Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Egyet tudok (ez a legnagyobb magyar): huncraft.net
-
Aldo Novares
aktív tag
Üdv
Tudtok számomra mondani IP címeket jó magyar szerverekről ?
-
-
föccer
nagyúr
válasz
Geryson
üzenetére
Az alap játékban nincs atomerőmű.
Ott elég "alap" gépeket lehet összerakni csak. Nincs elektromosság, nincsenek gőzgépek. Egyedül redstone jel van, de az inkább vezérlő jel, mintsem munkára fogható energiaforrás. Gyakorlatilag az eredeti MC megáll a feudális középkorban, ha technikáról van szó.üdv, föccer
-
Geryson
addikt
-
föccer
nagyúr
válasz
Geryson
üzenetére
Miért az alappal kezdj játszani? Mert a modok, modpackok jóval összetettebb játékod adnak eredményül. Ha egyszer belerázódtál mondjuk a tekkitbe, akkor utána az alap mc nem igazán lesz érdekes. Ez az egyik. A másik, hogy egyből egy jóval bonyolultabb játékkal nekiállni játszani elveszi a játék élményt, mert folyamatosan a wikit fogod bújni, hogy mi mire, miért jó, mit hogyan kell építeni. Viszont ha az alapokkal tisztában vagy akkor jóval több időd lesz a játékot kiélvezni.
üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
válasz
Geryson
üzenetére
A vanilla az amit leszedsz az MC.net-ről ebben van bunda, ágy, állatok stb, érdemes a Minecraft wikit olvasgatni itt minden megvan a vanilláról:[link].
A Tekkit és az FTB azok moddolt változatok ezek új itemeket adnak hozzá, tehát nem zárják ki a vanillás cuccokat.Üdv netpeti98
-
LW
őstag
válasz
Geryson
üzenetére
Az alap játék is viszonylag összetett, de közelsem annyira, mint amekkora potencia van a játékban.
Az játékban alapból vannak játékmódok. A tekkit egy nem hivatalos módosított változata a játéknak, amiben több mod is fellelhető. Tehát a tekkit nem is mod, hanem modpack.Mindenképp az alap(vanila) játékkal kezdd.
-
Geryson
addikt
Köszi mindenkinek a válaszokat.
A vanilia az csak abban más, hogy nincs mod? Ha nincs mod, akkor miből szerzel húst, bundát (pl. az ágyhoz)?
A másik a tekkit, vagy mi, ugye? Az mi? Ezek még különböző játékformák azok után, hogy eldöntöd, hogy túlélőben, kreatívban vagy kalandban nyomod?
-
válasz
Geryson
üzenetére
A PH-n az accountok árusítsa tilos, úgyhogy ezen a téren nem nyilatkozok.

Sajnos nem vagyunk annyian minecraftosok a PH-n, hogy sokan legyünk fent egyszerre. Vannak más, nagyobb szerverek (a legnagyobb magyar a Huncraft), ahol mindig vannak fent 10-15-en legalább.
Egyébként a gépek, amiket belinkelgetünk, a tekkit modpackkel készültek, ami messze van már a sima minecrafttól.
-
föccer
nagyúr
válasz
Geryson
üzenetére
Akkor az accountot is meg kell hozzá venni.
A másodkra azt tudom mondani, hogy van. Nagyon sokan csak az alap játékkal tolják, nagyon sokáig. Érdemes megkeresni huncraft közösséget. Nekik egy igen erős szerveren van a pályájuk, nagyon sok emberrel, nagyon nagy világgal.
Vagy esetleg ha zártabb közösségre vágysz, akkor MasterDeeJay szerverét látogasd meg. Ez vanilliát (akkor is!
) futtat. Semmi extra, lehet építeni/szépíteni. Csak egy veterán MC-nek már elég uncsi lehet. Már aki nem csak erre vágyik. MDJ szervere is whitelistes, de fel tudlak venni, ha megküldöd a játékbeli nevedet.üdv, föccer
-
LW
őstag
válasz
Geryson
üzenetére
Szia!
Accountot tudsz olcsóbban venni (fix beregisztált névvel) vagy talán giftkeyt, ami kicsit kockázatosabb, mert forrásuk ismeretlen.
A legnagyobb magyar építkezős SMP szerver a huncraft.net. Napokat lehet vele eltölteni, szóval ha úgy nézed a 20 eurós ár nem sok ennyi szórakozásért. -
Geryson
addikt
Csak filózom ezen a játékon, olyan bizonytalan vagyok...

Lehet ezt a játékot használtan kapni? Én adtam el anno olyan játékomat is, ami nem volt aktiválva, meg olyat is ami aktivált volt, ott a fószer most az én nevemmel játszik tovább. Ennél ez hogy van?
Vannak olyan játékosok is amúgy, akik csak úgy építenek, szépítenek? Engem ezek a brutális ilyen-olyan szerkezetet nem annyira vonzanak sőt az meg pláne nem, hogy pár nap múlva új mappen kezdjek. Olyan nincs mint a Wow-ban, hogy sok-sok játékos bent van egy brutális nagy pályán és mindenki teszi a dolgát?
-
törölt tag
válasz
netpeti98
üzenetére
vtomi2: megpróbálom ezt is.
netpeti98: itt még 32bites a win és a Java is.
De ahogy néztem: Összes Fizikai memória 4094Mb Gyórsítótárazott: 1407Mb Elérhető: 2571Mb Szabad: 1207Mb -ez a játék folyamán teljesen elfogy és olyan 19Mb körül lefagy. Talán egy 64bites win-Java combó javítana vajon? -
-
törölt tag
Üdv. Néktek!
Lenne egy kis problémám: adott egy gép 4Gb memóriával - 8800GTX-el és Nv 306.97-es illesztőprogival. Mikor elindítom a játékot, 5 perc után lefagy 5ms-re, majd megmozdul és ismét lefagy 5ms-re. Pár hónapja még elég jó volt, ez mostanában jelentkezett. Valami ötlet?
-
-
-
netpeti98
addikt
Nekem jöhet a map!
Viszont ha betölteném az FTB-vel a Tekkites kísérletező mapemet rögtön crash lesz a vége.Üdv netpeti98
-
Aldo Novares
aktív tag
na szinte kész van a kialakított lakhelyem, amihez felhúztam egy magas falat is
kész vannak a mini farmjaim , csak semmi extra, a célnak megfelel 
Belső kisfarm
Bal alsó - magok , bal felső - tök , jobb első - cukornád , jobb felső - dinnye
Kakaóbab farmom, és a házam
A ház körül úgymond vár árok van 
-
föccer
nagyúr
Megbeszéltem Antival is a dolgokat. Ő is benne van, hogy váltsunk a mostani Tekkites mapról. Ő FTB-re adja a voksát, de mystic nélkül.
Ha ez minden játékosnak megfelel, akkor vasárnap este lementem a mapot és megpróbálunk felvarázsolni egy FTB-t, hátha összejön

Aki kéri annak elküldöm a jelenlegi térkép utolsó verzióját. Kb 180 Mb lesz, ha minden igaz.
üdv, föcccer
-
LW
őstag
Elsősorban MasterDeeJayhez volna egy kérdésem, de ha valaki csípőből tudja, akkor megköszönöm a választ.
Az PH szerver térképe egy dynmap. Kérdés az, hogy milyen beállításokkal lehet hasonló jó minőségű 3D nézetet összehozni?Default perspektívák ugye a 2D felülről, 3D és a föld alatti.
-
föccer
nagyúr
Nagyon. Mondhatni folyamatosan 100% a terheltség és néhány másodpercenként kapjuk a cant keep up bejegyzést. Viszont közben sikerült elindulnia. A szokásos szerver összeomlás volt. Helyenként mentette a chunkot, helyenként talán a reggeli/hajnali állapot állítódott helyre.
Szerencsére a ma este kipakolt 100 HV megmaradt, viszont a vasgyáras chunkok visszaálltak a korábbi állapotra, ahol még megvolt a 100 HV-ra való vas. Szóval most kaptunk egy kis + vasat,

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Pár perce nagyon durván el kezdett szarakodni a tekkites szerver. Nem töltöte a chunkokat, nem lehetett belépni, állandóan ledobott. Ha nehezen beléptünk, zuhantunk kifele a világból.
Leállítottam a szervert, de most meg nem akarja elindítani. Ezek szerint a probléma most a szerverrel van, jól sejtem?
üdv, föccer
-
Gomez
aktív tag
válasz
Superhun
üzenetére
Halihó,
A házam nagy része vanila blokkokból épült (ott csak nincsen ID probléma).
Van viszont azon kívül nagyobb mennyiségű blokk, pl. red alloy wire, üvegszálas kábel, deployer, block breaker, pneumatik pipe, stb. (plusz itemként a deployerekben lévő facsemeték, lézerek) amiknek az elvesztése nagyon érzékenyen érintene.
Esetleg pályaszerkesztőben meg lehet azt csinálni, hogy adott kijelölésen belül az XXXXXXX ID-jű blokkok mindegyikét YYYYYY ID-jűekre cserélje? Mert akkor nem kellene az ID-ket átírogatni, hanem a pályaszerkesztőben lehetne csereberélni.
-
föccer
nagyúr
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Nem, csak nagyobbat. A világnak gyakorlatilag nincs vége, amíg mész, addig rendereli a játék. Inkább csinálj egy iránytűt, az mindig a spawnhoz vagy az ágyadhoz vezető irányt mutatja.
üdv, föccer
-
vtomi2
őstag
válasz
Aldo Novares
üzenetére
A teljeset sohase fogja

-
netpeti98
addikt
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Ha csináltál ágyat és feküdtél is benne mióta letetted, vagy az alap spawntól tudod merre van a házad akkor csinálj iránytűt.
Üdv netpeti98
-
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Ha megnyomod az F3-at, látod a koordinátáidat. Próbálj a (0,0) x és z koordinátákhoz mozogni, így esélyes, hogy hazatalász vagy ismerős helyre jutsz.
-
föccer
nagyúr
válasz
Aldo Novares
üzenetére
A térkép a map csak egy kis részét mutatja. Nem követi a mozgásodat. Ha másik térképet csinálsz, az másik részt fog mutatni.
üdv, föccer
-
kmisi99
addikt
Ez a FTB modpack ez mi lenne. Most találtam rá ez talán valami tekkit utánzat?
Közben kicsit utána néztem ahogy látom ez már frissebb és elvileg jobb mint a tekkit. Nektek van róla tapasztalatotok?
-
escape
aktív tag
Az asszony ki fog borulni, ha eltüntetjük a malacfarmját

Nekem nyolc mi lesz. Mehet az új map is.
-
válasz
netpeti98
üzenetére
Nemtom, én nem szorgalmaznám a Mystcraftot, de a többi technikai szemléletű modot szívesen kipróbálnám. Még várjuk meg a többi tekkit játékos véleményét a dologról. Azt hozzáteszem, hogy még ha sikerül megoldani a block ID konfliktusokat, akkor sem tudok mindent átmásolni az esetleges új FTB mapra, mert sok mod hiányzik még belőle, amik lehet nem is lesznek már benne...
-
netpeti98
addikt
Szerintem megnézhetnénk a Direwolf modpacket van benne új RP, BC, IC viszont ami még nincs benne az az AutoCraft MK II, de de elméletileg December 27 után az a mod is jön és külön fel lehet rakni.
A Nether ores pedig kiváltható a Mystic-el ha sikerül egy jó Dense Ores világot összerakni.Szerk.: ha valakinek van még ötlete a villogásra szóljon.
Szerk2.: Melyik Java-s fájlt kell hozzáadni az NV Control Panelhez ha variálni akarok a Java grafikus beállításaival?Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
A tekkites szerveren viszont váltani kellene. Fel kellene tenni egy másik modpackot, de legalább egy üres mapot. A jelenlegin már eléggé unalmas játszani, lévén kb minden értelmes dolgot elértünk. 500+ HV mellett gyakorlatilag végtelen erőforrással vagyunk, mindemellett a vas már nem bírja tartani a gépekkel a lépést

szerintem legyen másik modpack, akár a FTB, akár más.
üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
Ma megnéztem a Direwolf modpacknál hogy ott mi a helyzet a villogás ügyében. Na főmenü nem villogott, de a játék mikor beléptem folyamatosan. Arra már rájöttem hogy mind a 3 verzió (vanilla, tekkit, dw pack) csak akkor villog a képernyő ha nagy ablakos módban játszom, ha kis ablakos akkor nem villog. És teljesen mindegy neki hogy most Advenced OpenGL on vagy off.
Üdv netpeti98
-
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Én nem látok semmilyen problémát rajta...
-
Hajdi
senior tag
Ez mi ez srácok? Már gyémánt csákányt is készítettem, de nem bírok vele...
-
PeL
addikt
El sem tudom képzelni mennyire idegesítő lehetett hogy egy 27. részét taposó Hardcore videósorozat így érjen véget

-
föccer
nagyúr
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Eszközöket tudsz belőle csinálni. Majdnem mindent visz, gyorsabban használódik, mint a gyémánt és lehet a falusiakkal boltolni vele.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ott elég "alap" gépeket lehet összerakni csak. Nincs elektromosság, nincsenek gőzgépek. Egyedül redstone jel van, de az inkább vezérlő jel, mintsem munkára fogható energiaforrás. Gyakorlatilag az eredeti MC megáll a feudális középkorban, ha technikáról van szó.