Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6033) Milestone2 válasza Synaptic (#6032) üzenetére


Milestone2
nagyúr

-Létezik vagy 8-10 féle custom. Itt meg itt meg még biztos ezer más helyen...

-Root: alap szoftverrel v10A -tehát ha nem frissítesz ICS-ről JB-re- megtörhető (leírások a fórum első oldalán, garanciavesztő, de visszaállítható az eredeti állapot). Amint frissítesz JB-re már csak bootloader nyitással rootolható!!! (ez még inkább garanciavesztő, és nem állítható vissza az eredeti állapot, nem csukható vissza jelenleg a bootloder. Ha gondod adódna, csak barbár módszerekkel szerezhető vissza a garancia) Az ICS-n szerzett root megszűnik JB frissítéskor!!!

-Szerintem nem szar a kamera. Aki fotóművészkedni akar, ne telefont vegyen. A képei normál viszonyok között verik, de legalább ugyanolyanok mint a digitális fényképezőmé.

-Az akku tényleg használatfüggő. A jelenlegi ROM-mal, ha csak netezek és telefonálok 2 napot bír. Játszani én sem játszom soha. A fiatalok, akikkel beszéltem, a suliban óra alatt játékok és egész nap net, csevegés, Facebook megaf.szomtudja még mi, max reggelőt-délutánig bírja az akksi. Ez tényleg rákfene, hogy nem gyártottak hozzá nagyobb erőforrást.

-Szintén kardinális probléma, hogy az LG -valószínűsíthetően, hogy a vásárlók a nagyobb belső memóriájú készülékeiket vegyék- eléggé megnehezítették a külső SD-re való szoftvertelepítést. Azaz, jelenleg csak a belső memóriára telepít a készülék, nem is lehet megtanítani, hogy külsőre telepítsen. Külső szoftverekkel a programok egyes részeit át lehet helyezni. (Megjegyzem ez megint csak a nagy játékosokat zavarja, m nekem eddig 500MB-ot sikerült betelítenem és van még 1.7GB, nem hiszem, hogy nekem -meg más átlagfelhasználóknak- kicsi lenne a hely. De aki 1.5GB-s játékokat szeretne feltelepíteni, annak gondot okoz)

Más kérdés?

[ Szerkesztve ]

Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.