Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22042) lugosi válasza eventus (#22040) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Szerintem problémák lesznek a nagyobb erőforrásigényű appokkal (ram/proci), és egy nem túl távoli jövőben magával az androiddal is, elsősorban - szerintem - a ram miatt. Egyszerűen (amennyire követem az androidos világot) úgy látom, hogy a csúcsmodellek már olyan felszereltséggel jönnek ki, amiket lassan a középkategória is átvesz, hogy etalon lesz a több ram, és a kevesebbel szerelt telefonokra már nem fognak gondolni, amikor a rendszer funkcióit igazítják az erőforrásigényekkel. Azaz, nem lesz időtálló a hardver. Árát tekintve pedig beleférhetett volna.
Szerintem még mindig úgy gondolsz a BB-re, mint a hardvert és a szoftvert egy kézben gyártó, optimalizált dolgokat előtérbe helyező cégre, amelyik kihozta annyi rammal a Z10-et, amennyire nem volt szükség a rendszer futtatásához, ugyanúgy a Passportot szintén annyival, amennyi fölötte volt a szükségesnek. Most kihozták ezt a keyone-t annyival, ami egy kb "épp elég" kategóriában van, egy olyan procival, ami egy erős közepes. Én ezt problémának látom, de persze a gyakorlat és a jövő eldönti, hogy így lesz-e.

"Azok a "más" telefonok nem is arra készültek mint ez."

Ez szerintem nem így van. Okostelefon - okostelefon, nehogy azt gondold hogy régi reflexből az androidos bb-ket kizárólag öltönyös üzletemberek veszik, vagy akarják venni. Hiába erőltetik ezt a biztonságos androidot, minden androidellenesség nélkül, szerintem ahol a biztonság a prioritás ott nem az android az elsődleges rendszer. Bár persze ezen a téren is sokat fejlődött az elmúlt időkben.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.