Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #1037 üzenetére
Szerintem a teljes verzió megjelenéséig biztosan, hogy működik. A játék eléggé cpu igényes. Nekem az E6500-ast 40-45% terheli.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #1039 üzenetére
Persze, géptől függetlenül tudsz játszani, mert online validate megy.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #1042 üzenetére
Mindet. Sőt! A végleges játékhoz is megvan a jogosultságod.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #1208 üzenetére
Hijja, de sokat kell még tanulnom ebben a játékban.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #1244 üzenetére
Ha bejelentkezik, akkor singli az tökéletesen megy, csak a multiplayer nem akar menni. Újraindítás nem segített. Ezt az sp fájlos dolgot kifejtenéd bővebben? Feladat kezelő szerint nincs semmi egyéb, ami ezzel kapcsolatos lenne.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #1246 üzenetére
Igen, én is erre gyanakodtam, hogy a hiba nem nálam van. Ezért is kérdeztem, hogy nálatok minden rendben van-e. A tűzfalat megnézem, de eddig egyszer sem sivalkodott volna, hogy letiltaná. :S
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
-
veector
senior tag
válasz netpeti98 #1331 üzenetére
Én úgy tudom, hogy lehet, de az új chunkok generálásánál állítólag túl látványosak lesznek a határok. Szal kb szakadék vagy nem tudom mi. De MCEdittel a fontosabb dolgokat át lehet rakni egy szűz 1.8-as pályára (ne barlangrendszereket akarj átrakni) és az úgy elegánsabb megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
KisTopi95
aktív tag
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #1467 üzenetére
Talán el lehet törni, de nagyon sokáig tart és nem is droppol belőle. Ahhoz biza gyémánt csákánnyal kell nekiállni. Azzal is lassan lehet szétpüfölni.
üdv, föccer
-
-
-
Weißturul
senior tag
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz netpeti98 #1628 üzenetére
Ha a körülöttünk lévő mindössze 16 kockában nem spawnolnak, akkor igen. Nem tudom pontosan, anno régebben 24*24 kocka volt ez a terület, de most valszeg 16*16 lesz az. Ha megcsinálod, akkor számolj be az eredményről, végre megtudjuk akkor a pontos értéket.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
sto1911
veterán
válasz netpeti98 #1630 üzenetére
Na, en most epitettem egy toksotet szobat, kozepen egy 3 szeles 2 magas arokkal, amiben viz folyik a lavacsapda iranyaba. Egy ejszaka alatt egy szorny sem spawnolt, direkt bementem megnezni, hogy hatha csak nem estek bele. A viz vegen vilagit a lava, lehet ez a gond?
-
brd
nagyúr
-
Fecniii
tag
válasz netpeti98 #1653 üzenetére
Természetesen a víz árkokban van az árkok között pedig sík felületek amiken teremnek a mobok. Az árkok minimum 2 egység mélyen kell hogy legyenek különben ki tudnak ugrani.
szerk: a képeken az a 4 egység magas sáv az alap sík + a 2 egység belmagasság + a záró födém. a 4 egység magas sáv alatti zavaros rész az árkok oldalfalai.
[ Szerkesztve ]
-
Weißturul
senior tag
válasz netpeti98 #1658 üzenetére
én is ilyet terveztem, de oldalról összenyomósat
Slimeball miből esik?Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Weißturul
senior tag
válasz netpeti98 #1663 üzenetére
Na az tényleg baromi ritka
droidra amúgy van valami MineCraft?[ Szerkesztve ]
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Weißturul
senior tag
válasz netpeti98 #1670 üzenetére
a minebuilder egy nagyrakás.... ennyi a minedroid is hasonló színvonalat üt meg
na, mindjár otthon vagyok és alkotok vmitHass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
-
-
föccer
nagyúr
-
válasz netpeti98 #1727 üzenetére
Transporter plugin. Ez képes akár szerverek között is váltani.
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #1748 üzenetére
MineCraftwiki.net A leírásban általában benne van, hogy hol spawnolnak.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #1813 üzenetére
Ha a presure plate-re gondolsz, akkor igen. Ha falra akarod szerelni, akkor meg sima táblát, vagy létrát kell a falra rakni.
bAtt001: Google a barátod. Begépeled, hogy site:youtube.com minecraft mob trap és láss csodát
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest