Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Csináltam egy üllőt minecraftba. Ha fel akarom javítani a fasza csákányom ami kb 50% on van nem engedi feljavítani. Itt egy kép hogy mi a probléma. Mit tudnék csinálni? Kép
-
Gomez
aktív tag
Az fps csökkenést (meg talán a lagot is) lehet valamennyire mérsékelni talán, ha 1 (de maximum 2) retrieverrel kiváltod a scrap kiszívó filtereket.
Illetve el lehetne azt is játszani, hogy a cobblét nem közvetlenül a recyclerekbe nyomod, hanem előtte a harmadából üveget csinálsz, majd abból cobble transport pipéket kraftolsz, és azok mennek a recyclerekbe. Így közel 3-szorosára lehet növelni a scrap termelést (vagy 3-adára csökkenteni a blokk brékerek számát).
-
PeL
addikt
A végleges 20.-án jön

Szerk.:
Ez kimaradt:
It’s time to pre-release the next Minecraft update! Dinnerbone has fixed a couple of more issues since the 12w50b snapshot, as well as adding a sound indicator when you hit players with arrows in player versus player!
To summarize 1.4.6:
Added fireworks
Added enchantable books
A lot of enchantments have been tweaked
A Christmas surprise
Many issues have been fixed! -
föccer
nagyúr
válasz
athos79
üzenetére
Remélem azért nincs komolyabb gond

A szerver adta lehetőségeket már rég elértük. Valószínűleg a rengeteg swap miatt laggol annyit. A nagyobb memóriára mindenképpen elő kellene fizetni. Mennyivel lenne több?
üdv, föccer
apropó, bővítés: Merjem?

Ezzel kb 1 stack/sec scrap jönne le. Azért az már látható segítség lenne az UU gyárnak. Kérdés, hogy, mennyire fogja bírni a szerver....
üdv, föccer
-
athos79
tag
Ha van rá kedved, fejezd be a bővítést az enyémen. Le van rakva 22 recy csak az upgradek kellenek bele, meg 2 HV meghajtani. Ja, meg pár filter meg tube összeszedni a cuccot

Elkezdtem bövíteni de egyszerűen nem volt rá időm, meg sajna úgy néz ki, hogy ebben az évben már nem is lesz....21.-e után meg kiderül, hogy jövőre lesz-e
Más: látom gondolkodtok nagyobb szeróról, nekem mindegy, de asszem még nincs olyan szerver ami nektek elég lenne
. Viccet félretéve, mindenkinek aki játszik a tekkites szerón: jan .5-6 körül leszek, addig beszéljétek meg a szerver a további sorsát.Irigylek mindenkit, aki játszik
, de azért Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok játékostársaimnak!Anti
-
Dec. 20-án jön ki a Minecraft 1.4.6 (alias New Years Update).
-
föccer
nagyúr
Stílusosan, há már van egy böszme nagy vasgyárunk, akkor ez a pár stack vasblokk igazán nem számít. A spawn pointot meg felhozta MC a föld alatti barlangból. LEnt volt valahola 24 szint körül. Így ha valaki vélelen ágy nélkül meghalna, vagy vlaki újonc tévedne a térképre, akkor egyből választhat, hogy kihez szeretne menni.
Egyelőre 9 teleporter lesz betéve. Majd csinálunk hozzá rendes épületet, csak tegnap este meggyűlt a bajunk a redstone vezetéssel, és amire megoldottuk, már túl késő volt, hogy jelentősen haladjunk vele. A bal oldali (a képen a legtávolábbi) teleporter már hozzám be van kötve. Még nincs feltáblázva, de ezt ne használja senki.
üdv, föccer
-
-
törölt tag
válasz
Aldo Novares
üzenetére
user névhez írjd be a játékban a mailcímet. mint a weblapon. nem rinyál olyanokért hogy pl mojang account use email adress as username? kéne neki.
-
Gomez
aktív tag
-
törölt tag
Az miért van, hogy a kemencében sütök, de nem tartózkodom a közelben és akkor nagyon lassan süt. Mikor ott állok mellette, vagy a közelben vagyok, leég szép tempót diktál.
-
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Emaillel be enged lépni?
-
netpeti98
addikt
válasz
Aldo Novares
üzenetére
De hát akkor mivel léptél be a weboldalon?
Üdv netpeti98
-
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Itt lépj be.
-
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Az a felhasználóneved, amivel beregisztráltál

Gomez: azt Anti intézi, elég szépen jön

-
netpeti98
addikt
válasz
Aldo Novares
üzenetére
-
Gomez
aktív tag
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Próbáld meg innen leszedni, ezzel menni fog: http://minecraft.net/

-
Aldo Novares
aktív tag
Sziasztok
Letöltöttem a Minecraft 1.4-et, feltelepítettem és ezt írja ki : Could not find the launcher.
Utána néztem mi lehet a gond , de sehol nem találtam rá pontos választ, többször letöltöttem már máshonnan is , más verziókat is . szóval azt szeretném kérni hogy tudnátok e adni valami normális letöltőlinket és megmondani mit kéne csinálnom ?
-
-
föccer
nagyúr
válasz
Superhun
üzenetére
Viszont ki kellene találni valamit, mert amit eddig ma produkált, az erősen közelített a játszhatatlanhoz.
Lekapcsoltunk szinte az összes gépet, de alig javult a helyzet.

2 opciót látok: Vagy nagyobb előfizetés, 2: 0-ról indítani egy másik térképet.
Vélemények, ötletek?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Tekkites szerón 90-100 HV-re való vasunk van....

üdv, föccer
-
törölt tag
Egyre jobb dolgok jönnek elő: mikor elhasználódik a csákány és szét esik, váltok másikra és elkezdem használni, mintha eldobnék egy csákányt, ismét megjelenik az elhasználódott csákány. Majd lebontok 1-3 blokkot ismét szétesik, majd ismét megjelenik stb. Kb. 1-3 alkalommal megismétlődik, majd végleg eltűnik. Másik a blokk: lebontok egy blokkot, megjelenik kis formában, majd eltűnik és vissza. Van h 1-3 blokk távolság között ugrál oda-vissza. Tapasztalt hasonlókat vki?
-
föccer
nagyúr
Megint lehalt a mincraft.net?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Erre a gömb pályára kitaláltam egy tök jó nyitást. El is kezdtem játszani, csak elhibáztam, hogy túl sok fáklyát csináltam, így nem tudtam bányászni, ami önmagában nem is lett volna nagy gond, ha a "megépített" monster trap-ben nem ütők meg 2 ender mant úgy, hogy 2,5 szívem volt és éheztem. Megtámadni nem tudtak, mert elfalaztam magam, viszont így erős patthelyzet alakult ki a játékban, így újra kell indítanom a mapot.
üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
Nincs valami olyan gép még a tekkitben mint a Retriver és tud egy meghatározott sorrend szerint pakolni (Sorting nem játszik és azt is tudom hogy a Retriver is tud meghatározott sorrendben pakolni, csak kicsi), csak több anyagot lehet beletenni? Ép egy Craft Turtles projekten dolgozok és ha kevesebbet kellene trükközni a nyersanyagok rendezésével nagyban megkönnyítené a dolgomat.
Üdv netpeti98
-
X3B6O0X
aktív tag
12w49a. Tűzijátékok, egy új módszer az enchantolásra, pokol-féltéglák, pár bugfix és módosítás.
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Elkezdtem block of ironban letárolni a megtermelt vasat. ~3 ládányi biztosan, hogy összejön estére.

üdv, föccer
-
Felnéztem most a tekkit szerverre, és eltűnt a házam környékén néhány üvegszálas kábel. Más is tapasztalt ilyet?
-
föccer
nagyúr
Néhány kép a fa farmról és a vasgyárról, csak hogy ne üljön le a topik.
Fafarm, távolból:
6 filler szedi a fát, 1 aratással ~4500-5000 fát tudok beszedni róla. 1 ciklusa, ha nincs lag, akkor kb 5 perc. Ha készen lesz a vezérlő automatika, akkor kevesebb is lehet, talán picivel 4 perc felett megáll.
Kiszolgáló rendszer:
Ezt már bővítettem egy picit, így nem teljesen aktuális. A fa fogadását, égetését, valamint az acél kezelését és vas tárolását, kiadását végzi, valamint a szén és vas gyári pufferébe való betöltését. A fa 24 ládányi pufferrel tudom tárolni, a szenet és a kész vasat ~40-40 ládával.
Acél gyár:
Az acél gyártására használt kemencesor. Összesen 168 db kemence van benne. Középen az adagoló rendszer, előtérben a teljes gyári és kiszolgáló elektronika.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
No, még ilyennel sem találkoztam.
A szerverre való belépéskor Connection lost, failed login: Error hibát kapok. Consolban meg sem jelenik, hogy megpróbáltam volna belépni.
Bármi ötlet?
üdv, föccer
A hiba nem nálam van, Surmi sem tud belépni. Restart nem segített. Asszem kezdjük durván kinőni a szerver korlátait. Javaslom, hogy fizessünk be egyel nagyobb előfizut, hátha az javulást hoz.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
No, jelentem felprogramoztam a 12 teknőst. Viszont érdekes felfedezés, hogy a farming turtle a bonemale-zést nem hajlandó a fa nyugati oldaláról elvégezni. Az északit és a déli oldalát nem próbáltam, csak a nyugat-kelet oldalt.
üdv, föccer
-
törölt tag
Azt tudom ha sikerül eltávolodni, akkor ott teremnek seperc alatt, még a csillés száguldozást is képesek követni valamelyest. De az én farkasaim mind elpusztultak a zombik elleni harcban, ez 1000%. Több órányi játék és addig semmi, több száz blokknyi sín lerakása után 1xcsak megjelennek mintha vmi időkapun mentek volna csak át.
-
vtomi2
őstag
válasz
üzenetére
Nekem meg olyan van, hogy van egy otthoni szerverem (tesókkal játszunk), és szelídítettem 3 farkast. Utána olyan 1 órával kikapcsoltam a szervert, és amikor másnap bekapcsoltam a farkasok eltűntek
, és ahonnan szereztem ott is csak az az egy volt, amit a tesómnak hagytam. -
törölt tag
A disznó hogy tud bele kerülni a csillébe? A előbb sikerült bele varázsolni és elvitte a csillémet. 5-6 perc volt mikorra utolértem.

-
törölt tag
Még nem tapasztaltam ilyet: 2 hete voltak farkasaim megszelídítve (3 nagy és 2 kölök), de ezeket a zombi vadászat során mind elvesztettem! 2 perce bejelentkezek és tettem vagy 50 blokknyi távot. Majd a köv. pillanatban megjelenik egy farkas piros nyak résszel, és megrázza magát (vízből jött ki, vagy került oda). Nemsokkal utána megjelent az egész falka. ez is ilyen bug?

-
Gomez
aktív tag
Az Obicrafton felbuzdulva utánanéztem, hogy esetleg a fő modokra is készült-e valami nagyobb felbontású "faithful" texture pack.
Mint kiderült, igen:
Itt van egy 32x32-es, ahogyan elsőre láttam, szinte mindent tartalmaz a Tekkitből, és már ebben a felbontásban is sokkal jobban látszanak a részletek (a legalsó a legfrissebb csomag).
64x64-es felbontásra is keresgélek, ott egyelőre csak az IC2-re találtam packot, azzal egészítettem ki az Obicraftot. Esetleg nem tud valaki a többi modhoz is ilyen felbontású "faithful" csomagot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Viccet félretéve, mindenkinek aki játszik a tekkites szerón: jan .5-6 körül leszek, addig beszéljétek meg a szerver a további sorsát.
, de azért Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok játékostársaimnak!

, és ahonnan szereztem ott is csak az az egy volt, amit a tesómnak hagytam.