Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1051) Sógi


Sógi
addikt

A napokban tesztelgettem a telefont a hívás bontás miatt...

Ha 4G van beállítva gyenge vagy instabil térerős helyen, akkor megszakad néha a hívás, de ha normális helyen vagyok, ahol jó a térerő, akkor nem szakad meg.

Ha 3G van beállítva, akkor gyenge térerejű helyen váltogat 2-3G között de nem szakad meg a hívás, ha jó a térerő, akkor sem.

Tehát azt tapasztaltam, hogy 4G-n gyenge térerejű helyen nagy a valószínűsége, hogy megszakad a hívás.
3G-n nem kell tartani a hívásszakadástól...Ami persze sokakat nem vigasztal, de elképzelhető, hogy ez egy hibás telefon és másnál nem jön elő soha..

Ez nyilván elég gáz, de sztem gariztatásnál is visszadobnák, hogy biztos szolgáltató hibája...

(#1052) ati05 válasza Sógi (#1051) üzenetére


ati05
aktív tag

Érdekes, nekem egy 4x-em volt, ott voltak problémák a hívás eldobálással, ezzel a készülékkel eddig nem tapasztaltam, igaz még csak 8-10 hosszabb beszélgetésem volt eddig.

(#1053) Bagoly01 válasza csubuka (#1050) üzenetére


Bagoly01
senior tag

Igaz én még csak pár napja használom, de pl a felhozott "hibák/problémákból" málam egy sem jelentkezett!

(#1054) csubuka válasza Bagoly01 (#1053) üzenetére


csubuka
addikt

Ez viszont jó hír :)

Megrendeltem most, meglátjuk, többet nem nagyon akarok telefonra kiadni, szóval lesz, ami lesz amúgy is.

[ Szerkesztve ]

(#1055) Bagoly01 válasza csubuka (#1054) üzenetére


Bagoly01
senior tag

Jól tetted! :K :C

(#1056) Joker88 válasza Bagoly01 (#1055) üzenetére


Joker88
őstag

olvasom itt az ilyen "nem működik a 2. SIM kártya" , meg "elmegy a térerő" típusú kommenteket..

sajnos lehet valami hibás példányokat fogtak ki a fórumtársak , de én egyenlőre nem találkoztam ilyennemű hibával, és ezek a hibák az utóbbi időben merültek fel. Nem lehetséges , mint laikusként gondolkozom , hogy esetleg a FlyME 7-el van a probléma vagy a SIM kártyák régebbiek ?

nekem alapvetően tetszik a telefon , bár a 6-os szoftver jobban tetszett mint a mostani hetes valamiért.
kameraügyileg meg egész pofás dolgokat lehet kihozni a lencsékből már ami amatőrebb szinten jó teljesítmény lehet. Kép 1 , Kép 2

én még június elején csatlakoztam a klubba, egy MediaMarktos példánnyal ,ami akkoriban 53.000 Forintomba került , de eddig nem bántam meg.

In loving memory of Garrett Lockhart

(#1057) Bagoly01 válasza Joker88 (#1056) üzenetére


Bagoly01
senior tag

Valószínűleg hibás pédányokba páran belefuthattak...
Jók ezek a képek :C Pro módban készültek?

(#1058) Joker88 válasza Bagoly01 (#1057) üzenetére


Joker88
őstag

nem,automata mód minden, illetve az a "bokeh" effektus.. ami a fókuszt élesíti a többit homályosítja mód..

In loving memory of Garrett Lockhart

(#1059) benzol


benzol
aktív tag

Én 50.000 pénzért vetten az Emag-on(2 év garival) a telót, amikor 45.000 körül volt a legolcsóbb más 1 év garis ajánlat. Nem bántam meg, ASUS Zenfone2 Laser-ről váltottam, az első 2 hét szenvedés után, már egy percig sem sajnáltam hogy megvettem.

Az biztos hogy a Flyme6 elég nyűgös volt nálam, döcögött, fagyott stb... de már ezzel együtt is használható volt a teló, sokkal fürgébb volt mint az ASUS. A 7-es rendszerrel viszont eddig minden OK, főleg mióta átváltottam angol nyelvre...

Megosztok egy G.Drive mappát ahol van mindenféle videó, fénykép ami a telóval készült (kérlek ne azt nézzétek hol készült nem azért osztom meg).

A képeket, videókat érdemes letölteni és úgy megnézni különben csak erősen redukált eredményt láttok. A képeknél minden EXIF infonak látszani kellene.

A kamera, ami miatt nem a Xiaomi-k valamelyikét választottam nem okozott csalódás ebben az árszegmensben nagyon ott van a szeren, eddig csak egy-két zavaró tulajdonságot produkált.

Ellenfényben megvadul a fénymérés, ezért szépen elkezd villogni (backlight filckering) jól jönne ilyenkor az ISO 50 vagy egy nagyobb rekesz érték :D.

A másik pedig egy tipikus kínai a feleslegesen interpolált 720p@120fps zavar. :) jó lenne az az eredeti 480p is, mindenesetre a lányom imádja. :)

Azt tudtátok hogy a portré módban készült "bokeh" effektusos képeken a fókuszon egy kattintással lehet utólag is módosítani a galériában?! ;)

[ Szerkesztve ]

///\oo/\\\

(#1060) sicc33 válasza Joker88 (#1048) üzenetére


sicc33
aktív tag

Egy évesek. Illetve újraindítás után minden flottul működött.

(#1061) sicc33 válasza Bagoly01 (#1053) üzenetére


sicc33
aktív tag

Ez elején az enyemnek sem volt gondja :)

(#1062) Joker88 válasza benzol (#1059) üzenetére


Joker88
őstag

jó képek, de ha gondolod, rakasd rá a telefon szoftverével hogy mikor készült az adott kép.. ( gyári alkalmazásban biztos benne van. beállítások/időbélyeg )

én videónál mindig oda nyomok ahová a fókuszt kérem.. --> pl ennél a videónál is ( minőséget állítsd 1080-ra,ha elállítódna.. ) .. így szerintem elkerülheted azt a villódzást.. egy tipp,hátha.

In loving memory of Garrett Lockhart

(#1063) feka0118 válasza szg88 (#1049) üzenetére


feka0118
tag

Most gyors szórják ki a Meizukat, mert bejöttek az új xiaomik és szerintem nem akarják hogy rajtuk maradjon a raktárkészlet, mivel a másik márkát többen kedvelik, keresik(pedig több közöttük a hibás készülék) . Én még 45ezerért vettem, kicsit sírok hogy 36 ért meg lehet venni. Akármennyire is kiforrotabb a xiaomi szoftvere ennyiért ez a telefon ajándék😁.
Már nem tudom ki írta, hogy az egyik sim nem működik. Sanszos hogy az modul hibás, vagy a sim tálca rossz és a 2. Sim nem oda kerül ahova kell.
Hívás megszakadásával kapcsolatos hibával én nem találkoztam, vodás vagyok és csak 1 simet használok (most). Irodaházban ahol másnak is alig van térereje nekem csak dadogós lesz a hívás, de nem szakad meg. Munkatársamnak xiaomi note 4 kína verziós(helio x10 b20 nélkül, nem sd625) telenoros telója van. Ahol már neki nincs mobilnet, térerő is alig, nekem még van. Olyan településen ahol van (lehet rosszul emlékszem a sávra ezt kérlek nézzétek el) 1800 mhz es szórás. Szabadtéren jóval többet tud mint a voda, de az hogy árnyékolt helyen no mobilnet feltételezem nem csak a teló hibája. Ezt csak azért írtam mert lehet régió proléma miatt csinálja, vagy tényleg hibás az a telefon (😐) viszont a note6 2g s képességeit nevezhetjük gyengécskének, így aki telenoros és olyan vidéken él ahol nincs 3g azoknak nem biztos, hogy ez a telefon lesz a legjobb választás.
Ami engem bosszant a telefonban pontosabban a flyme ban mostanában az a mesterséges inteligencia. Ha egy appot ritkán használok az energiamegtakaeítás címén nem vagy csak később jelez, ami néha felbosszant(fb,messenger, gmail - a gyári levelező app szerencsére tökéletesen működik ezért én csak azt használom). Ezt leszámítva én még mindig jó vételnek tartom. 😁

(#1064) V.Stryker válasza feka0118 (#1063) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Pedig én már nem váltanék vissza xiaomira. Valahogy rohadtúl elégedett vagyok ezzel a készülékkel. 2 simmel használom magán és céges telefonként és semmi gondom vele.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#1065) Bagoly01 válasza V.Stryker (#1064) üzenetére


Bagoly01
senior tag

A Xiaomi note5-ig, nekem meg volt szinte az összes. Ott is vannak idegesítő dolgok bőven. Egyedül az Android one A1-el nem volt problémám. Nem érzem hátrányba az M6 note-ot semennyire sem.

(#1066) vasi79 válasza vasi79 (#932) üzenetére


vasi79
aktív tag

Megvan a hiba: user error 😂 A képernyő alvási ideje 30p-re volt állítva, nem 30mp-re 😁.

Más: Messenger regisztráció FB fiók nélkül nem működik. Az sms kód küldése után kilép az alkalmazás. Az engedélyek sms olvasáshoz/íráshoz engedélyezve. Más is tapasztalt ilyent? Flyme7

(#1067) mdanee


mdanee
tag

Sziasztok! Tegnap jött meg a telefon. Sok mindent szoknom kell rajta, de szerintem jóban leszünk.
Viszont a fiókokat valamiért nem akarja szinkronizálni.
Fiókok
Valaki járt már így, ötlet?

(#1068) mdanee


mdanee
tag

Még egy kérdés, felraktam az ABD Mastert, mert számomra érthetetlen okokból nem tudok olyan appokat sem törölni, amit én raktam fel a Playről (WTF?).

Szóval felraktam az appot, kiexportáltam a mappát - a beslő memóriába rakta, nem az SD-re, azt átmásoltam.
Indul is a program, de milyen elérési utat Control-ABD locationnál? Lehet h. tök egyértelmű, de gyszerűen nem jövök rá....
ABD

Illetve próbáltam a Nova Launchert felrakni, mert pár dolog zavar az alapban, de nem tudom alapértelmezetté tenni, mindig visszaugrik a rendszer launcherre, valaki használja a Novát, működik?

(#1069) vasi79 válasza mdanee (#1068) üzenetére


vasi79
aktív tag

Flyme 7nél többek szerint korrigálták a hibát. Frissíts

(#1070) mdanee válasza vasi79 (#1069) üzenetére


mdanee
tag

Azzal kezdtem h.letöltöttem a 7-est :(

(#1071) coilos válasza Sógi (#1024) üzenetére


coilos
csendes tag

Sziasztok Köszi a segítséget ,másik simmel műkszik,ugyhogy sim csere!

(#1072) vasi79 válasza mdanee (#1070) üzenetére


vasi79
aktív tag

Akkor passzolom...

(#1073) Joeker67 válasza mdanee (#1070) üzenetére


Joeker67
aktív tag

Én használom, nálam alapértelmezett. Csinálj egy gyári visszaállítást, majd tedd fel újra a 7-es romot!
Meg be kell állítani, de nem csak a Novában, hanem az alkalmazások menüben is!

[ Szerkesztve ]

(#1074) mdanee válasza Joeker67 (#1073) üzenetére


mdanee
tag

Köszi,ezt még megpróbálom. Az alkalmazásokban próbáltam átállítani,de nem engedte. Ha visszaállítom,a 6-osra áll vissza,és ugyan úgy a frissítéseből húzzam le?

[ Szerkesztve ]

(#1075) Joeker67 válasza mdanee (#1074) üzenetére


Joeker67
aktív tag

Én a Meizu oldaláról letöltöttem az update file-t és a teló file-kezelőjéből tettem fel. A gyári visszaállítás nem érinti a rendszert, csak letöröl mindent és alapra állítja. Érdemes frissítés előtt mindig megcsinálni!

(#1076) iMaverick válasza mdanee (#1067) üzenetére


iMaverick
addikt

Nekem csak a Messenger van fent, de nekem is azt írja, hogy a szinkronizálás ki van kapcsolva. Mégis jönnek az üzik... (Flyme 7)

Azt mindenkinek javaslom, hogy a fontos app-okat vegyétek ki az MI "szakértő keze alól". Tehát mindenképpen fusson a háttérben, ne maradjon ez az "intelligens futtatás".

[ Szerkesztve ]

"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)

(#1077) mdanee válasza iMaverick (#1076) üzenetére


mdanee
tag

Igen, azóta rájöttem én is, hogy jönnek az üzenetek, értesítések :)

(#1078) Richoo44 válasza Tizedes1 (#1025) üzenetére


Richoo44
aktív tag

Sziasztok!

Megvettem én is ezt a telefont , eddig minden remek, a kamerája szerintem zseniális.(én ugye ezért vettem, ebben az árban hihetetlenül ügyes!)

Egy problémám adódott.Frissítettem a rendszert, eddig az ujjlenyomat olvasó remekül ment, most viszont bármikor felold, és bármelyik ujjamra(olyanra is, ami nincs mentve....)
A másik, hiába van védelem, felhúzásra is felold.Emlékeim szerint olvastam ezt a hibát valakinél, mit lehet tenni?Mert ez így elég kellemetlen...köszi a segítséget!
Richo

[ Szerkesztve ]

(#1079) #63534592


#63534592
törölt tag

Sziasztok.Valakinek esetleg lenne hozzá eladó tokja és fóliája?Az keressen meg privátba.Budapesti vagyok.Köszönöm

(#1080) tokyo2


tokyo2
tag

Sziasztok!

A telefon sztem nagyon jó, best buy ennyiért. A hangjáról nem írtatok, de az is elég minőségi szerintem.
Szavazásra tenném , hogy Flyme 6 ról updateljek e Flyme 7 re.
Javaslatokat előre is köszönöm.
:C

(#1081) V.Stryker válasza tokyo2 (#1080) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Flyme 7 jobb.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#1082) zagloba válasza tokyo2 (#1080) üzenetére


zagloba
aktív tag

Én is nézegetem a Meizu m6 note-ot! Sajnos a topikjában több rosszat olvasni a 7-ről mint jót! Várjál még a frissítéssel! 😀

(#1083) Zsoltpeter válasza tokyo2 (#1080) üzenetére


Zsoltpeter
tag

Nyugodtan frissítsd semmi gond....és jobb.

[ Szerkesztve ]

(#1084) Zsoltpeter válasza zagloba (#1082) üzenetére


Zsoltpeter
tag

Én három hete hibátlanul használom ..

(#1085) Richoo44


Richoo44
aktív tag

Nos, volt idom vegre a telefon kamerákat is kipróbálni, hát, èjszaka kellemes csalódás. Csináltam egy montàzst, hogy mit láttam és mi lett a végeredmény, persze professzionális môdban, szerintem ebben az àrban ez nagyon jó!!

[ Szerkesztve ]

(#1086) Zsoltpeter válasza Richoo44 (#1085) üzenetére


Zsoltpeter
tag

:C ha nem titok , milyen beállításokat használtál ?

[ Szerkesztve ]

(#1087) feka0118 válasza V.Stryker (#1081) üzenetére


feka0118
tag

+1. Flyme7 👍🏻

(#1088) Dovloran válasza feka0118 (#1087) üzenetére


Dovloran
senior tag

+1

Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS

(#1089) iMaverick


iMaverick
addikt

+1 Flyme 7-re.

(#1080) tokyo2: hangjához nem "nyúltak". Ugyanolyan jó a 7 alatt, mint a 6-oson.

[ Szerkesztve ]

"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)

(#1090) tokyo2


tokyo2
tag

Köszönöm a válaszokat akkor frissitek!

(#1091) J_ano


J_ano
csendes tag

Hello! Többek között az itteni véleményeitek alapján rendeltem meg tegnap az M6 Note-ot, főleg a kamera miatt. Lehet, hogy én vittem el az utolsó fekete darabot az EUstock-ból, mert már nincs készleten...

[ Szerkesztve ]

(#1092) Kugarbe válasza J_ano (#1091) üzenetére


Kugarbe
újonc

Sziasztok!
Az itt olvasottak gyôztek meg engem is egy kék M6 Note vételérôl.
Remélem nem lesz csalódás, bár a Lumia 550-hez képest gondolom
jelentôs elôrelépés.
Szerintetek èrdemes rá tokot és üvegvédôt tenni, ha igen van olyan
ami bevállt?

[ Szerkesztve ]

(#1093) iMaverick válasza Kugarbe (#1092) üzenetére


iMaverick
addikt

A kék változatnál többen panaszkodtak, hogy elkezdett a festék lekopni... Szerintem a hátlapra egy szilikon tok egy minimum (pl egy ILYEN).

Az előlapra meg "csak úgy" megszokásból tegyen rá az ember.

"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)

(#1094) darts0 válasza Kugarbe (#1092) üzenetére


darts0
csendes tag

Fiamnak EZT vettem, tökéletesen bevált neki.

Huawei P30 Pro 8/256 - kék

(#1095) Kugarbe válasza darts0 (#1094) üzenetére


Kugarbe
újonc

Köszönöm, azt hiszem ez nekem is megfelelô lesz!

(#1096) Richoo44 válasza Zsoltpeter (#1086) üzenetére


Richoo44
aktív tag

Nincs titok.Igazából a záridővel játszottam kicsit, illetve az ISO értéket állítottam.Sajnos nagyon remegett a telefon, hiába támasztottam meg.De ma jön a fotós állványom,(Xiaomi Mi Tripod ) na majd azzal :D

(#1097) Joker88


Joker88
őstag

amugy van itt "topicgazda" ?

már csak azért, hogy legyen egy rögzített első hozzászólás,összefoglaló,ahol pl bele lehetne írni a megfelelő/ajánlott tokokat, fóliákat,kiegészítőket.. :U

In loving memory of Garrett Lockhart

(#1098) Dovloran válasza Joker88 (#1097) üzenetére


Dovloran
senior tag

Az valóban jó lenne. Amúgy én az első naptól tokban tartom és nagyon kicsit elkezdett lekopni a festék, de csak azokon a helyeken ahol leejtettem és ott sem nagyon. Ez senkit ne tartson vissza a kék színtől, mert tényleg túlélt már néhány esést.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS

(#1099) mzsombor


mzsombor
tag

Sziasztok!

Feleségemnek vettünk ilyen telefont a múlt héten a nagy eustock akció elején. Szép, jó, nagyon szereti, de néha becsúszik 1-1 ilyen fotó.

Színek elmászva, van, ahol nincsenek is. Egy másik fotón egy sávban odébb mászott maga a kép is.

Szoftverhiba, másnál is ilyen 50-ből 1 kép, és együtt kell élni vele, vagy HW-ben nem kerek valami, és gari?

Legújabb FLYME van rajta, frissítettük, mielőtt belakta volna.

Köszönöm!

(#1100) galervin93 válasza mzsombor (#1099) üzenetére


galervin93
őstag

Nem valami HDR van bekapcsolva?
(csak tipp, nem nagyon fotózok vele, de mintha két egymás után készült képet akarna egymásra tenni)

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.