya pakolást imádtam, így meg azért csak nem hammerrel teszek le fényforrást
early game szerintem a pajzs is jó lesz, utána meglátjuk. ill még a dobálható potiknak is lesz értelme így, balta+poti néha jól jöhet pvp-ben is
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #16179 üzenetére
Möggyütt az 1.8.8? Gondolom csak biztonsági frissítés, semmi extra.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #16163 üzenetére
Mert csak akkor írja ki ha telepítve vannak a frissítések, azok között az egyik ami a programot tartalmazza ami feltelepíti a 10-est. A Választhatóak között van, úgyhogy aki csak a Fontosakat szokta telepíteni annak nincs meg.
-
perge666
veterán
válasz
jonnyjoker01 #16063 üzenetére
Mondjuk PS4-el még nem próbáltam mert holnap lesz 1 hete hogy megvettem....
Viszont a Minecraftot nem sikerült megvennem mert a srác este óta nem adott elérhetőséget,én meg már megyek hazafelé.
Pedig lebeszéltük hogy 3500-ért ideadja!
PC verziót tényleg nem szeretnék venni. -
perge666
veterán
válasz
jonnyjoker01 #16061 üzenetére
Nem olyan egyszerű az,PS3-nál is komplikált dolog.....
-
föccer
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #16005 üzenetére
Áhh, dehogy is. Még anno, TEKKIT szerveren hasonlóra építettük a vas gyárat. Akkor még nem voltak falusiak, ha jól emlékszem. a vas kiégetésével acélt kaptunk,amiből 5 db felhasználásával 2 db minecraft készült, amit be lehetett olvasztani 10 db vassá. Eléggé nagy volt a művelet energia igénye, rengeteg fa és elektromosság kellett hozzá, meg egy bazi nagy rendszer, de ha sikerült önfentartóvá tenni, akkor irdatlan mennyiségű vasat önött magából. Ha jól emlékszem, akkor átlagosan, másodpercenként 10,5 db-ot kellett legyártani.
üdv, föccer
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #16005 üzenetére
inkább exploit, véletlen összejátszása játékmechanikai elemeknek. mert vanilla only-ban ez nem lenne csalás.
-
Mottie
őstag
válasz
jonnyjoker01 #15963 üzenetére
Ezért együtt jatszunk esténként
csak a progress lesz kicsit lassabb
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #15963 üzenetére
Minecraft a nulladik.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #15940 üzenetére
Már megvan, kell hozzá ugye a Metallurgy Core és a KeithyUtils, de a logból kiolvasva a KeithyUtils miatt volt a hiba, kitöröltem és most jó, meg is vannak az új ércek. Nem értem akkor miért van a leírásban, hogy kell ez is hozzá.
Kár érte, hogy ennyire le vannak maradva a modok, mert az 1.7.10 miatt elég sok minden hiányzik az alapjátékból. Bár néhány mod pótolja őket, de azt se teljesen.
Lehet hagyom inkább és keresek 1.8-ra modokat és nyomulok azzal, persze közel sincs rá annyi. Mivel az utolsó jó néhány frissítés csak biztonsági volt, valószínű az 1.8-as modok mind futni fognak, majd kiderül. -
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #15946 üzenetére
Azokat elzárva tartom egy bányapók spawnerrel védett széfben.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #15916 üzenetére
arra eddig is volt egész jó modok sora, pl battlegear
több packban is találkoztam vele, úgyhogy nekem kicsit copy ízű lett ez a része, de persze a jó dolgokat emeljék is át mondjuk, így kerültek be a lovak meg a nyulak is kb
-
föccer
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #15890 üzenetére
Jah, bocs, nem olvastam utana.
-
Buster17
addikt
válasz
jonnyjoker01 #15890 üzenetére
Ja, úgy könnyű
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #15878 üzenetére
hááát sok idő, a vasfarmhoz eleve ki kell mérni hogy hova kerüljenek a spawn plaftormok, aztán fel kell vinni falusiakat, azokat szaporítani, ha beindul a móka akkor már a vas nem gond, és a hopperekhez pedig sok kell, onnan megy pikkpakk. ha tudod mit csinálsz szerintem egy hét masszív ráfüggés.
ha csak csinálgatod meg ott improvizálsz akkor egy év
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #15876 üzenetére
hopperes szortírozó, tároló silók az égben egy gigászi vasfarm meg körülötte
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #15871 üzenetére
25 minimum.
Engem is elkap valamikor és akkor hétvégén órákon át tudok folyamatosan benne lenni, de aztán ha megunom akkor egy hétig meg el se indítom utána.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #15789 üzenetére
Jovan kicsi az 5.5" es melleutok... De delutan veszem az ultram en is
hivatalos mc kliens egy verzio van, abbol hivatalos oldalrol regebbit leszedni nehez... A varezt meg a topikban kifejezetten tilos
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #15739 üzenetére
viszont ha függőlegesen fellősz egy nyilat akkor simán megoldható, vagy futás közben csak kicsit húzod fel a nyilat és beleugrassz
-
válasz
jonnyjoker01 #15546 üzenetére
Nagyon kössz!
Majd ránézek, ha lesz időm.Azt esetleg nem tudjátok, hogy shadereket/modokat h lehet resource packba/pluginba tolni?
Ui.: bocs a sok kérdésért, csak a fiaim/lányom állandóan lóg rajtam, mikor meglátnak egy ilyen élethű packot.... Apjukra ütöttek...
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #15515 üzenetére
Azért van marék eszük a videósoknak, mert annyi esze van a nézőknek is. Igazodik egymáshoz a kettő. Én se nagyon nézek magyart, bár külföldit se. Csak 1-2 gameplayt ami nem fut a gépemen és mégis érdekel azt kénytelen vagyok megnézni. De ha van magyar és angol is akkor angolul nézem még ha alig értek belőle valamit. Marha egyszerű megtalálni, amibe nem vinnyog, nyerít, röhög fél percenként abból már tudni hogy jó videós, nem kell perfekt angol hozzá. Külföldi videósoknak is nagyjából ugyanaz a lepkefing agya van mint itt.
És a nyerítős, vihogós, ökörködős, ordibálós marhát nézik millióan, a normálisakat meg tízezren. -
Magnat
veterán
válasz
jonnyjoker01 #15471 üzenetére
Az nagyon jó, köszi!
-
Mottie
őstag
válasz
jonnyjoker01 #15412 üzenetére
Vanillában én inkább maradnék a gyűjtöm a csontot sok szép nagy ládába. Időnként sok csontot átrakok sok szép nagy ládába csontporként, ahonnan pedig egy redstone-nal kapcsolható dispenseres farmmal lehet növeszteni a cuccot
-
Geryson
addikt
válasz
jonnyjoker01 #15387 üzenetére
Hát valóban belecsúszott egy pár helyesírási hiba...
Látod, ezek már az elvonási tünetek!
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #15353 üzenetére
Igen.Tudom.
Azért írtam hogy a középkorban fellógattak volna a toronyba ha ilyet tervezek,építek. -
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #15311 üzenetére
Régi volt az instance amivel néztem
1.8.3 alatt full dia csak fire prot 4 full enchant mindenen, néha egy fél szív de azt regenelem egyből. működik az
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #15305 üzenetére
nem.
azt csak a fire prot poti ad.
minden szint 15%-al csökkenti az égési idődet de az csak akkor játszik ugye ha már kiszáltál belőle, amíg benne vagy addig folyamatosan égsz.
Baltoafarkas
nem teszik vissza a könyveket. azért az elég easy mode lenne
könyvgenerátort építnék is rá pistonnal ahogy beteszik a helyére kitolja a falon és tornyokban állna
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #15293 üzenetére
ledobja
technikailag az már nem a pistonnal mozgatott blokk hanem a következő. két függőleges slimeblokk oldalára ha teszed a blokkot és rá a sínt akkor működnie kéne, de persze hogy nem megy
-
Mottie
őstag
válasz
jonnyjoker01 #15144 üzenetére
Kinti epitkezesnel egyértelműen, illetve liftek a feljutashoz
Föld alatt pedig én fentről lefelé szeretem kívájni, csak nagyon kell figyelni, hogy ne legyen hiba, mert utána nehéz korrigálni
Az mennyire mazoizmus, ha HC világban epitgetunk?
-
Mottie
őstag
válasz
jonnyjoker01 #15142 üzenetére
Building is never easy
-
Buster17
addikt
válasz
jonnyjoker01 #15136 üzenetére
Azon igen, de HD7870 OC -n nem biztos
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #15136 üzenetére
Csak ha van Mantle hozzá.
-
qisqaqas
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #15113 üzenetére
Alap. Nem fogy a szén.
-
qisqaqas
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #15107 üzenetére
Ököllel verve nehezebben halnak. A drop meg ugye kell
-
N. A. Attila
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #15092 üzenetére
Nem, hanem a malacokkal kardoztam, közben jött ez a fehér motyó, én le akartam ütni (nem tudtam, h. tűzlabdákat lő, igazából először észre sem vettem csak azt, hogy ég körülöttem a talaj), de begyújtotta alattam a területet. Próbáltam kerülgetni a tüzet, meg a malac zombikat is ütni, meg a szellemet is leverni, aztán hamar végem lett
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
jonnyjoker01 #15092 üzenetére
A mai napig shiftelve járom a nethert..
-
N. A. Attila
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #15090 üzenetére
Aztán jön egy szellem, az újoncunk nekiindul karddal elhessegetni és pillanatok alatt elég.
(velem történt
)
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
jonnyjoker01 #15071 üzenetére
melyik modpackban talalni?
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #14968 üzenetére
bőven van életem azzal nincs gond, csak amikor új az applied energistics, a thaumcraft, a thermal exp, és még sorolhatnám, új blokkok, mechanika, akkor azért na
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #14939 üzenetére
egész biztosan egy hqm-re épülő pack volt az, de hogy melyik...
ami ilyesmi mod arra ez ugrott be
ez meg alapból vicces. amikor felkel a blood moon nem tudsz aludni, mobspawn eldurvul, még komolyabb páncélban is fenekeltek el szerveren hordák semmi perc alatt
-
Mottie
őstag
válasz
jonnyjoker01 #14939 üzenetére
HQM most a menő mod (igaz nem modpack, csak egy mod) -> Hardcore Quest
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #14856 üzenetére
vagy egy kimaxolt sebességű enderquarryval
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #14776 üzenetére
Meglett a hiba. A pipát nem raktam be a sor elé. Ha nincs bepipálva akkor hiába van 1G odaírva alapból is csak 500-at fog használni.
-
föccer
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #14724 üzenetére
A levél nem solid block így nem spawnolnak rajta a mobok.
üdv, föccer
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #14692 üzenetére
Mianite modpack, na de melyik (Technincen rahedli van)?
egyébként akkor ezek szerint ők elbaszták az updatet.
-
Mottie
őstag
válasz
jonnyjoker01 #14640 üzenetére
A /kill all nem segít?
-
Serricon
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #14640 üzenetére
MCEdit minket még mindig kimentett a szarból ha black után kellett tisztogatni, ha gondolod megpróbálom.
Worldedit-ben is van ilyen funkció, a butcher, azzal is érdemes még próbálkozni, meg az opis is tud törölni globálisan, azzal ki is lehet választani pontosan milyen típust. -
zoZofox
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #14634 üzenetére
Lehet hogy valamit rosszul csináltam, de ezt a választ kaptam:
Java path is:
C:/Program Files/Java/jre7/bin/javaw.exeJava Arguments:
[-xmx, 8gb, -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump, -Xms512m, -Xmx8064m, -Duser.language=en, -jar, D:/MultiMC/jars/NewLaunch.jar]Unrecognized option: -xmx
Minecraft exited with exitcode 1.64bit-es a java
-
zoZofox
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #14634 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #14630 üzenetére
az mc edit kéne kezeljen mindent, csak nem mutatja a moddolt blokkokat. az előfordulhat. seri is azzal szedte ki a szemetet amit én csináltam
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #14546 üzenetére
jelenlegi FTB kínálatból egyik se valami hosszú-életű pack, kicsit kevesek a modok bennük. TPPI2-t érdemes megvárni (vagy inFlux-ot), az mint a TPPI - ütni fog mint a buszkerék.
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #14525 üzenetére
egész használható packnak tűnik így elsőre itt ott op de van benne pár érdekes mod ami megér egy misét
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #14517 üzenetére
what? miért pont 186 modot?
egyszerűbb lenne kitalálni ha megmondanád hogy hova kéne
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #14296 üzenetére
ááá azóta volt már egy szerver amit nem is játszottam, és a mostani is
kívülről kész lett aztán amikor elkezdtem belakni akkor elfogyott az idő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged