Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
athos79
üzenetére
Lent a sarokban a téli ház is az enyém meg az a nagy vár mellette amit nem fejeztem be, fent a sivatagi ház Retek közelében is az enyém.
Spawnon a vasfarmot szerintem nem black építette. Valaki másnak a neve rémlik onnan tábláról. A szélmalmokat ő csinálta arra emlékszem. -
Amur
addikt
válasz
athos79
üzenetére
Nekem a ládákban itt ott van tartalom. (de nekem újabb verzió van meg, valami 1.11-et ír.)A táblákat nem is értem verzióváltásra miért érzékenyek..lehet máshol fájlban tárolják a ráírt szövegeket, és ahonnan olvasná ott ugye nincs semmi.
Bizony ez a földalatti vasutas dolog jó kis időtöltés volt. Főleg ha Gery valami helyenként 20x20-as alagútjait nézzük..az nem semmi!
Egyik bázisra elindultam vasúttal, nem tudtam kié, de kb. 25percig ment mire odaértem. Közben ki is mentem kávézni!
Ott még nem tinkerses 4x4-el ment mint most pl. a classicon csinálom..Igaz egy full enchantos csákánnyal azért lehetett pörgetni, de elég sokat kellett javítani mert mindig túlszaladt, és elbontotta azt is amit nem kellett volna. -
Amur
addikt
válasz
athos79
üzenetére
Nekem, hogy lekopogjam eddig a quarry megy rendesen.
Viszont a BC lasert nem tudom müködésre bírni, sem saját cuccaival(stirlingből hatot raktam rá), sem konverteren keresztül thermalos magmatic dynamokkal(ebből 4-et raktam, amivel azért a quarry elég szép sebességgel dolgozott, elégnek kellene lenni egy árva lasernek..)
wooden kinesis pipe utána golden és utána a laser, 100x olvastam utána, persze 1.12-es BC-hez nem sok minden van neten leírás tekintetében, lehet valamit megváltoztattak, de próbáltam olyan verziókat is ami nem logikus(közvetlen konverter nélkül kötöttem rá thermalos vezetékekkel, kihagytam a wooden kinesist stb..), sehogy nem megy a laser..
majd haverkulumot kérem ha pont mindketten fennvagyunk 2 teleport pipe-ot addoljon nekem, mert mindent összeszedtem hozzá csak 2 laserrel készíthető alkatrész hiányzik amit így nem tudok elkészíteni..(az itemes és a fluidosból is 2-2db ot szeretnék) -
apatyas
Korrektor
válasz
athos79
üzenetére
Nekem 2-3GB-t mutat belul a jobb felso reszen (szerverre csatlakozva), ugy hogy 6 van adva. Bar ingame beszeltuk, de a tobbieknek erdekes lehet.
Ha fel nem adjuk ezt a pakkot. Mert a hivatalos szerver is jo sokszor beborul ahogy tapasztalom, csak ott ujrainditja magat.
-
haverkulum
aktív tag
válasz
athos79
üzenetére
Nem tudom mennyire fontos a játék verzióból is a nosztalgia vonal vagy elég-e a modokból, van egy Tekkit/Technic remake modpack, 1.12-es MC verzióval, The Classic Pack a neve (korábban The New Tekkit Classic volt a neve de 1.5-2 év után mikor kezdett népszerű lenni a pack akkor a Technic platform tulajdonosa "megtámadta" őket a név miatt...)
-
athos79
tag
válasz
athos79
üzenetére
MEGVAAAN!

Godweapons okozza a galibát...
Szerver oldalról kivéve be lehet lépni - nemtudom ,hogy mennyire fontos ez a mod...pár eszköz +páncél +képesség. Ahogy nézem ujabb verzió nincs belőle, szóval vagy valaki rájön pontosan mivel akad össze, vagy anélkül nyomjuk ... -
törölt tag
válasz
athos79
üzenetére
A eszközöket, páncélokat mikor kraftolod néha kapnak random tulajdonságokat, pozitív vagy negatív. Na most a Foundryban visszaolvaszthatóak egyből 100% nyersanyagra akár a gyémánt is. Ezzel ha szépen eljátszogat az ember akkor a végére minden cucca legendary szinten van, úgy hogy ki se mozdult a házból.

Nem igazán erőlködtek a konfigolással mikor ez a modpack készült. -
törölt tag
válasz
athos79
üzenetére
Nem sok épeszű konfigolás van benne. Black ezt már kifektette volna. Hatszor. Első nap.
Van egy ... lenyíló menüpont Twitchben, Repair Minecraft gombbal és azt lefuttatva jó lesz akit nem akar beengedni modhibákra hivatkozva. Mivel majdnem mindennapos mindenkinél. Ha nem jó utána se akkor meg reinstall kell.
Mindenesetre azért játszható bőven, úgyhogy nem kell az utódot még keresni. -
-
apatyas
Korrektor
válasz
athos79
üzenetére
Ez a serveroldali console ha belep. A sok Agri-Net sor az mindenki belepesenel olyan, nem hunyo.
[link]
Ami nekem szemet szur belole:
[INFO] You whisper to Atomanti: Welcome to PH! MOD
3:43:42 PM
CONSOLE:
thread/WARN]: Keeping entity MCA.EntityHuman that already exists with UUID bf19ffc8-93a6-4594-87e3-632e1787ef9b //ilyet mindenkinel irt
3:43:42 PM
CONSOLE:
thread/ERROR] [FML]: Exception caught during firing event net.minecraftforge.event.entity.living.LivingAttackEvent@27e9e117:
3:43:43 PM
CONSOLE:
thread/ERROR] [FML]: Index: 6 Listeners:
CONSOLE:
thread/ERROR] [FML]: 0: HIGH
CONSOLE:
thread/ERROR] [FML]: 1: ASM: class com.feed_the_beast.ftbu.handlers.FTBUPlayerEventHandler onPlayerAttacked(Lnet/minecraftforge/event/entity/living/LivingAttackEvent
V
CONSOLE:
thread/ERROR] [FML]: 2: NORMAL
CONSOLE:
thread/ERROR] [FML]: 3: ASM: cofh.core.proxy.Proxy@5dafdd27 handleLivingAttackEvent(Lnet/minecraftforge/event/entity/living/LivingAttackEvent
V
CONSOLE:
thread/ERROR] [FML]: 4: ASM: class vazkii.botania.common.item.relic.ItemOdinRing onPlayerAttacked(Lnet/minecraftforge/event/entity/living/LivingAttackEvent
V
... egy rakas listener, ami player attackra reagal, ha jol ertelmezem
...
CONSOLE:
thread/ERROR] [FML]: 21: ASM: slimeknights.toolleveling.ModToolLeveling@2531a2e3 onLivingHurt(Lnet/minecraftforge/event/entity/living/LivingAttackEvent
V
CONSOLE:
thread/ERROR]: Encountered an unexpected exception
CONSOLE:
entity with block -
Amur
addikt
válasz
athos79
üzenetére
Próbálgattam single-ben a BC quarry-t, nekem csak bc engine-okkal indult el.
Azzal meg iszonyat lassú.. kábel semmi nem csatlakozott amit próbáltam(végigmentem az összes modon), de ha pl. a stiriling engine-t melléraktam,adtam neki rs jelet(meg persze szén bele) elindult a quarry.
De 10 perc után is még csak terepet rendezett..tehát használhatatlan.. -
törölt tag
válasz
athos79
üzenetére
A proci a sovány alá, de nagyon. Forge az sajnos ilyen, mindenkinek 10 perc mire betölt még SSDről is. Épp ezért fogok legközelebb M2 vagy valami magasabb sebességű SSD-t venni már. Még a jobb SSDken is 5-6 perc.
Ezért jó, hogy bekerült a játékba a relog opció és nem kell mindig újraindítani.Ha ennyi bug kijön még a napokban más cuccokkal is, akkor nagyon ne éljük bele magunkat hanem legyen csere. Semmi értelme építkezni egy olyan mapon ami kihal 1-2 hét múlva, mert senki nem tud belépni...
-
törölt tag
válasz
athos79
üzenetére
Teljesen szedjem ki a talajt a spawner alól 4-4 blokkos térben? Spawnolni fognak a levegőbe és leesnek? Onnan meg vízzel elfolyatom őket egy réshez ahol csapkodom majd. Egy blokknyi helyet hagyok nekik a víztől, mert akkor odaszorítja őket a víz, könnyű lesz ütni meg célozni se tudnak.
-
csoki
senior tag
válasz
athos79
üzenetére
Atom!
megvan a megoldás miért nem megy: [link]
nether star generatornak van 100k rf/t transfer limitje.
nem tudom hogy ezt megoldaná-e a szerver 1.3.1-re való frissítése, igazából már 1.2.1-ben is ugyanaz az eggyel frissebb 1.2.2-es extra utilities van, aminek a changelogjában ez szerepel:
Generator buffers changed to 100,000RF for 1x generators, 800,000RF for 8x generators and 6,400,000RF for 64x generatorsna most ez lehet csak tényleg a buffert emelte meg de lehet a transfer ratet is.
-
törölt tag
válasz
athos79
üzenetére
Mivel szeded ki a naftat? Nem vagyok gep közelben a héten de az energy transfer node kapott egy uber verziót es mintha lenne mar wireles upgade ami belepakolhato. Generatora energy node a maxos wifi upgrade meg par speed es társai a túloldalra meg bank monitorozva ami ha lemerül triggereli a generátort.
-
csoki
senior tag
válasz
athos79
üzenetére
hmmm bank-nál is konfiguráltad hogy mindegyik tessa mellett input legyen az az oldala?
használhatsz még fogadó oldalon Thermal expansionnak a top tier energy counditját, azon nincs rf/t korlátozás, 4 helyen csatlakoztatva a bankhoz (inputot itt is érdemes kézzel konfiguálni minden érintkező résznél)
ha így se megy akkor majd Black segít

-
qisqaqas
senior tag
válasz
athos79
üzenetére
Most voltam ott. Nem is annyira gáz mint hittem. Nem bántottam senkit, csak pikkpakk begyűjtöttem ami kell és annyi. Tepertem vissza a biztonságba.
Csirkefarmnál elszámítottam magam. Amikor elhatároztam hogy megépítem a keltető/nevelő/sütő kombót, ahhoz ugye kell komparátor, ahhoz meg Nether kvarc ami Overworldben ugye nincs... Obszididián bányászat, portálépítés, meg lazításnak egy föccer féle farm.(Kicsit egyszerűsítettem rajta) Na addig a meglévő tojásfarm termelt másfél nagyládányi tojást... Pedig azt hittem kicsi lesz.
Következő projekt egy bőrfarm lesz. Meg nád. Ha kész, elmegyek dinnyéért , kakaóért, darkoakért, és keresek egy falut, ahol van répa.
-
törölt tag
válasz
athos79
üzenetére
Vittem magammal sütőt, barkácsasztalt, kiások pillanatok alatt egy kis üreget, lezárom, két fáklya belül meg kívül és éjjel sütögetek meg barkácsolok. Ágyat azért nem viszek, mert nem akarok máshova spawnolni ha felfordulok.
Tajgát keresek amúgy, ha észak fele indulok el nagyobb eséllyel találok?
Ja és ha megépítem automatára a cukornádfarmot akkor mivel gyűjtöm be a nádakat? Oké, hogy a víz egy helyre mossa de ott mivel tudom ládába tenni? Különben eltűnnek ha kint maradnak szabadon.
Tehenek meg olyan messze vannak mint az állat, akkor odáig ki kell építenem a sínt hogy csillébe hordhassam őket? -
Serricon
senior tag
válasz
athos79
üzenetére
Megint lehalt egy ElectrolyticSeparator
Details:
Name: ElectrolyticSeparator // mekanism.common.tile.TileEntityElectrolyticSeparator
Block type: ID #2448 (tile.MachineBlock2 // mekanism.common.block.BlockMachine)
Block data value: 4 / 0x4 / 0b0100
Block location: World: (2,65,249), Chunk: (at 2,4,9 in 0,15; contains blocks 0,0,240 to 15,255,255), Region: (0,0; contains chunks 0,0 to 31,31, blocks 0,0,0 to 511,255,511)
Actual block type: ID #2448 (tile.MachineBlock2 // mekanism.common.block.BlockMachine)
Actual block data value: 4 / 0x4 / 0b0100Bemászok MCEdit-el aztán megkeresem..
A koordi a régi házunkra mutat, valaki odaköltözött?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
törölt tag
válasz
athos79
üzenetére
ohh hogy a konzol mondja a bázisod chunkjaira hogy corrupted
mi lett veletek emberek? eddig én voltam A szervergyilkos, talival 130 üzenetet váltottunk ennek 99%-a azért mert kifektettem az aktuális mapet valamivel, és most mindenki a babérjaimra tör? álljon fel a vas maglátjátok mi lesz itt...

apatyas
jah valszeg kolléga kicsit túlspawnoltatta a farmját és behalt az mc
vagy szimplán áramszünet van tényleg -
törölt tag
válasz
athos79
üzenetére
ha az életre nevelnéd, akkor kényszerítenéd a gép elé, később úgyis azt fogja csinálni, legalább fiatal korában élvezze
mc-t az iskolába irodalom óra helyett, mc-t matekóra helyett, tesióra helyett meg ofkorsz. reggelire, ebédre, vacsorára, és minden precre.egyébként én abba tudnám hagyni csak minek?
irl se programozni, se atomreaktort építeni nem tudok, és a világ shaderek nélkül... 
-
Geryson
addikt
válasz
athos79
üzenetére
Komolyan? 2 Spawner? Hát ahhoz képest brutál lassú, vagy én állok rossz helyen. Az üvegfolyosóra szoktam állni, de így is fél óra a 200 pók. Ami még furcsa, hogy néha kijönnek zúzás közben. De nem ám úgy grafikailag, hanem meg is támadnak.

Mindegy, azért hálás vagyok, mert javítgatom lassan a cuccaimat, merthogy az enyém még ennyire sem megy most...

-
törölt tag
válasz
athos79
üzenetére
a kérdés hogy mit akartok
újat, amiben van kihívás, és egy kicsit betegebb, küzdősebb, vagy a sztenderd dw, amiben azért már annyi új dolog nincs, és a jövőben kb annyi várható hogy bejön az extra utlil-tól pár generátor 
én azért nem szívesen szavazok dw-re, mert igazából már kiderült, egy két hónapig nyomjuk, aztán mindenki lelép, mert kimaxolta magát. a reset tehát ígyis úgyis szükséges lenne, főleg mert a kilépők általában úgy mennek el, hogy fut az összes rendszerük chunkloadolva, és ha valaki maradna az az alacsony tps miatt szív. kéne erre is valami szabály
mondjuk én is így hagytam ott a házam ez is jogos
a másik hogy azért váltottunk rá, mert majd frissül. frissült, csak nem kompatibilis
ezért se nagyon számít az egész. a másik meg hogy sok új buildet én személy szerint nem tudok elképzelni, mondjuk azon túl, hogy ars magicával tobzódok a bossokban, meg automatizálok egy xp farmot folyékony xp-re. és itt kb vége is, a többi ugyanaz lenne mint ami volt kb.de rátok bízom, mindegyikkel szívesen játszok, végülis ha technikai oldalon nem is ad többet az új dw ars magica, és thaumcraft is friss, abban alapvető változások lettek, azzal elleszek sokáig crashelés kockázata nélkül
-
Geryson
addikt
válasz
athos79
üzenetére
Gondolhatod, hogy én hogy várom! EZ lesz az új videókártyám, az agyam már előre eldobom...
Apropó, találtam egy sorozatot Minecraft Snapshot címmel és számtalan videóban mutatja be az újdonságokat. Jól sejtem, hogy ezeket érdemes megnézegetni, hogy tudjam az új cuccokat, nemde?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 - Gari 2027.07.22. -ig - Eladó!
- G.SKILL Trident Z Neo 2x16GB 3600MHz CL16 Eladó!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Xcover 7 128/6
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mondjuk én is így hagytam ott a házam ez is jogos