Hirdetés
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
Tegnap óta van meg asszonynak, tetszik neki bár jóval nagyobb mint amit váltott (Honor 4C). Flyme OS-el korábban még nem találkoztam, így elsőre nem minden ugrik be hogy kellene csinálni. Kezdőképernyőre van lehetőség gyorshívó ikonokat kirakni a launcher-el, vagy külső app-al lehet csak megoldani?
-
benzol
aktív tag
A 4K-s videóval ezt én is kipróbáltam, és valóban a belső tárhelyre szépen rögzít. Jó tudni!
lemmy71 : Nekem van egy Hama kártyám illetve még néhány Gearbest-es Mixza SD-m. Majd azokkal is kipróbálom mi a helyzet a 4K-s rögzítésnél. Ugyanis ezzel meg sem döccen az SJAM M20-as illetve van egy tükrös gépem az is csipázza mindkettőt.
Ez a Gearbest-es tok részemről ajánlott kategória, viszont ez az "üvegfólia" messze kerülendő.
Tudtok ajánlani valami értelmes védelmet az üvegre, mert a lekerekítés miatt borzalmas az előbb belinkelt verzió.
-
Ricco_hun
senior tag
Naponta többször "zaklat" a telefon a Google-play alkalmazásinfóval meg a google helyszolgáltatás adatokkal vagy mivel. Nem tudom mit szeretnének tőlem, mert semmi olyat nem ír hogy ezt kapcsold be/ki vagy csináld ezt és azt, viszont kezd idegesítő lenni, hogy napjában többször jönnek ezek a semmitmondó értesítések.
-
-
lemmy71
őstag
Én az S..... sport camerában használok 32 gigás EVO kártyát és nekem se tökéletes a lejátszás. Sajnos sok a hamisítvány az a baj :-( A csomagolás és maga a kártya tökéletesen hasonlít az eredetire még a hologramot is pontosan lemásolják, de az adat átvitel már gyenge :-( az alin és ebay -n nagy része valami másolat, de az már az árából is leszűrhető, ha dél koreai kereskedőtől vásárolsz ott nagyobb az esélyed hogy eredetit kapsz :-)
-
Joker88
őstag
holnap reggel/délelőtt megmondom neked a választ,este ugyanis tervezünk menni Fenyő Miklós koncertre Győrben , ha el nem viszi a rendezvényt a vihar..
-
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Tervezem egy ilyen készülék vásárlását,de a tesztben a videó felvétel eléggé "darabos".Akik használják a készüléket,azoktól kérdezném,hogy valóban annyira "darabos" a felvétel,mint a tesztben,vagy érkezett már frissítés ami ezt orvosolja?Köszönöm
-
galervin93
addikt
Nekem nem feltétlenül a telefonhoz kapcsolódó problémám volna, de azóta jelenekezik mióta ezt használom. Szóval amikor hívnak, és nem veszem fel, akkor néhány kicsöngés után vége lesz a hívásnak, a hívó fél pedig azt hallja, mintha kinyomtam volna. Sokan jelezték ezt nekem, hogy ugyan miért nyomom ki, pedig nem teszem. Hol lehet a kutya elásva?
-
Joker88
őstag
válasz
aprokaroka87 #633 üzenetére
más téma :
mikorra várható a flyme7 ? meddig tart az s a bétaidőszak ?
-
-
Daelion
őstag
@ Zsoltpeter, Merkur840
Köszönöm,így már egyből kényelmesebb az egész.
Van még egy gondom de ez valszeg nem a teló baja mert már másikon is gond volt vele de azért ide írom.
Akármit csinálok a számom rejtve van ha felhívok valakit,telefon beállítások közt meg ki van szürkítve a Titkosítás lehetőség és semmit se tudok vele kezdeni.
-
Daelion
őstag
válasz
Zsoltpeter #623 üzenetére
Beállítások/Kisegítő lehetőségek/Show navigation bar.
Szerk:
Én azt keresem,hogy mivel lehet helyettesíteni a 'négyzet' virtuális gombot ha átváltok erre az 1 gombos kezelésre.
Azzal szoktam felhozni a háttérben futó dolgokat és bezárni őket,lehet fölösleges ezen a telefonon csak már belém rögződött a régi miatt. -
Zsoltpeter
tag
válasz
nickedez89 #43 üzenetére
Szia !Szeretném megkérdezni hogy tudom eltüntetni a virtuális gombokat.
-
Ear001
addikt
válasz
Ricco_hun #618 üzenetére
Vagy nem. Lehetnek ezer éves appok, amik olyan Android verzióhoz vannak, amikor ez a funkció még nem volt benne, mint a zseblámpa vagy épp csak az azért készültek, hogy több reklámot lehessen nyomatni velük. Alapvetően elsőnek mindig a Google saját programjait vagy a teló gyártó specifikus appjait kell használni, és csak akkor keresni valami mást, ha valami funkció hiányzik belőlük, és nekünk nagyon kell.
-
Ricco_hun
senior tag
Alapvető funkció és mégsem működik: ébresztőóra. 2 app-ot próbáltam eddig (amdroid, alarmy) és semmi nem történik. Engedélyezve vannak az értesítések rájuk. Előző telóm (lumia 650) nullára levett hangokkal, lezárt képernyőnél is ébresztett. Fú de bosszantó hogy egy ilyen alap dolog nem működik azonnal és egyszerűen androidon. Megoldások?
-
macilacus
senior tag
Nekem sima M6 van és tévedésből M6 Note-hoz vettem tokot, ha valakit érdekel írjon privátot és megbeszéljük
-
-
lemmy71
őstag
-
-
Pakliman
tag
válasz
V.Stryker #605 üzenetére
Az egyik a Nova telepítése után jelent meg, ott ugyan ki lehetett választani, de RÖGTÖN vissza is tette a pipát a gyári mellé.
A másik az "Alkalmazások->Kezdőképernyő", itt átállt ugyan, de amíg a
harmadik helyen, a "Biztonság->Engedélyek hozzáadása" menüben meg nem adtam neki a "Rendszerbeállítások módosítása" és a "Futtatás a háttérben" engedélyeket, addig minden alkalommal visszaállt a gyári indítóra. -
-
Monya78
veterán
válasz
Pakliman #604 üzenetére
Nován belül az agresszív asztalt most 1 órája állítottam be...lehet ez lesz a siker kulcsa
V.Stryker.
Amit Én találtam:
Alkalmazások->Alapértelmezett -> kezdőképernyő: Nova
Alkalmazások->Telepített -> Nova (itt minden jogosultságot megadni)
ugyanezt be lehet állítani a Biztonság ikonon belül az engedélyek résznél... -
maláj
addikt
ha megveszi az emberfia ezt a telefont és marad a gyári cuccoknál (semmi Nova + stb.) max. a Playről pár alkalmazás akkor is bugzik a rendszer (Flyme) ???
-
Pakliman
tag
-
Monya78
veterán
válasz
Pakliman #602 üzenetére
Random mód visszavált a meizu laucherre... valamikor 5 percen belül 3x-is, valamikor bírja több órán át...
Ez volt az előző rommal is... pedig a beállításokban minden létező engedélyt megadtam a novának...
Nem lenne baj a meizu launcerrel ha a 5x4-es ikon elosztást feljebb lehetne vinni pl. 6x5-re
-
Pakliman
tag
Mi a "nem jó" a Nova-ban?
Nálam tökéletesen működik (jelenleg még a 6.1.4.1G romon vagyok).
Kizárólag a telefon újraindítása utáni újra alapértelmezetté tétele a gubanc.Volt fent 6.1.4.3G is kb fél óráig, de olyan lagos lett a telefonom (nem mikrolagok, hanem kemény másodpercekig csak gondolkodott, hogy vajon "tegyem vagy ne tegyem"), hogy inkább letakarítottam a francba, ment vissza 6.1.4.1G
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest